valborg - grattis mamma!

Treafesten var riktigt rolig igår, och sängpicknicken var supermysig med mina söta tjejer! Vaknade imorse och åt upp allt gott som vsrt kvar med emma, typ hallon och melon! MUMS

Nu sitter jag i hogrän och väntar på att Emma ska bli klar så vi kan bege oss till levide och helen för att fira valborg! Vi tänkte fira den i Rone hemma vif felicia och company, det blir nog riktigt bra! Man vet aldrig vart man hamnar när kvällen är slut, men det visar sig. Hoppas på en bra parteeeey night.

Imorgon ska jag prova min balklänning för första gången, JAG LÄNGTAR!!!! :) Ska bli underbart, hoppas denblir som jag har tänkt mig.




Grattis mamma. Du vet att jag älskar dig, vad som än händer.. ♥

Torsdag.

Har nu slutat för veckan och ikväll vankas det trea fest och det passar så jävla perfekt nu när man är ledig imorgon! Som förfest kör jag och mina kära tjejer från klassen sängpicknick i min stora dubbelsäng. Vi har köpt kex, fingers, melon, choklad, glass och hallon&jordgubbar och sånt smått och gott! Kommer bli en mysig förfest, och inte sådär wild som det brukar vara. Vill spara mig lite eftersom de ska festas imorgon också!
Dagen har varit fullsmäckad, har vart i skolan hela dagen, vart på gråbo för att hämta grejer, vart och solat och tagit en lång dusch! Det känns superbra, och nu är jag helt klart taggad till fest.
Jag ska sminka mig nu tror jag, laga ihop lite käk och sen invänta mina tjejer.
Puss, ha en trevlig kväll.

Pripsblå

Är det någon som vet vad låten heter i Pripps blå reklamen? Sjukt fin, men hittar inte den. Säg det om du vet!
Nu ska jag slå bäckman i betapet, sen ska jag se andra avenyn men Johanna! Ser ut att bli en bra kväll, inte mycket plugg och jag ska bara ta det lugnt! ska kolla O.C också, I like.
Tv-tema på trea dagen imorgon, orkar inte klä ut mig. Det får bli all in imorgon kväll ist! & all in på fredag, nu jävlar :)
Pusspusspussspuss

Easier - Joe Purdy.

Jag har sovit dåligt inatt/morse även fast jag sov i den bästa av alla sängar. För med Helen hostandes bredvid sig kan man ju fan inte sova, för hon hostar så högt så man vaknar. & sen imorse på min sköna sovmorgon så borrar jäveln på andra sidan väggen, hejdå sovmorgon. Så nu är jag trött och funderar på att skriva klart talet och sen se O.C all night long! :)
GIVE ME HELG nu tack pusshej

@gråbo

Ska hem till helen på gråbo nu, det var fan länge sen alltså! Sjukt länge sen, strange. Ska sova i världens underbaraste säng. Så jävla skön är den, + att jag har sovmorgon imorgon, så jippie! Väntar bara på att helen ska sluta sin jävla praktik!
Sjukt irriterad att jag har något i ögat som inte går bort, som jag har haft där sen igår kväll. Får snart ryck. Onödig information.se
Puss, nu skrev helen ett sms, så nu ska jag börja gååååå PUSS

Räknar ner.

22 dagar kvar till Mösspåtagningen, 26 dagar kvar till Balen och 37 dagar kvar till Studenten. Fattar ni eller? GALET.
Ligger här i mitt rum, med fläkten på högvarv och bara kopplar av. Det mesta i skolan är nu gjort, projektarbetes redovisningen är avklarad, min sista stora uppsats är inlämnad och jag fick högsta betyg på den. Nu börjar alla bitar falla på plats, och jag kan snart börja njuta av tillvaron och koppla av och bara tänka glada tankar på allt som kommer hända nu den närmaste månaden. Jag har bara talet kvar som ska skrivas i skolan, och sen lite småuppgifter. & en muntlig redovisning på religionen. Men jag tar det som det kommer, och jag orkar inte stressa mer. Nu vill jag ta det lugnt, jag orkar inte alltid tänka på skolan, jag vill kunna göra andra saker. Ikväll kommer syster min och vi ska förhandla om lite kläder inför valborg, sen ska jag åka hem till Helen och bara mysa. Imorgon har jag sovmorgon, och det ska utnyttjas till max.
Puss, här kommer lite bilder som gör mig glad ändå ut i tårna.


hej fräknar!

Solariet gjorde så jag fick fräknar i massor! det är gulligt till viss del, men inte så här mycket! Aja, det får jag leva med. Efter solningen var duschen mitt heaven. & nu ligger jag här i sängen och funderar på om det är värt att laga mat snart, börjar bli smått hungrig. Sen ska jag skriva ned vad jag ska säga om samerna imorgon inför klassen, och om jag hinner börja på mitt tal. Panik, talmanus ska vara inne på torsdag och jag har inte börjat. Sen har jag kommit på att min blogg dampar och vet inte att jag delar in det i stycken, allt kommer tjoff efter sig. Så det får ni leva med. Ikväll blir det Tove&Emmie, får se vad vi hittar på! Pussisar.

Måndag

Galet trött var jag i morse, men pallrade mig upp efter att ha luggit kvar i sängen alldeles för länge. Fick stressa i mig frukost & så iväg. Hade aerobis, vi hade lite kickboxning, sen körde jag mitt pass på 30 minuter. Det gick väl helt okej. Nu är det över - skönt. Har även suttit på håltimmen nu och gjort klar min hanbok i indesign, så jävla gött! Sorry om det blir mkt om plugg, men jag gör inte mkt annat.

klockan är nu 12 och har bara italienska kvar nu hela eftermiddagen, sen iväg och sola lite. Solarium då, för att bygga på brännan till balen. Goash va jag längtar nu alltså, sinnessjukt. För nu går dagarna trögt.

Puss

25e - GRATTIS MIN ELIN.

Grattis min lilla sambo Elin! Igår var det verkligen röj, och det blev riktigt lyckat. Krogen kvällen var så jävla kul, förfesten var superkul också! :) Somnade halv 6 imorse, så idag är jag inte lika pigg och alert som jag var igår. Men va fan, jag hade en toppen kväll rakt igenom ♥
Åååh övningen på balfrisyr gick as bra, precis som jag tänkt mig att jag ville ha det! Vill ha bal&student nu, precis NUNUNUNUNUNUNU!!!!
ska sova, för jag har mycket att stå i imorgon. Puss!
Vill utomlands!! Bild på syskonen från Turkiet för ett par år sen!

Nosa kudde.

Kvällen har varit härlig! Släkten kom hit och vi grillade, mys som tusan! Det blev ganska mycket tjej snack runt bordet, men det var trevligt :) I presenterna från släkten fick jag smink, pengar och ett Thomas Sabo armband. Mycket fint :) Av mamma fick jag en svart buister, en hudkräm från body shop och ett par svarta genomskinliga leggings med små hjärtan på! + att när jag ska till sthlm i början av maj ska jag få pengar att shoppa för! Puss mamma, tack!
Efter att släkten åkt hem så åkte jag till några burgsviks folk och kollade äcklig men ganska humoristisk skräckfilm. Efter det vågade jag inte gå hem, så andree fick skjutsa mig på moppen. & nu tänkte jag nosa kudde för ska upp ovh öva balfrisyr imorgon! Puss på er, och sov gott, för det kommer jag att göra. Garanterat :) ♥
ILY darlings, imorgon blir det röj i vår lya!

ledig.

Var inte i burgsvik mycket igår nej, utan jag åkte till hemse för att leka med andree. Vi såg film uppe vid Marcus, men när andree somnade så gick vi ner och la oss ist. Han gick upp till skolan, men jag sov kvar, såååå skönt kan jag lova! Så nu sitter jag här på hemse ensam. Funderar på att åka till mamma snart som jobbar på kansliet. skulle hämta henne kl 2, men här finns inget att göra, jag vill hem till burgsvik & kolla på O.C.
Ikväll kommer släkten, plus helen. Vi ska grilla o ha mys. Hoppas på en gin kväll! Imorgon blir det balfrisyrs övning och sen in till stan för att fira Elin. SPÅRAT ska de bli, kan jag lova.
Puss!

Torsdag.

Kan inte bara klockan bli kvart över tre så jag får gå på stan med mamma. Jag får damp här i skolan för inget fungerar som jag vill, dampdampdamp. Indesign kan pinka ner sig, LORENTINA HJÄLP :( Hoppas hon kommer snart, annars kommer jag få mer ryck än vad jag redan har.

Mmmmm idag ska jag få välja mina presenter på stan, me like. & ikväll blir det burgsvik och andree, så snälla klocka spring lite fortare.

Volbeat dundrar i hörlurarna även idag, och det får mig på mycket bättre humör!
Puss.

Puss&godnatt.

Jag hatar att vänta.


Efter en dag full smockad med plugg ska jag nu krypa till sängs och se lite O.C. Handboken är nu klar och jag ska bara pilla med den i Indesign i skolan. Det kommer att ta tid men va fan, skönt att grov jobbet är klart. Nu är det bara det roliga kvar. Eller jag brukar iofs få ryck när det inte fungerar, menmen.
Imorgon blir det shopping med mamma på stan och sen hem, ska bli gött.
& på lördag ska jag öva balfrisyrer med Tessan :) Balen närmar sig med stormsteg!
Puss på er & sov gott.
Alltid.

Piss väder.

Vart tog våren och den fina solnedgången vägen? Nej fy fan för det här vädret, ge mig sommar! Men ska ta en promenad sen i vilket fall som helst, orkar inte sitta här längre och plugga för det tar kål på mig. Jävla handboken som man bara vill få klar. Kommer aldrig kunna göra den klar, för jag kan inte ens Indesign som man ska arbeta i, jävligt kul.
Imorgon kommer mamma in till stan och då sak jag få massa presenter :) sen ska jag hemm till Burgsvik och leka med Andree, för jag är faktiskt ledig på fredag! Myyyys. sen kommer släkten på fredag kväll och firar mig, hoppas helen kan komma ut också! Lördag blir det fest&utgång för leile Elin fyller ju faktiskt 18 år på söndag! Så lördag blir det PARTEY i vår lägenhet! Kul med lite nytt folk blandart med gammalt! :)
Puss, nu ska jag fortsätta med handboken ett tag till.

Joe purdy.

Sovmorgonen i morse satt som en smäck! Älskar att vi har sovmorgon till halv 12 på onsdagar, helt jävla underbart! Mindre underbart är att jag har världens träningsvärk idag, kan inte gå i trappor för då ser det ut som jag har något uppkört... Spring inte i Gutebacken för de tar kål på en.
Tog lite kort till vagnen idag också, det kort som blev tagna blev fina tycker jag. & jag gillar vårt tema! Börjar få lite panik till hela studenten; Mycket plugg som ska göras, mycket som ska köpas till bal&student, mycket fix med vagnen och massa att tänka på inom privatlivet samtidigt.. MEN JAG LÄNGTAR SOM EN TOK!
Puss.

20 april

Har haft en värdelös dag i skolan idag i princip. Haft hand om niorna, druckit oboy och inte haft mycket att göra. Missade massa tid i skolan, och det blev att man får jobba med det hemma istället. Så ikväll blir det en riktig pluggkväll. Precis som alla andra kvällar varit på senaste.
Var ute och sprang förut med Volbeat dundrandes i hörlurarna, så jävla skönt. Behövdes verkligen..
Ikväll blir det alltså en tråkig plugg kväll, men den livas upp lite iaf för ska laga kycklingwook, mums.
Försöker ladda upp en fin bild jag gjort i ett collage, men lyckas inte. så puss.

Godnatt.

Har haft en härlig kväll med tjejerna ikväll. Vi pratade massor, och vi hade jätte mysigt med grillning och lek :) Jag är så glad att jag har er, så otroligt glad.
Har inte ens känts som om jag har fyllt år idag, men det är väl för att man inte har varit hemma, inte träffat familjen och släkten och inte fått några presenter ännu. Men på fredag kommer hela släkten och då ska vi fira mig hemma i burgsvik, då ska det grillas igen, fy fan vad jag grillar hela tiden. Ska grilla på torsdag i almedalen om det är fint väder med, gud ja..
Nu ska jag sova, och skita i att det har blivit som det har blivit med allt.

19 april.

Ja min födelsedag började ju allt annat än bra, jag pallrade mig upp till skolan för att ha aerobics och samtidigt redovisa mitt pass på 30 minuter men då var hon hemma för vård av sjukt barn. Kul, gick upp för att börja kl 8, men lektionen efter är inte försen kvart i ett. Nej, vart lite småpiss, men fick iaf lite mer tid att skriva på religonen. Kvart i ett gjorde jag italienska prov, hoppas fan att det gick vägen.

Ikväll kommer massa myspys tjejer hit, vi ska grilla. Men först, mer plugg.
Puss.

SAKNAR MINA TJEJER FRÅN MOTALA&TRANÅS.

Moa&Sara, jag saknar er och våra sommarkvällar. Kvällarna i husvagnen, midsommar, alla kvällar på stranden, vår utflykt till raukarna, våra skratt, våra jobbdagar, våra festkvällar & jag saknar våra galna, crazy ideér. MISS YOU GUYS ♥

har pluggat hela kvällen och börjar bli lite trött nu. Imorgon fyller jag 19 år. Vart har dom åren tagit vägen? Pratade med pappa i bilen på väg till 60-års festen och jag sa då att "det var ju inte så länge sen farmor fyllde 60, jag kommer precis ihåg den kvällen" Men va fan... det är 9 år sen! 9 ÅR! Poff, så förvandlades jag från 10 bast till 19.
& sen vill jag tillägga att om ett år är jag inte längre tonåring. Då blir jag 20, vuxen. Creepy.

Puss. nu ska jag plugga lite till sen krypa ner i min stora dubbelsäng, me like.


plugg - söndag.

I fredags hade jag det jättemysigt! Super kul att umgås med er tjejer. Lite tjejer man inte umgås med så mkt, så det var kul att spendera en fredag kväll med er. härliga brudar ♥ Vi såg talang, grillade, SKRATTADE och spelade med andra ord.
Lördagen var full rulle hela dagen lång. Fönsterputsning&grillning med laget, och sen såg vi damernas innebandy final på tv. Iväg hem för att duscha och sen iväg till Majstregården på 60-årskalas. Det var trevligt, drack några glas vin och dansade lite. Blev en rätt tidig kväll, och jag somnade gott i min underbara säng i burgsvik.
Nu är det söndag och jag är åter igen i lägenheten i stan. Jag har haft en underbar helg, och nu är det dags att återgå till verkligheten. Jag har aerobics redovisningen imorgon, och ett Italienska prov. Härlig 19-års dag? Nej men de blir mys på kvällen imorgon iaf med mina tjejer.

Puss, nu blir det plugg för hela slanten.


HAHA, hur klädde man sig när man var mindre? JAG VILL VARA BRUN NU TACKTACK.

Nu måste vi dra, tjalalaalaaa.

Jag hatar fästingar, det är inte ens lockande att mysa med katterna längre. Men har myst endel med mina sugarbabies iallafall. Kan inte liksom motstå.
Jag skulle plugga idag, har jag ens öppnat böckerna? Nejra. Imorgon hinns inte plugg med, så på söndag, kul och plugga hela söndagen? Italienska provet på måndag kommer ju gå sååå bra. Nu är det inte långt kvar, man får tänka så. Jag kan inte ens fatta själv att jag ska ta studenten! Sjuka tanke! Jag vill bara stå där på vagnen, med studentmössan på sne, sjunga högt så rösten spricker och känna känslan... FRI.

Tänkte hoppa in i duschen, fixa iordning mig lite och sen göra ihop salladen jag ska ha till köttet ikväll och sen ta bilen till havdhem. & vet ni? nu kör jag ingen 340 längre. NU KÖR JAG PYZEN :)


Nu måste vi dra, jag vi ses väl nån dag, kanske livet blir bättre när man vet var man ska? ♥


Fredag.

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här. & det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är. & om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden, förstör inga minnen, du vill inte se mig sähär. Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. Jag försöker att strida mot känlsan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur. Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här. Åh jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals. Jag vill inte spara min längtan, jag har tänkt men aldrig fått tala. Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls. Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Ja, jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Älskling hör på. Jag tar steget ur vår sista dans.

Melissa Horn - Vår sista dans.
Passar perfekt en sån här dag, hon beskriver mina känslor precis.

Burgsvik snart.

Har redan kommit hem till lägenheten efter skoldagen. Slutade halv nio efter att ha skrivit ett prov. Tror faktiskt att det gick bra! Fast nu ska man inte säga så, för då går det säkert åt pipan. Men skönt att det är borta ur tankarna nu! Så bussen går snart hem mot burgsvik, ska bli så otroligt skönt att komma hem och bara take it easy. Ikväll blir det grillningsmys i havdhem med mina bästa tjejer, my darlings.

Gårdagen var mysig den också! Skoldagen var lång och helt smockfull, men sen när jag kom hem gick jag och johanna till tygaffären precis inför söderport och köpte tyg till våra balklänningar! Åh, jag blev så nöjd, jag tror verkligen att den kommer bli jätte fin! Ska ringa sömmerskan och ge henne tyget så hon kan börja sy! HÄRLIGT!
sen gick vi he, spelade en omgång betapet och sen tände vi grillen! Hämtade andree vid bussen, grillade (aaaas gott!), sen såg jag och Andree några avsnitt av SvenssonSvensson. Sen hjälpte han mig att plugga, förhörde mig på provet :) sen var det snark och godnatt.

Helgen består av:
- grilla med tjejerna i havdhem
- fönsterputsning
- mys med laget, vi ska grilla och se dam finalen i innebandy
- 60-års fest!
- plugga italienska och aerobics
- grilla i stan med bästa tjejerna igen på söndag
- och såååklart.... mysa med snibboen
Inte dåligt vad jag ska grilla.



Min allra, allra bästa vän. Lycka till i helgen älskling<3


Jag älskar er.

Good days - Joe Purdy

Har pluggat i princip hela dagen. Men har också tagit en lång promenad med Johanna i detta underbara väder! Man blir faktiskt gladare av solen, helt sjukt! Vi var nere på hamnen och lite, myspys. Har även tränat aerobics här hemma, för ska ju leda ett 30 minuters pass på måndag för min aerobics grupp, så övade lite. Så svettig har jag inte blivit på länge, det tar på krafterna att ha varit sjuk ett par veckor kan jag lova.

Tänkte plugga lite mer på provet som är på fredag, sen krypa till sängs. Puss.

Take my blanket and go - Joe Purdy.

Dagarna rusar förbi. Skoldagarna går så förbannat snabbt, kan ju vara för att man pluggar röven av sig varje dag. Man pluggar som en idiot och ändå blir aldrig något klart? Har massor jag ska hinna med att göra idag, men vem orkar göra allt direkt efter en lång skoldag? Nä just det. Så man pluggar in på nätterna ist, och de är ju bra. Eller inte. FAN VAD JAG VILL HA STUDENTEN!

Igår kväll drak vi lite här hemma, blev inte så värst sent men det var mys. Koppla av och tänka på annat är verkligen något som jag borde göra oftare i såna här tider.
Imorgon kommer mamma in till stan. Jag fyller ju år på måndag, så ska önska mig lite på stan. Sen ska vi köpa tyg och allt som behövs till balen. Så lär bli en lång dag imorgon också.



Puss&kram.

<3

Om jag bara visste vad som snurrar i ditt huvud.
Släppa och gå vidare?


Turism lektion.

Fick precis reda på att vi vann ÅRE-tävlingen. Tävlingen var att vi fick en kamera, och så skulle vi ta kort på saker; laget vid en blå skoter, spela in laget sjungandes en vers av summarn kummar på åre torg, ta kort på ett mjölkpaket från åre, ta kort med en norrmän, ta kort när en i laget kramar en snabbköpskassörska m.m. Det var sjukt kul, och vi vann. Vi vann ett gosedjur - en älg med röd åre tröja :)

Har snart lunch, sen blir det svenska. Efter det ska jag hem och plugga geografi. Prov i slutet av veckan, puh. Ser inte fram emot dessa veckor som kommer. Fram till valborg är skolan ett helvete!

Puss väl.


joe purdy is my heroin.

Jippie, det var så kul att gå till tandläkaren imorse. Precis vad jag ville måndagen efter lovet! Var också i skolan på eftermiddagen. Hade italienska, pluggade til provet vi ska ha nästa måndag. Dessa veckor som kommer nu har jag så EXTREMT mycket i skolan så jag orkar inte ens tänka på det. SJUKT. Men när april är slut är det inte långt kvar och efter april början läxorna sakta men sälert tyna bort.. Då ska jag tillbringa alla soliga dagar i almedalen, på glassbaren, på promenader. mmm, give me.

Ska lyssna på webradion idag, på Endre. HÅLL TUMMARNA!

Fattar ingenting, sårad.

deg söndag.

Krogen igår var ett virrvarr så det heter duga. Mycket som hände, mycket dramatik, mycket av det goda. Idag mår jag väl som jag förtjänar. Somnade runt 5 imorse och vaknade runt halv elva. tröttjej.com

Imorgon ska jag iväg till tandläkaren igen, så ska ta värsta tidiga bussen från stan. Men de får väl gå. Måste ladda min Ipod bara så fungerar de mesta. Musik får en att må både sämre&bättre. Men de hjälper faktiskt till de mesta, och en värld utan musik är.... skit.

Skit, så skulle man kunna förklara det mesta just nu. Allt är skit. Allt är en snurrande karusell och jag kan inte hoppa av, jag kan inte stoppa det som händer. Det som håller på att hända vill jag inte ska hända, men jag kan ändå inte stoppa det. Hur mycket jag än försöker så räcker jag aldrig till.
Jag vill, vill så jävla gärna. Hur mycket jag än tänker på det, på dig, så blir jag inte klokare. Du förvirrar mig totalt. Släppa och gå vidare? Hur jävla svårt kan det vara Camilla. 



En annan sak som snurrar i mitt huvud.
Den glada, spralliga tjejen, hon är som bortblåst. DU är en stor del till varför det är så. Hur man kan lämna en kompis som man känt länge, som man umgicks med hur mycket som helst, skrattat ihop med, gjort galna resor tsm med? Du var en av mina närmaste. Du lämnade mig utan en enda förklaring.


Leave me be - Joe Purdy.

Släppa och gå vidare? det är visst inte bara jag som har svårt att förstå innebörden av det.

Kom till lägenheten för en stund sedan. Inväntar nu Alexandra som kommer om en stund. Vi ska fixa i ordning oss för ikväll blir det utgång. Det blir för ferre vid mig, lite folk kommer o.s.v. I väntan på henne vet jag precis vad jag ska göra!

Fy helvetes satan vad en utgång är välbehövlig just nu.


Mary May & Bobby - Joe Purdy.

Har inte kunnat sova inatt. Mamma har snarkat konstant och har vart inne och skrikit på henne ett antal gånger inatt. Snibboen somnade på mitt rum och började gnälla runt 4a. jag kastade ut honom och stängde dörren, han är fan hungrig jämnt och jag orkade inte gå upp och äckla mig med kattmat mitt i natten.

Mamma väckte mig kvart i tio, pigg&gla? Jo, mamma studsade runt. Hon har ju af sovit inatt, den snarkande symaskinen. Jag var allt annat än pigg, men pallarade mig upp snabbt ändå. Åkte till havdhem för att åka till Marina som ska sy min klänning. Jag förklarade hur jag ville ha de, och hon skrev ner en inköpslista som jag ska köpa i stan i veckan. Måtten är tagna också, så nu jävlar! :)

Ikväll blir det utgång!!!!


VILL TILLBAKA TILL BACKARNA OCH STUGAN I ÅRE!





Puss&godnatt på er.

Just hemkommen från Visby och världens mest spännande innebandy match som Endre tog hem efetr sudden med 6-5!! Fy fan va bra alltså! Hawaii innebandy? slängdig i väggen säger jag!

Pust, nu har jag varvat ner och ska snart gå och lägga mig. Igår var jag med emma och rasmus, vi gjort i princip inte ett pink. Åt kladdkaka och jag och rasmus har nu anmält oss till balen! :) Imorgon ska jag även till min sömmerska som ska sy min balklänning, så nu jävlar är de nära! Iaf, så somnade jag och emma gott till svenssonsvensson (yees, mitt VLC funkar igen). Idag vaknade vi runt 11 och emma drg sig hemåt och jag och brorsan åkte till stan tidigt. Mötte även upp slemma igen på stan. Jag hittade ett par ljusa jeansshorts och en snygg kort vit tröja på MQ. Sen köpte jag även en "strandtröja" på HM. så nöjd med dagens shopping, men de sved i plånboken dock.
Brorsan och jag avnjöt även en härlig middag på thaithai, som vanligt innan vi ser Endre :)

Puss, nu ska jag sova. 

Joe Purdy är min älskling.

Just hemkommen från Havdhem city där jag, emmie, tove och micke spelade spel hela långa kvällen. Cirka 5 timmar spenderades vid ett köksbord. Mycket mysigt! bestämde mig för att åka hem så jag kunde ta en rejäl sovmorgon, för de två aporna ska ju till Visby och dralla runt imorgon. men ville helt enkelt säga innan jag somnar att jag har haft en supermysig kväll med er ♥

Vad borde göras imorgon? Plugga, sova, äta skagenröra, gå en promenad, lyssna på J.P, ringa pappsen min, och faktiskt ta det lugnt. För jag hostar som en idiot och jag hatar verkligen de, måsye bli frisk. För på lördag är de ju kanske PARTEY.

Puss&hej från en trött tjej.

Andrea - Joe Purdy.

Gårdagen var slapp som ett helvete. Åkte till Levide och helen efter tandläkarbesöket, hon hade ramlat av hästen dagen innan och gick på kryckor stackarn, men hon den envisa lilla åsnan skulle rida iaf. Så jag slocknade i soffan runt halv elva och vaknade kvart i tre?? Det tar kål på en att ha lov helt enkelt.
Kvällen spenderades i helens säng med päronsplit, påskmust och Vampire Daires. Helen somnade såklart och jag kunde inte sova för jag hostade som en dåre. Tillslut så.
Dagen har bara vart jobbig, har jobbat på brs-cupen i hemsehallen från halv 9, kom hem kvart i 6. Har vart speaker, domare och städgumma. Allt på samma gång. 

Kvällen kommer att spenderas med härliga människor med Emmie&Tove i spetsen. Blir nog nisseviken! Men mamma jobbar till 8, så jag kommer missa solnedgången för hon har ju lånat min superfina VOLVO 340 till jobbet.
Äsch, jag får "köire" snabbt så kanske jag hinner se en glimt.

Puss.

Nu blir de sängen och snibboen!

Ganska så härlig måndag må jag säga. Jag och mamma promenerade bort mot Johan och mina kusiner för att se Endres tv-match. Det gick inte som man hoppats, men de var kul att titta på. Hoppas det går bättre nu hemma på fredag. Väl hemma igen blev det mat och efter ett tag kom Anna-karin på besök. Vi pratade mest och gled runt med hennes superfina bil i burgsvik, ner till hamnen och lite. Efter ett tag åkte vi till Grötlingbo för att hälsa på fyra monopol tjejer. Krånglig väg? Ja fy ja, men vi skrattade iaf! ;)

Nu är jag hemma igen och Anna-karin får jag väl inte träffa tills sommarn :/ Men de är inte så långt kvar iaf! Tänkte krypa ner i sängen och mysa med snibboen som ligger och kurrar så fint.
Klockan står på 06:45, super kul att ha tid vid tandläkaren så jävla tidigt på lovet.

Puss!


Lista.

Nu är jag härmis helen, jag vet. Men du inspirerar mig ;) så här kommer en sån där lista på saker ni inte vet om mig!

1. Det finns ingen större godisgris än jag.
2. Jag är pedant som ett jävla helvete, kan inte sova om t.ex. mattan ligger snett, rummet inte är städat, alla grejer inte står på sin plats. Scary, jag vet.
3. Jag biter på naglarna, äckligt jo tack jag vet, men kan inte sluta.
4. När jag var liten åt jag smör direkt ur paketet, det var det godaste jag visste.
5. När jag har hittat en låt, lyssnar jag på den i dagar i sträck, sen gillar jag inte den alls längre och vill inte ens lyssna på den.
6. Jag kan va en jävla bitch, får jag höra av andra iallafall. Kan inte bestämma mig om jag håller med om det.
7. Jag har jobbar varje sommar, hela långa sommaren sen jag var 14 år.
8. Min favoritfilm är Titanic.
9. Mitt favorit ämne i skolan är religon och hat ämne är naturkunskap.
10. Jag har ungefär lika många tjej som killkompisar.
11. Jag är beroende av betapet.
12. När jag och min syster var små hatade vi att duscha, vi skrek, gömde oss och grät när vu skulle duscha. Det slöt med att vi duschade med plast skärmkepsar för vi inte ville ha skum i ögonen.
13. Jag har en väldigt bra och nära relation med mina föräldrar.
14. Min favoritsiffra är nummer 7, och det har jag alltid när jag spelar innebandy.
15. Det är faktiskt bara en enda sak jag ångrar riktigt mycket i livet.
16. Jag vet redan vilken låt jag vill ha på intåget till kyrkan på min begravning.
17.  Ända sen jag var liten har jag vart hypokondier, alltså ja tror att jag är dödsjuk jämnt. Så fort jag får en liten knöl är jag helt säker på att det är cancer.
18. Jag har 12 kusiner. Två av dem har jag ingen kontakt med pga. familjestrul.
19. Resten av min släkt är den bästa i hela välden enligt mig, finns så mycket minnen med dem. Speciellt resan till turkiet som farmor bjöd oss på.
20. Jag missbrukar mascara och parfym ibland.
21. Jag är livrädd för hästar, vågar knappt hålla i en i grimskaft(?). Dock tvingar Helen mig ibland ändå.
22. Jag bor inackorderad i Visby i en trea vid hällarna med Elin&Johanna.
23. Jag har en del tvångstankar, såsom att alltid börja gå i trappen med högerfoten, inte trampa på skarvarna på trottoaren och att tävla i smyg med andra om att komma först till en punkt. 
24. När jag och mina syskon var små tog vi alltid ett fint gruppfoto varje år.Ett år förstörde jag genom att dra upp tröjan och banka mig på magen. Kortet sitter nu prydligt på väggen hemma vid pappa.
25. Jag har väldig svårt att förstå uttrycket: "släpp och gå vidare"
26. Jag vill ha två barn när jag blir stor och jag vill att killen ska heta Nathaniel för det är så himla fint.
27. Jag är ofta trött och har fått höra att det är för att jag sover för mycket. Att sova till halv tre, även fast man la sig tidigt är någon som händer ofta.
28. Jag tycker att Burgsvik är det bästa sommarstället på Gotland, och jag skulle inte kunna tänka mig att bo någon annanstans.
29. När jag har lingonveckan kan jag gråta åt töntiga saker såsom att Bart blir överkörd i Simpsons.
30. Jag älskar studera folk när de sover, de är fina och fridfulla. Dock inte helen som låter som en symaskin, rör sig stup i kvarten och har konstiga sovställningar. Sorry Mr H.
31. Den vackraste människan som någonsin existerat heter Marilyn Monroe.
32. Jag är väldigt svag för brunvrända killar med läder armband.
33. Ibland när jag går bredvid vattnet får jag ett enormt sug efter att kasta i väskan eller mobilen, fast jag vet att det är så jävla korkat och dumt.
34. Jag fick en kraftig hjärnskakning när jag var två veckor gammal då jag flög ur barnvagnen pga. att min syster var för tung. Då trodde mamma att jag skulle dö.
35. Normala människor har två njurar. Mina sitter ihop och kan klassas som en stor.
36. Jag har topp-betyg i skolan.
37. När jag var liten, typ 7-8 år, var en av mina favorit låtar "Ge mig en öl"
38. Mitt konstigaste hus djur jag haft är svampar. Det är en slemmig varelse som lever i vatten i en glassback, livnär sig bara på varmt thé, tål inte hög musik och luktar fa-aan! Pappa brände upp dem efter cirka en vecka.
39. Jag vill bli naprapat/sjukgymnast, dock är det en utbildning på 4 år som kostar 380.000. jo men visst?
40. När jag är på lyset ska jag pussas med allt som rör sig.
41. När jag var liten var jag liovrädd för att som kanske kunde vara farligt: klättra i träd, åka vattenrushbana, cykla utan stödhjul, till och med åka knappliften själv i fjällen.
42. Helt totalt älskar Paul Mitchell´s hår produkter. Än så länge har jag schampoo, hårinpackning och värmeskyddande.
43. Bor på tre olika platser om året. Visby, mamma och pappa. Flyttar alltså ALLA mina saker, hela mitt liv minst tre gånger om året. Inte konstigt att man tappar bort saker ibland för de ligger överallt.
44. Hatar tjejer som spelar korkade för att imponera på killar. Totalt hjärndöda.
45. Jag har väldigt svårt att säga nej när jag verkligen borde.
46. När Helen flyttade till Halmstad grät jag i så många dagar i sträck att pappa tillslut frågade: Är du och Helen tillsammans gumman?
47. Mitt längsta seriösa förhållande varade i cirka tre månader och det var med en 21-åring som heter Linus från Södertälje som har sommarställe i Burgsvik.
48. När jag skulle fylla tio år sa jag till min mamma att vi MÅSTE hyra bygdegården för de tyckte jag var en självklarhet för jag fyllde ju faktiskt jämnt. Då gör man sånt trodde jag. Dock kom jag på nu på senare år att sånt kanske man är60.
49. Jag var totalt nerkörd i ketchup när jag var liten. Åt det på allt: mackor och pannkakor och hela kittet. Stod inte ketchupen eller "Kecha" som jag kallade de på bordet så började jag först darra och sen skrika.
50. Efter denna lista har jag kommit på att jag är inte som alla andra, men de är väl charmigt. Efter att ha läst upp den för mamma så tyckte hon det ialla fall :)








 

Movin´ On - Joe Purdy.

Har precis ätit middag med familjen. Brorsan fyller 25 år, och han stod för maten. Efter som han är vegan så äter han alltså inte kött såklart, men inte heller ägg, mjölk, smör osv. Så det blev hans mat, någon slags soyagryta med ris och sallad. Det där "soyaköttet"  smakade lite som gummi, men de funkade :) Han har även med sig sin lilla kissemiss som heter Nancy. Så här är det full rulle, snibboen och ziggy är förbannad as hell. Men vi slängde ut dom, för nancy är så liten. Inte lätt när det redan bor två bonsar i huset. Men ååååh va söt hon är!

Ska jag plugga lite nu? Ska jag vara så duktig? ja jag tror faktiskt de. Min VLC player funkar fortfarande inte så kan inte se på film, och jag kan inte åka någonstans för ska se Endres Tv-match idag på tv4sport kl 15.45! Kommer bli huuuur spännande som helst! Fy ja!! Ska se den på fiket på storbild, så det gör ju inte att nerverna blir lugnare precis.

Puss på er.

Isn´t Love - Joe Purdy.

Dags att krypa till sängs efter en mysig kväll med släkten. Kvällen innhöll en hel del. Massa påskmat, god efterrätt, massa fotboll i trädgården, kollade gamla kort, övertalande av en envis en om att hon inte skulle jobba imorgon, fulla&glada människor, massa godis, pratande om magdans och kor som slickar en på magen, allvarligare prat, massa mys och så fick jag till och med en dans på slutet :) jaa, det var en trevlig kväll, som alltid ♥

Hade gärna velat vart med tjejerna också, kommer sakna min lilla Camilla nu men som tur var träffades vi lite nu när du var nere.

Nu ska jag sova för imorgon ska vi äta middag här hemma mitt på dagen för min bror fyller nämligen 25 år. Skrämmande va snabbt tiden går, 25 ÅR!! & själv fyller jag 19 om cirka två veckor, jissus ja. Imorgon fyller även lilla Sofie hela 20 bast! :) April är en bra månad helt enkelt.

Puss&Godnatt.

Paris in the morning - Joe Purdy.

Städningen blev jag klar med igår, påskägget hittade jag efter cirka 30 sekunder och nu ligger även Åre bilderna på Facebook! Efter att eftermiddagen löd mot sitt slut tog jag mitt raggaråk och körde till Levide för att spendera kvällen med Helen. Vad gjorde vi då? Inte mkt, S-L-A-P-P-A-D-E!
Efter att ha vaknat upp i Levide av en morgonmänniska så begav vi oss ut för att finåka denna underbara söndag. Det blev klinte, sandhamn och djupvik. Snacka om att man känner sig som en pensionär. OCH VET NI, jag säger bara rätt som det är: ska vi KÖIRE åt de hållet? Va fan kom det ifrån lixom? jag skrämms av mig själv ibland :S

Kom just hem till Burgsvik, och ska hoppa i duschen nu tänkte jag, sen är det påskmiddag vid farmor som gäller. Som alltid varje påsk :) Såå, jag ska ha på mig ngt gult? Hoppas jag hittar något gult längst in i garderoben här. I visby har jag jätte mycket gula kläder, för det är en fin färg. Men här i Burgsvik? Njaa, får se om de finns ngt klokt.

Puss, ta hand om er.


Suitcase - Joe Purdy.

Oj, spännande match igår kan jag lova! Men 9:14 in i sudden avgör Endre och vinner med 8-7! Riktigt rolig match. Efter matchen åkte jag hem till burgsvik, i princip för att vända för att bege mig till ronehamn på fest. Inte mycket folk man kände till, men en del iaf. Efter att ha suttit i en bil på hemse och inte kommit på någonstans att åka så bar det mot stånga och sängen. Åkte hem runt elva idag för att äta påskmiddag med syrran, pappa och boel på Majstregården. Det var mycket mysigt!

Nu sitter jag här, ska börja ta tag i mitt rum och påskstäda lite.. Katthår överallt! snibboen&ziggy fäller ju som dårar båda två! Sen ska jag snart leta påskägg i trädgården också, blir aldrig för gammal för de! :) Lägga in Årebilderna ska jag också göra! ser ut att bli en slapp-härlig eftermiddag. 

Puss♥


Why Do I - Joe Purdy.

Vaknade för en stund sen, fick frukost på sängen av Elin. Vaniljyoughurt med varma hallon :) Nu ha hon åkt hem, och kvar är jag. Ska snart hoppa in i duschen, sen fräscha till mig lite för snart kommer Pappa&Boel och så ska vi äta lite någonstans på stan sen ska vi bänka oss i södervärnshallen för att se Endres andra semifinal!

Igår var gjorde jag och Elin inte ett pink typ. Vi pratade, köpte Pucko på statoil, spelade alfabet, lurade folk(elins dåliga skämt ni vet) och bara myste. Somnade ganska tidigt, men det hindrade inte mig från att ta en lång sovmorgon.

Tror att det blir landet ikväll, får se.
Puss.

Whiskey and Fish - Joe Purdy.

Det var skönt med sovmorgon imorse vill jag lova! Skoldagen sa svisch sen åkte jag och Emma till en tygaffär och kollade baltyger. Har nog bestämt mig vilket tyg jag vill ha! Men säger inte :) Men det var jättefint, och det finns pärlor i samma färg och ett tyg som man kan ha över, så som jag vill ha min modell. Ska kolla i tygaffären precis innanför söderport, såg att det fanns ett fint i skyltfönstret som såg ungefär ut som de i den andra tygaffären fast lite "glansigare". den var inte öppen, så jag och Emma åkte ner till glassbaren och myste i solen med årets första kulglass! MUMMA :)

Kvällen ska spenderas med Elin i visby, vet inte vad vi hittar på! Hoppas på ett litet besök kanske:) annars vet vi inte. Haha, fick just världens dåligaste sms av Elin: Där fick jag dig! APRILAPRIL DIN DUMMA SILL. Hon skulle lura mig att det var någon annan, men de står ju hennes nr? Blondin :) men jag gilla di ändåååå!!!!


Pusspuss♥

Make It Up - Joe Purdy.

Kvällen blev bra trots allt. Ronström kom på besök i vår lilla lya, vi lagade mat och pratade lite. Det var mys, var ju så länge sen sist! ♥ Klockan sprang där ett tag, men runt 9 drog jag mig bort till två goa tjejer, Emmie&Tove. Vi pratade mest, lyssnade på magar? och myste. MASSA MYS.

Nu måste jag läsa ut min bok, cirka trettio sidor kvar. Det ska nog lösa sig. sen ska jag bara skriva lite stödpunkter så jag vet vad jag ska prata om imorgon när jag ska prata om boken för klassen. Skönt att jag har sovmorgon imorgon, så behöver inte stressa, kan skriva lite imorgon när jag vaknar också.

Puss&godnatt.

RSS 2.0