Burgsvik <3

Finns inge skönare än att komma hem, fy fan va härligt! Har packat upp allt och nu ligger jag bara o slappar och väntar på att Andree ska sluta jobba, vilket kommer ta lång tid tydligen. SUCK. Och så kunde jag inte va med på Jonnas grillparty heller eftersom jag måste vara i Burgsvik för ska vara chaffis till ett bröllop. Så när som helst kan någon ringa o säga att dom vill hem, aja money iaf.

Igår kväll vara sista kvällen med våra tyskar, och det blev en hellyckad kväll! :) Först var det singstar hemma hos Lorentina och sen var det supermys nere på strandpromenaden med allihopen. Vi grillade marsmallows och hade mycket trevligt! Kommer inte sakna att ha ett plåster på mig hela tiden, men kommer sakna alla mysiga kvällar vi haft tillsammans. Åh Sharon var faktiskt lite söt när hon grinade på hemnterminalen imorse!



Nu ska jag fixa lite, sen tracka Andree med sms om att han kan sluta tidigare tycker jag.
Puss darlings!


kvar i något jag lämnat.

snart har hela veckan gått med tysken här, hon åker hem på lördag morgon! Ska bli ganska skänt att slippa ha ett plåster på sig hela dagarna, men det var kul faktiskt att hon var här. vi har hunnit med ganska mkt! ha en tacoskväll, mysa vid strandpromenaden, ätit två gånger på glassbaren, gått på sävefest, vart i burgsvik o hälsat på släkten, vart på boda borg. jaa , o mkt mer. Imorgon ska vi ha heldagsutflykt med klassen också. Sen får vi se vad som händer på kvällen, vi ska hem till Lorentina och äta tysk middag iaf, sen kanske lite singstar! 

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon. 

ska bara tillägga: Jag flyttar hem till dunderunderbara burgsvik i helgen :) 

Till Hiva.

Gaah vad gott det var på glassbaren då! saltlakris(den supersavarta mega goda), lumelumba och viol smak tog jag. Jag erbjöd Sharon tre kulor men knäppisen ville bara ha två! aja, jag är ju ett glassmonster. sen gick vi typ till gräsplätten där vid lassaretts backen och spelade brännboll. Sweden vs germans. Vi vann med 4 poäng! jiha.

Nu ska jag nog krypa i säng flr mina ögon trillar ihop och mina ben värker efter allt gående, en sak måste jag bara säga; JAG LÄNGTAR TILL SWEDEN ROCK! :)


Nu: sovasovasova trallaaalaaaaaa

och en sak till: Sharon tycker det låter som vi sjunger när vi svenskar pratar?! haha, detvar sjukt, men aja detvar gulligt sagt för hon tycker vi var gulliga ihihihihihi.

Nej gud va trött ajg är jag blarrar ju bara skit, sen kommer jag på massa saker jag måste skriva till. GODNATT.




Allting har ett slut.

jag har hittat värsta saken som tar ner mitt godissug, men jag avslöjar inte vad det är. För ska uppfinna det i smartare form när jag blir stor.

Idag var Sharon med mig i skolan, först hade jag prov, sen var hon med på psykologin. Hon tyckte vi var konstig som kunde säga namnet till läraren man pratade med, dom måste typ säga Mr Olsson eller liknande. En annan sak som ar strange med tysklnad är att dom typ har tider när dom måste va hemma. är man 14 får man bara va ute till 22.00 , är man 16 får man bara va ute till 00.00, sen när man är 18 får man va ute hut länge som helst. :S Om man är ute efter så kan polisen ta en :S As mysko verkligen!

Snart kommer Li så ska vi ner o hämta tyskarna med raggaråket.
Puss!

Where I´m gonna go.

jahapp, nu är tysken här! Sharon Pile från Soest i Tyskland. jaa, idag har vi käkat på donken, dom har vart på rundvandring i Visby medans vi Svenskar åt på glassbaren. Nu håller jag på och lagar värsta svenska maten - köttbullar och makaroner! haha, sen ikv ska vi hem till Tove o spela pärk! åååh va glad jag blev när hon kom o så fick jag se vad hon hade med sig i present till mig, MINA FAVORITKEX FRÅN TYSKLAND!!!  jihhaaa , jag blev superglad. sen fick jag annat godis och två kaffemuggar :)

Nu ska vi äta, puss!

Fall for you.

skön dag, ohja! Jag och Elin bestämde oss för en sovmorgon när klockan ringde i morse, så jag började klockan 11 med gympa - cykelintervaller. det var härligt, och ännu härligare blev det när jag fick reda på att alla eftermiddagslektioner var inställda. Jiihuu sa jag och trallade iväg till gymmet för ännu ett pass.

Heleeeen ska sova här ikväll, och vi ska nog hem till Tove där emmie o alex är också. mys! sen får jag se om Andree ska sova här eller inte, för om han ska de så får väl jag o helen gå o möta han vid båten kl 12. Annars ska jag sova tidigt! tröt som en idiot. 


Puss my darlings! 


Oj ja.

Camillas längtarlista:

-  Pappa
-  Elin Lundberg
-  Sommar
-  Sweden Rock
-  En egen bil
Snibboen<3



So long fuckers (Helens nya uttyck!)


Be happy.

Jag tror jag ska bli poet. Nu satt jag här och tänkte skriva ett blogginlägg och började tänka på vad jag skulle ha för rubrik. Rätt som det var bara ploppade det upp massa härliga små citat. Jag kan ju ge er ett smakprov.

Du flagnar bort, allt mer och mer.
Du flyger bort som vinden tar med sig höstlöven
och våren kommer med de nya.

Jissus jag blir nästan lite stolt. fast jag kan säga att jag är en tönt ibland, jag grinar typ för de mesta, asså när man tänker på saker som man inte ska tänka. Fast min kompis ***** är ett praktexempel på det. Naj nu får jag sluta vara en sån kärring. TA TAG I DIG SJÄLV CAMILLA! jag kan ju inte sitta här och grubbla och skriva dystra saker. be happy, uuuhhuuuh.

Nu ska jag göra ngt annat, typ käka glass.

Ajajaj

Tå jävel. jag är helt seriös när jag tror att den är krossad. Ett tips, dansa aldrig på ett smockfullt dansgolv med klackskor med öppen tå. AJAJAJ. haha och de roliga är att det var freja som trampade på mig, och efter det såg jag inte henne mer under kvällen. Haha. För att summera kvällen igår: superduperunderbar.

Ja, och dagen idag blev ju inget av verkligen. jag är trött, har ont i huvet och matteboken ligger bara här och kollar på mig. satan. nationella på tisdag, och jag ska fan klara det.


Nu: Duschen!

Pusspuss

BURGSVIK IKVÄLL

jiihaa, jiipiieee, wohooooo!!! och sen ska jag leka med andree också, och kanske Tove, emmie och elin! jag längtar tills jag får träffa min snibboen också! haha på tal om snibboen, alla som åker med mig när jag kör får lära sig min regel. Jag kör inte med shootgun eller hur fan det stavas. Vill du sitta fram ska du skricka snibboen, och inget annat. thats it.

Nu har jag typ 20 minuters samhällskunskap kvar, men jag tror jag går hem och packar det sista, sen ska jag ta bussen till hemse för att hämta ut mit körkort!!!!! måste bara tillägga att Andree är fjantig, du kan övningsköra en annan dag cp! puss på dig.

PÅ LÖRDAG ÄR DET PUMPBOLAGET SOM GÄLLER!!! :)

nu: äckelbussen :S

Regnväder!

Regn&rusk. Gick solen och lekte kurragömma eller? Kom fram nu, för det är inte roligt längre, leken är slut. Jag vill bara kunna ligga i almedalen hela tiden och bättra på brännan! Istället blir man fast här inne i stugan och fryser. eller jag kanske ska pallra mig till gymmet? jaa, de gör jag. om vädret tillåter. för jag vill inte gå ut när de regnar. No way.

jag orkar inte plugga matte idag, men jag måste verkligen. Nu är det vara nationella proven kvar och sen ska jag aldrig mer räkna matte i helam itt liv, JIIIHAAAAA!!! och ett plus är att om jag får VG i nationella så får jag VG i betyg i matte b. De är fan inte illa av mig, jag ska klara det. fast aja, tror inte jag gör de. men ska försöka.

Hallå, var det inte jag som skulle skriva klokt o intressant i bloggen? Hell no, jag kör på.


LATER!


Honestly.

Den här lediga dagen blev inte mycket till ledighet. najnaj, fast sovmorgon fick man i alla fall. hihi, fast Andree fick gå upp o ha nationella proven HAHA! och nu när man skriver med han på msn så ska han sova?! trötte jävel. Aja, när jag gick upp drog jag direkt till naprapaten, jag tycker fortfarande att det är lika läskigt varje gång. det är inte min grej när de knackar och knäcker!! efter knakbesöket tog jag bussen direkt till hemse för att putsa fönstrar med laget på alfakassan, de är inte de roligaste om man säger så, men det var gott med korvmedbröd! På kvällen svängde jag förbi emmie och tove och nu ligger jag här och ska sova, och andree den skiten somna ifrån mig så har ingen att messa med heller. såååå, nu ska jag sova. fan vad jag blarrar om ointressanta saker i min blogg. inte konstigt att ingen typ läser eller kommenterar! hhaa, naj efter det här inlägget ska jag bli mer seriös och skriva lite klokare. just nu är jag alldeles för trött för det känner jag.


Var du än befinner dig, har du en famn för mig <3


Älskling, flyg till mig.

Jag är helt kär i melissa horns texter, hon är helt jävla underbar. Det enda jag tänker på är hennes låtar, för allt passar typ in i min vardag. Aja, de lät ju lite deppigt, men sant.. jag kan bara ge ett förslag; lyssna&njut!

Helen, idioten svarar inte på sms, SDOM VANLIGT. jag blir tokig!

Ikväll kommer Andree, sen blir det mys med tjejerna o han på terassen. Det är verkligen vårt nya place ;)
Pusspuss, nu ska jag snart äta.


Melissa horn - Kungsholmens hamn

Pluggandet tar ALDRIG slut. jag sitter här i pappas soffa och skriver på mitt historia arbete som ska vara klart nu i veckan. lätt o sriva 809385034 sidor om Burgsvik då och nu?! nej, har fått ihop en del, och nu är snälla pappa iväg och lånar Öjaboken av Faffa, så hoppas den ger mig lite mer info. Nu kom han tillbaka, back to work.

Ikväll ska jag skita i allt plugg och bara umgås med min underbara sambo<3


LATER

pust&fnys!

Jo helen jag kan ju inte påstå att du är speciellt tyst när du sover! Ibland är de knäppt tyst så man måste kolla efter om du andas. och i andra stunden snarkar du som en hel jävla militäranläggning. & rätt som de är så grymtar du till o man blir lika rädd varje gång. hur ska jag nu kunna somna? makalösa unge.

Kvällen blev mest bilkörande, först ner till Carina, sen till havdhem för att hälsa på Jonna. Men på havdhem var de DÖTT!(like always på kvällarna) men aja, de får man väl leva med, det kan ju inte vara lika bra som underbarasuperduper burgsvik. vi ville typ va fyllechaffisar för vi hade så jävla tråkigt, men inte fan hörde någon av sig o ville ha sjuts. naaj eller jo, davve men va fan han är ju norge. Jag skrev att jag kommer om tio minuter och att jag skulle tuta när han skulle gå ut, han var full så han står la o väntar på att ngn ska tuta, haha. efter besöket kom man hem till en gosig misse, ååååh va snibboen är söt! nu ska jag leta upp han igen o gosa för jag kommer ju knappast att somna när helen ligger bredvid o låter som ett jävla ånglok på högvarv!

saknar dennis. puss



RSS 2.0