30 oktober.

Äntligen fredag! Sitter nu hemma för har håla, ska snart dra upp Emma som somnat i soffan, sen ska vi tillbaka till skolan för att ha svenska, sista lektionen innan helgen. Efter svenskan ska jag hem och packa, laga mat och sen ska vi äntligen dra!! Växjö here we come. SM-kval med innebandylaget! TAGGA BRUDAR!
Kommer inte blogga ihelgen, men uppdaterar när jag kommer hem!

Puss my darlings.


Innebandy<3


29 oktober.

Blä vilken pissdag. Gjorde prov i morse om bergarter, det gick inge vidare tror jag. Andree är ingen bra pluggkompis för vi skrattar mest när han förhör mig+ att han är dålig på att läsa. Sen idag när jag skulle till länsteatern och kolla på en teater om miljöhotet och sånt så parkerade jag på södertorg. Körde in, kollade NOGA att det inte var ngn skylt att man skulle ha p-skiva, kollade på ett P bara, med en handikapp parkering under och allt var bra och jag parkerade. Sen åkte jag hem efter teatern, och märkte inte lappen som satt på rutan. Satte mig i bilen och körde till träningen sen efter, och ser ngt pladdra på rutan, JÄVLA P-BÖTER PÅ 400 SPÄNN?!?! dåliga skyltar om man säger så, för jag kollade verkligen och tänkte på det. men nej, cp. Jag ska överklaga på riktigt, och säga att det är dåliga skyltar där, helt seriöst!! jag blir galen, sen blev det ingen treafeat heller. Var tvungen att träna nu inför SM efter som vi åker i helgen! Aja, träningen var apkul! haha, förra gången körde vi turnering och vinnarna bestämde straff för förlorarna.. Haha bilder finns på facebock under gruppen "Roskars Brudar!" kolla in, haha straffet var att de skulle klä ut sig as fult, och det var as kul! Aja, nog snackat om allt.

Imorgon åker vi, TAGGA! missar värsta höjdar helgen här hemma bara... Men va fan, Innebandy<3
Pussisar.

I´m addicted to you.

mmm, det var hur gott som helst med mammas köttfärsgryta! Jag är helt proppis i magen och laddad för träning till tusen! Innebandy,innebandy,innebandy,innebandy,innebandy!

Efter träningen följer mitt gull Andree med mig hem och sover vid mig i stan. Han är ju ledig imorgon och jaghar sovmorgon till 12, sååå skönt! Sen ska jag tvinga med han på stan för att köpa huggtänder med mig. det är ju treafest på torsdag med tema halloween! Jag ska iaf klä ut mig på dagen, sen får jag se om jag går på festen på kvällen, det kostar 100 spänn och jag ska träna i havdhem till kl halv 9. Får se hur sugna jag och Johanna är efter träningen! Kan ju inte skippa träningen heller eftersom vi ska åka till Växjö och spela i helgen, oooh va jag längtar! Aja, nu blarrade jag iväg. Andree sover vid mig imorgon också iaf, då ska han hjälpa mig att plugga har jag bestämt! Har ju prov på torsdag. Det ska väl gå bra hoppas jag, the time will tell.

Nu ska jag packa det sista för att sen åka hela vägen till hemse för att träna, me like:) PUSS!♥

Tisdag.

Ganska härlig tisdag faktiskt. Jag försov mig iofs, men det gick bra och jag kom i tid iallafall. Jag som hade tänkt att göra värsta frukosten med youghurt hallon, krossade linfrön och solroskärnor, men nej det sprack så fick slänga i mig ett glas mjölk och två rostmackor med marmelad, men de var också gott så ska inte klaga!
Turismen idag var helt okej, och vi klargjorde lite saker för vår lärare om projektarbetet, och nu känns de liiiite bättre! Sen var det dags för religon och muntliga förhöret! Det gick superbra och min lärare sa att jag lät som en levande bok, MVG fick jag. Såå, de lönade sig att plugga röven av sig igår! Lite lycklig faktiskt. 

Kom just hem och ska snart fika med Elin, hon gör toscapersikor i ugnen, hm, får se hur det blir! Jag står för muffinsen som har luggit i frysen alldeles för länge, det är konstigt att dom inte är uppätna ännu! Sen ikväll blir det träning i hemse, ska bli skönt att röra på sig och ta bort träningsvärken från aerobicsen igår! 

<3 puss på dig.


Creeds till mig!

Jag känner mig ganska duktig faktiskt. Jag lagade klok middag, och nu har jag pluggat i drygt 2 timmar tills provet imorgon! Pluspoäng till mig! Eller prov och prov, muntligt förhör typ. Jag och Lorentina ska rabbla allt vi kan om islam på en halvtimme sen ska vår lärare bedömma oss efter det. Tror det blir bra! det är lättare att blarra på än att få ner det man menar på papper på ett vanligt prov. Hoppas på det bästa, Lorri och jag brukar funka perfekt för grupparbeten och liknande, så det kommer nog bli bra.

Nu tänkte jag nog dra på några oth avsnitt och bara ta det lugnt efter den första jobbiga dagen tillbaka i vardagen. Puss!

 


längtar tills mitt sista och livslånga sommarlov. Studenten nu tack!


Första skoldagen!

Oooj, va trögt det var att gå upp imorse, men det gick tillslut. Piggnade till när jag kom till skolan som alla andra måndagar eftersom jag börjar med ett 2,5 timmars långt aerobicspass! Det är på ett sätt ganska skönt att få upp pulsen sådär efter helgerna, men det är trögt när man ligger i sängen och man vet vad som väntar när man kommer till skolan.

Jag har funderat och tror jag ska åka upp till pappa snart någon helg och köpa höst&vinterkläder. Måste ha skor och vantar iallafall, och massa stickade koftor är aldrig fel! Nu i helgen åker jag ju på SM med laget i Växjö. Får se om det hinns med shopping där, vi har ju inget planerat på hela söndagen och lördagskvällen, så det kommer nog bli en toppen helg! Hoppas så många som möjligt kommer med från laget, även fast det bara är upp till årskull 91 som får spela. Det visar sig! Men har iaf fått igång stereon nu i bilen, så nu ska de rockas hela jävla vägen ner till växjö!!

Ikväll ska jag äta pitabröd med massa god fyllning, typ som tacos fast med pitabröd, muuuuch better :)


Söndag

Gårdagen var ju... oklar? Körde ett gäng till Buttle, där vi egentligen inte var välkomna, fast de struntade vi tydligen i, så drog dit typ 15 pers iaf. Ganska ovärt, men aja. och shit va förvirrande de var igår när man ställde om klockan, för om man ska upp dagen efter så känns de som om man ska försova sig, eller missa ngt. Aja, jag kom i tid idag iaf.

Vaknade upp hemma vid helen, drog direkt in till stan för att spela innebandy. Jag tyckte vi var duktiga, och jag är helrt klart nöjd med vår insats! Jag tycker inte att vi var värda 7 mål i baken, men det får vi ta! Vi kommer igen tills nästa match. Matchen var iaf kul att spela, så det gjorde mig på ett sätt på bättre humör..

Nu väntar jag på helen, sen ska vi nog göra ngt. Vi ska plugga, men de brukar inte bli så mkt med det när vi umgås, men vafan, ikväll kanske?

Puss.


Lye-burgsvik-lye-burgsvik-lye-burgsvik

Höstlovet är snart slut, finito. Vad har jag gjort, typ åkt fram och tillbaka från burgsvik till lye och sen tillbaka. Det har det varit värt! Igår trodde jag att jag bara skulle sitta hemma, men nej jag åkte hem till sofie kl 10. Där var även helen. Vi busade med hennes katt Torres i köket, sen pratade vi mycket innebandy. Så jävla taggad till imorgon, helt galet! Helen somnade i soffan, så jag och sofie gick upp på hennes rum och kollade film. John Tucjer must die, den är ganska rolig faktiskt. Sofie somnade direkt och jag såg klart filmen, sen kunde jag inte somna för hennes jävla element som pluppade och hade sig.

Åkte just hem till Burgsvik, men tänkte nog åka till Lye snart igen. Packa och fixa lite först bara, sen får vi se vad som händer ikväll.

 

<3


...

Jag ville inte bara sitta och glo, så bakade chokladmuffins som nu är i ugnen. Det roligaste med att baka är när man får slicka skålen och vispen, men nej de gör min katt. Snibboen är gullig, han har choklad runt hela nosen! Det gjorde mig på bättre humör, faktiskt, för han är sötast.


Suck.

Jag har inget att skriva om, men ändå har jag lust att skriva. Skriva av mig kanske är fel mening, men de är typ så jag vill göra. Att blotta sig på bloggen är något jag gör ganska ofta nu, vet inte varför. Kanske är de för att jag tror att jag ska må bättre efter? Eller för att jag vill att just du, eller du ska läsa det jag skriver. Jag fattar om ni inte fattar, men så är det iaf.

Jag trodde verkligen att ett hav inte skulle förändra en vänskap, men jag hade fel. Vi har glidit ifrån varandra, thats it. Jag säger inte att jag inte vill vara vän med dig, men om det inte funkade första gången, varför skulle det då funka nu? Det kanske inte funkar, men din lilla lapp jag fick på julafton ligger i en låda, och jag läser det ibland. Det funkar för mig. Även ett armband jag har fått av dig, har jag på mig ofta. Vet inte vad jag får ut av de, men det känns bra.


Jag trodde du var en vän som jag skulle ha föralltid, jag vill de fortfarande, ha dig som vän föralltid. Men vi har haft lite trubbel om man kan uttala det så, eller det kanske är jag som orsakat det. Fast i grund och botten, så tror jag att du skulle ha sagt som det var, istället för att inte säga något alls. Jag vet att jag gjorde det där misstaget, och jag ångrar det. Men vi pratade ju efter det? Vi hade det kul ihop, vi skrattade. Jag saknar ditt skratt. Om du inte vill prata med mig så får jag ta det, men det är inte lätt. Jag tänker på dig ibland gubben. 



Okej, gör det om du vill det. Men försök inte att gömma det. Hur kul tror du att det är, att inte kunna lite på dig. Att inte kunna vet vad som väntar en, om man ska få en bra kväll, eller om den ska bli åt helvete. Jag har sett det med egna ögon, hur du gömmer det. Varför? Jag vill hjälpa, men du vill inte ha hjälp.



Du är världens bästa, det vet du. Även fast jag vet att du inte läser min blogg, så vill jag skriva hur mycket du betyder för mig. Allt vi gått igenom, alla motgångar vi haft. Ibland tänker jag tillbaka på tiden då jag såg dig gå sönder, då jag såg dig vara helt förstörd. Då ville jag bara bort, jag ville inte se det jag såg, jag ville inte höra det jag hörde. Men jag gjorde det, jag såg, jag hörde. Det gjorde så jävla ont, att veta att du mår dåligt får mig att vilja spy. Efter den dagen ändrades allt, jag vill vara med dig vare sekund, varje dag. Jag vill ha dig här hela tiden, men det är inte lätt att hinna med allt! Hoppas du vet att jag älskar dig mer än allt annat, även fast jag kanske inte visar det och jag inte har tid för dig.


</3

 

 


Fredag

Dagen har tillbringats i sängen med datan och oth. Tydligen blir det ännu en hemmakväll, helt själv. Mamma jobbar, jossan är i visby, pappa kommer inte till ön försen inatt/imorogn bitti, och jocke är i hans lägenhet. Mhhm, skönt att vara själv? svar: nej.

....

Snacka om att man kan känna sig totalt jävla utelämnad.


Värdelös dag.

Helt total värdelös. Jag har inte gjort ett skit idag, vaknade vid Helen och vi har inte gjort ett piss. Hon försökte pigga upp mig, men varken fotboll med hennes hund sara eller kärleksmums fick mig på bättre humör. piss. Den här dagen kan gå och pilla sig någonstans. Sitter här just nu, med tända ljus, helt själv i burgsvik. Inte ens när jag tänker att jag ska träna innebandy ikväll blir jag på bättre humör, då är de dåligt.

Igår gjorde jag inte heller ett piss typ. Tog de lugnt, som jag har gjort nu i flera dagar. Vi åkte på hemse och köpte godis, åkte hem till Andree och sockrade ner hans säng med allt godis, tröttnade på de och drog hem till Kim där även Bäckman befann sig. Inte heller där gjorde vi mkt. Helen och jag åkte hem och gjorde ingenting igen, tills vi somnade.


Nu ska jag städa rummet, även fast det inte finns mycket kvar att städa, men jag har verkligen ingen lust att bara ligga och deppa.



Melissa Horn är min drog


Nu börjar de här bli tråkigt.

HELEN, kom tillbaka nu. jag har sett oth, kolla allt som finns på datan, tagit pauser med din bus hund sara, ätit upp nästan all glass i frysen, skrivit med mongo andree på msn och lyssnat på melissa. NU ORKAR JAG INTE VARA SJÄLV LÄNGRE!

helt seriöst, jag tror jag är tankeläsare, för nu kom hon hem.. HA

pics


Frida och jag, fiket kvällarna.


<3


Inget jag utan er.


jag och brorsan har rullstolsrace med moffas rullstol, jag saknar älskade moffa<3


Pappa och jag dansar, bästa pappa.


Mina älsklingar


massa kärlek.


Två systrar med världens bästa pappa.


Vi i en lägenhet i stan hela skolåret, jaa de kan inte bli bättre. Ni är bäst.


Du är mitt gull, och det vet du.


miss the old times.


Moffa och Josefin


Jag älskar dig.


Siri och jag på väg till sthlm (vi är trötta) och se se vår älskling BJÖRN GUSTAFSSON!

Enjoy.


OTH

Gårdagen var skön. Tränade innebandy och var Helen och Andree. Haha, vi satt typ i köket, Helen somande och jag och Andree snackade om saker jag inte ska skriva ut här. För då kanske han blir generad. Men hallå cp, du ska skicka sms till mig när du kommer på de där du skulle komma på! Även fast jag tror att det är önsketänkade.
Vi skulle baka muffins, men de var bara Helen som var sugen, så det blev inte av. Sååååå, när jag och Helen vaknade imorse så bakade vi muffins efter frukosten! Muums, dom är redan slut tyvärr. Jag skyller på Helen!

Klockan är nu runt 3, och Helen ska snart ner i stallet, och sen iväg på hästträning. Och jag, ja jag ska gosa ner mig i sängen och kolla på One Three Hill, MYSFAKTOR DUSSINMILJONER! sen ska vi hitta på ngt ikv, men vet inte riktigt vad ännu. Det visar sig alltid!

Nu ska jag tjata och bråka med helen, de är jag som bäst på.


En trött Camilla

Jaa, eftersom jag inte somnade försen kl halv 5 i morse så blev de att ta värsta powernapen idag, i typ 4 timmar :S.. det var välbehövligt, men de jobbiga är att när man vaknar igen efter, så känns det som om man typ inte har sovit alls länge och man är typ tröttare än vad man var innan. crap.

Helen kommer snart med bussen, om typ 10 min eller ngt. Vi ska först laga mat, jag är sugen på stuvade makaroner igen, får se vad hon säger. Eller, jag är ganska bra på att övertala, så det blir nog stuvade makaroner. Sen har ju min brorsa flyttat ut för typ ett år sen, och vi har ett tomt rum nere i "källarn" så det ska vi ta tag i! Vi ska fixa det, sjukt taggad! Jag älskar såna projekt. Vi har ett litet teknik pingisbord iaf, så de är en början på rummet!


R, 4 månader. Alla saknar dig, Jag saknar dig <3  


19 oktober

HÖSTLOV! Underbart skönt är vad det är. Det är måndag idag, och helgen har varit underbar! Olivias 18 års förfest och sen krogen var helt sjukt kul, tack allihopa för att ni gjorde min kväll! Lördagen var det dags för utgång igen, men alla bangade utom jag och helen! Förfest, just the two of us, och det var mysigt! Det blev liiiite mkt av de goda, men de gjore bara det hela mycket roligare! Vi hade as kul och kvällen bara flög förbi! Rätt som de var blev klockan 2 och krogen stängde. Vi orkade inte upp till donken eller npgåt annat för vi var sjukt trötta, på väg hem blev vi erbjudna en efterfest på hamnhotellet(var nu det ligger??) av några hockerpojkar som var från ngt fastlandslag, men nej tack. knäckemackor och en lugn "efterfest" med helen lockade much more. Så, så blev de. Sov hur länge som helst igår, typ till 1 iaf.

Igår var jag och pappa och åt mat på nya restaurangen Etage. Eller den är inte så ny längre, men det var sjukt gott! mysfaktor miljoner med papa, som jag brukar säga. Sen hem till helen och hämta upp henne för att den åka till underdunderbara Burgsvik! Fast vi var inte där alls länge, utan drog till hemse istället. Vi gjorde inte så mkt, kollade tv och gick på hemse och gjorde ingenting, ganska skönt eftersom jag var sjukt trött efter helgens bravader! Kvällen slutade med en trip till ronehamn för att lämna av dennis, sen hem till burgsvik o MIN SÄNG! ååååh, det var typ hur länge sen som helst som jag sov där!

Nu sitter jag i lye, vet inte vad vi ska göra ikväll. Eller jo vi har ju några förslag, men vet inte hur vi ska göra. Det visar sig! Nu ska jag duscha, puss!


Melissa Horn = beroendeframkallande

jag tänker för mycket, jag har lärt mig en sak. jag klarar inte av att vara ensam. som tur är kommer helen snart.

UTGÅNG IKVÄLL, nu jävlar


E.L

"Jag vet att ett samtal inte är så svårt, men vad ska jag säga? Vi har glidit ifrån varandra väldigt mycket. Inte på grund av att jag inte hört av mig nu när jag sa att jag skulle det. Det hände något långt innan dess.. Och jag vet inte vad, vi stod så nära varandra, pratade jämt och lyckades hålla kontakten i ett år på lång distans, men när jag väl kom nära dig tappade vi kontakten. Jag saknar oss det gör jag verkligen. Det sista jag gör är att undvika dig, tro det eller ej. Men att höra av mig när jag har kommit ner har känts konstigt. Ringa eller skicka ett sms när jag skulle ner när vi inte pratar annars, när vi inte har någon koll på vad som händer i varandras liv längre.. Inget av det här är en bra ursäkt för att jag inte hört av mig absolut inte. Och att jag va sjuk va inte heller en bra anledning, men den veckan orkade jag verkligen inte göra någonting, låg bara i sängen.. Och nu? Vad ska jag säga, förlåt och att jag saknar oss för det är dom två orden som ringer i mitt huvud varje gång jag hör ditt namn. För jag saknar verkligen oss, vi har gjort mycket roligt tillsammans, och haft kul. Men glidit ifrån varandra, jag kanske int e är samma person som du lärde känna för ett år sen för det är jag själv medveten om mycket i mitt liv har förändrats nu, men på något vis känns det som om att du inte heller är den personen som jag lärde känna.. Men jag sa det då, och står fast vid att jag älskar dig och saknar dig otroligt mycket."

Jag Älskar Dig Också. Men är man riktiga vänner, så ska inte vänskapen kunna brytas, så varför? Jag har inga kloka svar på det. Varför, det ekar i mitt huvud dagligen, och det är inte bara pga av dig. Jag tror jag måste hitta mig själv, så kanske, vem vet, det kanske är jag som är en dålig vän.


OLIVIA 18 ÅR! JAJAAJAJaAAA

Hemma från världens bästa kväll. började me d frö fest hemma hos oss, as kanon! Vi läste upp dikten vi skrivit om lille olivia, hon blev glad. Fast vi skrev lite dumma saker, men hon är vår lilla ängel iAF! sen drog vi vidare till krogen, de var sjukt kul! dansade som fan och träffade massa sköna folk! sen blev de fyllekäk efter såklart! jag är smart, hade med mig foppa tofflorna i väskan så jag slapp gå hem im ina 11 cm´s klackar.. GOOG GIRL, +poäng till mig, tack. Tack för en hörlig kväll tjejer, jag älskar er de vet ni !! <333

Nu lagar mina två sambos korv me makaroner me två grabbar, och jag ska sova för jag är inte hungrig. jag sla fan sova tills jag vaknar imorogn, skönt! förat gången på läääänge. så kör vi imorogn igen , TAGGA!!!! haha jag är onte avis på de som ska upp me båten typ 6 imorogn bitti, de är galningarna som lagar korv just nu som ska de, HAHA grattis till dom, (och olivia såklrt) OLIV IA 18 ÅR JAG ÄLSKAR DIG!

Nu ska jag sova tror jag, i need it.

Bad day.

Ja, jag är allmänt sur och trött idag. Känns som om dagen har varit helt meningslös? Vaknade hemma vid helen, försov mig, hann inte duscha, inte fixa håret, och gömde mig i helens kavaj och min stora halsduk hela dagen. Gick i skolan till 20 över 9.. en lektion, det känns ju jätte bra och missa en sovmorgon pga av en liiiten lektion. Aja, for hem till helen igen, såg Hitta Nemo (DAGENS HÖJDPUNKT!!!) Annars hade jag inte klarat av dagen. tillbaka och åt soppa is matsalen, oj va mätt jag blev, inte. skyndade mig till klassrådet, som var inställt... Drygade i skolan i 45 minuter, sen hade jag naturkunskap, ÄCKELÄMNE. Bygga hur till gråsuggor, och äckliga var dem också, allt som har många ben och kryper har jag fobi för.. Och såklart har de vart mulet och regnat hela dagen också, nej fy för den här torsdagen!

Har precis ätit köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt. Heaven. Nu ska jag fixa lite, sen börja packa väsakan och greppa innebandyklubban. Ikväll ska jag springa av mig mina aggressioner.




Vart är du? Du är inte den jag trodde du var. Ett samtal är inte så svårt kan jag säga, men det är du som får höra av dig, för du sa att du skulle ringa. Jag väntade och väntade, men inte fick jag ett samtal. Jag är trött på ursäkter. Du undviker mig och jag vet inte om jag kan kalla oss vänner längre. (handlar inte om samma person som jag skrev om för några veckor sen för den personen är fortfarande ett frågetecken, och jag saknar det frågetecknet). Men den jag skriver om nu, hon vet precis vem hon är. Spelar ingen roll om du hör av dig, för du har ändå ändrats helt från den tjejen som jag lärde känna förra sommaren.


Lång dag!

Oj va trögt det var att kliva upp imorse, men jag kom i tid till skolan iaf. Jobbig skoldag om man säger så, det är fan inge kul och gå åtta till halv fyra, hur långt som helst! Men jag klarade mig igenom de tillslut. Kom hem och pratade lite med Elin som kom hem från cypern i natt, jävla brunis. Men hon hade haft det bra, som tur är :) 

Ikväll är det träning som gäller! Ska bli skönt att springa av sig lite bekymmer och tankar, sen är det alltid en lycka att träffa laget såklart! Lång dag lär det bli eftersom träningen slutar halv 10 i hemse, sen ska man ännu duscha och köra till stan, så hemma runt halv 11 - kvart i 11.. Då blir det att hoppa i säng direkt! Som tuuuur är har jag sovmorgon till 12 imorgon!!

Snart är det höstlov, ska blir helt underbart! Förta dagarna blir att vara i Visby. Det blir utgång på fredag efter som snyggingen Olivia fyller 18, sen blir det kanske krogen på lördag igen, får se om man pallar lixom! Sen blir det iaf hem till Burgsvik, som jag har längtat! har inte var hemma på över en månad, det är hemskt när jag tänker på det. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng, eller skönt... JÄVLIGT UNDERBART!

Nu ska jag nog äta lite mat innan träningen, blir nog mammas köttgryta! kanske se ett oth avsnitt medans jag äter.. Jo fan de ska jag, puss! 

Myskväll!

Jag och helen orkade typ inget igår, orkade inte åka hem till mig och hämta chip&dipp och vi orkade inte ens kolla på plugghögen. Så jag somnade i soffan ist.. Aja, provet gick bra idag i alla fall, så de gör ju inte så mycket att jag inte pluggade så mkt, jag hade ju pluggat i lördags så, sen pluggade jag en halvtimme på lunchen me! Jag var verkligen trött när jag gick upp till skolan i morse, fast piggnade till lite när jag sprang 3-kilomtern på p18 på idrotten! Annars hade jag inte pallat italienska provet, fast jag är iofs jävligt trött nu istället.

Ikväll blir det en härlig myskväll i lägenheten här i Visby, skönt! Det behöver jag vekligen, har hållt igång med massa saker nu för tiden! Ibland undrar jag hur jag hinner med allting, men de löser sig alltid, faaast jag stressar ganska mycket, så ikväll blir en härlig slappkväll med OTH och chipsen som inte blev uppäten igår.

Nu ska jag nog fixa lite i rummet, sen laga mat, och sen bara mysa ner mig i sängen :)

Vi hörs, puss!


It´s cold around me.

Gårdagen blev som jag väntade mig - Lyckad till tusen! Började med förfest hemma hos mig, vi kollade lite fotboll, men som jag förutspått så blev det inte mycket tittande på fotbollen och vi märkte inte ens när Danmark gjorde mål.. Det var ändå en skitmatch tydligen, så missade inget utan fick en underbar förfest med brudarna istället! Dennis och Pontus ochnågra kikade införbi en sväng också, det var trevligt som vanligt :)

På vägen ner till hp5 så var det ju vissa som skulle visa sina skills.. hähä men det blev nog mer en flopp för jag kan säga att rulla ner för en backe kanske inte är de smartaste Ms H, eller klarspråk: HELEN, hihi. Aja, vi kom ner till hp5 efter lite rullande, kissande och ombyte på vägen. Det var en lyckad krogen kväll och jag har förjävligt ont i fötterna idag, så mycket som vi dansade! Sjukt kul var det iaf, och som tur var blev vi hämtade också :)

Åkte iväg till Gråbo, VILKEN EFTERFEST, not. Helen, du borde kanske tänka på vad du säger i telefonen? ist för att öppna dörren typ halv ***** nej nu tänkte jag vara taskig.

Det slöt iaf med att jag somnade i min säng, typ halv 6, suck. ville verkligen inte gå upp när klockan ringde kl 12.. Men det var det värt efter att kollat på när Endre spöade Balrog med 10-4(!!) i södervärnshallen. Då var det värt att gå upp dagen efter en härlig krogen runda.

Just nu sitter jag och Helen i hennes lya på gråbo och suckar för vi orkar inte ta tag i vår pluggkväll. Så vi drar hem till mig och kirrar chips och dipp som jag har hemma och tjockar oss istället. Fast vi måste nog plugga också, JAG HATAR PROV(speciellt italienska prov).

nu börjar jag bli riktigt chips sugen, soooo bye :)

TAGGA!

Jag känner mig lite slö efter att ha kollat på lite OTH-avsnitt men det kommer bli ändring på när mina brudar kommer och livar upp mig! Jag är sjukt taggad till ikväll, och hoppas på en härlig utekväll! Jag tror de kommer bli en bra kväll!

Förfesten är at my place och vi tänkte faktiskt se Sverige-Danmark, men om jag känner mig själv och mina brudar så kommer vi snacka skit, dansa, busa och ha mycket annat kul för oss. Jag vet iallafall att jag har världens bästa brudar, finns inga, och då menar jag INGA, som ni. Ni förgyller min dag♥


Bild på mig och finaste Alex! Jag ♥ my darlings!

Lördag!

Vaknade upp i gråbo imorse, usch va trött jag var! Spelade match med B-laget i morse, samling kvart över 8. Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt på en lördag. Aja, vi hade nästan hela matchen tyckte jag, men de är ju målen som räknas tyvärr.

Efter matchen har jag varit riktigt duktig! Var och handlat, bakat muffins och just nu står äppelpajen i ugnen! Har även tvättat massor, och städat här hemma lite mer. Shit va jag känner mig duktig, ganska skönt att inte sova bort hela dagen kanske..

Ikväll taggar vi! Förfest hemma vid mig, se Sverige-Danmark och sen tagga,tagga,tagga för PISTOFF! Känner på mig att det kommer bli en bra kväll! Hope so.

Jag menade varenda ord i mitt förra inlägg, miss you.

Puss.

Walk on water.

Somtimes känns det som om du aldrig känt mig, eller som om du inte vill ha något med mig att göra längre. Varför? Okej, jag gjorde bort mig totalt, men ska ett misstag göra så att ett vänskapsband bryts bara sådär? Nej, vänskap är starkare än så. Så värderar jag det i alla fall, men jag kan inte sätta fingret på vad som försigår i ditt huvud. Jag har försökt nu ett tag att nå dig, men får ingen respons. Jag vill inte ge upp vår vänskap bara sådär, men är det så du vill ha det så kan jag inte göra mycket för att ändra på det. Jag vill bara att du ska förstå att du är en helt underbar person, någon som jag skrattar med, någon som gör mig lycklig! Jag vill ge det till dig också, jag vill få dig att skratta, jag vill få dig att må bra. Jag tror tyvärr att jag inte har lyckats hittills, och det sårar mig. Jag vet att jag har gjort en del misstag, men det gör väl alla? Jag vill bara få prata med dig igen, gottgöra dig på något sätt. Jag tänker inte ge upp dig bara sådär, för din vänskap betydde, och betyder, enormt mycket för mig.  

Det är inte lätt när det är svårt.

Pancakes!

Det blev ändrade planer och strul.

- Jag sket i nudelsoppan, jag lagar just nu pannkakor istället.
- Jag skulle skita i att tvätta idag, men gjorde det iaf och det är jobbigt för nu måste jag vänta på tvätten.
- Jag skulle ta det lugnt fram tills jag ska möta Helen kl 8a, men jag har städat hela lägenheten istället.
- Helen kanske åker hem till Lye ikväll pga av cp bussar, och jag vågar inte sova själv. Crap.


Undra hur min kväll kommer se ut sen för de blir inte som jag planerat idag?

Nu måste jag springa innan min sista pannkaka blir fastbränd! Ska se lite Oth nu medan jag äter :) Puss!


Fredags mys!

Ikväll blir det att ta det lugnt med Helen i Visby, har match imorgon samling 8.15 SERIÖST?! Jag kommer sova samtidigt som jag springer för jag är verkligen ingen morgon människa om man säger så. Aja, ikväll blir de som sagt fredags mys med helen, vi ska se lite idol o så! Sen kanske vi skulle va chaffisar, eller helen chaffis med min bil, eller mammas bil. Aja krångel, men jag får sitta bredvid för Helen vill säkert köra eftersom hon typ precis tagit körkort :)

Jag gjorde precis ljusa slingor i håret! Eller Emma gjorde dom på mig, jag blev riktigt nöjd med resultatet, förutom en slinga som blev helt missbildad famme vid luggen typ, eller lite nedanför, den blev to big! Men i det hela blev jag supernöjd! Ska platta och fixa det lite nu, så man får se lite bättre hur det blev!

Nu blir det nudelsoppa och OTH! :)

Puss, hörs sen!

8 oktober

Kul kväll igår, Andree och Johanna blev sådär mysigt lulliga och vi spelade UNO i helens lägenhet! Jag vann, för helen är klantig! Jag, Andree och Johanna åkte hem runt 12 och däckade i stora dubbelsängen, och jag blev mindre glad när klockan ringde imorse. Jag pallrade mig tillslut upp ur sängen tyo kvart i 8a, och skulle åka härifrån kvart över, jag hatar att försova mig! Så det blev en snabb sminkning och upp med håret i en tofs. Har sått på SYO-mässan nu fram till 12 och börjar igen klockan 5 ikväll och ska jobba fram till 9. Ganska kul faktiskt! Föresten ska du välja Richard Steffen? Gå med i gruppen på facebook: "Alla vi som väljer steffen, klicka här!". Där kommer mycket info och bilder om vår skola! Och ni som går rå Steffen redan kan ju bli vän med Richard Steffen och sen bjuda in andra i gruppen o.s.v!

HELEN JAG VILL LEKA FRAM TILL KL 5 , JAG HATAR DIN PRAKTIK :(

Nu ska jag skriva en inköpslista, sen handla om jag orkar.

Puss, hörs senare! <3 


...

Vem är du som kommenterar mina bilder på bilddagboken? Tack för komplimangerna, men lite nördigt och skriva hemligt som namn. Tell me who you are! Fegis :)

John Mayer - Daughters

Vad skulle jag ta mig till utan spotify? Helt seriöst, världens bästa uppfinning, eller vad man nu ska kalla det. Utan musik är livet rätt trist.

Vaknade upp runt typ halv 11 hemma hos Helen och Josefin och jag började dagen med knäckebröd och piggelin, mums! Drog hem och duschade och åkte sen ut till hemse för att strosa runt lite på torgdagen med Johanna mys! Fick även träffa mamma en sväng, har ju typ inte träffat henne på ett tag nu. Eller jo, men varje gång man träffar henne så är det ungefär 3 minuter sen ska någon av oss iväg. Suck.

Träffade Andree lite me, och han kommer in till Visby ikväll runt 9. Han ska dricka bärs och jag får dras med ett fyllo inatt. Aja, får hålla koll på han så han inte börjar skrika att det luktar rutten fisk igen och däckar i en buske.


Så nu blir det godis, sen hämta mongot Andree vid bussen. Skriver sen om jag orkar och kan. Puss!


Piggelin<3

Jag har typ tryckt i mig miljoner piggelin ikväll, helt klart nya favorit glassen! jag tror jag ska gå och ta en till i frysen snart, men de läskiga är att man fastnar lite med tungan i början för helen&josefins frys är för kall. Aja, blev ju ingen träning ikväll pga att jag har pain i axeln. Så det blev en hemma kväll med Helen och Josefin i deras nya lya vid gråbo ikväll igen. Men jag klagar inte, helen har till och med masserat mig för jag hade så ont, och smörjt in mig me sån där salva som luktar jenka! Jag ska tvinga henne att massera mer innan vi ska kypa isäng!

Verkar bli utgång på lördag igen, me like! Sen Endre på söndag och pappa på söndag eftermiddag. Verkar bli en helt under bar helg. Jag tror till och med att jag hinner hem till burgsvik på fredag kväll också, det vore som körsbäret på glassen!

Nu ska jag nog ta en glass till, heaven. Puss!

May you never!

Ingen träning för min del idag, har tänkt fram och tillbaka och kom fram till att skulle jag åka dit så skulle jag ändå inte kunna göra ngt, för skuldran, eller axeln eller vad det heter där jag har ont, är typ mitt emmellan, den gör ont bara jag rör mig hemma. Så bestämde mig för at skippa träningen och strechta ut skuldran ordentligt idag, sen om de är bättre imorgon så ska jag ut och springa för att inte bli en hösäck.

Så, ikväll blir det att ta de lugnt! Imorgon åker jag till hemse och är på torgdagen, träffa Andree lite och bara strosa runt och köpa massor med vindruvor!

Puss sålänge!


Jag saknar mitt långa hår! :(


Sjukt trött.

Somnade runt 2, halv 3 igår. Jag försov mig imorse också, typiskt. Fick bara börja traska fråm Gråbo och var framme runt halv 9 vid skolan. Sitter nu på turims lektion och bara längtar tills dena lektion slutar, eller rättare sagt: Tills denna dag slutar! Jag är sjukt trött och vill bara hem och vila upp mig innan träningen. Om jag nu ska träna.. Har så sjukt ont i axeln, ingen aning om vad som hänt, men haft känningar i axlen ett tag ni men lixom ignornerat det för att jag vill träna. Men i morse när jag vaknade var de hemskt, helt seriöst, har nog aldrig haft såhär ont!

Hoppas på att jag kan träna idag, sen blir de hemse torgdag imorgon. Nämligen ledig från skolan.

Later!

Alien eller helen? vettifan kan inte se skillnad!

Har precis färgat håret på helen, och hon såg ut som en alien när jag hade kletat ut all färg och snurrat ihop det till en boll mitt på huvet. Jag tog lite bildbevis med mobilen, men de ska jag lägga upp när jag ska hämnas någon gång.

Nu sitter jag i Helens och Josefins nya lägenhet på gråbo, jag hatar området, men ÄLSKAR lägenheten. shit,  vi skulle gå till affären och köpa ben&jerrys(SOM INTE FANNS!! fast jag köpte piggelin ist<3) och då följer en äcklig snubbe efter oss och när vi är i affären så kollar han bara på ointressanta saker och kollar och är allmänt creepy. Sen försavnn han bara. Jag kan säga att jag vände mig om och kollade bakom ryggen cirka 5 miljoner gången på vägen hem, som tar typ en minut att gå.

Just nu kollar vi på svenska hollywood fruar eller vad det heter, och jag säger bara en sak. OMG va patetiska blonda brudar det finns.

Puss, hörs när jag orkar blogga igen!


Body In A Box - City and Colour

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade, och jag vet inte riktigt varför. Har inte vart på humör helt enkelt. Som ni kanske har märkt så bloggar jag bara för min egen skull, och för att det är kul att ha senare i livet och inte för att man ska berätta precis för alla vem man är. Visst, det är kul med läsare! Men jag gör det mest för mig själv, och det är skönt att skriva ner tankar, funderingar, framsteg och felsteg.

Som sagt inte på blogghumör, men det kommer väl!

RSS 2.0