Lye

I förrgår var de trevligt, slöt och dricka efter ett tag för orkade inte, var inte sugen konstigt nog. Badade balja och snackade skit. Emma och jag sov till kl 3 dagen efter, låg och pratade i sängen ett tag och gick inte upp och åt frukost försen det var mörkt igen, snacka om att sova bort dagen totalt!
När jag vaknat till lite drog jag till Lye&helen, och igår orkade vi inte göra något alls, jag klippte henne och vi gick en långpromenad. Vi skulle till Dennis, men vi var helt slut, orkade verkligen inte! Vi somnade till Greys ist.

Även idag har jag kolat Greys medans helen var nere i stallet, och vi ska snart bege oss till Burgsvik. Ikväll kommer fina tjejer ut och vi ska planera lite inför nyår, det blir Visby i vår lägenhet, en salig blandning med folk, men det blir säkert kul. Sen tror jag att jag och helen åker till Gråbo redan ikväll, för att imorgon ska vi på stan och shoppa lite, måste ha nya klackar och något att ta på mig på kvällen!

Puss&kram♥

Måndag

Det är måndag tror jag, har ingen koll när det är lov. Men Helen kommer till Gotland inatt iaf! Gårdagen orkade jag ju inte bara sitta hemma, så efter spik-mattan gav jag mig av till Hemse, då drog vi genast till Alva och hälsade på Mattias en sväng! Satt där ett tag innan vi drog vidare hem till Andree igen. Drack lite, snackade med två goa sorkar och hade de trevligt! Lite trött idag, somnade halv 6, men va fan. Idag har jag ätit nuggets på Jacob´s, satan va gott.
Ikväll blir det balja i Burgsvik igen, hoppas inte det blir lika dråpligt som sist, nej jag får ta mig i kragen och veta när det är stopp.. eller va fan, det visar sig. EMMA KOMMER IKVÄLL OCKSÅ!
Puss&kram, ha en toppen kväll ♥

"What you gonna do with your life?"

Mmmmmhmm va skönt det var att fräscha till sig lite! Hårinpackning och allt, och sen däckade jag på spikmattan! Det var sjukt skönt, och nu känner jag mig som en ny männsika. mat har jag i magen me! När håret har torkat helt, ska jag ut och ta en promenad och lyssna på musik & tänka. Det är terapi om något kan jag säga! Försöker få hit Emma till Burgsvik också, får se hur det går, haha. Jag orkar fan inte sitta helt själv hela kvällen/natten, glöm.

Måste bara tilllägga en sak - HATAR REKLAMEN PÅ SPOTIFY!
Puss på er ♥

spooooootify.

Har knölat i mig choklad idag, först massa paradischoklad hemma vid Andree, sen nu sitter jag och äter toffifee och funderar starlt på att öppna big-pack toblerone som står här.. Fast magen börjar bli full så ska nog ta den lite senare. Åkte iaf hem från hemse och kom hem runt halv 3, och jag ät happy för nu vet jag hur man lägger in musik och skit på ipoden. Det där med Itunes är inte riktigt min grej, men nu har jag lite att lyssna på iallafall! Funderar starkt på att hoppa in i duschen, sen tända ljus och lägga mig på spikmattan och lyssna på melissa horn. Tror jag gör det nu faktiskt! Sen ikväll.. vettifan va som händer, det visar sig!

Puss&kram♥


Lite trött.

Sitter nu på hemse och vi har gjort lite allt möjligt.. ätit god mat, spelat ett sjukt äckligt spel på Andrees data, blir typ rädd när jag tänker på det, sen har jag klippt Rasmus. Nu spelar nördarna tv-spel och jag somnar snart. tror jag somnade en sväng förut när vi kolla tv me, men är inte helt säker. Ni vet när det känns som om man har sovit men man vet inte riktigt, aja jag fattar iaf, och helen. Helen tycker jag faktiskit lite synd om som är själv i stan, eller hon kanske har raggat upp någon snygging på gråbo, va vet jag! Man vet aldrig med lilla helen.
Jävligt seriöst inlägg - inte.
TRÖTT!
ska tvinga nördarna att sova snart, PAX FÖR SÄNGEN!!
Puss&Godnatt ♥

They don´t care about us.

Försöker få tag i pappa, men han svarar inte varken på jobbtelefonen, hemma eller på vanliga mobilen. Undrar vart han håller hus? Måste ha tag i han nu snarast.. jaja, kvällens planer blir hemse mot Andree, han ska vara duktig och göra mat. Potatisgratäng&fläskfilé, jag längtar! Sen vet jag inte vad vi mer ska göra, de visar sig.

Ha en underbar kväll ♥

Julafton + juldagen

Julafton var mys, tillbringades som vanligt först nere vid farmor och sen vidare till Austre ner till gammelmommo! På kvällen myste vi hemma med familjen, öppnae paket och åt ost&kex :) Fick massa bra saker. En Ipod, pengar, bodyshop produkter, Paul Mitchell produkter, spikmatta, parfym, och massa annat, så jag är supernöjd. Och pappa blev jätte glad&rörd av sin present, så det var bra! På kvällen kom helen och hämtade upp mig så drog vi till klinte på fest med grabbarna grus.. Somnade i stånga och vaknade av att helens skulle till stallet.. suck. Somnade dock om ganska snabbt i helens säng!

Juldagen var kul. Förfest på gråbo, mindre kul at gå ner i klackar till hp för att det inte fanns någon taxi helvete. Aja, kom ner - köade till inträdet.. komin - köade till garderoben. Tur att det stängde tre säger jag bara! Jag hade sjukt kul, och det hela slutade på gråbo i en kall soffa.

Nu är jag hemma i Burgsvik igen och jag ska lyssna lite på Melissa Horn nu och sen ringa pappa så kan jag sätta rama in min signerade affisch & biljett i ramen jag fick i julklapp. Hon är så sjukt underbart bra - jag blir tokig!
Puss, hörs kanske senare♥

Dags att sova.

Blev ingen promenad själv, utan somnade istället. Vaknade runt 6 igen och då klädde vi granen och myste till det här hemma. Efter det kom Dennis och Helen och hälsade på. Vi gjorde inte mycket alls, pratade, busade och dom två hade maktkamp, som vanligt, haha. Helen ville ut och gå, men inte dennis. vi fick kompromissa.. vi tog bilden ner till hamnen och gick typ inte alls mkt.. hmm. Men när de åkt hem så gick jag och Rasmus en promenad, och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt!

Nu ligger jag här i sängen och klockan är över Midnatt.. så det betyder att det är JULAFTON.
God jul & Godnatt ♥

Pust!

Igår när jag tog hand om kusinerna var det fullt upp hela dagen kan jag lova! Josefin var med också, fast inte hela dagen. Vi hann med allt.. Pyssla-baka julgodis-åka pulka-äta pizza-spela giutar hero-fika vid farmor och sen mitt i allt var det ett himla liv! Småbarn är verkligen högljudda. Men det var super mysigt, och de finns inga bättre barn kan jag lova! ♥ 

På kvällen badade vi med laget, myspys! Efter det åkte jag hem till Helen&Sofie. Jissus vilket väder! Svårt att köra, lättre idag iaf när det har töat lite granna. Det får bara inte frysa på igen, då blir det inte kul.. Aja, hemma vi Sofie såg vi den nyaste American Pie filmen, den var skit dålig i jämnförelse med dem andra..

Idag hela dagen har jag gjort julgodis, så nu är vi snart klara inför julen! ska bara vänta på att Jossan ska komma hem från jobbet, så vi kan sätta upp tomtar och pynta fint. Men tills dess att hon kommer hem ska jag mysa med tända ljus på rummet och göra klart pappas julklapp, som snart är klar! :) Sen ska jag nog ta en långpromenad, och bara tänka.

Nu kommer lite bilder sen gårdagen, Puss på er! ♥








jissus ja.

Helt vrickad dag! Vaknade runt 11 i ett jävligt kallt hus... Helen var bredvid mig och hon satt helt klistrad framför datan och paradise hotel. Vi gjorde värsta frukosten, faktiskt. Sen vidare till havdhem för att hämta mamma, som skulle lämna lotter i grötlingbo och massa mer. Men jag och helen fick iaf en skumtomtspåse var, så det var väl värt det! Lämnade av helen på hemse, sen komvi inte längre än till hejde försen bilen framför oss körde av och ner i diket. Stackars lilla tanten var helt skärrad! Stannade en bil som försökte dra upp dem med nej det gick inte, så vi erbjöd dem skjuts till stan men de skulle promt ha med sig bilen och brgaren skulle komma och dra upp dem. Visst, vi körde vidare och kom inte längre än 3 kilometer till försen vi ser att bärgaren håller på att dra upp en annan bil, och precis när vi kommer får han upp bilen ur diket på andra sidan vägen, och då gasar gubbfan på och håller på att köra in i oss och bilen bakom. Jag skrek, mamma skrek och greppade handatagen och jag höll på att klämma sönder ratten fan! Jag var faktiskt rädd, men mamma var snäppet värre. Sen höll hon hårt i handtaget resten av vägen till stan. 
In till stan kom vi, hämtade upp syrran och började julhandla i en JÄVLA fart, shupp-shupp 2,5 timmar sen var vi klara! Jossan tränade och jag och mamma slog in alla julklappar i jossans lägenhet. 
På vägen hem stannade vi på havdhem för att lämna av paket och nu är jag tillbaka i ett jävligt kallt hus... 



Nu ska jag äntligen sova under mitt härliga duntäcke som bäddade i idag, måste sova för ska upp tidigt imorgon, ska vara barnvakt åt mina kusiner från burgsvik Nathalie&Moa imorgon hela dagen. Vi ska nog ner och fika vid farmor, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! Sen ska jag även bada med laget på tisdag kväll, mys! :)

Puss&godnatt ♥ 


Nathalie





Moa

Puss&godnatt!

Myspys kväll!

- vinterpromenad
- bastu
- mys med mamma i köket
- vart med tre sköningar hela kvällen


Imorgon bär det av till Visby för julhandel.
På tisdag ska jag vara barnvakt och åka pulka & bada med laget.
På onsdag ska vi ha julstök här hemma, städa & bakajulgodis.
På tosdag är det julafton.
Tiden går fort!


Dags att nosa kudde
Puss&godnatt ♥

Collide.

Vilket jävla ryck jag fick! Städade hela rummet, hela badrummet och lite i köket! Då behöver mamma inte stressa lika mycket inför julafton, så kan vi baka massor med julgodis tillsammans ist :)
Sitter nu och väntar på att Helen ska komma och i väntan så belönar jag mig med lite godis!

Puss, ha en fin kväll ♥

And if you want me too be real deep, I´ll hook you up with some poetry.

Gårdagen var kanon kul och andree blev kanon full! Ska inte säga så mycket... det var iaf sjukt kul! Det var jag, Andree, Crille och Rasmus och vi gjorde lite allt möjligt - snöbollskrig,sköt raketer(inge kul), drack och badade balja. Blev en ganska tidig kväll, var hemma runt halv ett tror jag? Och mamma var jobbig as hell, skulle prata massa, men jag mådde mest illa.. men hon bäddade om mig tillslut iaf :)

Idag har var handlat massa gott till julen, och till julgodiset vi ska göra på onsdag! JAG ÄLSKAR JULEN!! På onsdag blir det julbak, slå in paket, klistra på rimmen som jag så duktigt gjort och sen städa massor.
Fast jag ska städa nu lite, med spotify på högsta, ett stort glas julmust(som inte ska hamna i strumplådan), så ska jag städa mitt rum och badrummet! Wish me luck!

HELEN KOMMER SEN!<3


Puss&kram, ha en härlig dag

Nothing compares to you.

Slapp-dag rakt igenom! Eller har gjort lite nytta här hemma, men inget större precis. Ikväll blir det skoj, sen blir det mys om Helen kommer sen inatt någon gång! HOPPAS! Sen imorgon sändag ska jag och helen åka mini-skidor! det har jag betämt! helen var så supersnygg förra gången, så det måste göras om! hahaha! sen måndag blir det julhandling med mamma, brorsan, syrran och lilla helen såklart!

Nu ska jag mysa med snibboen en liten stund till innan jag går ut i kylan och traskar hem till Andree.
Puss, ha en fin kväll ♥


John Mayer - Free Fallin´

Vaknade av mig själv halv 2, underbart! När syster inte är hemma är det ingen som kommer in och ska låna något, eller väcka mig för att hon har tråkigt. Och mamma har inte heller vart inne och försöktfå upp mig för att hon vill ha hjälp med något eller för att hon har tråkigt, great! När jag öppnade ögonen så snöade det ännu mer här! Nu ligger ett vittt täcke över hela burgsvik! Myspys, och det kom perfekt i tid till baljan ikväll! :)


Nu ska jag fixa lite.. skotta uppfarten, plocka ur diskmaskinen, lägga ved i pannan och fixa tvätten!
Pusshej ♥

KALLT!

Man fryser ju arslet av sig bara man kliver utanför dörren för tusan! Vi gick ingen promenad, utan gick hem till A och kollade ice age 3 istället. Svinkallt där, svinkallt ute, men nu ligger jag i en varm säng äntligen! Tänkte sova nu, sen imorgon ska hjälpa Andree och elda badbaljan. Om jag kommer upp vill säga, tänker inte ställa något jävla alarm i alla fall! Nej nu ska jag sova ut, så det kan bli en rolig kväll imorgon!

Puss&godnatt♥


hahahahhaha

kan inte sluta skratta, min otursdag bara fortsätter. SPILLDE JUST UT ETT HELT GLAS JULMUST I MIN STRUMPLÅDA!

kom även på ett STORT plus till.... damdamdam trumvirvel...... JULLOV!

otursdag!

Bilen startade såklart inte ens med startkablar, så fick åka med borsans kompis Richard hem till burgsvik. kom hem iaf, och det är ett plus i kanten på denna otroligt åliga dagen. Ett annat plus var att julspexet i skolan var apkul!! så två plus nu när jag tänker efter..

Kom hem till burgsvik och gick in på fiket och åt lite julmat med mamma och hennes två kompisar, sen iväg för att gosa med mina kusiner! Fick natta båda två, sen hade jag och min faster lite tjejmys, eller vad man ska kalla de, vill inte riktigt säga avd vi gjorde. Men tack honey-faster!

Haha, spillde även ut mammas hela vinglas när jag spelade fotboll med mammas ihop knycklade raggstrumpor, så oturen är på min sida idag/ikväll!

Nu ska jag ut och ta en promenad med min lilla skitunge.... Andree :) har saknat honom så!

Puss, ha en fin kväll ♥

Ibland har jag lust att slå någon, riktigt jävla hårt!

ÄCKELBIL! jag HATAR bilar.. är nu fast på gråbo ett tag till, brorsan skulle ringa när han kunde komma och hjälpa mig. Vill bara hem nu, låsa in mig på mitt rum och lyssna på LUGN MUSIK och bara tänka. Fast kommer inte kunna göra det länge, för ska på julbord ikväll.. om jag hinner hem till det ens!!

Vet inte hur mycket mer jag orkar med dig, ploppar upp nya saker hela tiden som gör mig till ett jävla offer!

Don´t stop.

Sista riktiga skoldagen är över! Imorgon väntas julmys med klassen och sen årets spex i aulan! har även sovmorgon, börjar inte försen halv 10. Så helt seriöst, det är snart jullov!

Dagen har gått fort, redovisade även NK-grejen, gick helt okej! Eftersom det är världens isgata ute nu så vart det ingen träning, så jag drog mig till gymmet ist! Skönt! hem och laga mat, och nu ska jag börja packa sen dra mig mot helen&sofie på gråbo. IMORGON BLIR DET BURGSVIK :) , ingen klassfest och ingen utgång, ganska skönt faktiskit. ska ju ut sen i julhelgen så det räcker gott och väl!

Puss, ha en fin kväll ♥

Dags att nosa kudde!

Jag(med lite hjälp av frida och elin) fick ihop julklapps rim till alla julklappar jag köpt! Förutom den till min farbror, för de orkade jag lixom inte för när vi är vid farmor på julaftons förmiddagen så är det bara en snabb julklappsutdelning! Men till mamma, pappa och min syster så har jag rimmat! Alla rim är väl inte så bra, men blev nöjd med den till pappa.

Är jag helt ute och cyklar eller har inte paradise hotel börjat kl 22 förut? För nu gjorde det inte det tydligen, blev lite ledsen i ögat när jag knäppte på tvn. Fast den filmen som går nu är helt okej, så ska inte klaga!
Egentligen borde jag inte se tv, utan träna lite mer på NK-redovisningen som jag ska ha imorgon, så tror jag ska göra det lite nu innan jag somnar.

Kommer nog sova gott inatt, har ju hela magen full med knäck, såååå godnatt!♥


Snö & snart är det jul!

Om jag skulle förklara mina känslor inom mig just nu med tre ord så skulle dem vara:
förväntansfull, bekymmrad och tankespridd.
Vad händer år 2010?
Kommer jag vara kvar på Gotland efter gymnasiet?
Resa?
Kommer allt att bli bättre, eller kommer allt att fortsätta?
Vad vill du?
Och vad vill du?
Hur tänker du?



Dagens första humör är dåligt, kollade in VT schema och blev totally-depp. Kul att ha en lektion runt lunch på onsdagen, och sen ha håla både tors,fre från 09.20-13.00? BRA PLANERING! De som nu läser matte c och engelska c, de kan väl läsa det antingen sist på dagen, eller först på dagen, så resterade typ 70% kan få ett ungefärligt bra schema.. Inge kul alls faktiskt.

Dagens andra humör är på topp! Marken är vit, har varit ute i vädret med ett gäng people i cirka 40 minuter, gjort lite på projektarbetet, gjort klart naturkunskapen och ska bara plugga på den tills imorgon, sen är allt plugg klart! Sen ikväll ska vi ha "julstök" med anneli och frida som bor över oss! Vi ska rimma på julklappar, baka knäck, lyssna på julmusik, äta pepparkakor och dricka glögg! (fast jag dricker saft för glögg smakar förjävligt!)

Borde nog plugga nu, sen se en film kanske, eller börja med maten.
Ha en bra kväll ♥

Jahapp.

Vet inte hur jag ska börja riktigt, men om det är mig du menar på din blogg så har jag inte vänt alla mot dig kan jag lova...

Vi skickade mess, du var glad och allt var som det skulle(trodde jag), du kom till lye, stack efter cira 30 sekunder. Är det värt att skita i en vänskap för det? Om du nu störde dig på mig innan, säg något då?! Kul att du haft mig som en vän som inte betydde ett skit, för det var vad jag betydde tydligen, inte ett skit. Luft var jag. Luft. Jag gick runt och trodde vi var tajta, men var det bara ett skal för att du var "tvungen" att vara med mig eller? Det verkar så...

Sov gott hörrni.


It´s on your shoulders.

Känslan av att veta att helgen kommer bli bra, den känns underbar! Lite småkonstigt att helen inte ska va med på något som sagt, men vi ses ju på söndagen och lite innan de me! på fredag hoppas jag de bli klassfest och krogen och på lördag blir det badbalja med A i Burgsvik. Tror de blir en kanon helg!

Skrev en lång uppsats om hinduismen idag, tror det gick helt okej, eller jag hoppas det iallafall. Får ju slutbetyg i Religon A till jul, så hoppas det gick vägen.

Träning ikväll, ser fram emot det. Ser lite indre fram emot att köra ut till hemse dock. Snö är inte kul när man ska köra bil kan jag säga, jag är ju skitnervös i varje sväng typ!

Nu får jag göra något klokt, laga mat, läsa i svenska boken och sen dra mig mot innebandyträningen!

Pussisar♥

Close, but so far away.

Känns helt mysko att inte ha umgåtts med Helen på hela dagen, vi har typ vart varje dag nu så länge jag kan minnas typ, men inte ikväll. Och sen kommer vi inte kunna vara fre-lör nu i helgen heller. Jag får hoppas jag klarar mig! ;)

Jag vill bara att du ska prata med mig igen gubban, jag saknar dig! Hoppas du vet att jag tänker på dig, och jag hoppas vi får upp kontakten igen.

Inga mer dåliga tankar, nu glass&kolasås.


"Jag vet vem jag är när jag är hos dig"

Bara 4 skoldagar kvar nu! Det konstiga är att det känns som om man inte alls har gåttlänge i skolan sen hästlovet, men ändå kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde hele höstlovet. Haha! Men det har i vilket fall som helst gått fort och denna måndag är snart över, kommer slockna tidigt ikväll efter ha pluggat sönder om hinduismen som vi ska skriva en stor uppsats om imorgon. Imorgon är de även träningen igen!! :)

Hoppas pappa kommer bli glad för min julklapp jag ska ge honom, känner mig faktiskt lite påhittig när jag tänker på vad han ska få! har liksom lagt ner lite tid och själ i det hela, hoppas han blir gald iaf. Känner jag min pappa rätt kommer han nog fälla en liten tår :)

Haha gjorde en ganska rolig sak på gympan idag - Goalboll. Det är liksom en sport för blinda.. Hela laget för högst ha 15 % syn, men eftersom alla i vår klass har synen kvar, så fick vi ha ögonbindlar. Man ska liksom göra mål med en boll som låter och sen ska man rulla den mot det andra laget som är i andra sidan av salen, och då ska det laget försöka rädda bollen genom att höra vart den är! Det var iaf ganska kul, och det roligaste är att se när alla andra spelar!

Tror jag måste ta tag i plugandet nu, sen laga lite käk och sen däcka framför tvn med glass&kolasås. Bra idé Camilla!

Pussisar!

Söndag

Helgen flög förbi, som alla andra helger. Men det är bara att stå ut nu sista veckan, för sen är det äntligen jullov! Ska bli så skönt, äntligen. Helgen har vart myspys, vart med massa folk hela tiden och Emma har vart med också. Hemma på "landet" hela tiden..

Söndag och vi har köpt vitlöksbröd och fruktsoppa! Efter frukosten blir det gråbo och lite plugg tror jag, om jag orkar. Sista veckan nu, lite att klara av innan lovet. Det ska nog gå bra!

Jag har hittat en apbra låt!
So You Do - HOFFMAESTRO.

Puss&kram ♥

Underbart!

Ons-tors med helen var sjukt underbart! På torsdagen tog vi kort på The Studio, de va kul och både jag och helen köpte en drös bilder. Vi drog oss hem mot lägenheten och åt lite lasagne för att ladda batterierna till MELISSA HORN KONSERTEN! jag skojar inte när jag säger att det var bland det häftigaste jag gjort. SKOJAR INTE. Hennes låtar, hennes röst, hennes skönhet, hennes gulliga kommentarer.. Finner inga ord! Vi fick ta kort med henne, hon signerade en affisch och hon signerade biljetten. Jag är överlycklig som ni kanske förstår.

Torsdagen tillbringades i massor med affär, köpte en ny klocka, två linnen, en tröja och armband. Fick även träffa Olivia i någon timme, vi fikade och hon gick med oss lite på stan, mys! har inte träffat henne på typ 1,5 år. Så det var härligt! <3

Då var det bara betyget kvar... 5/5 toasters, UNDERBART!


Melissa Horn<3

I skolan

Jag läste igenom mina gamla blogg inlägg och kollade vad jag skrev förut, jag var faktiskit ganska påhittig då! Jag skrev hela tiden att det aldrig hände något, eller att jag inte kom på något att skriva, eller att annat som gjorde att bloggningen inte gick bra. Men ändå var det bättre än vad jag bloggar nu, helt otroligt att folk fortfarande läser den. Jag skriver så sjukt ointressant! Spelar roland som helen brukar säga, jag skriver ju mest för min egen skull. Kul att ha sen, som nu, det är kul att läsa vad jag skrev typ förra året! Det är otroligt hur mycket jag har ändrats och hur mitt liv såg ut i våras, för nu är det heeeelt annorlunda.

Imorgon iaf så drar jag och helen till sthlm för att se melissa horn! ÄNTLIGEN säger jag bara, som vi längtat! På dagen ska vi fotograferas på The Studio på Kungsgatan, hoppas det blir kul! Jag tror det, och ska nog köpa något kort om de blir bra. På torsdagen i sthlm blir det nog en heldag på stan! GREAT!

Puss&kram på er gullisar.


Nattinatti

- dammat rummet, damsugit rummet - köket och hallen

- ätit kräftor med johanna och elin (liite sena är vi, men det var gott!)

- ätit muffins

- pluggat geografi

- pluggat religon

- dushat

- lyssnat på spotify

jissus ja va duktig jag har varit! Nu ska jag sova, godnatt!


7 december 2009

Helgen har varit bra, umgåtts med helen like always. Fredagen tillbringades i Lye och i Stånga och det blev sent som vanligt. tröööög lördagsmorgon, hem till burgsvik för att fira Josefin som fyllde hela 20 år! Grattis syster! hela släkten var samlad och hej och hå. På kvällen bar det vidare av till Visby för utgång. Rhytmatics realese party på gute och brorsan var DJ också, han spelade bara reagge, men det var nice även fast det inte riktigt är min musiksmak. Men kul att brorsan spelade :) Lyckad kväll! Eller vad säger du Helen? HAHA!
Iaf, upp och spela match i hemse på söndagen. A-laget mot B-laget! Vi vann med 13-4, hihi.

Igår kväll var jag med Andree&Helen, Det var myspys! :) Ni två är typ..... bäst!
Nu ska jag nog plugga och städa typ.


7 december 2009 - 20 år sedan på dagen sen min mormor dog ♥





Nosa kudde dags!

Träningen gick helt okej! Skönt att komma igång lite igen efter att ha varit sjuk, haft biverkningar av sprutan och haft klassfest som har gjort så jag inte har kunnat tränat. Men nu är jag på G igen, apbra.

Efter träningen gick jag hem till Tove&Emmie än sväng. Även Elin och Albin var där. GRATTIS TOVE PÅ 18ÅRS DAGEN! Vi åt muffins och pepparkakar som jag och elin hade med oss, sen snackade vi lite och så.. Så nu är jag supertrött, har hållit igång precis hela dagen, så ska bli underbart att nosa kudde nu.


IMORGON ÄR DET FREDAG! :)
Puss&godnatt♥


Mycket som hänt på få dagar.

Har inte bloggat på ett tag, har lixom inte hunnit! Men iaf så började min tisdag kväll inge bra alls, fick ett samtal som vände upp och ner. Jag själv är inte så ledsen, kände inte dig alls. Men är ledsen för mammas skull, restinpeace morbror.

Men klassfesten var kanon, fick lära känna alla lite bättre alla fall, haha! Och hp5 var suveränt kul, tack allihopa! :) Hela kvällen gjorde mig på lte bättre humör, och fick mina tankar på annat. Onsdagen, alltså igår var tung. bakismat på max och lite julhandel blev det. Sov även vid helen på gråbo, vi badade och bara hade det mys! Like always!

Idag har det varit en skoldag full med skratt! haha Lorentina började grina för att Hjalmar kallade henne hjärndöd på skoj när vi lirade neger&president. Lorentina är min lilla mjukis :) OCH GRATTIS LORRI FÖRESTEN! Happy for you! Haha jag har haft en kul dag i skolan!

Ikväll blir det träning igen, äntligen!!
Puss&kram♥


Klassfest + treafest

Dagen har varit kul, eller typ rolig, eller jag har typ vart helt väck. typ konstig, och flummig. Kanske hör till hippiestilen.. Haha, nej men seriöst nu är det dags att tagga! Emma kommer hit snart, så ska vi laga kycklingwook, sen jävlar ska de börja festas!

Puss, ha en trevlig kväll


RSS 2.0