lite halv sliten sådär!

Oj vilken fotbollshelg! I fredags såg satt vi i södervärnshallen från kl 10 på kvällen till runt kl 8 på lördags morgonen! Det är liksom 10 timmar på en träbänk, pain! Men det var kul, trevligt och tröttsamt. Haha, snacka om att det är lätt att få skrattanfall när man är trött. sov ungeför till 3 på lördagen, åt mat, tog det lite lugnt och sen iväg för att se fotboll igen! Men då drog vi oss hem tidigare, och som tur var fick vi skjuts så slapp vi gå i snöblåsten! Hade lite sällskap på gråbo en sväng, sen var de tvunga att köra hem och då tog Jag, Sofie och Helen lite vin och äl och snackade skit fram till morgonkvisten. Mys!

Även idag har jag kollat fotboll, lite finaler. Spännande som tusan där när hansas veterander spelade! Gick sedan hemåt och nu har jag duschat och fräschat till mig lite och nu kollar vi på en annan del av köping, det är så sjukt kul, gulligt och skrattframkallande! Sen ska vi kolla Wallander filmen som går på tvn, sen blir det bums isäng för att ladda för ännu en skolvecka!

Puss.

Visby hela helgen!

Sovmorgon även idag, ingen lärare första lektionen, och efter den börjar jag inte förren 12.50.. såå har fortfarande inte börjat :) Men såklart(!!!!!!) så vaknade jag runt 9 i morse och kunde inte somna om, så morgonen har jag tillbringat i helens dunderunderbara stora säng och sen har jag även tagit en lång dusch! Härlig morgon!

Mamma skulle egentligen in till visby idag så vi skulle gå lite på stan, och äta middag ikväll, men såklart så fick hon kräksjukan inatt, så det blev inget med det. SUCK! Menmen, hon kommer nog säkerligen in ngt nästa vecka, då får det bli mys med henne då.

Nu snöar det igen, crap. Vill inte gå i värsta snövädret till skolan sen, hoppas det har slutat då! Iaf, det blir Visby hela helgen, fotboll, lite häng i helens gråbo lägenhet, sköna människor och hoppas på en kanon helg!

Nä, om man ska göra ngt klokt, fixa sig lite, ta en macka och sen kila iväg till skolan! Pusspuss!

Nu ska jag nosa kudde!

Dags att sova efter en "jobbig" dag. Har varit utanför huset två gånger idag; affären och statoil. USCH för det här vädret! Mysigare att vara inne, och det blir faktiskt extra mysigt när man kollar ut genom fönstret och vet att man är inne och det är varmt och skönt. Dock är det sjuukt kallt i vårt kök här i visby, men ap-varmt i resten av lägenheten, tror inte huset är riktigt tätt. Plus att balkongen håller på att braka, men jag gillare! Mitt, Johannas och Elins place är sjukt underbart!

Haha, roligt med folk som kommenterar anonymt som inte vågar säga sitt namn. Mmmmm PUSS PÅ DIG, du gjorde min dag. stick om du bara ska klaga. mmmmm love you, ha en bra kväll!!!! ♥<3<33<3

Nu ska jag sova, lääänge! Älska sovmorgon♥


27 januari

har varit lediga hela dagen, småskönt! Men jag fattar inte, BARA för att man kan sova precis hur länge man vill så är det så jävla varmt i rummet så man vaknar kvart över 10? + att jag drömde värsta psykodrömmen inatt, dålig början på min lediga dag. Men det blev bättre när jag fick glädjen att väcka Andree tidigt, och min dag har vart bra för jag, andree och johanna har bara slappat och ätit godis hela dagen! Jag blir typ glad av att reta Andree och trycka på hans näsa, som alltid gör ont säger han. HAHA, han blir alltid så sur. Men ett minus idag var att jag har ont i magen nu av allt godis.

Skitungen har åkt hem till hemse, så nu är det bara jag och johanna kvar. Jag ska plugga geografi nu, sen ska vi se en annan del av köping.

Pusspuss allihopa. & till Helen: KRAM STUMPAN!

It´s goes on and on.

Ledig imorgon, onsdag, och börjar inte försen klockan 12 på torsdag! Nu är jag lite sådär smålycklig! Blir lite som en liten helg mitt i veckan, känns UNDERBART! Får se om det blir någon innebandy träning ikväll, jag har ingen bil i stan och Mallan skulle på möte och kollektivtrafiken suger som vanligt. Blir det ingen innebandyträning så ska iaf jag ut och springa, Elin ville de med, sen får vi se om Helen har lust. Hon skrattade bara när jag sa de, höhö. Andree ska också titta införbi något nu i min minihelg, saknar honom lite! Min lilla skridsko!! :) ♥


Nu ska jag fika, hihi. Vad tycker ni, muffins eller ananas milkshake? ELLER BÅDA? svar; båda. 
Puss på er gullungar!


den 25 januari 2010

Söndagskvällen spenderades med pizza hemma hos Mr H ;) hehe, gråbo är faktiskt kul! Helen är mindre kul när hon ska slå en, eller när hon tycker hon är rolig, fast när hon abar är irriterande as hell. Men som tur är så gillar jag henne ändå. Som tur är.

Vattengympan i morse med aerobicsgruppen var kul, mindre kul att läraren kom 10 min sent, så hade det inte särskilt länge. Men det var sjukt kul så länge det varade! Jag och Emma har lust att göra det fler gånger, om man hinner med de så att säga. Ikväll ska jag göra naturkunskapsläxan, handla lite, göra god kycklinggryta, göra dipp med morötter och mysa till det rejält. En lång varm dusch också, låter somo en toppen måndag.

Nu ska jag faktiskit fika, invänta mina sambos, som bör vara hemma nu? Nä, jag är för fiak sugen för att vänta.

KRAM, höhö helen.

23 - 01 - 10

Redan 23 januari, går tiden fort eller? kändes som det var julafton igår! men det är bra, bort med kylan och bring in värmen! Aja, gårdagen var jag fyllechaffis, hehe, ska inte retas! Men det kommer bli svårt. Sen sov jag vid Sofie, vi somnade gott till Vänner. Idag var det match, A-laget mot B-laget, och vi ville göra det så roligt som möjligt så vi delade bara upp lagen så det skulle vara jämnt och kul att spela.. Jag hamnade på A-laget och vi vann med 6-5, efter att ha luggit under med hela 2-5, HÄRLIGT TJEJER! :)

Nu ska jag med bussen, om en kvart, hyndahynda klockan är snart hui. (intern skoj!)
Puss, ha en trevlig kväll ♥


FREEEEDAG

Äntligen! det är ingen hit att ha naturkunskap sista lektionen på fredagar precis, puh! Som tur var så var det några snälla typer i caffis som bjöd på semlor innan lektionen, så jag stod ut eftersom jag fick en sockerkick! :)

Sitter nu på gråbo och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka hem till Burgsvik! Åh va glad jag blev när han sa att han kom redan idag, det brukar han inte göra, för han brukar komma fredag natt så man kan umgås med han på lördagen, men eftersom han jobbat så mycket i London nu så fick han ledigt denna fredag! mmmm va skönt att slippa bussen kan jag lova!! äckelbuss.

Blir nog middag vid kusinerna först tror jag, sen vet jag inte, inga planer. Vill vara med Helen iaf, men Lye är ju en bit, fast det har ju inte hindrat mig förr... Får helt enkelt se!

Puss!♥

2010 - 01 - 20

Jävla projektarbete rent ut sagt, det tar kol på en! Hoppas allt löser sig nu, så mycket tid vi lagt ner på det, helt sinnessjukt! men allt skiter sig i sista sekund, hoppashoppashoppas det blir som vi vill nu, annars känner jag bara för att sätta mig i ett hörn och grina fram till studenten.
Dagen har iaf gått fort, och jag har faktiskt inte kännt av träningsvärken ett dugg, men det kommer väl imorgon, fast då springer jag bort det på träninen. Kvällen kommer att spenderas på Gråbo med två små gullungar! Kommer nog bli en slapp-dag, för plugga tänker jag då inte göra ett dugg, även fast jag kanske borde. Blir typ panikslagen när jag tänker på allt som ska hinnas med denna termin! Längtar som en tok till juni!!!!!!


Nu blir det en powernap - sen kommer helen snart ..♥

9an tror jag, cirka tre år sen nu.



Nu är det dags att slagga

Träningen var ju inte alls jobbig - dagens skämt. Det här kommer kännas i kroppen ett antal dagar kan jag lova. Mm, jag var så smart att jag gjorde en ananasmilkshake innan träningen och ställde i kylen, så nu när jag kom hem var den helt perfekt!! Ibland kan jag också tänka.

Jag hatar min mobil, den dog tydligen när jag hade träning, så efter träningen skulle jag ta på den, men nej inge batteri. Fast det var fullt när jag åkte dit? Och nu säger andree att han skickat sms, men inte fan kommer de fram nu även fast den sitter i laddarn och är på. Skaffa ny snart kanske?

Dags att krypa ner i sängen, och njuta av en härlig sovmorgon imorgon.
Puss på er & godnatt ♥

MMMMMM.

NYA FAVORITGODISEN ÄR.... TRUMVIRVEL..... RALLYBILAR I COLA SMAK!!! MMMMM SÄGER JAG BARA!!! PUSSPÅDET!!!

Sommar nu tack!!!!

Don´t stop belivin´

Redan tisdag och skolan är slut för dagen! Ävem fast man började 8a och slöt runt 3 så har det gått fort, kan ju vara för att vi åkte pulka sista lektionen på gympan. Har sovmorgon både ons & tors nu, så ska bli grymt härligt att inte behöva gå upp när det fortfarande är mörkt ute, kunna äta frukost i lugn och ro & bara ta de lugnt på morgonen och lyssna på bra musik. JAG ÄR SÅ LYCKLIG, för nu har vi sovmorgon till runt 12 både tors och fre ÄNDA FRAM TILL SPORTLOVET! Maggan, vår religons lärare är bara för bäst som ordnade det! Så slipper man det där hemska rasten på 4 timmar på tors! Men har fortfarande kvar den där äckliga långa 4 timmars rasten på fredagar, men de får väl gå..

Nu ska jag snart börja laga mat tror jag, sen iväg på träning. Inte så värst pepp på det idag, känner mig hänging och trött, allmänt otaggad till hela den här dagen faktiskt. Men det brukar bli bättre när man kommer till träningen och träffar en del skäna människor! Då blir man liksom alltid på bra humör. Hoppas oskar är snäll och inte har typ 50/20 på slutet, då stryper jag mig själv helt enkelt!

Puss, ha der bra ♥   

Vart fan tog helgen vägen?

SLURP, så var helgen väck. Jag fattar inte, man är världens lyckligaste på fredagen och känner att helgen fortfarande är i början, men när man vaknar på lördag morgon blir man sur för att då tycker man att den snart är slut. Aja, jag har iaf haft en mysig helg, eller trevlig rättare sagt. Vaknade upp i hemse idag, gjorde inte mycket, busade med Andree fast han ville inte för han var bakis. så jag blev uttråkad efter ett tag, jävla tråkunge. Men ganska skön dag, slaaaaapp. Iofs åkte jag in till stan nu på kvällen och spelade match med b-laget. inte heller den var något att hänga i julgranen. NYA TAG.

Nu tänkte jag sova, ska framföra det där skiten på aerobicsen imorgon, så de gäller att vara pigg. "Man vill ju gärna inte göra bort sig då liksom" ( B. gustafsson kommentar).

Äsch jag snackar bara gojja, puss.


Lördag kväll.

Skolveckan gick faktiskt snabbt, men det har helgen också gjort tyvärr. Typ snart slut. Igår såg jag faktiskt en skräckfilm, dra på trissor! Paranormal activity eller hur det stavas, alla säger att den skulle vara sjukt läskig, jo den var lite creepy, men helt ärligt mest långdragen. Kanske hade varit läskigare på bio iofs!
Nu är jag och helen på hemse vid andree, fast han är inte hemma, utan full någonstans. Såå, vi ska se film och sen invänta fyllot sen sova för hela slanten!
Nu blir det neew moon.
en sak till..... JAG BEHÖVER INTE TÄNKA PÅ SAKEN, LIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKE! :D
Pussochgodnatt!

bandcamp.

Lagade apgod köttfärssås idag, mmmm till och med helen tyckte om den efter att man tryckt i typ 100 kg oregano i den. Den blev god iaf. Efter maten gick vi hela vägen till gråbo, det var långt, men man behöver ju röra på sig så ska inte klaga. Nu börjar bandcamp igen efter pausen, efter det ska vi snarka högt. LIKE.

GODNATT

plugg-camilla

Sovmorgon idag - hade en lektion - slöt kl kvart i ett. Skön dag va? YES. men när jag kom hem pluggade jag som fan och jag blev precis klar, nu har jag gjort musikanalysen, stegen till aerobicsen pch hej och hå. Nu ska jag bara framföra de för klassen, men de ska nog gå bra! En låt herregud, 5 min, sen är det klart!

Helen kommer snart med bussen, vi ska laga lite mat hemma vi mig först, sen ska vi hem till henne på gråbo. Får se vad som händer ikväll, något blir det ju alltid.

jag tror jag borde börja tänka på det.

PUSS


oldpic.se

Träning nu.

Även denna skoldag är nu förbi, och det enda jag tänker på när jag traskar hemåt är att nu är det en dag mindre kvar till studenten! Sista lektionen åkte vi pulka, det var skoj, eller jag var feg och vågade knappt åka där det var som brantast, men det är sjuuukt kul när man åker i "vanliga" backen! Och jag skriker alltid?, fråga mig inte varför.

Sluta kommentera anonymt, jag blir nyfiken!!


Nu ska jag träna ib såklart, sen ska jag sova inne vid johanna inatt igen, lite sällskap och sen har vi båda sovmorgon imorgon. Kommer antagligen vara helt döda efter träningen, så kommer nog somna direkt om vi ska se en film, men det är iaf mys att inte somna ensam.

PUSS!

Bjööööörngustafsson

Tjejkvällen spenderades framför tvn med björn gustafsson såklart! Skrattar alltid lika mycket åt hans klipp med sverige pussas och kramas, haha! De som har sett det fattar hur jävla sjuk humor killen har, haha JAG KREVERAR som slemmboll brukar säga!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska vi allihopa sova i Johannas säng, mys. (fan jag måste sluta använda ordet mys, gör det galet ofta märker jag).


Borde jag tänka på det? får se de närmaste dagarna om jag behöver det eller inte, hoppas inte hoppas inte hoppas inte hoppas inte hoppas inte. kom igen nu turen, var på min sida för en gång skull!!

puss, godnatt.

Tjejkväll tonight.

Det blir en mys/tjejkväll hemma hos Emmie&Tove ikväll, det behövs verkligen och det ska bli sjukt mysigt. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kommer nog se film och snacka en hel del. Men det ska bli bäst att träffa brudarna igen.

Dagen har faktiskt gått fort, hur nu det kan komma sig. aerobicsen var jobbig, men det funkade, och jag blev lite smått överlycklig när jag kom på att vi inte har gympa direkt efter den här terminen, utan att vi nu har det sist på tisdagar ist(SKA ÅKA PULKA IMORGON DÅ). Italienska gick också fort, se på fan. Helt seriöst, EN TERMIN KVAR. lycklig_tjej_91.


Puss.


Titanic soundtrack.

Tack för julklappen Johanna, kommer vara en djup människa nu i några dagar och bara sitta och lyssna på dessa låtar från titanics soundtrack, känns som om jag behöver det också. Gah, tankarna snurrar som aldrig förr.

Bussen var inte alls jobbig? JO, DRA ÅT HELVETE, hade galet med packning och det tog lång tid att gå hem till lägenheten eftersom man var tvungen att vila var femte steg ungefär. Johanna hann att halvt frysa ihjäl innan vi kom hem, och jag fick en ond axel på köpet. Men hem kom vi, och det tog fan en timme att packa upp allting! Men nu känns det bra, johanna är varm och min axel känns bara lite öm, OCH jag har bakat muffins och gjort ananasmilkshake. MMMM, världens bästa söndag kväll med two and a half men.

Nu ska jag sova, upp och ha ett aerobicspass imorgon, sen nästan tre timmars Italienska steg 3, inte att leka med om man säger så. Såå, natti.


In till Visby snart.

Har vart duktig och läst en hel timme i min bok, så nu kan jag sova gott inatt. Har iofs lite ångest över aerobics uppgiften, men jag får hoppas att det kommer gå bra, och att jag tar tummen ur röven och gör det någon gång. Jag tänker alltid "Äsch, flera dar kvar jue!" men sen sitter man där sista kvällen och får nästan dygna för att man är en jävla klant. Såå, lära mig någon gång? hehe.


Nu "TRÖCK" jag på en knapp så allt här på datan blev större, jag och en data kommer aldrig bli bästa vänner, det är en sak som är säkert!

Puss.

Taggad till skolan imorgon? ne.

Att mamma inte kan låta mig sova på helger, det är ju ett under. Antingen har hon tråkigt och vill att jag ska upp, eller säger hon att hon gjort värsta frukosten, eller vill hon låna min dator, eller slänger hon snibboen på mig för att då vet hon att jag MÅSTE gosa med honom. Idag var det datorn och långtråkighet..

Ska även in till Visby med bussen sen ikv, imorgon ska jag dra mig mot gråbo för att se om min bil str kvar, eller om någon pundare har tagit den, den har ju trots allt stått där i mer än 3 veckor. Hoppas folket på gråbo har lydit den oskrivna regeln och varit snälla under juldagarna.


Boken ska vara utläst om två veckor och jag har kommit 30 sidor, ska jag ta tag i det kanske?
Puss&kram! ♥


Kul kväll, nu är jag trött.

Dagen började bra med rostade mackor innan man gav sig av till match, kanske inte världens bästa uppladdning, men det peppade mig iaf eller vad man ska säga. Vi vann mot Vallstena med 7-6, grattis till oss! B-laget vann även mot follingbo innan vår match, så Hansa var på topp idag! Skönt att vara igång igen efter att ha degat hela lovet och inte rört på sig lika mycket som man borde ha gjort.

Kvällen har vart trevlig hemma hos kusinen, började med lite tacos med en salig blanding folk, sen badade vi balja och drack lite, körde lite lekar, åt kladdkaka och sen gick jag hemåt. Orkade liksom inte riktigt hoppa i baljan igen, för sängen hemma var mer lockande. Men det var trevligt, och lyckat!

Nu är det dags för mig att nosa kudde, sova ut imorgon och sen om det är sol så ska jag ta en promenad och sen vidare in till Visby på kvällen för att ladda för en skolvecka, skojar du vad jag längtar till studenten eller? En termin kvar, kommer nog gå fort, vi har ju två lov till, sen ska man planera massa till balen, studenten, mösspåtagningen och hela kittet! LÄNGTAR!

Puss&godnatt! ♥


Godnatt

Dags att sova, upp och spela match imorgon, dock samling halv ett, men man ska ju vara pigg också! Kvällen har spenderats i Rone(hamn) hemma hos Bäckman, det var super trevligt! Pratade och skrattade massor! Nu ska jag snart sova, har knölat i mig popcorn som uppladdning för imorgon och Andree ligger just nu i badet, som han alltid gör.. Så när han kommer och ska sova, så snarkar jag nog redan! högt&rejält.
Puss&godnatt på er.

Mot hemse

har iaf klarat av veden och tvätten så nu blir mamma glad. Läxorna tar jag tag i på söndag tror jag, om ens då. Nu tänker jag inte sitta hemma och busa med snibboen längre(även fast jag skulle viljat), nu ska jag dra mig mot Andree på hemse. Jag slaggar nog där, så slipper jag lixom hem inatt och sen tillbaka till hemse för att spela match imorgon. Får se vad vi hittar på ikv, GRISEN hade lite förslag, får se helt enkelt!

Puss, ha en trevlig kväll! ♥


Vet ni? JAG ÄLSKAR ER.


Burgsvik.

Lite onödigt att åka till skolan imorse eftersom jag bara hade en lektion, men va fan, gick iaf på stan och köpte mina skor som jag suktat efter ett tag nu! sen köpte jag även en present till min kusin som ska ha balja och fest imorgon. Jag har typ mycket att göra nu, men orkar inte med något, jag ska bära in ved, fixa tvätten, måste läsa i min svenska bok och sen måste jag hitta en låt och göra massa steg till aerobicsen. SUCK, men va fan med lite musik kanske jag klarar av det. Kanske dags att sätta igång?

Imorgon är det iaf match, och jag är taggad!



Äntligen fanns dem i min storlek, de ser ungefär ut såhär, fast nitarna är längs ner och prickarna uppe!


Puss! ♥

The Pearl.

Sov till halv 4a, skönt! Helen har tydligen försökt väckt mig, men när jag sover så pratar jag fast jag inte kommer ihåg det, så nej helen, enligt mig har du inte ens försökt väckt mig! Ändå är de lite piss att jag sovit bort sista dagen på lovet, men det får jag väl ta.. Nu är jag utvilad för en skoldag iaf för sen är det ju helg igen.

Gårdagen blev även en tripp på hemse, skulle åka pulka men nej det blev inte så, så skulle sladda tydligen, jag klämde så hårt i handtaget där man kan hålla i sig så min hand typ domnade bort, och ja.. jag skrek också. Men de varade inte länge, för bilen dog, haha! Dennis fick hjälpa oss och få igång den, och efter mycket pill så gick det, och då åkte vi raka vägen mot stånga igen kan jag lova!

Idag är det träning igen, det behövs!
Imorgon är det skola igen, det behövs inte!
Nu är det dags för mat, det behövs!

Puss&kram ♥

elov och beny, eller emo och bmw kanske?

Tjejkvällen igår var myspys, och jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Det var mys att träffa mina tjejer igen, ni är dem som förgyller min dag, glöm aldrig det! Utan er, inget mig.

Sista dagen på lovet, eller sista dagen man kan göra ngt klokt iaf, JAHA? VART TOG LOVET VÄGEN? har jag hunnit med mycket - nej.
Jag hoppades på mycket tid i burgsvik, men har vart mest i stan och i lye, men jag ska inte klaga på det inte! Jag har haft ett bra lov, men kanske lite mycket slapptid & dega i sängen hela dagen dagar. Fast ska nog inte klaga på den punkten heller. Nu börjar träningarna komma igång igen, och jag ska försöka komma in i det "normala" igen, hur nu det ska gå.

Kvällen kommer att spenderas i lye/stånga, vet inte vad vi ska hitta på, det visar sig nog.
Nu: plattången!

Puss&kram, ha en underbar kväll! ♥


Tjejkväll!

Helen och jag orkade inte ut i kylan igår, så vi drog till hemse och köpte massa gott, åkte införbi Sofie och lånade lite filmer, sen var vi bänkade i soffan hela kvällen! vi hann med sandor/ida & snygg,sexig,singel..
Idag vaknade vi runt 1, och kl 2 var det dags för träning i havdhem. Vi spelade mest, och jag kan säga att det märks att det har vart jul på konditionen....

Nu ska vi snart iväg för att ha tjejkväll i Fröjel, ska bli underbart! Olivia har man inte vart med klokt på huur länge som helst, och Camilla ska vara med också, mysmysmys!

Puss&kram, ha en härlig kväll!


Snöstorm

Moa&Sara gick precis till båten. Vi har haft ett par mysiga dagar, och skrattat i mängder! Igår bowlade vi, och åt på JODA. Sen kom några grabbar och gjorde oss sällskap i lägenheten, det var trevligt! Idag har vi shoppat, det blev två tröjor för min del. Den jag köpte på MQ är jag mycket nöjd med, även fast det är mer en vår-färg så gillar jag den skarpt! Den andra tröjan köpte jag på bik-bok och den har ganska tråkig färg, men passar i vinterrusket!

Nu ska jag städa lite i lägenheten, sen packa ihop mina saker för att åka mot Lye&helen. Vet inte vad som händer ikväll, men vi ska iaf ta en rejäl promenad och prata, det behövs efter alla dagar vi inte kunnat snacka! <3

Puss&kram, ha en härlig kväll

Hal som en tvål

Längesen jag skrev nu..

Nyår - Herregudars va folk det kom, inte riktigt det som var planerat, men det var kul, det var mindre kul att städa efter bara. Men det var det väl värt.

Sen hände det en "jobbig" sak i fredags också, ONÖDIGT SOM FAN. Killar kan ta sig någonstans, eller bara helt enkelt ge fan i varandra!

Nu är Sara och Moa här! :) Vi har inte gjort så mycket, god mat, snackat och lite. Får se vad som händer ikväll!

Även fast det gått så många dagar sen jag skrev sist, så kommer jag inte på något att skriva, fast det har h'nt miljoner saker..

såååå.. Puss&kram ♥

RSS 2.0