match

-   Starkt jobbat, skit i resultatet.
-   Lekt med Elin efter matchen, det var mys.
-   Ikväll är det fotboll som gäller, heja spanien.
-   Imorgon ska jag jobba, yeeah. not.




Önska kan man, och det är ju posetivt.

byebye

work

Ska kila ner och jobba nu vid två. Först ska jag ta en välbehövlig dusch efter en timme i solen :) guttans!
Ikväll blir det häng och nattbad vid stranden :)

Inte så mycket mer som händer  i mitt liv just nu. Längtar tills nästa helg då det är första fidepuben och vadstuck! :) Ska bli sjukt kul! Slutar klockan 3 på jobbet så får lite stressigt om jag ska hinna se jensas band när dom spelar klockan 16.40. Men hoppas jag hinner se en sväng iaf.

Se you guys.

Only time

Började flytta ner lite kläder och stuff ner till pappas hus idag. Jag ska nämligen flytta dit över sommaren med snibboen och ziggy :) I början blir jag så gott som själv, men sen om 2 veckor ungefär kommer pappa ner!  Imorgon ska jag nog fortsätta med flyttandet lite granna, sen kanske ligga i solen en sväng om vädret tillåter. Sen vid klockan 2 ska jag ner och jobba. Blir nog ös på campingen för det är lammgrillning. Så fullt upp!

På söndag är det fotbollsmatch som gäller, o fy fan va vi ska vinna! Kom igen nu tjejer, vi vet ju att vi kan!


Nu ska jag relaxa lite för mig själv och skriva lite med roligt folk på msn! :) , bye.


Little bird how sing about the magic

Klockan börjar bli mycket och jag ska snart iväg till Jonna så jag ska fatta mig kort. Sorry för min dåliga uppdatering, skall bli bättre! Hoppas jag.

Just nu händer det inte så mycket runt omkring mig. Det mesta rullar på som vanligt. Sommar, (sol?) , kompisar och jobb.

Ikväll ska jag iväg till havdhem och träffa min pinglor! :) Ska kanske till herte och mysa på stranden. nice <3

Imorgon kommer min saknade Johanna och hälsar på mig i Burgsvik. Det ska bli härligt att få träffa min gulleplutt. Det var ju ett tag sen sist, har mycket att ta igen :)



Johanna <3



Take Care & ha en härlig kväll :)
// Camilla


Free like a bird

Har jobbat lite idag, några timmar sådära mitt på dagen. Lite money, guttans. Ikväll kommer Jonna hit, och Dennis anländer lite senare ikväll också. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Ta ett dopp kanske. Eller se en film eller något liknande.
Imorgon är det Pärkträning som gäller! , skall bli härlans med lite träning för det behöver vi om vi ska vinna i år tjejer. ;) Aj, tur att vi har skoj på träningarna iaf! :P haha.


Midsommar var hääääärligt värre! Var på alla ställen typ. Burs, ljugarn och herte. Skoj o träffa lite folk! :) men början av kvällen var bäst med tjejerna. Ni betyder allt, ni är mitt allt och jag älskar er nu och föralltid. No matter what<3

Igår, alltså dagen efter midsommarafton, så cyklade jag och Emma och typ resten av Burgsvik till holmhällar och käka mat! Fy satan va gott, men snacka om att jag har ont i hela kroppen idag. På vägen hem åkte vi införbi hamra krog, och gissa vad som hängde där?! En livboj från Titanic(!!!). och jag blev inge glad... Shit, jag har kort på den och mig nu iaf :) Och alla ni som säger att den var fejk kan pilla er någonstans, typ Helen, Jonna och Emma. ;)




Nu har du nått gränsen.



 

Nu kommer snart Jonna, så måste rusa!


Sköt om er.


Over.

yesbox, fotbollsskolan is nu over! Fy satan vilken skoj dag dag det har vart idag. Såpafotboll, två ägg i håret av albin och massa vattenkrig med 85 ungar! :D men roligast var nog såpafotbollen när jag och Elin spela mot Peter! shit asså, ska luuuugnt göra upp en plan här hemma med pressening, 83409587046 ton såpa och bjuda hit en massa folk o ha värsta kvällen!  Någon som är på? :)

Snart kommer Emma, <3 Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men det ska bli supermys att få träffa min gulle igen<3

Och imorgon är det feeeeeest!


Pussar&Kramar i Tusen <3

many kids

Har nu haft hand om 27 ungar tillsammans med Elin och Peter i två dagar nu på fotbollsskolan. Och det är ännu ons-tors kvar. Ungar är det finaste och det jobbigaste som finns på samma gång. Men det är kul att höra alla kommentarer faktiskt. Och busa & lura dom lite :) Bättre sommarjobb finns nog inte när jag tänker efter. Spela fotboll hela dagen med en massa ungar! Men som sagt, det är ju bara två dagar till. Sen har jag ledigt hela veckan efter midsommar och sen drar mitt schema igång på Campingen. Det ska bli kul att jobba där också, så sommaren kommer blir perfekt :) Ganska mycket fritid för har ett helt okej schema. Såå, mycket Bad, Sol och Fest. <3

Ha en härlig kväll allihopa, Nu ska jag nog fixa lite på mitt rum, lyssna på världens bästa låt och bara chilla. PUSS!

miss allot

Johanna, Emma, Siri <3 , saknar er.

Not so good at all.

Gårdagen var lyckad och jag hade det mycket trevligt med min familj och släkt. Fulla som kastruller allihopen, det var  lite småkul o se på! Me like you guys allot<3

Dagen började ju inte så väldans great. Vaknade av att Carro slängde upp dörren på mitt rum och skrek: "Hållå, vi ska åka på fotboll om 5 minuter!". Bubblan tänkte jag och flög upp ur sängen, packade väskan, slängde mig i bilen och somnade typ direkt igen. Sen var det dags för match mot närkarna. No comments om vad resultatet blev..
Nee, tjejer. Vad höll vi på med idag? Ingen ork, ingen vilja = Ingen vinst. Nu får vi ta oss i kragen och rycka upp oss! Vi vet ju att vi kan! Eller hur? Men även fast vi loosa idag så hade vi ett leende på läpparna och det är det som är huvudsaken, jag gillar er, no matter what<3

Efter den sugiga matchen satte jag mig i bilen igen, och slumrade till såklart! Hem mot burgsvik och äta rester hemma vid Conny sen igår, Iväg på barnkalas hos min kusin, och sen upp till havdhem och fixa det sista till fotbollsskolan! puh, lång dag! Äntligen en liten stund för mig själv nu. Så nu tänkte jag dra på en film och chilla lite.

Pussar&Kramar!
// Camilla




Heaven

Jissus va skönt det var. Mina ögon öppnades helt utvilade klockan 14.10 idag! UNDERBART! Fast det är inte lika underbart att veta att man sovit bort en solig dag. så därför ska jag ut och lägga mig i solen en timma nu tror jag! :)

Ikväll vankas det studentmiddag för Josefin och Erika. Min syster och min kusin. Dem skall ha den tillsammans i våran trädgård, men partytält och allt. Det ska bli skoj, släkten kommer ju<3


Syster på bal dagen<3



Syster på Studenten<3






Puss&kärlek / Camilla


Radikalt värre!

Wiihooo, det var superskönt att bada! :)
Jag och Emmie cyklade ner i spöregn och badade näck i Burgsvikshamn! Fast, det var liksom bara ner o doppa sig, men vi bade i alla fall. Det var mitt första dopp i havet, känndes underbart! SOMMAR! :) <3



Summertime!

Efterlängtade sommarlov, Härliigt!
Skolavslutningen var kanonkul :) hihi. En kväll att minnas. <
Först var vi bara tjejerna hemma i Emmies och Olivias lägenhet, sen droppa det in lite killar efterhand! sen drog vi oss vidare ner mot strandpromenaden! Där var det mycket kul folk och kvällen blev perfekt<3
Slagga vid Albin på natten, helen med! Fast Helen åkte på någon kurs på morgonen, men jag sov vidare. Halv 9 kom Albins mamma oh började städa lägenheten som han skulle flytta ur. Han hjälpte också till o städa, men jag, slöhög som jag är.. sov typ till 11 :P , men hjälpte till sen när jag vakna iaf! 

Igår, Jag sov vid min underbaring Olivia. Vi skulle ner och bada med Albin, Jim och hans tjej Lisa. Så vi tryckte in oss 5 personer i traktorn. När vi satt där ihoptryckta så starta inte traktorn för någon hade glömt tänningen på. SUPERKUL, NOT! Så vi fick helt enkelt krypa ner under täckena och se film i stället, Jag, Olivia och Albin. Men vi kittlades och pratade mest :) Mys.

Idag har jag jobbat mellan klockan 16-22. Så nu sitter jag här och väntar på att Emmie ska få sluta så att vi kan åka ner och ta ett nattdopp :) <3

Love
/ Camilla 


Go Sweden!

Dagen har bara sprungit iväg. har typ inte hunnit med ett dugg. Men på slutet, en timme innan fotbollen så fick vi lite eld i rumpen, men nu slappar vi framför tv:n och våra svenska hunkar. Heja sverige!
Rosorna är köpta i alla fall och ska bara skriva lite kort till dem jag ska ge till, men det fixar jag efter att Sverige har vunnit över Grekland. Då har jag motivation.

Morgon dagen hoppas jag blir bra, snälla du som bor där uppe, NO RAIN! Först ska vi då upp till gamla skolan och se på den avslutningen. Gaah, vill spola tillbaka tiden ett år..
Efter rosutdelning, många kramar och glada nior så ska vi iväg mot våran vackra stad och festa! :)



I morse hade jag mysstund med min snibboen.

Take Care
Camilla


Dear Strawberry

Vakna klockan halv 11 idag, förbannade byggarbetare som håller på utanför. Jag blir crazy. Mamma och Josefin hade vaknat redan vid 7 när dom börja, men jag kan inte väckas så tidigt på morgonen, och det är tur..

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och äter jordgubbar! Life is wonderful. Och ännu bättre ska dett bli, min helen kommer sen framåt halv ett. <3

PUSS!


Last goodbye<3

Jaa idag var det dags. Dags att få träffa sin nya klass som man ska gå de två kommande åren med. Det var en bra klass! Fast kommer sakna min gamla faktiskt. <3 Men Li, Freja och Emma ska jag fortfarande gå med! :) men Johanna och Siri som hade valt egen profil kom med språkklassen. sunkigt värre. Men vi ska hålla ihop tjejer! <3 Ni betyder mucho för mig.

När klockan började närma sig 1 så var det dags att cykla ner till almedalen och umgås med min härligt nuvarnade klass! Vi spelade kubb,(killarna vann för vi råka göra bort oss och slå ner kungen, fast vi ledde. Fast bra var det väl att dom vann. skrytpellar!) och myste i solen. Sen bar det av mot glassbaren för en god glass. Mina smaker var såklart, som alltid, saltlakrits och viol. :)

Igår somna jag runt 3 på natten tror jag det var. Jag och Helen var hemma vid Albin och myste. I sommar då jävlar, våran tummis, den ska bli av, och jag ska bli först! haha.  jag gillar att umgås med er mina favoriter<3
 

Nu har jag flyttat hem igen, välbehövligt <3



Ni betyder.(Johanna saknas på bilden tyvärr, men hon vet att jag gillar henne mucho)
Ni betyder. (Johanna saknas på vilden tyvärr, men du vet att jag gillar dig mucho)


Sunshine!

Såå härligt med sunshine och jag blir så glad! Sola&bada <3


I fredags jobbade jag, sjukt mkt. Men det var ju röd dag, så mycet cash! Sen på Lördagen hade vi först ett möte med alla som skulle jobba nere på campingen och vi gikc runt och kolla på allt och så, och sen trodde jag att jag skulle jobba, men det behövdes inga fler! :) Skönt! Så jag stack fort som tusan hem och hämta mina badkläder, emmie hängde på och sen bar det av mot campingen pool igen! Skönt, varmt och härligt! Vi badade med mina kusiner ett tag, tog en glass och bara hade det mys i solen. <3

Senare på kvällen grillade jag hemma vid pappa, vi hade det mys. Moa somnade tillslut i min famn, hon var helt slut efter allt lek i poolen. Min gulle<3
Efter den goda maten och en trött kusin bar det av mot hamnen med Emmie, Tove och Elin :) Vi satt och pratade lite och hade det mys. Vi begav oss hemåt runt 9 för Elin skulle hem med bussen och göra en hemlig sak. Jag, Emmie och Tove köpte då lite godis, kollade klipp på youtube och sedan satte vi på en film och slocknade!


Nu ska jag ut och lägga mig i solen och bli pepparkaka! :)

Love
/ Camilla


Shame on me.

Nästan lite pinsamt, har inte uppdaterat på typ en vecka. Chase, mer än en vecka typ! Måste bli ändringar..

Hmm, veckan har varit varm&skön! Har hunnit med ganska mkt! vart med massa olika folk, sett syrran på balen.(jättefint), solat, och idag har jag kollat på studenten! Fatta om jag är avundsjuk. 2 år kvar, sen då jävlar!
Imorgon vankas det försmak av mitt sommar jobb på Burgsviks camping! Ska bli kul, hoppas det kommer mycket folk så jag får lära mig mycket :) sen ska jag nog chilla på kvällen, sen är det jobb på Lördag igen! Money.


Ska se om jag kan hitta den där förbannade sladden så jag kan lägga in lite bilder från mobilen från balen och studenten. I´ll be back!


Take Care
Camilla


RSS 2.0