Helgen.

Fredagen var kul, faktist. Kom väl ungefär 30 ungar och alla hade roligt såg de ut som. Jag dömde mest innebandy. Hålla koll på poängen i gruppslep m.m är inte riktigt min grej kan jag säga. Jag är en liten virrhöna :) Men när kvällen tog slut hämtad helen mig för att åka mot lye, där vi slocknade framför en film.
I lördags var jag i princip uppe med tuppen för att åka till slite för att spela b-lags match. förlust, jävla skit match. Inge kul alls, vallstena bara slog, slog och slog och viftade, sparkad framför mål och hoppades på att den skulle gå in, och se på fan det gjorde den. Sen släppte Mallan av mig på rävhagen där helen skulle tävla. tre klasser.. Jag kom till rävhagen typ kl 1.. var hemma i lye och skulle börja laga mat runt halv 10.. mina fötter var stelfrusna :( Även denna kväll slocknade helen framför en film.

Dagen i ära har vart suuuuperduuuper! Vi slog Follingbo med 10-3, så vi säkrade 2:a platsen i serien och det var sjukt härligt!! den satt som en smäck! Nu är jag något slutkörd, men ska pallra mig mot hemse för att tilbringa kvällen med Andree. Sova där, sen upp till tandläkaren imorgon. BLÄ.

Nu ska jag börja dra mig mot hemse, blir llite spotify först.
Puss.

Skinny Love - Bon Iver

Skönt att sova ut! mindre skönt att gå upp och ge två katter mat kl 5 i morse.. Fast som tur är så är dom så gulliga så man kan inte bli sur på dom!! plus att jag somnade om direkt så gör inget alls. Nu töar det också, så jävla bra, orkar inte med en här snön längre.

Ikväll blir det den där cupen, sen ska jag umgås med helen. skiter i om det blir sent ikväll. VI HAR LOV! kommer bara bli jobbigare att gå upp till matchen imorgon bitti, men det är ett senare problem. ska snart iväg och sladda lite med bilen med mamma som ska till jobbet, då ska jag se en livrädd mamma som själv pruttar runt i 40 på vägarna. Så möter ni en liten röd volvo som ligger i 40 på södra gotland så är det ingen tant - utan bara min fega, söta mamma.

Nu ska vi tydligen iväg.
Hoppas du har UNDERBART i skolan med din grupp helen ;) själv har jag lov, hosthost. btw, hör av dig sen.

PUSS♥


JAG VILL HA EN ROLIG KROGENKVÄLL SNART IGEN!


Burgsvik, äntligen.

Träningen gick bra. Dock ska jag spela två matcher i helgen. Hejdå krogen!!! :/ På fredag ska jag vara med som ledare i en cup i havdhem, det lär bli ganska sent. Sen hem för att sova eftersom jag ska upp och spela match i SLITE? :(:(:( på lördag. Snark. Är typ hemma i burgsvik igen typ kl 4a. Ingen utgång eftersom jag ska spela match igen på hemse på söndag. På söndag kommer jag vara helt slutkörd. fast jag är iofs helt slutkörd nu med, så vad spelar det för roll. Jag har faktiskt vart duktig den här veckan med pluggandet, pluggade även en timme efter skolan idag med. Så nu kan jag ha sportlov med gott samvete! Ska bara göra en intervju på lovet, annars inge plugg alls! För det orkar jag helt enkelt inte! Får dock mkt när jag kommer tillbaka, men skit samma! NU SKA JAG HA EN LEDIG VECKA, FAN VA SKÖNT!!

Föresten, vet ni? Jag fick min studentmössa i veckan och jag är superlycklig, snartsnartsnartsnart :) :) :) :) !!!!!

Dags att sova, orkar inte sitta uppe och uggla.
Puss på nästippen!

Iväg på träning nu.

Snart drar jag från stan för att åkapå träning, sen ska jag hem till Burgsvik :) Ska bli så skönt med lov! HELT SJUKT SKÖNT!!

ett strot plus är att jag fick högsta betyg på religonsprovet :)

Nu tror jag mallan är på väg, så ska iväg. PUSSPUSS.


Onsdag kväll och dags att krypa i säng.

Sovmorgon är härligt mitt i veckan, me likelikelike! men skoldagen var jobbig ändå och jag kom inte hem till en uttråkad Andree förren kl 4a. Då gjorde vi inget alls, kollade klart en film han kollade på, lagade mat, busade och brottades. Jag ÄLSKAR att reta han, för han blir så jävla pinnig. HIHI.

Nu har jag pluggat massor idag med till provet jag har imorgon, så nu jävlar ska de gå vägen. Sista NK provet i hela mitt liv. bara en inlämning kvar, sen ALDRIG MER. fy blä usch äckel.

Nu är det dags att fixa lite här i rummet innan jag kryper till sängs. Helen jävla slapphögen sover redan. Jag ska nog inte hoppa på henne, för hon kan bli sur på rikitgt. eller säger med sin SERIÖSA röst: rör mig inte, lägg av. sluta. ge dig... Man blir ju lite rädd, hon är lite läskig för er som inte visste det.

Nej jag suger på att skriva klokt och intressant, puss.

Tisdag

jag känner mig duktig! Har pluggat från halv 3 till 6. KLAPPKLAPPKLAPPKLAPP! applåder alltså. sen kom Andree för han ska sova här inatt. han kan va en riktigt pain in the ass. men nu är han lugn. puh.


Vi ska se film snart, sen bara ta det lugnt. Det är jag värd efter en hård plugg dag!! :)

HELEN KOM HIT OM DU HAR SÅ HIMLA TRÅKIGT! <3


Nu: Sängen!

Dags att hoppa i säng, men tänkte skriva lite först.

OS OS OS OS, finns det något annat i allas tankar just nu? Eller jo jag vet att det finns det i en del av mina vänners, men OS är sjukt överskattat. Har tillbringat en stor del av dagen framför tvn och det är överskattat som fan. Men, en gång fick jag lite pirr i magen, det var när det blev ett silver idag. Annars är OS crap.

Vad har jag mer hunnit med idag då? Jo, gått en promenad med helen, bytit rum(nu har jag mega stor garderob, dubbelsäng och takfläkt), gjort pannkakor, lyssnat sönder en låt på spotify, tagit en lång dusch. hm, ja de var nog allt. Som sagt, tvn har regerat idag.

Imorgon väntar skolan, plugg och träning!
Puss på er.


saknar dig plutt.

innebandy, curling, hockey.

Jag är egentligen inte mycket för OS, men nu när man är hemma från skolan så får man ju se. Har precis sett hockey och curling. Inte speciellt kul, så varierar med att sitta vid datan. Andree kanske kommer ikväll, men han brukar snacka mkt, men händer inte spec mkt. Så får se. En annan sak som händer idag är att vi ska byta lite rum här i lägenheten, får se vilken rum jag får bara! :)

Gårdagens match gick ju helt okej, vinst med 11-0 mot klinte.
Nu blir det mer OS.

Puss!

Lördag morgon med ett kallt hus.

Fredagen är över, och projektarbetet gick skit bra! Vi gick till och med plus, och alla barn var glada och hade kul, och vi fick till och med lite godis över som följde med hem ;) Så hallå, VI LYCKADES TJEJER!! :) nu är det bara efterarbete kvar, sen aldrig mer projektarbete!

Det var skönt att komma hem till burgsvik inatt, och ännu roligare och vakna med 5 roliga/bra/och nyfikenväckande sms!

sms 1: .
sms 2: Tja hjärtat :) vi måste prata om balen och massor om du kommer till burgsvik!
sms 3: varj
sms 4: Vakna!!!
sms 5: Vet du vem jag sov med inatt? ;)

PUSSPUSS.



Iväg!

Nu drar jag snart till träningen, har lagat mat, gått ut med soporna, packat och alls som behövs göras till helgen. Hemmafru nästa? har till och med tvättat i veckan. Lite tragiskt faktiskt, att så mkt tid ska gå åt till allt jobbigt som man inte behöver göra när man bor hemma. Men ganska kul att bo med elin och johanna :)


Nu kom Mallan. Puss.

Träning och kanske favorit Andree ikv.

Imorgon smäller de, (då menar jag inte en härlig krogenrunda, eller mys med tjejerna, eller mys med snibboen, eller en mys med pappa, utan...) Genomförande av projektarbetet. Köpte godis och läsk på Privab för 1,600 kronor idag till discot. Då blev man inge sugen? Nä, inte alls. Inte ett dugg.

Måste packa eftersom åker hem till Burgsvik med pappa imorgon natt.
Måste leta efter en ficklampa.
Måste komma ihåg ficklampan imorgon.
Måste laga mat.
MÅSTE GÅ BRA IMORGON.


Dags att packa då, med dunkade Volbeat. Eller min nya favorit låt går också bra. fan va jag snackar strunt? men ska iaf packa nu. Sen träning, sen kanske favorit Andree om han orkar pallra sig till stan. 

Puss väl.




Gråta - skratta - prata - KLIPPA, STAMPA, BRÄNNA & SPOTTA!

Lämnade brorsan hemma i lägenheten med datorn efter en stund och så drog sig jag och Elin hem till Tove och Emmie för att spendera kvällen med dem. det blev mycket pratande, och det var skönt tror jag ♥ Och slutet var helt perfekt!! jag tror allt släppte i och med våran ritual. Vill bara vara med dem på fredag, men nej då ska jag göra projektet. ska väl bli kul iofs, och skänt när det är över.

LOV NU TACK. snart så, ska bli underbart!

Highway man.


Highway man

När den här veckan är slut, kommer en tung börda vara borta från mina axlar, då är projektarbetet genomfört! Då är det bara efter arbete, men det är inget att man måste ringa, ha press på sig, boka grejer, ha möten och allt vad detta har inneburit! Jag kommer somna gott på fredag kvällen, hoppas jag om allt går bra vill säga. Men det tror jag nog.

Veckan efter det har jag ett prov, sen är det lov! ska bli UNDERBART! sen är det bara fyra veckor, sen lov igen, sen är det drygt åtta veckor, sen STUDENTEN! Jag kan inte fatta det? Helt sjukt? Vad ska man göra sen efter sommaren? Helt ärligt så tänker jag inte tänka på det nu, ska ta igenom mig skolan och allt vad det innebär med roligheter; Åre, student m.m och SEN EFTER DET ska jag jobba gärnet i sommar, sen komma på et sätt att samla pengar på höstkanten, sen RESA! :) det är mina planer, men man vet ju inte om det kommer gå vägen iofs. Men det är mina planer!

Nu kom brorsan, så ska vara social.
Puss!

<3



LÄNGTAR EFTER VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ♥

ÅRE IT IS!

Resan ska bokas i veckan, vi ska till Åre! Det blir från en sön-fre i mitten va mars, så det är lixom snart! så jävla kul ska det bli! :)

Måste ju dra lite vad jag köpte i sthlm, på söndagen blev det en tröja med nitar på axlarna, ett par leggings med knapp-detaljer på sidan, en lila lång tröja, en marilyn monroe tröja, ett armband och lite sånt smått! Supernöjd, men ville ha en as fin guld klocka som en bitch tog före mig, hon ba trängde sig och sa till expediten att den ville hon ha, så var det den sista? kärring. sen fick jag ju med mig en ansiktskräm och en sammetströja med mig hem också, fast de köpte jag på lördagen.

Skoldagen har gått fort och vi körde spinning på gympan på form fitness, min fot måstevila snart på riktigt :( helt blå fortfarande, men jag kaninte hålla mig så ska träna innebandy ikväll ändå, fast inte springa runt utan bara skjuta.

Inget mer att skriva, förutom att en händig grabb får massa pluspoäng av mig idag!
Puss.


Lördag

Usch, fy och blä vad det gungade på båten igår! Försökte sova, nej det gick inte. Inte kunde jag se på filmen som visades heller, nej det gick inte. Men det blev bättre när pappa sen hämtade mig i Älvsjö och sen hemåt till lägenheten där vi skulle äta thaimat :) MUMS!

Idag har jag gjort två fynd, en snygg sammets tröja och en dagkräm jag hittade på apoteket. Sen bar lasset vidare til Botkyrka hallen där Endre slog balrog med 6-3! Mycket spännande och kul match att se! Hörde även på annat håll att Hansas herrar slog Visborg och är klara för kval! Woho!! Dubbelglädje.

Nu väntas en helkväll framför tvn, melodifestivalen och OS!
Och imorgon blir det en heldag i Stockholms affärer!

Puss.

torsdag & bonus.

mm, provet i morse gick väl helt okej. Det var mycket frågor om hur man själv tolkar bibeln, och det kan man väl ändå inte få fel på. För alla tolkar ju den på olika sätt? Skitsamma, hoppas det gick vägen. Sen var det dags att ta itu med en 4a timmars rast, KUL! Ne, sjukt tråkigt och vänta på lektion. Imorgon på långa rasten på 4a timmar ska jag iaf göra klart det sista på geografin! så den går nog åt iaf.

HAHA, vi hade ju fest här på nyår. Och igår när jag skulle göra våfflor hittade jag en halv flaska Absolut Vodka med mangosmak i ett köksskåp som någon tydligen gömt där då, men glömt att ta med sig hem sen. Vi tackar här från vår lägenhet till dig, tacktack klant!

Nu ska jag tvätta, fika, umgås med Johanna och ta det lugnt. Sen kommer nog helen, får se om vi åker till gråbo, eller om vi är här eller vad vi gör.

Puss! ♥




Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

Kvällen blev inte som jag tänkte. Brorsan ringde, jag gick med han till thai affären och sen gick vi hem och pratade i en timme ungefär om allt och inget. Mest djupa saker, saker som betyder. Så som det brukar bli med honom. Så då är allt som vanligt.

Pluggade även en del ikväll, ska plygga mer nu när jag stängt av datan.
Såg även en film med Johanna, den avr sådär - 500 days of Summer hette den.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min underbara stora tröja med Marilyn Monroe och plugga lite till på provet imorgon. När jag tänker efter har jag sjukt mycket saker med Marylin Monroe på: En "Pyjamas", en tändare, en klocka, en tavla, kalender från 2009, kalender 2010, en vanlig tröja och en registreringplåt(prydnad på väggen). Och jag planerar på att köpa ännu en tröja i sthlm i helgen. HON ÄR JU SÅ GALET SNYGG!



så här ser klockan ut som pryder min vägg!



Och detta är motivet jag har på min "Pyjamas". Är hon inte äckligt snygg? JOTACK.

-Tänk om man satte allt i perspektiv-

Applåder till mig! Stora geografi arbetet är snart klar, ska bara fixa till det sista i skolan imorgon! Det som inte ska vara klart försen om en vecka! Sen har jag pluggat en helr del till religonsprovet jag ska ha imorgon. Sen har jag tagit ut 8 låtar som jag behöver för att kunna leda en aerobic grupp i 30 minuter. DUKTIG CAMILLA, KLAPPKLAPP!

Såg nu "låt den rätte komma in", usch vilken film. den var jätte obehaglig, men jag gillade lill tjejen, eller vampyren eller hunden eller vad hon nu var! Filmen var väl helt okej, men lite långdragen ibland.. och scary.

Nu då?
DUSCHEN

sen då?
MAT

och efter det?
PLUGG

ledig hela dagen

Ledig från skolan, men har dock tonvis med plugg som måste göras.. + att jag har religonsprov imorgon som ska råpluggas till. Kul ledig dag? Mamma kom inte till stan heller, så ingen bogsering av bil och ingen thai mat. Så det kommer nog bli matiga våfflor till lunch idag, pallar inte göra något annat helt enkelt!

Foten är lite svullen, ser en liten ton av blåhet men inte mycket, jag kan gå på den och så. Men det gör ont att sitta och vicka på den, det stramar på hela utsidan. suck, antagligen inte träning för min del imorgon.

Nu ska jag ta ta i min plugghög, Hjälp tack!

lite små trött sådär!

Det var riktigt skönt att sova en stund idag, från fyra till kavrt i sex. Fattar inte varför jag är så trött för? Åkte iaf på träning efter sovstunden och det gick bra, fram tills det var en kvart kvar. Då stukade jag foten. Hoppas det inte är så allvarligt, det visar sig imorgon om den är svullen eller blå. Men jag kan iaf gå lite grann på den, så hoppas jag kan gå någorlunda klokt imorgon!

Mmmmm imorgon ska jag äta thai mat!
Sen bogsera hem bilen till burgsvik, JIPPIE. Blä usch urk äckel. 

Sovdags! ♥


Sommar, sommar, sommaaaar


Hold your head up high - Nomy

Sitter i skolan, på turismlektionen. Vi letar resor, och jag längtar! Hoppas vi kommer iväg till något kul ställe! Det var först bara inom Norden vi fick åka, men nu snackas det om Prag och Venedig och allt möjligt! Hoppas iallafall att vi kommer iväg till något kul ställe där man får uppleva lite, ha lie kul och så. Tror det blir bra vart vi än åker!

Ska snart äta lunch, grymt hungrig. Sen efter skolan blir det plugpluggplugg och sen innebandyträning! Imorgon är jag ledig, men ska bogsera hem den svarta bilen till burgsvik som nu har stått på Gråbo i cirka 2 månader, HAHA. Sen blir det mys hemma i Burgsvik imorgon och troligtvis tillbaka till Visby imorgon kväll för religonsprov på tosdag morgon. Orkar inte med bussen i 1,5 timmar på morgonen och sen direkt till skolan och skriva prov. Sover hellre ut i Visby.

Min syster är vikarie som gympalärare på Säve hela veckan, det är lite småknasigt att hon gick i skolan för typ ett och et halvt år sen och nu är hon vikarie! :S Men kul! Såå invätnar på hennes sms om hon ska äta med mig eller inte, har hon inte svarat snart så äter jag iaf, annars får jag inte lunch försen halv ett. Då kommer in mage kurra sönder.

Nu har ja nog blarrat klart, Puss.

Måndag.

Aerobicen idag var... JOBBIG AS HELL!
Andree skulle egentligen leka med mig idag, men nej han är trög.
Jag har spelat två omgångar yatzy idag.
Båtbiljetterna till Stockholm i helgen är bokade!
Naturkunskapsläxan är klar!
Det ligger massa god köttfärssås i min mage!
Jag mår bra, jag har det bra idag.(underbar låt)
Nu ska jag och Johanna se film, mys.
GODNATT


Helgen som varit!

HÄRLIG VINST I LÖRDAGS BRUDAR! :) 7-0 satt som en smäck och det var en jätte kul match att spela, när allt som vi vill funkar som vi vill att det ska göra så är det så sjukt kul, taggande, fantastiskt och helt underbart!! Sen efter matchen åkte jag hem till mina små gullungar! Mina kusiner! Vi sjöng singstar och åt tacos och lite, sen visade Nathalie som precis fyllt 7 år en skit bra låt på spotify, iofs är det lilla melodifestivalen.. MEN SJUKT BRA! :) Myskvällen fortsatte med pappa hemma vid honom med pepsi, godis och en braskammin! Jag har världens bästa pappa! Hade tänkt att gå hem och sova efter det, men icke. Fyllechaffis till HD och några till, upp på hemse, vara där i cirka 1,5 timmar och sen hem igen så jag begav mig till en full Andree och en rolig Rasmus. Vi gjorde inget, såg tv och pratade. Sen gich jag hem i snön i hopp om att få sova, men nej halv 5 fick jag ett roligt sms, eller roligt och roligt, mest synd om han! Men som tur var ordnade det sig! men det var ganska kul att läsa smset om man säger så! Sen sov jag äntligen, men väcktes dock först av samtal ett, men somnade om, sen samtal två som var från helen så kunde jag inte somna om, för då skulle jag promt ta bussen som gick en halvtimme senare..

Så nu sitter jag på gråbo, vi har ätit Tacos, helen är bakis och nu ska vi bada badkar med massa skum&ljus&spotify!

Längtar tills nästa helg då jag ska upp till pappa i stockholm och mysa med han och syster, se Balrog-Endra och shoppa massor! Puss på det!!

Nu: BADET& MR.H!

Uppe med tuppen!! eller nästan iaf.

Gårdagen var jätte mysig! Åkte hem till Lorentina i Mästerby och hade tjejmys, vi lagade wook med kyckling, mumma! Sen marängsvisch och morotskaka! Vi sjöng även singstar för fulla muggar. Tack för en fin kväll tjejer ♥

Halv tio kommer världens bästa mamma in och säger att det är frukost om en kvart, och även pappsen var här och åt frukost med oss! Mmm, det var myspys och bra uppladdning för snart är det ju match som vi ska vinna! Efter matchen ska jag till min kusin som fyllde år igår, sen hem till pappa och bara ta det lugnt. Vet inte vad som händer ikväll, men jag bangar inte på en kväll hemma med mys med pappa. Men det brukar alltid komma upp ngt som man ska iväg på, men annars så är det verkligen inget fel på en lugn kväll. Kan inte komma ihåg när jag var i Burgsvik hela helgen sist och bara umgicks med familjen? 

Nu ska jag gosa med min snibb med musik rullandes på spotify och tagga för match!
Puss.


 

Ska snart iväg.

Puh vilken jobbig skoldag. Projektarbetet ligger som en tung jävla börda på axlarna och jag kvävs snart, helt seriöst! Om två veckor är det värsta över, då har vi genomfört det och då är det bara efterarbete kvar, och det ska bli så sjukt skönt!!

Just nu sitter jag hemma vid Emma, vi ska snart iväg på tjejmys hemma vid Lorentina. Singstar here i come, lorren har hur mkt skivor som helst tydligen! Sen ska vi laga wook också, och marängsvisch! Pappa kommer óch hämtar mig ikväll, sen hem till dunderunderbara burgsvik!

JAG HAtAR DET NYA FACEBOOK OVER AND OUT!! 

Say you, say me.

Nu ska jag sova.
Imorgon ska jag hem till Lorentina på tjejmys.
På lördag ska jag spela match.
På lördag kväll har jag inga planer.


Jag vet vad jag vill, men det är svårt.

Puss&godnatt ♥


Dags för träning!

Sitter här och väntar på att Mallan ska komma och hämta upp mig så ska vi ut och träna innebandy i havdhem. Vi ska köra träningsmatch, men vet dock inte mot vem.

Sov hos helen igår, där var även j&g. Vi lagade tacos, köpte film på hemmakväll och hade en slappdag. jag hade en rejäl slappdag eftersom vi friluftsdag blev inställd, så var hel-ledig. men jag gjorde faktiskt min naturkunskapsläxa, bra pluggcamilla!

Grattis till min fina vän Lorentina som fyller 19 år idag! Imorgon ska jag och tjejerna i klassen hem till henne på middag och singstar kväll. Kommer bli hur mysigt som helst. Pappa hämtar upp mig där sen på natten när han kommer med båten så ska vi vidare hem till Burgsvik!

Nu måste jag lägga på ett kol, Mallan är nog här snart! Pusspuss 


Friluftsdag imorgon

Allt rullar bara på i det vanliga tempot, inget händer. Förändring, nu tack? Jag vet att man inte ska klaga, för när jag tänker efter har jag det ganska bra. Sista året i skolan nu, sen har jag gått ut med bra utbildning och bra betyg, har UNDERBARA vänner, ett fantastikt lag och världens bästa familj. Men det är så mycket man vill, men inte har tid att göra. Tiden bara rinner iväg, men ändå får man inget gjort, utan står bara och trampar på samma ställe. JAG VILL veta hur framtiden ska se ut, vad jag ska göra i höst t.ex? Men jag bara låter tiden rinna, och glömmer bort att man kan njuta och ta vara på vägen dit. Jag behöver något uppiggande som sparkar mig i röven helt enkelt.

Slutblurrat om tankar och annat allmänt crap. Träningen idag var rolig, och jag kvicknade till efter en vecka i koma. Så nu är jag taggad till friluftsdagen imorgon?? NÄÄÄ med stora bokstäver. Men det blir väl vad man gör det till. Sen imorgon efter de blir det nog plugg och sen leka med Mr H.

En jättepositiv sak är att vi ska resa med klassen om några veckor!! Dock fick vi bara resa inom Norden, så det blir nog antagligen en Skidresa till Åre eller en tripp till Norge eller liknande. MEN, hallå JAG LÄNGTAR! Vi ska planera mer på Tisdag, så får se då vart resan blir någonstans. Äntligen ska vi resa, och det kommer bli en bra avslutningen med klassen hoppas och tror jag på.

Nu ska jag sova, och njuta av sovmorgonen imorgon, som lär behövad eftersom det är friluftsdag i den här jävla kylan. Puss&Godnatt.  


Träning sen!

Tränade inte inbenady på hela förra veckan pga av att kollektivtrafiken suger och för att vägunderlaget inte är något att hänga i julgranen. SÅ ikväll blir det äntligen ib-träning igen! mm, me like!
HAHA imorse åkte vi ju skridskor, och då hade vi en staffett och mitt i den skulle man slänga sig på mage och glida under en bänk typ, jag var en fegis och satt mig bums på rumpan typ och kravlade mig under, det måste ha sett kul ut, men jag var dock inte ensam om att ha den snygga tekniken. Det var faktiskt skitkul idag, men nu har jag ont i benet för Johan sköt värsta skottet på mitt ben, HÅRT! :( pain.

Puss, nu blev jag genast glad :)

första februari tvåtusentio

Jobbigt att gå upp till skolan efter att ha vänt på dygnet, och gud va trött jag var på aerobicen imorse men det var skönt att gå hem och sova en stund på lunchen! Andree har vart här idag, vi lagade lövbit med beasås och klyftpotatis som han förstorde med OREGANO. det ska man verkligen inte ha på, och han ska gå hotell och restaurang, tjena mittbena på dig du! Nej, rosmarin ska de va, men hade inge hemma.

Nu ser jag och Johanna film igen, 13 snart 30 som gårpå trean, sen ska jag hoppa i duschen sen på hue i säng för att orka skridskor imorgon!

Puss, godnatt.


Saknar min pappa!

Lunchrast.

Hemma från skolan en sväng nu eftersom vi har lång lunch idag. Emma sover på soffan och jag har allmänt tråkigt. Gjorde min redovisning på aerobicen idag och fick högsta betyg, supernöjd! Nu väntar bara den stora redovisningen som ska vara om några veckor, då vi ska hålla ett pass på 30 minuter!!! men dt ska väk gå bra hoppas jag, om jag är ute i god tid och övar o.s.v.

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, vi får se helt enkelt :) Imorgon ska vi åka skridskor på första lektionen, haha det får mig att tänka på sludder andree! HAHA, så jävla kul!

Puss, nu ska jag nog ta en powernap innan Italienskan.


RSS 2.0