Slinkin´ Low - Joe Purdy.

Kär i alla hans låtar, förlåt om jag tjatar men lyssna för helvete, annars missar ni något BIG TIME! ♥

Skoldagen flög förbi, men med mycket strul under projektarbetet. Men de löste sig väl någorlunda, vi får fixa lite imorgon också helt enkelt. Btw, HAR SOVORGON TILL HALV ETT IMORGON! Avis?

Brorsan och jag har suttit och pratat i en timme nu om allt mellan himmel och jord. Han förstår verkligen, och det finns ingen bättra att disskutera saker med. Vill&kan inte säga vad vi pratat om, men jag kan säga er att det finns ingen som min bror! ♥


Ikväll då? hmprf.
puss väl.

Ah-la song - Joe Purdy.

byebye sköna sovmorgon! skutsade bror min i morse klockan 8, börjar skolan halv 12.. Men nu börjar jag ändå få bråttom även fast jag haft 1,5 timme på mig hemma? Jag sätter mig alltid vad datan och sen får jag stressa som fan iaf, alltid lika smart!

Igår hade vi föräldrar/ungdomar/student möte. det gick bra, och vi är iaf igång nu! eller mer än igång! känns bra. Sen åkte jag hem till helen för att sova på gråbo med henne, jävla host gumma. slem i halsen eller vad!!

funderar på att fixa til mig iaf lite till skolan, orkar inte göra något ansträngande. har en lektion och projektarbete, sååå skit samma..

Pussar&kärlek.

Lovers side of town.

Ä-L-S-K-A-R   J-O-E   P-U-R-D-Y´s   M-U-S-I-K! ♥

såå, dagen har bara flygit förbi. Spelat betapet, med en tönt som la sig som kallar sig för SLEMMA! och andree, men han var dryg och hör hemma bland fiskmåsarna.
Inte sändes Endres första semifinal på webradion heller, så fick nöja mig med lite halvdassig uppdatering på hemsidan och med sms från syrran i varje periodpaus. Synd att det inte gick vägen. Hoppas på en spännande match på fredag i södervärn!

VLC fungerar fortfarande inte, så kan inte se svensson svensson ikväll, jag ska nog gråta en liten skvätt innan jag kryper till sängs. först ska jag duscha och ha ansiktsmask, hårinpackning och hela kittet! såå, pusspåer.


vet ni? mina små gullungar som jag bor med är världs-söta.

Konstigt.

igår fungerade inte min facebook som den skulle, kunde inte se kommentarer m.m. idag fungerar inte min VLC player, så nu när jag är hemma på lunchen kommer jag inte kunna se något svenssonsvensson avsnitt. Så när jag loggar in på spotify så hittar den inte mina spellistor först, och när den gör de så finns det bara typ tre låtar på varje spellista där det egentligen ska ligga upp emot 100? Är tekninken emot mig eller VAD!

Aja, drog iaf hem efter att ha konstaterat att helen inte var i skolan och kunde underhålla mig på hålan. så efter ett prov i aerobic, och när jag läst 50 sidor i svenska boken så drog jag mig hemåt. sitter nu här, gör inget, rullar joe purdy som för guds skull fungerar lite låtar nu på spotify, äter lite soppa som jag kokade ihop(orka anstrnga sig!!), ehmm sen inte mkt mer. Älskar att vara hemma på lunchen. saknar dock svensson svensson.

Ikväll blir det betapet samtidigt som man följer Endre matchen på webradion! Love it!
Puss!

Put me in my place - Joe Purdy.

Hela hallen var händelserik och mycket trevlig! Debuten var ett faktum, och jag hade en toppenkväll! Länge sen jag dansade så mycket, träffade så mycket folk på ett och samma ställe, hade så kul/trevligt och festade. Finns inte mycket mer att säga om de, tack alla!

Vaknade upp i Levide, helen är nu en Levide bo! Kollade lite svensson svensson avsnitt och skrattade som vanligt, så jävla sköna i huvet är dom. Drog oss senare vidare mot Emmaslemma som fyller 19 år idag, GRATTIS BABE! ♥ vi åt tårta och hon fick en speciell present, höhö. Sen vidare mot stan och bakiskäk från Max. nyttig dag, nehe. skitsamma faktiskt. har pluggat järnet ikväll, hoppas på att det iaf räcker för att klara av aerobic provet imorgon.. Skitsvårt när man ska kunna alla årtal från 1929 då man började med morgongympa med bertil uggla i radio tills 2000-talet då pilates körde igång. Snark! sen ska man kunna massa steg i aerobic, step up och massa mer! Mycket att ta in, men de ska väl gå vägen hoppas jag. just nu skulle jag kunna spy på skolan, helt allvarligt.

Joe Purdy är dagens älskling.

Nu ska jag plugga lite till, sen somna till svensson svensson.
Puss!

Mys lördag.

Haft en kanon dag! Började hemma vid elin med sallad&cola! smacksmack, de satt fint efter en mysmorgon med snibboen. sen plattade vi hennes hår och andra elin fixa uppsättning. lånade en klänning jag ska ha ikväll också, tack:) Sen drog jag och kusinen oss mot faster för att ge henne smakråd inför kvällen också, och tog en fika och gjorde gympaövningar! haha ;)

Tror kvällen kommer bli bra, middag ocg för ferre med tre sköna brudar! Dags att göra sig lite iordning, får se om jag hinner med bussen bara, hatar att man måste elda i det här huset för att få nå jävla varmvatten! sancka om att de märks att man bor på "landet".  haha, nej men skoj de funkar för de blir faktiskt kokhett!!

Nu ska jag elda, fixa mig och tror jag ska gosa med snibboen mer också, för han sover så sött i min säng ♥

Kiss and tell.

ojojoj vilken match det var igår! men vet ni.. ENDRE ÄR I SEMIFINAL! :) Sjuukt kul! Det var en riktigt rolig match att kolla på, och det är skoj att säsongen inte är över ännu, så man kan bänka sig i södervärns hallen fler gånger denna säsong!

Åkte iaf hem till burgsvik efter matchen, kom på mig själv att jag inte vart hemma på typ en månad! Ingen snibboen på en månad, ingen mamma på en månad, inte min säng på en månad! Nu ääääääntligen så! Pratat med mamma en del, tatt igen lite, gosat med snibboen i min underbara säng hela morgonen. GODMORGON härliga lördag! Ska snart bort till min kusin Elin för lite mat tsm med henne och Elin L som jag itne träffat på hur länge som helst! Det blir nog trevligt! :)

sen hem för at fixa sig, för ikväll är det hela hallen gungar!!

På lite bättre humör nu känner jag ♥ Puss!


Tjenare Kungen!

Filmdagen var iallafall se värd. Once var dryg som fan, men ganska schysst musik. Får leta på spot, har man tur så kanske någon låt finns där. Sen såg vi tjenare kungen, och den var riktigt rolig! har sett den förut, kom jag på när jag såg första fem minuterna.. men den skrattade man lite i allafall! skön faktiskt.

Eftermiddagen har tillbringats på öster med en glass i handen, i ett solarium på gym1, i duschen och just nu spelar jag betapet mot johanna.. Går faktiskt helt okej, fast man ska ju inte ta ut något i förskott, hon är en jävel på det.

Snart kommer mamma och jocke in till stan, vi kör en favorit i repris och åter mat på thaithai&suschi baren! (ursäkta stavning, suschi, vafan as svårt!) Men iaf, så laddar vi bäst upp för att lugna nerverna som kommer ploppa fram under kvällens Endre match!

Puss♥


Snart helg!

Snart är de helg och hela hallen gungar, eller vem vet det kanske blir hela camillas värld gungar. Just nu känns de fan som det även fast man inte har någon alkohol i kroppen, för allt är ett jävla blarr. ALLT. skitmysko känsla, men den suger.

Nu kommer snart Fia&helen, vet inte vad vi ska göra dock. imorgon blir det VÄRLDENS spännande match Be there. Endre vs. kais mora!

Puss.


25 mars.

Skön sovmorgon, tack för den! jag drog mig till skolan halv ett för att möte upp Li, för vi skulle på ett studiebesök på reningsverket, fyfan för den lukten. alla kemikaler och bakterier luktar fa-aan. men nu är det iaf gjort, ska bara presenteras för klassen på 15 minuter. det ska väl gå bra antar  jag.

Efter "skoldagen" kollade jag fotboll, Elins klass spelade sävecupen. Och nu sitter jag här, ensam. Elin åkte iväg till havdhem eftersom vi bara har filmdag i skolan imorgon. segproppen. Men jag ska nog se filemrna som visas. Liiiite drygt att den första jag ska se går 08:15, men de ska väl gå bra trots att det var riktigt länge sen jag gick upp så tidigt.

Nu är det dags att kirra lite mat! plus i kanten till mig också, som redan har min andra tvätt i tvättmaskinen för dagen!

Puss.

nattinatti

Är avis på Helen som kanske har kirrat en bil.
Tycker det är roligt att slå Bäckman i betapet.
Längtar till studenten.
Vill ha  sena sommarkvällar i burgsvik.
Vill ha dig.
Kommer sova som en kattunge inatt.
Älskar min sovtröja med marilyn.
Ska definitivt äta upp min mango imorgon.
Vill spola tillbaka till högby tiden ibland.
Vill umgås mer med en vän som jag inte träffar så ofta.
Saknar och tycker synd om min älskade pappa.
Tycker att det kan bli helg nu, bums.
Vill spela innebandy, vill bli frisk.
Ge mig sommar nu, för fan.


Don´t stop belivin´

Eftersomjag städade lägenheten efter helgens bravader så ska Elin nu bjuda mig på mat, det blir kyckling. Mums! Plus att jag hittade tre öl när jag städade, tacktack säger jag.

Promenaden är tagen, men förlorade just i betapet så nu åkte mitt humör ner igen. Så nu ska jag ta tag i svenska boken!

Här kommer lite blandade pics, enjoy!















Nu är nog maten klar snart, puss.


The smell of you in every single dream I dream.

Ledig från skolan idag, de behövs eftersom jag fortfarande är dundrande sjuk. har bara legat i sängen idag än så länge, spelat betapet, läst i svenska boken och druckit tropisk juice. JAG VILL TRÄNA NU! Jag vill spela innebandy, NUNUNU. jävla apskit.

Lyssnade på webradion igår, hörde sista perioden Endre vs. Mora. Fy fan vilken domar skandal.. kan inte bli annat än förbannad. Det var uppenbarligen syster min också eftersom jag fick ett väldigt argt sms över hur hon kände. Kan förstå det. Jag hade flygit i taket.
På fredag lär det bli en spännande match i södervärnshallen, det får man inte missa!

hmm, funderar på vad jag ska göra idag. Ta en lång promenad, läsa mer i svenska boken och spela betapet. YES. Helen, skit i lye? KOM TILL MIG IKVÄLL<3




With or without you!

Precis.


Nu ska jag lägga se en en annan del av köping och bara skratta, de behövs.
Pisspuss.

Hey, soul sister

Sjukling fortfarande, ligger här i sängen och spelar betapet mot Bäckman nu :) han sitter i ronehamn och tänker så det knakar ända hit till visby kan jag tala om! haha.

SOLEN SKINER IDAG! men sjuk som man är ligger man inne, men ska nog ner till stället sen med ipoden och bara ta det lugnt, på med varma kläder så funkar allt. jag behöver tänka, på allt.

betapet är härligt en söndag

SÖNDAG... det skulle på blanka brickor ge 11 poäng. Betapet är något jag börjar bli beroende av. Johanna visade mig det kvällen innan Åre resan, och har tänkt på det en hel del, haha. Såå denna söndag har jag och Andree luggit i sängen och spelat betapet. hans ord TURBO gav flest poäng faktiskt, men helvete heller att vi vann någon match. 3 poäng ifrån. apöra!

Idag har jag också sett herrarnas hemma kvalmatch, förlust med 6-7, men vafan, de spelar kanon bra! Publiken var lite dålig på att heja kanske, men jag hade faktiskt ont i halsen.

Igår kväll firades Johanna, det var ganska mycket folk här. Det var trevligt, men jag gick inte med ut på krogen sen, var sjuk + att andree ville jag inte lämna hemma själv! Såå, vi somnade gott där runt ett!

Nu ska jag och johanna se film
Puss♥

sjukling.

Ligger här och tycker synd om mig själv. sjuk för hela slanten, orkade knappt gå upp och äta frukost. Men ikväll ska det bli en fest här istan, Johanna fyllde 19 år igår och ikväll blir det röj, för en del, jag kör alkohol fri fest, men det ska bli skoj iaf. Innan det ska jag se Endres kval, och besöka tove & emmie en sväng. Btw, igår var jag nära på att få hjärtsnörp! Endre vann sin tredje kavrtsfinal mot Kais Mora, och jag har aldrig vart med om en så spännande match! Låg under med 4-6 när dt var cirka två minuter kvar. men smack-smack och det stod 6-6 efter full tid. I sudden sa det smack igen och vinst! Puh, tur att pappa inte var där, för det första hade vi drunknat i hans tårar, och sen hade han fått hjärtstopp.

ÅRE var underbart! Vill bara tillbaka. Vi har upplevt en hel del kan jag lova! hehe. Loretina gjorde det snyggaste ever - 600 spänn puts väck, och tänker inte säga hur det gick till! HAHA SÄGER JAG BARA. vi har även åkt skidor, stulna skidor-som kom tillbaka, vart på krogen, badat bastu, vart på ett äventyrsbad med massa olika bastuar där man även kunde bara isvak(våga icke), sett på en igloo den var as fin - en kyrka av is, en säng av snö o is och massa mer, vi har haft roliga kommentarer så som min lapp kliar(gråtandes) HAHA, vi har haft en halvdan paradise hotell parcermoni, haft det as kul överhuvudtaget!! Men dock skönt att vara hemma igen, för det var mycket ledsna miner ett tag, snacka om att vi har gråtit! ;)

Nu ska jag spela betapet och tycka mer synd om mig själv.

Färdig packat... tror jag?

Åh packat en hel del nu, jag vet bara inte hur skor, skidglasögon, thermobyxor och skidjacka ska få plats som ligger just nu hos pappa i sthlm.. för min väska är full! Knöla eller ta en till väska? KNÖLA.

Har ätit på thai restaurangen med bror, mamma och johanna idag. Det var mys. Sen kollade vi match. ENDRE VANN MOT KAIS I EN AV FEM KVARTSFINALER. Min pappa är söt, han grinade i telefonen redan innan de hade sjungit nationalsången för han hörde klapp och pepp när endre gjorde ringen i mitten. Jag har världens finaste och känsligaste pappa! Sen ska vi inte tala om hur våta hans ögon var när man rapporterade mellan varje mål!

Nu ska jag duscha, sen spela en sista omgång betapet mot johanna. Wisch me luck!
PUSS IMORGON BITTI DRAR VI TILL ÅRE! :)

Darling

Lorentina är min darling idag för hon var snäll och hämtade upp mig i morse och sen skjutsade hon hem mig också. Jag hade aldrig orkat GÅ till skolan. Men upp kom jag och iväg för att ha en liten ynka lektion. Fast stannade kvar i skolan och väntade på att klockan skulle bli halv elva iallafall, så man kunde få lite korvstroganoff i magen! mumma.

Igår var det superkul med några brudar! Vi hade trevligt som tusan, och vi lekte chokladleken. Så jävla kul är den, världens bästa partylek, man skriker, slåss, och samtidigt ska man ha på sig vantar, mössa, halsduk och massa skit! Nej, det var gårdagens höjdpunkt. Själva treafesten bestog enbart av dans och dryck! Slocknade skänt i sängen och det tog emot att höra ringklockan imorse. men jag kom upp, plus att jag har dammsugit hela lägenheten, städat kök och toalett! Se på fan va!

Snart kommer bästa Johanna hem, sen om ett tag kommer mamma & brorsan också. Vi ska se Endre med Sofie och Helen! Jag har typ längtat hela veckan efter de! Sen mååååste jag packa till Åre ikväll. VI ÅKER IMORGON BITTI!! :)

PUSS!♥

mess of memories

Pust, äntligen klart med ergonomi läxan. Den blev fyra sidor på datan, så nu jävlar orkar jag inte skriva mer på den. Ska bara komma ihåg att skicka in den imorgon också, men det ordnar sig.

Just nu gör jag inget alls, skriver lite med trevligt folk på msn, känner mig som en liten högbyunge igen som inte har ngt annat liv än datan och msn va fan. Växer nog aldrig upp, haha. Funderar på att slänga mig i sängen med popcorn och en bra film. ska jag? YES



PÅ LÖRDAG ÅKER VI TILL ÅRE!!! :)

IMORGON ÄR DET FEST FÖR FAN!


Beautiful thing.

nyss hemkommen från vok-stugans 5 kilometers spår. Inge jobbigt? Pust, konk o stön, trodde fan inte det skulle ta slut där ett tag, men vi klarade det! Nu är friluftsdagen iaf gjord, och de är gött som tusan.

Vet ni? Högsta betyg på eximationen om Judendomen! Jag kan inte vara annat än glad idag! :) Trodde inte det skulle gå så bra, men de gjorde de faktiskit, och jag är dunderglaa! Nu är det inte mycket plugg kvar innan åre resan. Tänkte göra det typ snart, så jag kan ta det lugnt ikväll.

Hmm, var är mina sambos? Inga pengar har jag på mobilen heller så kan inte ringa dom. och helen kan inte svara på ditt sms, hoppas de löser sig.

Puss!

Godnatt.

Tänkte sova nu. Kom hem från träningen för en stund sen, har hunnit duscha och plugga lite uppå de. Hoppas det går vägen på provet, nu kan jag de mesta iaf. tror jag. visselvissel.

Nej men ska bli skönt att ha det gjort, sen är de bara ergonomin kvar innan Åre, och såklart guidningen som vi ska utföra i Åre, men det ska bara bli skoj! Just nu taggar jag för friluftsdag imorgon, om den nu blir av. har flyttats på nu typ 3 gånger eller något. Hoppas den blir av, så man kan stryka det sen. Nej fy fan, hatar friluftsdagar om man inte själv är sugen på det. Men hemma i burgsvik med oboy funkar de fint som snus!


NU ska jag faktiskt sova, pussisar.

GRATTIS GUBBEN MIN!

Andree, fyller 13 år idag. Grattis till min lille pöjk <3 nej men sjutton år för fan, snart kan du ju gå på krogen. Puss mitt hjärta, du är min bästa!

idag har jag skolan vart så jobbig så jag skulle kunna kräkas på det! men åre resan är nu nästan helt klargjord och vi kommer ha de så jäkla bra tror jag! skolan kommer till och med betala liftkortet, så de enda man behäver lägga ut själv är lunch, middag och skidor som går på typ 450. Härligt! oså afterski såklart!

Nu ska jag iväg på innebandy träning, har lite ångest för ska ha muntlig exinimation eller hur de stavas imorgon om judendomen på 30 minuter!!! kan typ inget, och jag åker ändå iväg och tränar, men dum som jag är så väljer jag innebandyn före skolan.

Nu brinner de fan i knutarna! Puss.

The heart of life - John Mayer

Helt slut i hela kroppen och knoppen. Aerobicspasset i morse var inte att leka med, nej vi kör igång rejält efter lovet med en timmes step up, sen styrka sen en timmes skivstångsträning. Ja, men visst! Nu är jag inge trött?

Piggnade till lite nu efter min supergoda wook i grön curry. Nu ska jag ta tag i min plugghög som skall göras klart innan Åre resan. Just nu är jag så skoltrött som man bara kan vara, känner ingen glädje för skolan alls. Studenten nu tack!! Helt sinnesjukt, galet!

Jag DÖR va bra John Mayer är, pusspusspusspuss.

It´s been a long night in new york city.

"hemma" i lägenheten nu då, har just duschat och funderar på att hoppa i säng tidigt ikväll. Gårdagen var ett stort jävla sovkalas med ett break mitt i för att köra hem krogen människor med helen. Inge mer med det.
Idag har jag suttit på en hårf träbänk i södervärnshallen för att se vårat b-lag slå klinte med 12-3 och sen se Hansas herrar bli obesegrade i sin serie. Sen var de gråbo häng med Uno.

Jag har noll koll, ingen motivation och dunder längtan till Åre så man kan komma bort ett tag.
Puss väl.


slow dancing in a burning room

Gårdagen var fullsmäckad! Umgicks med mina söta kusiner hela dagen typ, vi spelar Giutarr hero, hade dansskola för varandra, lekte kurragömma och förstelnad. Sen busade vi runt massa också. De får mig verkligen att le <3 sen var det bara att ta sig i kragen och fixa ihop sig för att dra mot ronehamn och hämta upp bäckman för här skulle de festas. Vi och Andree drog hem till Kim och spelade mer Giutarr hero, drack och hade det trevligt! Vi drog oss senare till levide, och sen hämtade dennis oss så drog vi till klinte. Mycket farande, men det var skoj! jag åkte sen med Dennis till ronehamn efter att släppt av alla på hemse, och vi somnade gott, efter att ha sett en värdelös film - Äntligen midsommar. Vi klev inte upp ur sängen försen typ halv två, slöa som vi är :) då åkte vi direkt till hemse för att äta på fenicia med gänget från igår. MUMS.

Nu sitter jag hemma i burgsvik med full volym på spotify, snibboen ligger och gosar i sängen. ska snart gå och lägga mig och krama om honom hårt som fan, det behövs.......

sen ikväll blir det lye.
Puss.


redan torsdag.

Igår var det en händelserik dag. Helen och jag fick för oss att åka skidor, så de gjorde vi! Packade ryggsäcken med gotlandsbullar och varm oboy, sen ut till valar för att åka skidor. Helen ramlade 782149 gånger. själv ramlade jag nog typ 3. Högst. Det var iallafall hur kul som helst. Kvällen spenderades i burgsvik hemma vid mig med en gitarr och skönt häng. Roligast var ju musiktävlingen när man skulle gissa låten!
Idag har jag åkt skidor med Emma på samma ställe, kudne inte hålla mig. Så kul var det!! Fast emma var tråkig för hon ramlade inte som helen gjorde. Fast jag ramlade inte heller, duktiga jag! :) Sen har jag även tränat innebandy idag. Är nu hemma vid andree med emma. Vi har haft besök av Kim en stund, det var trevligt! annars har vi bara legat i sängen och slappat sönder. Har även pratat med Linus i teleluren, det var ett tag sen om man säger så.
Puss.

Who says.

Redan tisdag kväll. Lovet springer iväg som alltid!
Söndags kvällen var mycket trevlig, jag och andree åkte till Bäckman i ronehamn och bara pratade och hade det as kul, med ett skrattanfall som fick avsluta kvällen när han skulle förklara en tjej på bussen! HAHA, aj det var skoj! :) sen somnade jag och andree gott till en film, marcus kom en stund på kvällen också! Heela måndagen var en skit dag, men det blev mycket bättre när jag och helen drog oss än en gång ut till ronehamn, men nu för att vara med Dennis :) + en massa andra! Helen somnar som vanligt, men kvällen avslutas även här med mycket skratt för helen alltid ska bråka så hemskt. Bilturen hem var kall, men hem kom vi.

Nu ska vi snart iväg på träning, idag har vi jobbat i 2 timmar, ätit god mat, sett Inglorius Basterds, helen har sovit(NÄ SKOJAR DU?), jag har tänt eld.

Dags för INNEBANDY! sen lye och sen vet vi inte vad som händer ikväll, men vi brukar hitta på ngt bus, så får se helt enkelt!!

PUSSAR I MASSOR

RSS 2.0