Härliga lediga dag?

Nä. har typ stressat sönder idag. vaknade upp hemma hos jonna efter en mysig dag med middag i stan med J&H igårkväll. Aa, jag o Jonna vaknade typ kl 12, vi åt lite frulle sen åkte jag hem til burgsvik. Där fixade jag lite, duschade o åt lite lunch. Senvar de iväg till Jonna igen, snart ska vi till affären när helen kommer sen äfixa till sig lite sen drar vi vidare till Emmie för att tagga inför fide! Aja, jag klagar inte. Sista fidepuben sen är typ sommaren slut?! Imiorgon är det upp med tuppen för att dela ut tidningar på burgsviks marknad för innebandylaget sen flytta in i huset igen, sen jobba kl 15-22. sen upp o jobba söndag kl 8a. full rulle! men som sagt, jag klagar inte!

Nu anländer snart helen, så vi ska direkt till affären. Pussis.

Sittin´ in the morning sun.

Jag tror jag håller på att bli galen av längtan, längtan tills Spray på fredag, längtan till lördag eftermiddag, längtan till 17 agusti och längtan tills jag flyttar in med mina älsklingar Johanna&Elin i en underbar lägenhet som är stor som satan! Fan va kul vi ska ha, varsitt rum och stor kök så vi kan mysa med varm oboy hela kvällarna! Sen har vi en egen terass och hela köret :D Åååh Johanna är så söt, hon har köpt massa glassskålar och en innomhusgrill till oss, Sommar hela året! JAG LÄNGTAR! <3


nej nu ska jag sluta vara så positiv, för egentligen vill jag bara slå någon riktigt jävla hårt, men jag ska nog strunta i det och bli lite happy igen. Alla säger att jag har blivit så konstig, och jag kan nog erkänna att den här sommaren har jag inte riktigt vart mig själv, jag ska skärpa mig. Men de berors ju helt på hur allt blir och vad som händer, för vem vet jag kanske fastnar i den här svackan ett tag till, men nej, jag ska försöka även om allt skiter sig.

Nu ska jag ta en powernap, puss.

Close, but so far away.

Ahapp. här är man ledig imorgon och ändå ska jag sova nu och klockan är bara 12?! Fast de är kanske lika bra och lägga sig i tid för en gångs skull. Ikväll var det myspys med Västerås familjen, åt lite mat och skrattade sönder! Härliga människor de där :) Efter maten kom Andree, sen drog vi till Valar och myste lite framför en eld med massa folk, sen bar det hemåt och nu sitter jag här och skriver lite skit med Jonna på msn. Imorgon ska jag sola hela dagen om vädret tillåter sen ska jag på fiket som alla andra tisdagar! :)


Nej, nu ska jag nosa kudde! Puss.


long time no write.

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev här. Sommaren rullar iväg och jag jobbar typ varje dag. Nu är jag äntligen ledig mån-tis och börjar kl 3 på onsdag. Skönt som tusan! Ska bara ta de lugnt och på tisdag är det fiket som vanligt. Ska äta lite där med Mamma, Jonna och Johanna, mysfaktor miljoner.

Hm, vad har hänt på senaste? Jaa, fidepuben var ju lyckat! förfesten vid jonna slår allt, hur kul som helst! ååh vad jag gillar mina brudar, finns inga som ni. sen bar det av till självaste pumpbolaget, början var ju kanske ingen hit, men sen jävlar var jag på topp! Festen var som en fest brukar vara, många som man träffar som man saknat, en lång disskussion med en person, fulla&glada ansikten, massa strulande och krångel, lite bråk&tårar och självklart avlsutningsvis på Jonnas trapp. Somnade halv sju på morgonen och  var och spelade innebandy i 3 timmar dagen efter jag var sliten om man säger så.

Puss.

HAHA

jag kan helt ärligt säga att tisdagarna på fiket slutar så jävla stört, fast jag gillare!

Älsklingar, ingen är som ni!

H&J, ni har gjort min sommar, och jag vet att det kommer bli mer mys i slutet av sommaren - Jag längtar!

Var i Visby idag, jissus vilken dag! Mitt i alltihopen så sa motorn sprack så vi fick bogsera bort bilen till Bil City där den nu står och ska lagas, pappa och hans jävla otur med bilar! det är typ 7 gången på två år den är på verkstaden för större reperationer, sen typ har den typ vart på smålagningar 7847 gånger också. Aja, jag och pappa hade de mys i stan iaf, handlade lite kläder, lite smink och jag fick min älskade Gotlandsring i Guld :) , jag hittade en jag ville ha direkt, så den sitter nu på mitt finger så fint och jag är happyface!


Nu ska jag kila in i duschen, för snart kommer Jonna så ska vi åka till fiket och lyssna lite på spelningen. Later darlings!


My Immortal

Sitter nu vid helen, och snart kommer Jonna. Imorgon påbörjar jag min andra lediga dag, den kommer tillbringas i Visby med pappsen. Ska kolla på Gotlandsring som var min 18 års present, men har lixom inte haft tid att gå in och ta mått på fingret för jag vill inte ha den så bred som den är för jag har så korta fingrar. men äntligen imorogn ska jag in och så hoppas jag den kommer snart :) sen är de nog fiket imorogn som gäller med underbara Jonna.


Puss på er my darlings!

Heaven.

Slöt klockan 15, sen var jag ute o sprang 5 kilometer, sen in i duschen och nu sitter jag här o njuter av att jag är ledig i två dagar!! Jihaa, o så börjar jag inte försen klockan 15 på onsdag! Undra vad jag ska hitta på dom här dagarna? Blir mkt Jonna&Helen får jag hoppas. Helt ärligt: Jobbet tar över ens liv på sommaren!! :/ Jonna svarar inte på sms för hon jobbar ju, men jag ska tvinga henna o leka med mig ikv, sen ska jag tvinga ut helen till havdhem me :) för jag saknar er.


Tack<3

Godnatt.

Ja, jag borde nog sova nu om jag ska orka jobba imorgon. Sen är jag ledig måndag, tisdag sen börjar jag inte försen klockan 3 på onsdag. Det ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt, umgås med lite folk och bara ta dagen som den kommer. Hoppas på bra väder, för jag vill bara ha en heldag på stranden.


Saknar mina brudar.

Like she ever knew.

Typiskt. Fick just strömavbrott. Fast det var väl ett tecken på att jag inte ska sitta vid datorn längre, för batteriet är snart slut. Haha, ska typ på poolparty ikv, men hallå det åskar aset ute! Ja, laubasar kan ju skita ner sig, intfan åker jag dit om de åskar. Fast iofs, poolparty är kanske inte heller så lyckat i åska o regn? Sen är de spelning på campingen, så kanske ner dit en sväng, träffa Linus lite som kom ner till gotland idag.

Nu får jag väl röra på mig om jag ska hinna göra ngt ikv. Börjar ju 8a imorgonbitti, jiha.

I will walk on water, and you will catch me if I fall.

Har jobbat idag i 6 timmar, fy fan va turister! man har ju inte en lugn stund. Ikväll blir det fide iaf, sen jobb imorgon kl 10. Det får jag väl leva med. Ska snart äta lite här hemma, sen vet jag inte vart det blir förfest, men det snackades om hamnen, får se. Oj vad jag llängtar tills nästa helg! Först är det pumpbolaget på fredagen och sen på lördagen har vi KM med innebandyn! Jävlar va sliten jag kommer vara när jag ska jobba kl 11 på söndagen.

Nu ska jag fixa lite, Later darlings!

Thai ikväll.

Yes, ska käka lite thaibuffé på campingen ikväll, ska bli mys som tusan! Sen blir de väl kanske lite marscmallows grillning på hamnen, för igår blev det ju inte så lyckat eftersom vi glömde veden. hur som helst så kommer det nog bli mys. hemskt va jag tycker allt är mysigt! aja, imorgon är de jobb som väntar, sen blir de nog fide på kvällen eftersom jag jobbar kl 10 på lördag, så kan lixom inte åka in till stan, eller jo jag kan men då kan jag inte dricka eller ngt, och om jag ska dricka måste jag åka äckelbussen som ruinerar en. Och min fula bil är ju cp i huve.



 
I finnelly put it all togheter, nothing really last´s forever!    - Shinedown.

It´s up to you now.

Fiket ikväll, hoppas på en mysig kväll med härliga människor. Ska nog leka lite med Andree också, det var ju så länge sen nu. Typ 2 veckor :/ Så ändringar på det! Imorgon är det jobb som väntar. Åh, jag längtar tills slutet av sommaren, fan va mys det ska bli med er, ojojoj, jag vill jag vill jag vill nu nu nu nu nu!

Som överskriften säger: It´s up to you now.


Nothing last´s forever.

Gårdagen var lyckad, en riktigt toppen dag! Jag sov till runt halv 2, sen fixade jag & helen iordning oss och pallrae oss in till stan. Helen gav mig min lite i efterskott min 18-års present. Vi åt god mat på Joda, sen drog vi oss mot bio och Ice Age 3 :) , den var riktigt kul! fast tvåan är fortfarande den bästa. "dra mig i svansen och släng mig i backen". Sen blev vi sugna på glass så vi gick till glassbaren och mumsade, sen var de hemfärd och mys framför tv:n med en film, men helen somnar som vanligt och hennes busiga hund Sara(saga) tar hela jävla madrassen, så fick bära ut henne och sen har jag sovit till 11 idag :) Jag älskar att vara ledig!! men börjar jobba igen imorgon kl 3. Får se om jag pallar fidepuben på fre, eller om jag ska ladda inför pumbbolaget & spray.

Tror du att du kan komma nu och tro att allt är som vanligt? Get over it.




Shut up - ...........

resten får ni lista ut själva på överskriften.

Jävla pisskväll, jävla pisshelg.

Stånga

Ikväll blir jag chaffis, men imorgon då jävlar ska jag festa sönder! Vi ska precis sticka iväg nu, får se hur mycket folk de blir, kanske alla är på fidepuben? Eller jag hörde att fide kanske blev inställt ikväll? Eller de kanske bara var rykten. Aja, de visar sig.


Puss my darlings!


Free Fallin´

Jävlar ja, fan va bäst vi är brudar! Nästa år blir det spel på fredagen i 3:an, JAG LÄNGTAR!

Så jävla skönt - för jag bryr mig inte längre!!


hihi.

Ingen rubrik.

Jissus va mycket jag vill skriva här som jag verkligen inte borde, jag tror jag ska börja med dom där förbaskade bokstäverna som helen kör me för då fattar ingen, fast nej, folk kanske fattar och då blir det ett jävla liv, eller vafan de är ändå ingen som läser min blogg.

Begravningen var underbart fint, helt sjukt. Var och hälsade på både graven och olycksplatsen igår, Åh va mycket blommor det var på graven! Underbara Robert, alla saknar dig<3

Nu kommer alla mina roliga saker som ingen fattar sig på:
Du kan dra åt helvete, Dig vill jag aldrig mer se igen, Du kan sluta vara så överdriven.

3 personer som inte riktigt har alla hästar i stallet, hej från mig.


RSS 2.0