Godnatt!

Tänkte sova nu. Mötte syrran vid flyget förut med pappa, hon var knallbrun som vanligt efter en vecka i Egypten. Hmm, lite smått avis är jag. Aja, pappa och jag drog vidare mot Isola Bella och åt riktigt god pizza! Jossan hakade inte på för hon var trött efter lång väntan på Arlanda. Men middagen var iaf supermys med pappa :)

jag har bestämt mig för att vara hippie imorgon på treadagen, Lorentina ska också va det sa hon, så det är lite skönt att man inte är helt själv! Hoppas på en trevlig dag i skolan och på en lyckad klassfest och sen att det är kul nere på hp.

Nu ska jag nosa kudde! Pussisar ♥

Måndag!

Den här skoldagen gick snabbt, aerobics, gympa, italienska. Slöt kl 3 och det sa bara vips. Skönt!

Ikväll blir det ut och äta med pappa, mysmysmys! Vet inte riktigt vart vi ska äta ännu bara, vet inte riktigt vad jag är sugen på.. JODA funkar ju alltid, men har typ ätit där hela hösten känns det som! Vi får se vart vi går, pappsen kanske har någonstans han vill äta!

Imorgon blir det klass fest at my place! sen vidare till treafesten nere på hp, hoppas på den skoj kväll! Eller hoppas och hoppas, jag tror det kommer bli galet bra. På kvällen är det tema glitter och neon, så då kan man ju bara sminka sig massa och typ ha helens glittrga väst (blink blink med min hundögon helen), men på dagen?? Historiskt tema, jag tror jag skippar det!


Nu ska jag ringa helen och fråga om jag får komma och hälsa på henne tills pappsen.
Puss&kram♥


ingen rubrik

Pepparkakorna blev bra, fyllde en hel glassback. Märkligt nog åt jag inte så mycket deg, men det är väl bra för nu har jag inte ont i magen. Helen har även varit här en stund, vi har ätit muffins med glass, vart på vårt ställe och kollat oth. Vi skulle ut och gå, men lata som vi är så nej. Sååå, snacka om deg-söndag.

Imorgon tar vi nya tag och kör veckan ut, för vafan, det är ju bara tre veckor kvar till jullovet! ska bli superduper skönt att bara ta alla dagar som dom kommer och umgås med helen helen helen helen helen helen helen helen helen, och massa mer såklart!:) Hoppas vi får till en tjejkväll med alla också, skulle vart superduper! Aja, får stå ut i tre veckor till. Eller inte riktigt tre veckor, jag och helen drar ju till sthlm och ser Melissa Horn där i mitten någonstans!! <3

Packa ihop grejer till aerobicsen imorgon - duschen - sängen&film.
Puss&godnatt♥


Söndag

Lördagen var stressig rakt igenom känndes det som. Upp och putsa fönstrar med laget, iväg och spela match mot klinte(vinst med 10-1), iväg till stallet, hem och duscha, äta och sen iväg mot stan för att förfesta sen utgång! strressigt medn kul! Utgången var helt okej, kunde haft roligare. hade lite ont i fötterna och det var inte så mycket folk ute. Men aja, de är alltid kul att dansa.

Nu blir det pepparkaksbakning! :)
Puss!


Joe Purdy

Härligt att ha en ledig fredag! Sov ut, umgicks med mamma, fick vara en hel dag i burgsvik och har bara njutit hela dagen! Sen framåt kvällen drog jag mig mot helen och lye. Vi har kollat på Idol och nu ska vi vidare iväg. jag gillar fredagar, för då vet man att man har hela helgen på sig att göra något kul, men hatar lördagsmorgonar för då känns det som helgen redan är slut typ, haha.

Iaf, imorgon ska vi putsa fönstrar med innebandy laget, sen blir det match mot klinte. Tror det blir visby ganska direkt efter för att tagga till utgång! Det var ju trots allt ganska länge sen nu man gick ut, så ska bli skoj! Förfest hemma hos oss i visby, så nära och bra till krogen.

Nu ska jag kila vidare, Puss&kram♥


Holding out, holding in.

Skön kväll igår, haha!
Helen, minns du ngt?
1: Helen har balkong och de under har en terass.
2: På terassen under ligger det nu "mat".
En ganska snabb genomgång på hela kvällen!

Haft sovmorgon till klockan 1 idag, och nu ska jag snart iväg och träna, ÄNTLIGEN! Sen hem till underdunderbaraburgsvik för jag är ledig imorgon! låånghelg är ganska skönt! Match lördag och utgång lördag och sen ska jag ha en rejäl slappsöndag! :) På fredag vet jag fortfarande inte vad som händer..

Nu ska jag börja laga mat och packa det sista.
Puss och kram♥



Onsdag

Haha somnade typ 10 igår, försökte verkligen hålla upp ögonen tills House var slut med det gick inte. Hade även sovmorgon imorse, så har verkligen sovit ut. Men har vaknat flera gånger för varje gång jag råkar snurrat och lagt mig på vänsterarmen har jag vaknat av att det gör ont. Och alla som säger att dag 2 år värst har verkligen rätt, gör till och med ont bara att ta på sig jackan, sjukt.

Dagen har faktiskt gått snabbt, jobbat med projektet och haft utvecklingssamtal. Soft dag, och imorgon bli det ännu mer för då har jag sovmorgon till klockan 1. Ikväll blir det mys/vin kväll på gråbo, ska bara äta lite först sen börja dra mig bortåt.

Puss, ha en trevlig kväll!♥

I was made for loving you - Maria Mena

Vilken helvetes huvudvärk man fick efter sprutan då! orkar knappt hålla ögonen öppna, för man blev hiskelens trött av sprutan också. Det känns iaf skönt att äntligen ha tagit den, känns typ som alla har tagit den nu, som vill.

Sååå ingen träning för mig ikväll heller, kommer seriöst flyga i taket om jag inte får träna snart. Man saknar innebandyn något otroligt när man inte kan träna, jag hatar att vara sjuk. Hoppas iaf att biverkningarna av sprutan och att min förkylning är över tills på torsdag! Så kul att Helen ska börja träna med oss, så nu kommer vi typ umgås mer än vad vi redan gör, haha.

Så kvällen har hittills gått åt till att laga mat och köpt tröstgodis för att biverkningar suger, så hej en helkväll framför datan&tvn.


Puss&kram♥

jag blir galen.

Åh gårdagen var mys! Efter skolan satt vi lite och pratade i vårat lilla kök, Jag, J, E och H, det slöt med att ingen ville sitta kvar för att J inte var som alla andra ;) Men iaf, jag och Helen lagade as god mat, kycklingryta med ris och massa sallad! Mums, sen bakade vi muffins med! Vi hann faktiskt med mycket, han även se en halv film och ta en promenad på 40 minuter och hälsa på Emmies lägenhet. Jissus ja, nu när jag tänker efter, och ändå slöt jag halv 4 igår och kom isäng runt 11.

NU sitter jag i skolan och har tursim, inge vidare kul. Tig sprutan idag typ kl 10, gjorde faktiskit inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Har lite ont nu och typ huvudvärk, det visar sig ikväll om jag får några fler biverkningar.

Ska ha redovisning på religonen snart om sekten som jag och Lorentina jobbat med, hoppas det går vägen.

JAG TROR JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN, skojar inte.


Puss, skriver kanske mer i kväll.

Skolan

Är i skolan just nu och har rast fram till kvart i ett. Hellre slutar jag tidigare och har proppfullt med lektioner, för jag hatar verkligen att ha värsta rasten mitt i.

Nu ska jag göra ngt klokt. puss.

Going to bed.

Ibland undrar jag vad folk tänker med? Helt ärligt, så mycket som snurrar i min skalle just nu, så många varv gör jorden runt sin egen axel på miljoner år. Seriöst, ni är frågetecken allihopa! Och jag är det största frågetecknet som står i mitten och inte fattar ett dugg.

Nu orkar jag inte vara depp, men det är svärt att undgå när man inte vet vad andra vill och tänker. Puss på er och godnatt, jag ska försöka sova nu.


Söndag

Jobbiga söndag. Skjut mig va trött jag är. Ändå var det en lugn kväll igår framför en brasa hemma i burgsvik! Oj va sur jag var på helen när hon drog upp mig typ kl 10 imorse! Hade gärnat viljat sovit en stund till, men nej det går inte när helen är med. Har typ inte gjort ett skit idag, eller jo storhandlat är de mest ansträngande jag har gjort, så man kan verkligen kalla det här en riktigt seg jävla söndag. Iofs har jag pluggat lite me, och provet imorgon kommer gå käpp rätt åt... men det är en annan femma.

Pussdå.

Burgsvik!

Äntligen sitter jag här hemma i Burgsvik, det var så sjukt länge sen. Kan inte ens räkna, så länge sen var de. Skönt iaf, har just duschat och helen kommer nog snart hoppas jag! Får se vad som händer ikväll, det visar sig helt enkelt. Jag ska fixa lite här hemma, sen dra mig bort mot brorsan, puss så länge.

Godmorgon!

Fan va härligt att vakna och så ett plus på det att solen skiner! Mm, det här kommer bli en bra dag känner jag på mig! Jag sitter nu på gråbo och väntar på att Andree ska komma hit så vi kan laga mat och höra på hans bravader från igår, haha! Sen ska jag dra mig mot burgsvik och hälsa på brorsan tror jag, han har ju skaffat en liten kissemiss, Nancy. Gull!

Gårdagen var perfekt! Middagen på Joda med helen var supermys, sen såg vi bio! :) Den var bra, eller den var fin rättare sagt, och faktiskt lite rolig ibland! Längtar tills trean kommer ut! Sen drog jag ocg helen bort till henne och somnade gott. För det blev ju inte som vi hade tänkt att det skulle bli, hmm, men aja, det var skönt att sova iaf och inte vara uppe hela natten..

Nu tror jag vi ska börja med maten, så helen inte går i bitar för hon kan ju bli lite matarg sometimes.
Puss.

Äntligen Fredag!

Sitter nu på gråbo, har inte gjort ett dugg efter att skolan slöt. Nu ska vi snart ner till busstationen för att hämta Andree som ska leka lite med oss innan han ska på klassfest ikv. Haha, känner på mig att vi kommer få dras med en full liten plutt som kommer vara sjuk jobbig när han kommer in vinglandes inatt och ska sova här! Ikväll kommer bli nice, först ut och äta med helen, sen se New moon! Jag tror den kommer vara precis så bra som man förväntar sig att den ska vara, eller jag hoppas det iaf.

Nu måste vi snart börja dra oss och hämta den lille plutten, men ha en bra fredagskväll med er, för det kommer jag ha! :)

May it be - Enya

Jag skojar inte när jag säger att jag får typ tårar varje gång den här låten spelas på min spotify. Musik kan verkligen dra ner ens humör, fast när man grinat ett tag mår man bättre och musiken har hjälpt en och efter låten är på något sätt ändå lyckligare än man var innan, även fast man har gåråtit hela låten och bara tänkt på dåliga minnen och jobbiga saker. Sjukt.

Skulle bara säga det. Godnatt.

19 november

Fredag imorgon, som vi längtat efter den här fredagen helen! VI SKA SE NEW MOON IMORGON! jiiihii, superglad! det tror jag du me är;) ska bli mysmysmysmysfaktorfaktorfaktorfaktormiljonermiljonermiljonermiljoner!!!♥

Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men den var bra! Sprutan togs inte, provet gick sådär, och ikväll blir ännu en kväll med tove och emmie! Såå, den slutar perfekt!:)

Jag har ingen lust att blogga idag, för när jag bloggar mycket är jag oftast inne i en deppfas. Börjar jag bli lycklig igen? Nej, lång väg kvar, men tror första steget är taget! lite happy.


Puss.

Onsdag

Nationella gick väl bra, antar jag? Asså man fick sitta fram till kvart över ett, men jag gick 9.20? jag fick hop två sidor dataskrivet, så det borde ha gått bra, eller det kändes bra även fast jag gick tidigt, det liksom bara flöt på. Ifall så kom jag hem tidigt, och såg några oth avsnitt och slaggade lite, med hopp at man inte skulle hosta lika mycket efter sömnen, men nej. Brorsan kom och vi snackade i flera timmar om allt, så skönt att prata med någon som förstår, och han är den jag alltid kan disskutera med, om allt! Sen köpte han även thai mat till mig som jag ätit idag, världens bästa bror är vad jag har!

Nu sitter jag hemma vid Emmie och Tove, vi har haft myskväll och jag sleepar över här ikväll i deras nya lya, myspys! nu ska jag duscha, prata med mamma i telefon, se greys och plugga lite! imorgon ska jag ta vaccinet, blä, hoppas det går bra, ska liksom ha prov tre timmar efter sprutan, mindre kul! aja, det får gå som det går!

Puss!

Sjuk.

Jag bara hostar mer och mer, orkar inte plugga för fem öre. men jag mååååste, ska nog läsa naturkunskapen en gång iaf, det måste jag! Usch, ville verkligen träna ikväll också, hatar att vara sjuk!

Haft en skön kväll iaf, blev lite gladare av wooken jag åt, och ananas milkshaken jag och elin gjorde :) det piggade upp lite i allt hostande. Har även sett massa oth avsnitt och bara degat i sängen, behövligt! Va fan ska jag göra när det är slut, har lixom bara 8 avsnitt kvar på säsong 6, sen då? Nej, fy.
En annan sak som piggat upp idag är låten som Haley sjunger för Nathan första gången hon sjunger för han, jag dör va fint det är!! Lyssnar snart sänder den, men det är det värt, den rullar hela tiden!

Nu ska jag läsa tills provet på NK, HATA.
Godnatt♥


Hemkommen från skolan

Kom just hem från skolan, sista lektionen var religon och jag och lorentina blev klara med arbetet vi ska ha redovisning om nästa tisdag. Nu ska man bara lära sig det, hoppas det går bra. helt sjukt de vi håller på att forksa om, sekten: Familjen, eller Guds barn som den också kallas. Sjukt!! man får lixom ha sex med barn och spela in filmer om de och skicka till ledaren och massa saker, helt sjukt! Han ledarens högsta dröm var att ha sex med sin mamma?! :S Aja, intressant hur sjuka människor kan va.

aja, ingen träning för min del ikväll heller. jag hostar och hostar och hostar, sen hostar jag lite till. Såå nej, skippar det idag. Ska plugga mycket, för nationella imorgon, ska läsa ett häfte. sen ska jag plugga till naturkunskapsprovet, till idrotts provet och allt! jag hatar skolan.

Puss!


Pluggtime!

ja, nu ska jag sätta mig och läsa lite naturkunskap, prov på torsdag. Usch för det, mitt hatämne. btw, 199 dagar kvar sen är skiten ur min värld... STUDENTEN! Fan va härligt det ska bli. Vi tar studenten den tredje juni på säve, och jag längtar som en dåre! Jag ska njuta av varenda sekund av den dagen, LÄNGTAR! och nu är det bara 5 veckor kvar tills jullovet, hoppas det går snabbt, två av dom dagarna går ju åt när jag och helen ska till sthlm och se Melissa Horn, och när vi gjort det är det bara en vecka kvar tills jullov, så det ska nog gå snabbt hoppas jag! Aja, nu blarrar jag bara. Ska plugga nu, sen laga mat, sen får jag se om jag pallrar mig till helen och sofie på gråbo en sväng. får se helt enkelt!


Elsewhere - "Haley" <3

Försov mig..

07:50 stog klockan på när jag vaknade, även fast jag sovit hur mkt som helst i natt så försov jag mig? Johanna väckte inte ens mig, haha får fråga henne sen när jag kommer hem varför! hon trodde säkert att jag hade sovmorgon, precis som Elin hade imorse.. Suck när jag tänker på att min sovmorgon på onsdag inte blir av pga nationella prov, skriftligt i svenska B, ska vara precis då. Så, denna vecka blir de slit, och även början på nästa vecka, senär det lite lugnt med prov och redovisningar.

Jag är fortfarande förkyld och känner mig hängig, men pallrar mig till skolan iaf. Lika bra. Man kommer bara mer efter om man ligger kvar i sängen. Får inte bli riktigt sjuk nu, för ska ta sprutan för svininfluensan nu på torsdag, vill liksom ta den nu så de blir överstökat!

Nu har jag håla fram till kvart i ett, sen är det italienska fram till halv fyra som gäller, jippie.
Puss på er.


Härlig helg, men nu är jag trött.

Skön helg! Hann med ganska mycket faktiskt, även fast de inte känns som man gjort ett skit. Vart med helen hela helgen såklart! I fredags myste vi mest framför tvn och Idol, skönt efter en hård vecka i skolan. Vi gjorde även värsta roliga listan som tyvärr är hemlig, men skulle va kul o ta fram den om ett år och se vad man tycker om alla saker man skrev där då.. aja, Igår på dagen var det mest oth som gällde, sen åkte vi hem till Dennis på kvällen för att vara med han fram till tolvslaget då han fyllde 18 år. Grattis gubben min! Hoppas du blev glad av presenten! :) Hemma hos dennis var de lite folk, sen drog vi vidare till stånga med två sköningar och var uppe till typ 6, då drog vi fyra dårar ner och släppte ut helens hästar (fråga mig inte varför vi gick med på det) sen äntligen var det dags för sängen.... och så gick man upp typ halv 10, fy fan. Idag är jag inte pigg, har kollat på 3 innebandymatcher, har knappt orkat sitta upp. såå nu äntligen ska jag krypa ner i min säng, heaven.

Puss på er!

Lunchdags!

Har haft en lektion idag, slöt alltså runt 9 i morse, hur skönt som helst! skulle egentligen åka o simma direkt eftersom vi skulle ha de på gympan, då skulle vi bada någon gång på allmänhetens bad, när vi ville, men de öppnade inte försen kl 1.. så nu sitter jag, emma och li och snackar i min lya. Ska snart laga lite food, sen dra ner och simma. Ska sen till lye runt halv 4a, ska gå lite på stan o köpa present först!


vet inte riktigt vad som händer i helgen, men jag hoppas på något iaf. Det blir iaf Helen typ hela helgen, mysfaktor miljoner! Min bästa!


Dags och laga nudelsoppa med wook! Mumma.
Puss♥


12 November

Har vart en lång skoldag idag verkligen. Sjukt jobbigt! gick från åtta till halv fyra och då ar jag hunnit med o ha mitt hatämne naturkunskap och framfört talet på nationella provet shjosan! Jag fick VG+, eller 8/10 om man ska räkna på nationella viset. så ska väl inte klaga egentligen.. och så fick jag reda på en hemsk sak idag! Anneli som bor över oss här ihuset, hon har haft svininfluensan! Och nu börjar jag bli sjuk, kuuuuul.. Nejfy fan om jag får de, dålig tajming och allt! Hoppas för fullt att jag bara har en vanlig förkylning! Kan liksom inte missa alla prov och komma efter så mycket i skolan nu när det är så lite kvar till jullovet! Det funakr lixom inte. Och nu som kännerm ig bra vet att jag är sjukt nojjig när de gäller sjukdomar och sånt crap, så ni fattar nog hur stissig jag är just nu! haha.

Nu ska jag bädda ner mig och se massa oth avsnitt, hoppas på att bli bättre tills imorgon och ta nya tag! Puss.


gaah

nu försvann allt jag hade skrivit, orkar inte skriva om de... Men jag har iaf gjort bakad potatis idag, och nu ska jag träna på talet jag ska hålla imorgon. Sen ska jag se oth.

OKLART.

Måndag

Usch va tungt de var att gå upp imorse, som tur varbörjade vi med styrka på aerobicen så kunde ta det i sin egen takt i gymmet och så. Det har vart en lång dag idag, men som tur var fick vi sluta lite tidigare från italienskan! Har storhandlat, tankat bilen, pluggat och lagat god mat idag, vuxenpoäng om du stryker pluggandet faktiskt.

Crap va trött jag är, in i duschen, på med oth och sen slagga, tjing.

Söndag

Ganska rolig kväll igår, var först vid bäckan ganska länge, trevligt trevligt! sen drog jag, helen och josefin till När, kul o träffa lite folk! :) Vaknade halv 2 idag, då hade helen redan slåppt ut hästarna kl 6 på morgonen och ridit lite senare på dagen.. snacka om att sova bort hela dagen, men jag fick iaf min sovmorgon! Sitter nu på Gråbo med godis&cola, mmmm.

Skola imorgon igen - ny vecka nya tag!
Puss.

Soulweeper.

Det var en myskväll gånger miljoner igår med E, A och J. Kollade Idol och snackade hela natten, de var välbehövligt! Alexandra åkte med bussen för ett tag sen och jag har precis duschar och ska snart hem till pappsen. Ska fixa lite hemma först, lyssna lite med på Volbeat och sen börja trska mot pappsen. Ska ha min nya klänning vid farmor ikväll, sen tror jag de blir röda läppar och lite skräcksminkning, orkar inte ansträna mig mer.. Kvällen är ännu ett mysterium, men tror de börjar klarna nu iaf, får se vad som händer.. Imorgon ska jag ha sovmorgon iaf!!

Puss!


Hemma i Burgsvik.

Ganska skön skoldag! slöt runt 2 och sen gick jag hem med Melissa horn i headsetet, kom hem på nolltid! Hemma var de de vanliga, städa diska, ut me soporna packa för helgen, sen åkte jag till underdunderbara Burgsvik! Snibboen väntade på trappen såklart, gullebulle.

Ikväll kommer Elin, Johanna och Alexandra hit. Får se vad vi hittar på ikväll, de visar sig. Sen imorgon ska jag vara med pappa hela dagen, sen till farmor på halloween middag på kvällen. Sen vet jag inte vad som händer, helen och jag är delade.. får se helt enkelt! Men de blir nog fest iaf!

Åhh mamma kagar kyckling med någon god sås, heaven. Ska snart äta, sen kommer de andra runt 7. tjing.

Fix, sen träning!

Har hunnit med en till ledig dag, puh! Dom tar kål på mig! ;)
Nej men allvarligt, har haft en lugn dag. Började med att jag vaknade 09.20(????). Suck, traskade hem till mig där Elin fortfarnade låg o sov, hon njöt till fullo av den lediga dagen till skillnad från mig.. kollade lite oth avsnitt, sen drog jag och Elin och lunchade på ringduvan! :) Köpte även en fin klänning på bik bok! supernöjd, den ska jag ha på mig på middagen hos farmor på lördag, sen ska jag bara sminka mig läskigt tror jag, får se! Måste klä ut mig lite iaf!

Hehe, har hunnit med hela 4 oth avsnitt idag, jag är totalt fast! Helt galet bra, helt sjuuukt. aja, nu ska jag fixa lite här med spotify rullande med artister som Melissa Horn, John mayer, Joe Purdy och såklart lite Volbeat! jag tycker om lite konstig musik, mest lugna låtar, men rock är ändå de bästa som finns. jag är schizo like always.
aja, ska fixa ihop lite käk också, sen bar det av till träning! :)





okej, fattar. Fast vill inte fatta..

Gråbo

Sitter nu hemma vid helen, och jag har klarat av allt jag skulle göra under kvällen! Jätteskönt! har kollat på oth, skrivit klart talet till svenskan, gjort kycklingwook med gröncurry, fy fan va gott det var! mmm, tror jag ska äta det imorgon me! Såå, jag kan njuta av kvällen nu, sen sova ut imorgon eftersom jag är ledig! :)

Jag tror de blir en kväll framför tvn eftersom helen är ganska trött, men de är skönt att bara ta de lugnt!
hon ska göra fiskpinnar med makaroner nu, det låter ju gott.. fast jag har ju aldrig sagt att helen är normal så ;)

Puss.

Projektarbete.

Vaknade halv 11 idag av att klockan ringde, skulle upp och ha projektarbete i skolan. det gick ganska bra, yrade runt i visby i olikak affärer, på privab och lite och försökte få ihop en budget.. Vi kom på bra väg faktiskt..

Ikväll:
- Skriva lite till på talet
- wooka kyckling med grön curry och ris
- se massa oth avsnitt
- leka med helen, sova vid henne.
- lyssna på spotify, beroende!!!

Imorgon:
LEDIG FRÅN SKOLAN! :)

Träning snart.

Nu känner jag mig lite duktig!
Har jobbat på med talet och är på god väg.
Ska snart laga mat, kyckling och beasås :)
Ska sen iväg på träning och bränna lite kalorier!
Jag är ganska happy dag!
Äntligen.

Godmorgon!

Jag vaknade för cirka en timme sen, det är verkligen heaven att vara ledig mitt i veckan! Imorgon börjar jag kl 12 och på torsdag är jag ledig igen, mmmmm va jag älskar skolan just nu. Fast ska vara lite duktig och skriva klart talet de här dagarna nu faktiskt, för de börjar dra ihop sig rejält.. nästa vecka så gäller de.
Man blir så slö när man bara är hemma, så ska bli härligt att åka iväg på innebandyträningen sen ikväll, saknar ju redan laget så de ska bli kanon :)

Puss, nu ska jag plugga.

Ingen rubrik.

Sitter nu hemma vid Helen på gråbo, funderar på att börja på talet jag ska ha i Svenska B, nationella prov nästa vecka. Jag ska göra ett hyllningstal till Pappa. Jag tror de kommer bli lyckat, ska bara ta mig i kragen och börja skriva, sen ska jag öva framför spegeln hur länge som helst så jag kan de utan till, det är det värsta. Men de ska nog gå vägen. Kollar på tv nu, Ullared heter programmet, haha. värdelöst, men man skrattar iaf för de är dråpligt tråkigt.

Melissa Horn biljetter bokade, den 9:onde December på Göra Lejon, kommer bli kanon!<3

Dags att ta sig i kragen, pussisar.

SM-kvalet var underbart!

Ja, vi åkte ju som sagt i fredags med båten för att spela SM-kval i Växjö. Jag tror aldrig att jag har skrattat så myvket i hela mitt liv! Fyfan va kul det har varit, har ont i magen av all skratt! Jag orkar inte rabbla allt som hänt, men vi spelade tre matcher i lördags, och sen var vi ute och åt mat, sen gick vi hem och sov, sen igår såg vi när Jeili spelade match i Växjö, (ganska snitsigt att vi lyckades pricka in en helg då hon spelade där, när vi spelade där), sen åkte vi på äventyrsbad :) Heeelt underbart!

Annie "Porno" Eriksson
Anneli "Blöjan" Pettersson
Sen får vi ju inte glömma Sture(som jag en vacker dag ska mörda, som nu ligger i Annies skåp!!)

Här kommer lite bilder iaf, orkar inte skriva mer!






Kärlek.

RSS 2.0