ALDRIG MERA FRILUFTSDAG!

Fy ända in i helvete, vilken jävla dag det var igår rent ut sagt! Friluftsdag, vem kom på den dumma ideén att man måste ha det på schemat i Idrott&Hälsa A kursen? Nej dra åt helvete vilken äcklig dag jag hade igår. Börjarde med att dela in oss i gruppen(suck säger jag bara), sen börja promenera. HUR LÅNGT SOM HELST TYP! Sen när vi kom fram till en "station" så skulle vi göra en eld på snabbast tid, göra kokande vatten på snabbast tid i stormkök och sen skjuta pilbåge som vi hade gjort skälva på vandringsvägen. SNACKA OM DÖTRIST! Sen skulle vi gå ännu mer, bort o ha tipspromenad opch sen när vi kom fram till årsbergska hagen så skulle vi orientera i 40 minuter. Det var de enda som var liiiite kul. Sen kommer helvetet. GÅ TILLBAKA TILL SKOLAN, ni som inte vet vart åsbergska hagen ligger så kan jag tala om att det är sjukt långt, typ 3 kilometer från snäck, piss långt, de blåste så in i helvete, och sista 20 minuterna så spöregnade det!

Naj jävlar vilket tragiskt inlägg. Ikväll blir det Lye och Helen, ÄNTLIGEN HELG. punkt slut, ciao!

23 september

Jag blev jättenöjd med nya frisyren, lite kort kanske, men jag gillade att det blev ganska mycket uppklippt! Skönt att bli av med allt slitet, man känner sig lite fräschare om man säger så.

Ikväll har jag ingen aning om vad som väntar. Måste inhandla matsäck till imorgon eftersom vi ska ha friluftsdag med lång promenad och orientering, suck! Aja, lite bättre än vanligt skola iallafall. Sen ska jag fixa med min garderob tror jag, allt ligger just nu huller om buller (dem som känner mig vet att jag har full koll på var jag har mina grejer och att jag är pedant, så jag har ångest just nu), så ikväll ska alla kläder på plats! Haha, jag tror jag är knäpp ibland, men de är skönt att ha koll på grejerna, så slipper man dra ut hela garderoben när man ska ha en tröja. Har man koll - vet man vart man ska leta.
Sen ska jag nog börja med min NO-läxa som vi fick idag, HATA NATURKUNSKAP. helt ärligt, jävla skitämne! Jag tänker inte bli värsta forskaren eller hålla på med typ atomer, alger, svampar eller annat trams! Aja, bara o stå ut sista året med äckelämnet.

Nu ska jag ta tag i garderoben med VOLBEAT dunkande i mina öron, hörs!♥


Helt slut!

Dagen innebandy träning var jobbig, precis som jag väntat mig! Det är skönr efteråt och jag har inte alls lika ont i kroppen längre, men det kommer väl imorgon..

Jag har precis tryckt i mig två rostmackor och mjölk, och nu väntar sängen med dagens Idol avsnitt och lite mer One Three Hill. Love it!

Pussar!

Hösten närmar sig.

Ja, de gör den verkligen! Tänkte nästan dra på mig den stora fluffiga halsduken idag, men ångrade mig med tanke på att de fortfarande är ganska varmt inne i skolan. Men ute är det fan minusgrader snart! Hunnit med ganska mycket i skolan idag, fast jag började kl 1 med lektioner. Pallrade mig iväg till skolan runt 12 för att hinna skriva klart brevet till en författare på svenskan. Så jag blev klar med det, pluspoäng till mig! Även fast jag skjutit upp de länge nu, så är det äntligen gjort! Sen hade vi religon, då gjorde jag och Lorentina vår redovisning om Islam och om deras matkultur. Skönt att även det är ute ur världen nu, fast det var ganska intressant att jobba om de, men ändå skönt att inte ha det på axlarna.

Träning ikväll, as skönt! sen blir det hem och se Idol på webben eftersom man missar det på tv:n, så ser fram emot ett jobbigt träningspass så jag kan springa bort träningsvärken från igår och sen bara däcka i sängen :)

Ska ta och laga lite mat nu och dra på mig träningskläder!
Pusss!

HAHA

jag är fan blåst i huve, kolla inlägget. betyder att jag ska gå nu, hejs. HAHAHHA


Sovmorgon

Huuuur skönt som helst! Vaknae utvilad runt 10, sen har jag bara strosat runt här hemma i lägenheten i en timme. Underbart! Börjar inte försen kl 1. Men tänkte kila till skolan runt 12 och skriva klart min svenska som skall vara klar tills på fredag. Kommer lixom inte hinna för har ganska fullt upp i veckan.


Idag: Innebandy träning
Onsdag: Föreläsning om projektarbetet och så ska jag klippa mig kl 16.00 :)
Torsdag: Innebandy träning
VIPS SÅ VAR DE FREDAG!

Så nu ska jag vara duktig och fixa iordning mig till skolan, sen skriva klart den där uppsatasen och leta reda på Lorentina så vi kan träna tills Religonsarbetet som ska redovisas muntligt idag. Ska bli skönt när de värsta läxorna är över, så man kan ta det lite lugnt ett tag.

Snart är det höstlov, heaven! Inte alls länge kvar nu tills vecka 43! Åh det ska bli så härligt ifall Moa&Sara kan komma ner och hälsa på den sisa helgen på höstlovet, det var så länge sen nu! Hur svårt kan det vara att matcha in så fastlandet pch gotland får höstlov samtidigt? Nää, så jävla svårt kan det inte vara. men får iaf träffa dom en helg, värt guld!

Nu tryckte jag på någon knapp så jag fick stor text, hur fan gick de här till? aja, skitsamma nu skiter jag i det här. Puss väl.


21 september.

Träffade Anna-karin en sväng idag. Hon kom hit och smakade på mina suveränt goda chokladmuffins som jag gjort. Asså helt seriöst, det är bara degiga och äckliga. Men med dlite grädde till smakade det ungefär som jättekladdig kladdkaka. Det var mys och helen avr med också, vi skrattade lite och pratade!

Ganska skön dag, slöt kl 1, hade bara aerobics och gympa, sen slöt jag och gick hem till en sjukling till sambo som har luggigt och kollat film och OTH hela dagen, eller nästan iaf.

Nu börjar jag känna av träningsvärken i benen och i armarna, det är inte skönt kan jag säga. ag springer av de i morgon på träningen får jag hoppas!

Nu: vettifan.


Sunday

Gårdagen var väldigt trevlig, och jag hade kul även fast jag fick vara fyllechaffis. Tummen upp!

Vaknade at helens place, hon hade gjort frukost: Rostade mackor med hallonsylt och oboy! Det var sjukt gott och välbehövligt. Tog bilen in till Visby och kollade på Josefins match, vinst med 7-5! Sen gick jag, jossan och pappa och åt mat på JODA. Mums, kycklingspetten där är så underbara! Resten av eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat framför datan, tragiskt faktiskt. Men det är ganska kul att läsa alla fjortisbloggar, HAHA ni är så patetiska tjejer. Ni är endast kända för att ni är helt jävla brända. Skallslut är det rätta ordet!


Jaha, och nu då? Eller va? Vad sa du? Nej du skojar. FUCK IT.


Härliga Lördag!

Gårdags kvällen spenderades i havdhem tillsammans med Albin och Helen. Kollade lite idol, busade och sen blev alla sjukt trötta o somnade i varsitt hörn typ. Vaknade till och från, berättade lite roliga historier och sen somnade vi igen. Vi var lite sega när vi skulle köra hem till Lye halv 2, men de gick och vi somnade fort som tusan igen!

Dagen har varit skön o slapp! Vaknade runt halv 11, åt as god frukost med macka i ugn & allt! Sen skulle helen rida, så jag fick sätta mig på en halmbal ute i solen med en bok medans hon red Metallica. Ganska mysigt om jag får säga det själv, och boken var faktiskt bra. Ska nog läsa lite i den boken sen när helen duschar, för de kommer ta lång tid, för hon har väldigt håriga ben(!!!!!!) Hon försökte bränna upp sina hår förrut, så ni kan ju tänka er hur långa dom är.

Ikväll blir det lite fest i Rone, hoppas på en kul kväll! Jag är lite chafför, så de blir en lugn kväll, för jag ska ju ändå köra in till visby imorgon och se Jossans match kl 13:00.

Puss, skriver nog mer imorgon!


Nu: Lye&mongot!

Har precis packat klart, det blir helen hela helgen! Åker nu och åker inte in till Visby försen söndag, då det blir att kolla på Endree och syrran. Kanske äta lite i stan med pappa innan, om det hinns med. Har vart och ätit med pappa ganska mycket på senaste tiden, mysmysmys! Skönt att ta vara på tiden då han är på Gotland. Fast i helgen blir det ju mycket helen, fast liet pappa på söndag iaf! <3


Nu: LYE


Ledig!

Skönt som tusan! Sitter nu här och kikar på snibboen som ligger så sött och sover på min kudde. Jag ska nog krama om honom lite sen, även fast jag gjort det hela dagen! Vi har bara luggit och myst och gosat typ, jag har läst ut min svenskabok, han har kurrat ihop sig i min famn och han blev llite sur när jag gick och hämtade något att dricka, men sen kom han kurrandes tillbaka :) min lilla älskling.

Känner mig ganska duktigt som läst ut boken faktiskt, den skall inte vara utläst försen på fredag.. Ska nog göra uppgiften att skriva ett brev till författaren idag me, så kan jag njuta av helgen och slippa tänka på det! Ikväll blir det grillning med mamma, sen bar det av till helen ikväll! 

Nej, nu ska jag ta tag i pluggandet igen. Men först: Mer gos med min snibb.

 
<3

Miss it!

För precis en månad sen kröp jag, jonna och helen ner i våra sängar(eller domsov på en madrass o i en soffa, men jag i sängen) och var helt pirriga i magen av förväntan och vi var överlyckliga. Vi skulle tillbringa en hel vecka i norrköping, och bara vara! Jag saknar den tiden så sjukt mycket, kan man inte bara spola tillbaka tiden och uppleva allt det igen? Jag saknar det verkligen, det var bäst!
Nog pratat om de, vill dit igen. punkt slut.

Den här dagen var lång i skolan, mycket som jag hunnit med iofs! Efter skolan skyndade jag mig hem och packade mina väskor och sen åkte jag, mamma och brorsan till stan och handlade. Jocke tröttnade ganska snabbt, men jag fick mig en ny parfym, hudlotion och varma tjocka leggings! Välbehövligt. Sen var vi såklart och åt thaimat :) Efter maten var det dags att bege sig till havdhem för att träna! oooh va jag älskar det! Helt galet, innebandy is my life. I bilen hem fick man såklat höra på gamla godingar från disney och de två syskonen olofssons härliga dans på det! HAHA!  

Nu sitter jag här i burgsvik med ett leende på läpparna, LEDIG IMORGON! apskönt! Nu väntar Idol avsnitten jag missat pga. träningarna tis,tor så nu ska jag mysa enr mig i sängen! :) Imorgon kommer plugg-camilla att vara duktig tjej, så hon behöver sova lite me, så tänkte krypa i sng efter de två avsnitten.

Oj, vilken lång blogg. och jag var lite serös ibland, Creeds till mig!

Love&hope, darlings! 


- femtonde september tvåtusennio -

När jag cyklade till skolan imorse var de strålande solsken, och nu när jag skulle cykla hem kl halv fyra så regnae det, och jag hae bara en tröja på mig som inte var speciellt varm. jag kan summera: jag HATAR regn.

Skoldagen har varit ganska dryg, men som tur var är den nu äntligen över! Ska nog snart börja laga mat om jag ska hinna få i mig något innan innebandyträningen. Efter träningen bär de av till Burgsvik för att sova där, så jävla skönt att få komma hem! Måste ju sova hemma, eller måsteoch måste, men jag ska till tandläkaren imorgon på hemse, så blir lite närmare om jag sover i burgsvik. Sen åker jag med bussen till stan så jag hinner hela skoldagen eftersom jag börjar inte försen 12. Så det enda jag missar är en skön sovmorgon, men thats life.


Pussisar! 


Slappkväll.

Ja, Elin var inte så sugen på en powerwalk, så det blir mys framför en film istället. Vet inte vilken film ännu bara, men de visar sig! Jag ska nog först hoppa in i duschen först, sen blir de dags att krypa ner i sängen och mysa ner sig.

Haha, jag känner världens vimsigaste tjej, helt ärligt! Freja är ju så sjukt snitsig! Vi orienterade idag på gympan och hon hade ingen klocka med sig så hon fiick låna idrottläraren för att hon skulle hålla koll på när vi skulle vara tillbaka. Hon glömmer att lämna tillbaka den och sen ikväll får vi ett mail från gympaläraren med rubriken: MIN KLOCKA!!!!!!! haha, det roliga är att det är inte bara det Freja har noll koll på. Haha, varje dag med henne är ett äventyr typ.


Den som vill hjälpa mig med bloggen får gärna höra av sig!


With or without you!

Nersjunken i min skäna fåtölj sitter jag nu har och tänker typ på italienska uttryck? Att ha italienska i 2 timmar och 45 minuter sist på skoldagen en måndag tar kol på en, helt ärligt.
Dagen har varit skön, men ändå jobbig. Började med ett spinningspass på träningscenter, sen var det iväg att ha orientering på P18 på gympan, puh! Sen italienska hur länge som helst uppå de, så jag har gjort mig förtjänt av att slappa i fåtöljen. Som ni kanske märker så har jag börjat träna igen, det betyer att jag är frisk!! hur skönt som helst. Har iofs lite huvudvärk fortfarande och jag känner mig lite hängig, man va fan, nu orkar jag inte vila mer! Innebandy imorgon och jag är världens lyckligaste!

Kvällen kommer att inkludera:

- Min bok som ska vara utläst snart på svenskan.

- Chokladmuffins som jag och helen bakade igår.

- En promenad med Elin om hon orkar efter fotbollsträningen hon är på nu.

- Plugga italienska.

- Saknad av Ryssland folket



jag ♥ pappa


Såååå...

Nu är allt snart upppackat, all mat i frysen&kylen, jag börjar lugna mig och tänkte skriva några rader här. Burgavik typ hela helgen, det var hur skönt som helst! började med fredagen som tillbringades typ själv i huset, men aja det var mys, städade två bilar, såg idol och lite.
På lördagen åt jag lunchade jag med pappa, grälade med jossan och lekte med helen. På kvällen bar det av till Albin, som var riktigt kul o träffa, var ju typ hur länge sen som helst sist! 
På denna långdragna söndag har jag inte gjort mkt, TJAFSAT MED CPMONGOHELEN, tatt det lugnt(när jag fick av mongot), och packat&handlat. 
Nu väntar jag på pappsen, vi ska äta på JODA ikväll innan han åker hem med båten. Mysfaktor miljoner!




Någon som har lust att hjälpa mig att designa min blogg? har nämligen ingen aning om hur man gör! 

Dra åt helvete!

Rent ut sagt, dra åt helvete med dig. Jag blir till och med lite äcklad av att se dig, usch. Det är faktiskt lite skrattretande när jag tänker på det. haha, jag har bara en mening: DRA ÅT HELVETE!

Nu har jag avreagerat mig lite och till och med gjort en kladdkaka för att jag varit så duktig idag(gått i skolan, gjort två läxor, storstädat två bilar och sjungit). Kladdkakan blev skitäcklig tyvärr, ett jävla fiasko. Det fick lixom avsluta en jävla pissdag, en äcklig jävla kladdkaka. Dagen har varit helt misslyckad och jag ska snart sova så det snabbt som fan ska bli en ny dag. Det behöver jag för att lugna mitt sinne. puh.
Imorgon ska jag luncha med pappa och jossan och sen ska jag vara med älsklings helen.


FUCK YOU, godnatt.


Stop and stare, I think i moving, but I go nowhere.

Skolan var ganska dryg idag, från 8a till halv 4a och med äckelnaturkunskap som sista lektion så blir man helt snurrig i bollen. Det blir inte bättre av att jag börjar bli förkyld heller, nej usch. Blir därför ingen träning ikväll - istället blir det Helen och idol. Ganska härligt de me, fast nu när jag inte tränat på en vecka börjar det spritta i benen av längtan till innebandyplanen. Jag måste bli frisk till nästa vecka, bara måste.

Det var hur skönt som helst att vara ledig igår! Jag är lite smått avundsjuk på Donner som är lediga varje onsdag, fast iofs så har jag abra projektarbete på onsdagar, och sovmorgon till kl 12. Tisdags kvällen var skön med häng i Rone med Dennis o lite folk. Skönt att träffa honom igen, hoppas på lite mer umgänge ihelgen med honom och helen såklart. Min och helens lilllördag tillbringades med Josefin. Vi tog vårat raggaråk(helens snygga gräsklippare) och puttrade oss iväg till Josefin för att sen åka och köpa massa gott och sen kurra ner oss och se Män som hatar kvinnor. Fy fan vilken film, jag vill se om den men ändå inte. längtar tills tvåan kommer ut iaf!

Nu ska jag laga mat, får bli wook med grön curry och ris eller fiskpinnar.

Puss!



längtar som en tok!

Jävlar ja va jag längtar till studenten, helt sjukt galet cp mongo vad jag längtar! Idag har jag beställt min studentmössa, och de var så kul att som dom kallade de "pimpa" sin egen, min blev skitbra helt ärligt, hur nöjd som helst! fast den är typ snyggast bakifrån, där de står 2010 i guldpinsar! Ge mig vår så man kan få hem den o testa! aja nog snackat om studenten, jag blir bara skogstokig!

Jobbig skoldag idag, oh ja. Aerobics och gympa fram till kvart över 12, och boxercise och orientering är fan as jobbigt! Jag som tänkte ut och springa idag eftersom jag trodde inte att de skull ge mig något, men fy fan kommer inte kunna röra mig imorgon!

imorgon är de innbandy som gäller, sen leka med helen iaf, kanske andree, får vi se vad vi hittar på! För är iaf LEDIG PÅ ONSDAG! så jävla skönt, ska fan sova bort hela jävla dagen!

HELEN RING MIG NÄR DU SER DE HÄR! din blogg är depp<3

Puss!

Ta ett djupt andetag och räkna till tio!

Ja, de är verkligen vad man måste göra ibland för att inte bubbla över!!

Dagen har vart en riktigt slappis-dag. Vaknade runt 12 av en jävla kudde i facet av lilla mongoungen helen, jävla cp rent ut sagt! sorry helen, men fan du var inte omtyckt imorse. vi käkade frulle och sen var vi på stan med älskade pappa, snurrade runt lite på jysk och köpte kuddar till jossan lägenhet, sen var vi pch åt tillsammans :) och helen fick sin efterlängtade cola.. Pappa skulle me båten som alla andra söndagar.... jag och helen hade verkligen inget att göra så vi satte oss på "vårt place" och snackade skit. och VIPS så var dagen slut, va fan! måndag imorgon, pain in the as.

Haha, här i lägenheten är de fullt ståhej! Johanna och Elin bråkar på skoj och elin börjar jaga johanna, så johanna springer fort som tusan till hennes rum och låser in sig, sen kommer problemet, HON KOMMER INTE UT! dåren har låst in sig själv för att vara smart, men egentligen var de inte så jävla smart, hon fick öppna fönstret och kasta ut nyckeln till mig som fick försöka låsa upp på min sida, men de gick inte, vi hämta hammaren och banka på den töga nyckeln och tillslut gick dörren upp och johanna blev glad som en unge som nyss fick en fet glasstrut.

NI TVÅ ÄR TVÅ STORA JÄVLA FRÅGETECKEN OCH DET GÖR MIG GALEN!

nog blarrat från mig hej.


pain.

jo fy satan va ont jag har i fötterna efter allt dansande igår kväll, helt galet. förfesten var kul, sen var de mindre kul att de var 20 på Gute, men vi kom in tillsut iaf som tur var och nör vi kom in märkte vi att det var hur myket 18 åringar där, så de där med 20-års gränsen kan dom ju stryka. På gute var de tjockt med folk och jag fattade inte riktigt varför dom bara ahde övervåning öppen? aja, jag hade kul och de avslutades med fyllekäk på donken såklart, sen var de dags att börja traska hem, fyfan mina fötter var svullna när jag kom hem.

Idag har vi slappdag här i vår lya i stan, emma ligger på soffan och helen yrar runt som en galen höna. jag måste också börja fixa mig eftersom vi ska ut på stan med älskade pappa! De blir mys, har saknat honom så!

Längtar tills tisdag och träning! måste ut o springa imorgon iaf :)
Pusss!

Gute!

yes, de blir krogen ikväll och de kommer bli nice som fan! Sist jag var ute på gotland nu var... vettifan alltså! sist jag var ute överhuvud taget var i Norrköping. aja, hoppas på en kul kväll med mkt folk!

Nu ska jag nog börja fixa mig, förfesten börjar ju at our place klockan 7 redan! TAGGA!

Puss my darlings!


upp&ner och bak&fram.

ja, dagen har varit lite spridd eller hur jag ska förklara, mkt har hänt fast egentligen inte ett skit. Började med en lektion, sen rast i typ tre timmar, pluggade lite, sen drog jag och tjejerna i klassen som jag umgås me hem till mig och åt kladdkaka - dagens höjdpunkt! sen var de dags för svenska och sen var skoldagen över. Gick lite på stan, köpte två tröjor och tog en morotskaka på donken. Hämtade upp Andree vid bussen och fick då reda på att vi skulle dra ut mitt i ingenstans typ 7 kilometer från stan och köpa en gitarr? som om han är musikalisk, naj! så har suttit och hört på hans gnolande på gitarren i kväll, ostämd var den me och han vet inte hur man stämmer den heller. sen kom min (sl)Emma med tacos till oss, heaven. Vi har ätit godis, myst och skrattat till en full Johanna som senare hämtades från en ganska oklar krogenrunda. Nu sover Emma i soffan, Johanna på sitt rum och Andree på en madrass på golvet. så jag ska nog också krypa till sängs.

Godnatt!


spöregn och bil körning?

Jag måste erkänna att jag blev riktigt nervös när vi var inne i en stor gymnastiksal och man hör hur regnet och åskan dånar utanför! i en stor gympasal?! och ännu räddare vart jag när jag kom på att jag var tvungen att köra hela vägen hem till stan efter träningen. Men jaa, jag lyckades.

nu ska jag vara en härmis och sno jonnas lista på hennes blogg, har lixom inte mkt annat för mig!


Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Japp, var ju på festival för fan! 

Vilka länder besökte du?
nu blir jag deprimerad..

Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010?
jaa, ta vara på tiden och inte bara sova hela tiden, dock för att det är skönt, men..

Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?
<3

Största misstaget?
helt ärligt, du var ett misstag även fast jag inte trodde att jag skulle säga det.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Lite små förkyld, men inget värre.

Bästa köpet?
min gotlandsring såklart!

Vad spenderade du mest pengar på?
Fidepuben typ:S

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, men ibland kunde de göra mig riktigt ledsen på samma gång.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?
volbeat<3

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
jag tror jag deprimerande nog var ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
vart mer med de jag typ inte var med alls i sommras, dåligt samvete <3
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
HAHA, ingen kommentar

Hur tillbringade du midsommarafton?
i burgsvik såklart!

Blev du kär i sommar?
nepp.

Hur många förhållanden?
inget

Favoritprogram på tv?
jag ser inte på tv, de är långtråkigt. 

Bästa boken du läste i sommar?
läste ingen bok, det är också långtråkigt.

Största musikaliska upptäckten?
vettifan

Något du önskade och fick?
jo.. "/

Något du önskade dig men inte fick?
de me.

Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
inget minne, tor jag var bakis.

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
mm, såklart...

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
typ depp men ändå lycklig?

Vad fick dig att må bra?
J&H<3

Vem saknade du?
Mamma.

Sommarens sötaste?
hihi, :)

Sommarens största kärlek?
jadu, ingen kommentar:)

Sommarens besvikelse?
suck.

Sommarens bästa?
terasskvällar, fiketkvällar, fidepuben, norrköping och sweden rock!

Sommarens beroende?
Ni <3

Nu tror jag att jag ger upp datan och kryper ner i sängen, sleep tight.




Stockholm calling.

Jag har kommit på att jag är ingen ensammänniska, eller en som bara kan ta det lugnt. När jag inte har något planerat blir jag först hur lycklig som helst och typ sätter på en film och myser ner mig i soffan, och jag är överlycklig. Men jag tröttnar efter 5 minuter? Även om jag bestämmer att jag ska ha en heldag själv och bara ta det lugnt blir jag restlös direkt. På ett sätt tror jag att jag är typ ensamrädd? Vet inte hur jag ska förklara, men jag gillar helt enkelt inte att vara ensam. Som tur är har jag mina brudar, utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Ni är min värld, mitt allt.

Jävlar vilken djup blogg, vafan sysslar jag me? jag tror de är bara för att jag är hungrig.

I-rony.

Ganska skön dag, började klockan 12 och slöt runt 2. Sen har jag typ inte gjort ett handtag. förutom att laga underbart god mat förstås - kycklingfilé med potatis och beasås! Det var dagens höjdpunkt. För tillfället är jag i en otroligt dryg svacka, asså typ sjukt jobbigt läge. Eller egentligen inte, eller jag vet inte vad jag ska säga. Men jag känner mig typ instängd och har typ inget att se fram emot? Jaa, en sak - SUPA I HELGEN. jag låter som ett jävla drägg som inte har något liv, men de är typ så jag känner mig just nu. J&H vafan, flytta till stan.


ha ett helvete!


RSS 2.0