vips så var helgen väck.

Lördagen var mycket trevlig. Den innehöll det mesta vill jag lova, såsom mys framför braskamin med sång och gitarr, fotboll, vodka, anklagelser, massvis med folk, öl spelet, en biltur. Morgonen efter vaknade marcus och andree och fick se en rosa liten cykel på trappen och en trasig solstol i ett träd. Nej men det var en kul fest!
Igår söndag var en riktig bakis-dag med andree och marcus. Vi spelade vänd tia ute i solen, åt på Jacob´s, städade och lagade curry makaroner. Dem följde även med till min mormors grav och gjorde fint med blommor i hamra och hälsade på, för det ville mamma för det var ju mors-dag men hon jobbade hela dagen så kunde inte. Så Mommo fick det fint på morsdag iaf :) På kvällen lekte jag med en hel bunt galna grabbar som fick för sig att bada, hejhej sigvalde! Sen somnade jag gott vill jag lova, såsom jag skrattade.


Usch idag var det tandläkaren.. tur att nu är det ett helt år tills man behöver sätta sin fot där igen. Dock kostar det skjortan nästa gång.
Nu ska jag städa iordning här, och sen tar jag bussen till Visby för att umgås med MR.H

PUSSISAR&KRAMISAR


...

Det är inte okej, att du inte fattar det själv? Det är onormalt, och det är sjukt. Äckligt sjukt. Klumpen i halsen blir bara större & större för varje dag som går. Jag älskar dig, men förfan ansträng dig lite. Det är inte kul att alltid gå runt och vara orolig för dig, för det är jag hela tiden. Men det är jobbigt att leka vuxen när man egentligen verkligen inte borde i den här situationen. Du gör mig ledsen, och riktigt jävla besviken. </3

29/5

Det var lite trögt att gå upp i morse måste jag erkänna. Igår var det väl kul på hemse, men inget glädjeskutt på det precis. Innan hemse åkte jag hem till min faster där även Linus var, kul att ta igen lite när man inte ses så ofta! men iaf så var mötet på jobbet lärorikt, typ genomgång om det börjar brinna osv, och så fick vi släcka eld med brandsläckare och släcka en docka med brandfilt. Sen fick vi varsin fleecetröja till sena sommarkvällar, suuuuperskön!

Snart blir det grillning med bästa mamma, och ikväll får vi se vad som händer! Vill ha min hårddisk så jag kan se O.C, men klantarsle som jag är så ligger den i levide.

Puss! ♥

Ska kila ner till kusinerna en sväng om de är hemma också tänkte jag :)

 


Fredag.

jag har tillbringat hela dagen med att packa upp alla dessa kläder.. Nu har jag i princip flyttat hem allting, så det är superskönt & det är också nice att allt är fint i rummet också. men det tog 6 timmar. puh. då gick jag också igenom alla smycken, såå min lilla kusin blir nog glad nu när hon får lite kläder och smycken som jag inte vill/kan ha längre.

igår var det häng i stånga, och ikväll blir det häng på hemse. ska köra hem så inge drickande för mig, men det är skönt för ska ändå upp och ha möte osv på jobbet kl 9 imorgon bitti.

lördag - söndag - måndag - tisdag - onsdag - STUDENTEN!

At the cross.

jag har fastnat för en religös låt, den är super bra. Faktiskt, tro det eller ej. Asså det är ingen herre jesus du är bäst, utan den är på engelska och riktigt fin - At the cross!

Nu är livet instuvat i bilen, och jag ska snart bege mig till skolan för att ha lite naturkunskap, låångt klassråd och svenska. SEN ÄR DET HELG! :) sista helgen innan studenten, det måste ju hända något kul då, eller hur?

Ska bara dricka lite mer fruktsoppa och spela en betapet, sen drar jag, hoppas det är god mat i skolan... hm. puss.


Joe Purdy!

Kom på nu precis att det var länge sen jag lyssnade på J.P, det blir lätt så när man intehar dator och spotify. Men nu är jag tillbaka på beroende spåret igen. Galet bra!
Tänkte sova snart, ska bara raffsa ihop saker lite snabbt för imorgon flyttar jag hem nästan alla mina saker. Eller hem och hem.. ska sova i levide, så "mitt liv" får ligga i bilen en natt först innan de anländer till Burgsvik. Fan va depp det låter, att man får plats med det mesta av sina tillhörigheter i en bil! Men... jag är inte mycket för prylar, det är äckligt. Jag hatar småprylar. Nu vet ni det, typ småskit som porslinshundar och annat crap, det är riktigt äckligt. Så mitt liv består av... kläder & kroppsprodukter.. fan vad jag blarrar!

Ska lyssna lite till innan jag borstar tänderna, PUSS!

Onsdag.

kom in till stan för en stund sen med raggaråket. Hade en mysig kväll med tjejerna i klassen hemma i burgsvik igår, det blev tacos & sen somnade vi framför brasan med madrasser och täcken :) Myspys tjejer.


Den här dagen bjuder nog inte på så mycket mer, för jag är riktigt trött. Ska nog höra med helen var hon har för sig, hoppas hon är på för en filmkväll på gråbo. Annars blir det sängen och O.C tror jag.


SNARTSNARTSNART!!! kan inte fatta det.


Pics.

Två bilder från balen kan jag väl klämma in också



Om en och en halv vecka kan jag äntligen sjunga... FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

Nu har jag fått tillbaka min kära laptop efter att den har varit på vift i sthlm för att bli rensad på virus. Därför jag inte bloggat så mkt, och det har känts lite tomt kan jag säga, men även ganska skönt. Får se hur mycket som uppdateras här framöver, men de ska väl gå det också.

Nu har det hänt grejer vill jag lova.. Igår var det bal, och det var riktigt lyckat! Det regnade inte under cortégen, och det var tur som tusan! Håret tog tre timmarm men det blev jättefint, tack Tessan! :) Jag orkar inte dra allt som hände under gårdagen, men det var en hel lyckad dag/kväll.

Tänkte dra en sväng till solariumet nu, måste ju göra slut på 10 gångers kortet innan man flyttar hem till burgsvik.. sen ta en lång dusch och invänta helen som ska sleepa over ikväll.
Imorgon blir det mys med mina tjejer från klassen i burgsvik, för vi är ju lediga på onsdag.. och för er avundsjuka tvåor så kan jag säga att vi har typ inget kvar i skolan! För idag gjorde jag den sista redovisningen, och så är jag ledig fredag också.. GÖTT SOM FAN, om ni undra liksom.

JAG FLYTTAR SNART HEM TILL MAMMA OCH SNIBBOEN :)

Long time no see.

TIDEN RULLAR IVÄG OCH IMORGON ÄR DET MÖSSPÅTAGNING!!

Sen sist har det hänt en del grejer vill jag lova...

- mys med tjejerna i levide
- utgång med tjejerna på pumpbolaget!
- två veckor i skolan
- myskväll med tessan och johanna som slutade kanoners på O´learys.
- tre maxmål
- karaeoke kväll på fiket
- köpt en ny mobiltelefon
- KM-FEST!!!!
- bakfylla så in i helvete...
- titta på bilen tills balen
- provat balklänning
- klippt och slingat håret


Nu är det fan snart dags, det närmar sig, det spritter i kroppen och jag är så jävla happy. Idag ska jag prova balklänningen för sista gången, jag får hem den idag! Imorgon är det mösspåtagning, på sändag är det bal och den 3:e TAR JAG STUDENTEN! Men nu... Bussen hela vägen hem till Burgsvik.

PUSS!


"Slå dig ned, och känn dig nedslagen!"

Stockholm är nice som fan! Har hunnit med mycket. Åkte upp i Tisdags och åkte då dirket hem till Pappa och sov gott som en liten gris! Hela onsdagen var det shopping för hela slanten, fyfan jag ordagrant. Kom hem med massvis med kassar med bland annat studentklänning, klackskor, väska, tröjor m.m. Början av kvällen spenderades med världens bästa pappa! Han tog mig till Absoult Stockholm Icebar. AS COOLT, vi tog en drick(shot typ), och bara myste runt i ett is-paradis. Jag har världens bästa pappa. Sen gick vi ut och åt mat på fin restaurang mitt i stan :) Mysigt som tusan.


Absolut Ice Bar - Stockholm



Sen åkte jag till Pure på stureplan för att festa med Elin och Elin för det var studentskiva igår!! Efter mycket ont i fötterna, så gick vi till stureplansgrillen där vi mötte en kille som var DJ som hade jobbat på hamnplan i tre år och som nu har VIP på spybar, skön kille kan jag lova!! "slå dig ned, och känn dig nedslagen!" HAHA, skönt efterhäng. Efter mycket om och men tog jag bussen hem till Högdalen där världens bästa pappa mötte mig för att sen gå hem och sova gott som en gris igen.

Denna dag har jag tillbringat på stan igen, shoppat som en tok igen och lunchat med pappa på Tacobar, MUMS :) Ikväll vankas det middag här hemma i Högdalen med Pappa, Boel, Annika och William. Länge sen jag träffade hela högen, och det ska bli mysigt. Nu ska jag packa ihop min väska, jag får TRYCKA som fan för att allt ska få plats, men de funkar väl hoppas jag.

Imorgon blir det häng i Levide, för att sen bege sig mot Nisseviken för grillmysmed tjejerna! Saknar er


Snart drar jag!

Båten går 16:45 och jag är taggad as hell på en tripp till sthlm! Shoppa som fan till bal, student och mösspåtagning! Sen ska jag shoppa sommar kläder som fan! & träffa pappa ska jag också göra! & sen blir det fest på onsdag kväll då Elin L har sin studentskiva på en krog i sthlm. TAGGAD!!

Brorsan är här nu, han ska bränna några skivor och lite! Ska packa nu och ta det lugnt! :) Puss!

Btw, talet om helen gick superbra idag! <3


Påskmust <3

Måndag eftermiddag, och vad ska man hitta på? Jag måste öva på talet jag ska hålla i Almedalen imorgon. Det är ett måste, för jag ska kunna det utantill. Det är ett hyllningstal till Helen. Funderar på om jag ska skriva ut det här, men vet inte om Helen vill de. Hon får läsa först, sen får hon avgöra helt enkelt :)
Så de kommer jag att göra hela eftermiddagen, lära in ett talmanus. KUL KVÄLL!
Kommer väl antagligen hinna med lite annat också hoppas jag, men ska börja plugga nu och sen får vi se hur lång tid det tar. Annars ska jag nog ta en promenad med min älskade Ipod, om jag hinner. Det gör jag nog.
Pussdå!

Puss.

Pigg och alert imorse? Nej fy fan, jag var verkligen trött. Men upp och hoppa för att cykla till Form Fitness för att gymma lite med aerobic klassen. Det var skönt och nu sitter jag här och inväntar Emma som faktiskt just precis kom, vi ska väl fixa i ordning oss för skolan och sen dra och käka lite för att sen ha italienska hela eftermiddagen.
Puh det var jobbigt igår, blev inte som jag hade tänkt mig utan jag hade min första provning med balklänningen, åååh den kommer bli så fin! :) Längtaaar!
Sen inventerade jag, det var mindre fint.
Puss, nu ska jag lyssna på BRA musik och sminka mig.

New World.

Mysdag! Jag, andree, marcus och hans pappa köpte med oss mat från Jacobs och åkte till Ronehamn och åt mat på bryggan i solskenet. & sen fick jag även en sovmorgon imorse, dock inte så lång som jag ville för det är så jävla varmt på andrees rum på morgonen.
Nu är jag hemma i Burgsvik och ta det lugnt, jag ska snart till hemse igen för att inventera på högbyhallen. Har ingen vidare lust med det alls faktiskt. men man gör de väl ändå.
Nu ska jag ringa sömmerskan och sen ska jag fixa till mig lite till bra musik.
Puuuusssss.

Tröttjej_91

Middagen med mamma var god, och hon blev super glad för sin present som var en silver halskedja med två J och ett C i som står för alla vi syskon.
Sitter nu på hemse vid andree, och nu ska vi sova. Ikväll har vi hunnit med en del. Spelat gitarr, kört vänd tia, lekt bil kurragömma med tre bilar, min bil har darrat sönder och jag f¨r snart ryck på det, vi har också ätit godis och skrattat åt en råtta och skrattat åt Marcus som är en skön jävel.
Puss och godnatt!!

1 maj

Valborg igår var kanonlyckat! Grillade & spelade lite kubb i rone vid Felicia och några till. sen var vi fan överallt! Vid Dennis - vid Mattias - I havdhem i p-huset - på hemse. Det var mycket trevligt, och jag hade en toppenkväll! Kvällen avslutades i Levide med tacos och sen ett övervarmt rum. PUH.
Är fortfarande i levide och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, för vi ska sen ut till Burgsvik för att grilla lite med mamma och fira henne eftersom hon fyllde år igår. Min älskade mamma.
Ikväll blir det nog att hänga med skönt folk hoppas jag på, får se vart som händer men jag och bäckman har iaf bestämt oss för att inte sitta hemma och ruttna! :)
Puss, nu ska jag fixa iordning och borsta tänderna.

RSS 2.0