Burgsvik-Havdhem by bikes!

Gårdagen , hmm. Mycket att berätta! Det började med att jag åkte hem från en förjävlig dag från skolan, men belive me, den blev bättre! Helen hoppa på bussen i havdhem och den äcklliga färden på bussen blev mer uthärdlig resten av vägen hem till burgsviik. Efter 3 korv med bröd och en halv rulltårt bit var vi rastlösa så in i bomben! Så vi tog våra vrålåk (2 sunkiga cyklar), och dundra iväg mot Jonna och havdhem! 15 kilometer på våra raggaråk, havdhem here we come!
Vägen var skoj, den involverade pinkpaus, godis, mycket vatten, massage och 2 slutkörda människor! Nästan i havdhem mötte vi upp Dennis med hans epa, sen skulle vi överraska Jonna. Hos Jonna befann sig även Elin och Emmie, och gissa om dom blev förvånade när vi kom på våra vrålåk och vinka som galningar! Det var en upplevelse för sig kan jag tala om! Vi snackade på Jonnas rum i cirka 2 timmar och sedan var vi på väg hem igen, 15 kilometer och 4 trötta, sega ben som kändes som spaghetti, GREAT! Men det gick, och väl hemma såg jag mitt himmelrike... my bed.

Denna dag har spenderats med Helen. Vi har solat, kännt på vattnet (för kallt för att bada!) och ätit köttfärssås och spaghetti. Och en glass! :)
Ikväll ska det tränas fotboll och pärk, härligt!


Nu ska det ut och solas igen , palla sitta vid datan när det är strålande solsken utanför! Men först... Bilder sen igår! :)


image30
Helen på språng med vrålåket!image31
Pinkpaus vid grötlingbo kyrka!image32
Våran nödproviant!
image33
Helen på vägen hem. Leende på läpparna , great :)




Later
/ C


School again

Dags att pallra sig in till stan igen för ännu en skolvecka. Fast vi är ju lediga på onsdag så då åker jag nog hem till Burgsvik igen. Annars händer det nog inte så mycket denna vecka. Lite tråkigt, men faktiskt ganska skönt! Eller jo, i helgen är det ju bal för syster, så då ska jag in och kolla på det :)

Fick besök av Jossan från sthlm idag också, hon var införbi och sa hej! det var härligt att se henne en sväng igen :)
Tråkigt att hon inte tillbringar sommaren i burgsvik bara.

Nu ska jag packa ihop de sista, sen blir det lite chill med musik. Runt halv 5 tiden ska jag övningsköra till stan med pappa och boel som ska med båten ikväll. Vi ska nog äta lite någonstans ikväll också. mys.


Puss på er sötnosar!


yesterday was great!

Som jag hade förutspått så var gårdagskvällen helt underbar! jag tror det var en av mina bästa kvällar i mitt liv. Grillningen vid pappa var wonderful! Sen ramla typ hela släkten in en efter en och det blev samling i vår lilla ute berså (ursäkta stavningen). Sen fick alla för sig att hoppa studsmatta, oj herregud va kul det var att se alla vuxna hoppa som små barn! Aj, de kommer bilder kan jag säga! det var sjukt kul! Efter mycket skrattande på studsmattan och många roliga bilder, så begav vi oss ner till Carina och Johans husvagn och hade de mys. Dom har västa High teek(ursäkta stavningen, haha) husvagnen. Typ lagt golv i förtältet, där fanns tv och en "braskamin" som gick på el. Vi värme våra frusna tår, drack och åt gott, flätade varandras hår och kollade på melodifestivalen :)

Nu till dagens info:
Jag tvingde upp mig ur sängen efter att mamma hade tjatat flera tusen gånger, åt frukost, och sedan ut i våran enorma rabatt som vi kallar "stenpartiet". Suck. Menmen, snäll som jag är så var det bara att dra upp så många rötter och ögräs det bara gick. Det var min lilla morsdag present. Ikväll ska jag övningsköra in till stan med pappa och så ska jag plugga. Nu kan jag inte skjuta upp det mer..

Nu kollar jag på repris från Talang 2008, så bye people!


Hello sunshine!

Jag ÄLSKAR solsken. Jag blir helt varm och lycklig av det helt enkelt. That´s it!

Dagen har varit härlig och jag vet att den kommer bli mucho nice ikväll också!
85- årsmiddagen var trevlig! God mat och släkten var samlad. Gammelmommo Alice blev glad, och då blir man själv glad för hennes skull. Hon är en härlig människa<3 Mycket prat var det om att jag var likt min pappa. Ganska många säger det nu för tiden? Själv ser jag inte så mycket likheter.

Snart ska jag kila ner till Pappa och Boel och vi ska då grilla! Sitta ute och äta också tror jag om det inte blåser för mycket. Great! :) Sen ska vi nog ner till mina kusiner längre ner på vägen och så ska vi nog fika lite. massa mys.

Föresten , jag har slått mitt rekord, här om dagen var det 30 personer som hade spanat in min blogg. Keep up the good work people!


Nu ska jag fixa lite på rummet och sen ska jag dra mig bort mot Pappa. Ha en underbar kväll allesammans!


Kärlek
Camilla

image29
Jag och min berömda snibboen<3


Weekend

ja, då var det lördag igen. Veckorna går faktiskt ganska ovanligt snabbt för den här tiden på året. Allt jag vill ha nu är bara sommar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Jag sa ju att jag skulle berätta för er vad jag fick på mitt muntilga prov i svenska men det blev ett förhinder så fick inte reda på det igår. Så förhoppningsvis får jag reda på det på måndag och då får jag även reda på vad jag får på mitt "väggreportage". Hope it went well.


Dagens schema ser slappt och ganska soft ut. Ska iväg på min gammelmormors 85 års middag klockan 12.45 och sen ska jag nog bara ta det lugnt med pappa ikväll. Det var superlänge sen jag umgicks med pappa en kväll. Julas kanske? om en då..

Jag tror att jag ska vara duktig och plugga lite i eftermiddag också. Har ju faktiskt prov på tisdag och det måste  jag klara. Naturkunskap är inte mitt starkaste ämne om man säger så.




Något jag saknar just nu är Turkiet med släkten 2006. Jag vill bara spola tillbaka tiden, tiden då allt var bra. Varför fattade man inte att livet lekte då? Ta vara på din tid och spendera mycket tid med dem du håller närmast hjärtat. Bara ett förslag från mig.image27

Bror och kusin i Turkiet 2006



School

Sitter i skolan och väntar på att vi tjejer ska gå och äta pastasallad :) väntar bara på att maggan ska komma och säga vad jag och Johanna fick på den muntliga svenskan. Hoppas det gick bra! Ni får en uppdatering senare om vad betyget blev!

Jag återkommer ikväll med mer.



Puss!

So much

Just nu är det sjukt mycket tankar som flyger i huvudet. kan det bara bli sommar? , för på sommaren är bekymmerna så små, så små..

Idag har varit en piss dag rakt igenom men jag hoppas att den blir bättre framåt kvällen. Jag ska nämligen iväg på träning om 25 minuter, och då får jag träffa mina pinglor igen och då brukar jag bli gladare. Sen ska vi nog köra träningsmatch mot 91 killarna på träningen också, superskoj! Vi vinner, noooot. Sen bär det av mot lyan i visby igen och med mig har jag Albin och David. Vi ska se Champions Leage finalen och ha det mys. <3

jag känner mig faktiskt ganska duktig, har räknat ganska mycket i matteboken och jag har nu ett hum om vad som jag tror kommer komma på provet imorgon. det löser sig nog.

Nu ska jag äta upp min mat och sen ska jag packa ihop det sista till träningen , See you! 

~God must have spent a little more time on you~




Girls just wanna have fun!

Yees, det blir fest i helgen. Och jag är såå taggad! Hoppas det blir en lyckad fest.

Ikväll ska jag plugga, like always. Suck, att det inte kan bli sommarlov snart. Jag vill bara att dessa veckor som är kvar ska springa iväg och att det ska bli varmt och skönt. Hoppas det blir en bra sommar.

Just nu är det mycket jag hoppas och snälla, låt de ske.


Take Care
Camilla

Hey there!


Igår var var jag och Helen hemma vid Albin. Vi kollade på Yrrol. Snacka om en helt crazy sjuk film?! Tillslut somna slöhögen, så jag och Helen kila hemmåt framåt kvällen och åt knäckemackor :) Sen plugga jag till mitt muntilga svenska prov som jag ska ha idag, och även Helen slumra då. Tillslut la jag ihop papprena och somna i min sköna, sköna säng!

Inget Norrköping för min del då, attans! Men hade inte så mycket pengar anyway. Så får ta det en annan gång! Men jag hoppas på att det blir fest på lördag i alla fall, för jag är riktigt partysugen nu!

Ikväll blir det nog bara chill framför tv:n med Grey´s Anatomy och kinapuffar! Och lite plugg, suck. Men that´s life! Denna vecka blir nog bara lugna puckar för min del, jag ska ladda upp inför den eventuella festen på Lördag :)


Take care!
Camilla

mums

Tacopaj är min drog för dagen.


I´m tired

Slutkörd är ordet, jag är helt slutkörd.

Igår var det ganska skoj, fast idag är de inte lika kul. Men som sagt, ganska skoj och det var mycket nytt folk :) Jag tog min "vattenpipaoskuld" igår också, det var riktigt chill !

What´s up next week?

- Massor med läxor & prov

- Träningar

- På torsdag åka upp med Helen till Norrköping och sedan kanske på Gröna Lund <3

- På lördag kanske fest i stan

- På söndag, ännu en slutkörd Camilla.


Se you, Puss!

Tonight!

Nu är jag sådär dålig på att uppdatera igen, men jag ska bli bättre! Promise.

Ikväll blir det nog lyckat, hoppas på det iaf! De flesta tjejerna från klassen kommer, Ska bara få med mig Emma, som tur var brukar jag lyckas när jag tjatar! :) Och Ella,  där ska det också tjatas! :) Johanna kommer att vara saknad ikväll däremot.

Imorgon vet jag inte om de är fest heller, ska ännu ringa busalex <3

Jag har en  nyhet att berätta! My room is klart and jag är so happy! Det blev superfint och jag är nöjd. Ska bara få in nya persienner, två stora runda svarta mattor, en byrå och ett sängbord. Sen är jag glad som en liten kattunge.

Inte mycket mer att säga.

Take Care
Camilla








Helen will be here soon

Usch va jag är dålig på att uppdatera bloggen , skäms Camilla. Aja, here I am, so lets go!

Igår busade jag med min Elin hela kvällen, vi hade de mys, även fast hon var trött och inte ville busa med grabbarna. Jag som är ledig idag var superbusig, men hon ville inte utan vi myste och pratade i sängen i stället :) Det var tomt när jag vaknade, men jag träffaar ju min Elin ikväll på fotbollsträningen :)

Snart, typ om 5 minuter, anländer Helen med bussen! :D Det var också ett tag sen nu, dagarna bara rinner iväg! fast det är ju förståss posetivt, för då går de snabbt till sommaren. längtar, Sommar 2008 ska bli den bästa<3

Nej, nu har jag inte mycket mer att säga, förutom att jag ska ut o rensa vår "rabatt" nu, måste samla in 250 kronor till barn i etiopien? tror jag de var. så ja har putsat mitt fönster och ska nu ut o rensa rabatten, sen ger mamma mig de pengarna. Aj, over and out!

~Du Är Min King~

Puss!

You look so pretty, Yes you do

Nu bloggar jag ist för Camillia eftersom hon inte gör det så ofta som hon borde.

För alla er som inte känner Camilla så ska jag berätta om mitt första intryck av denna underliga människa var.
Första dagen i skolan så hade vi ett upprop och om ni inte vet så är de flesta i vår klass från stan så alla svarade duktigt och fint "ja" medans man kommer ner till Camilla Hansson från högby så hörs det ett riktigt odrentligt "JAAAOO" och man undrade om hon ens visste att det fanns bilar och skyskrapor. Efter ett tag insåg man ju det och nu efter snart ett år så vet man att hon vet det mesta.

Helt kort och gått så är Camilla en hel go tjej som jag tycker oerhört mycket om, även om hon kommer från sudret :)
Och sedan har vi en sak gemensamt; We love chinapuffar X)


Hej då din fis, Johanna Älskar dig Camilla

// Johanna Lindberg

Rone tonight!

Dagen har varit sjukt härligt varm! Sommaren är på väg och det känns helt wonderful. men bussresan idag var inte lika super, varmt o kladdigt och varmt igen, men tillslut kom jag och mongot hem till mitt underbara burgsvik! Men kvällen ska inte spenderas här, utan jag och helen ska hem till Albin i rone och busa! :)

-Jag längtar och fasar för morgondagen-
 
image25


fotbollfotbollfotboll

Älska Fotboll <3
Vinst idag med 4-1 mot P18, det känns verkligen super härligt! Jag gjorde 2-0 målet också! det är så grymt o se att alla verkligen ger allt på planen och hjälper varandra! Jag ser fram emot denna säsong som tusan. Och tjejer, Visst ska vi vinna hela skiten i år? :)

Sitter nu hemma, har just tryckt i mig en tutti frutti påse! Den ena ängeln på axeln säger: Aja baja Camilla, tänk på Beach 2008. Men den andra ( som jag gillar mest) säger: WTF! njut av livet! Så jag lyssnar på den endra ängeln idag, det är jag värd efter allt slit på planen!

Nu ska jag bara få lite bilder över msn, sen ska jag ringa Helen och sen är det sängen som gäller. Jag kan säga att den ser riktigt lockande ut!

Take Care
Camilla


Myskvällar är bäst<3

Jag skrev just värsta inlägget om min långhelg, men datan vill inte va med längre o la va, typiskt! Allt försvann! Så nu kommer lite kort om helgen! den har varit supermysig!! ojojoj. Först hade jag ju festt hemma vid mig på valborg, det var lyckat! rutn 40 pers tror jag det var som mest! skojskoj! nedan är lite bilder från den kvällen! Först var vi bara tjejerna, sen kom våra havdhemsgrabbar och sen ramla det in fler folk inpå kvällen :)

aja, nu till gårdagen :) Igår grillade Jag, Helen, Albin, Gustav, Robin, Jensa, Davve, Micke och Stoffe i nybro i grötlingbo! Vi grillade korv, spelade gitarr och sjöng hela kvällen och satt framför elden och myste en bra stund :) Jag, Helen och Robin sleepa hemma vid Albin! Vi kolla på nå creepy spökgrejer på youtube där på natten, Som tur var låg vi ihop kurade i albins säng! det var lite scary... Men mys!

Aj, nu kommer bilderna!
PUSS!





RSS 2.0