jiiihaaaaa

KÖRKORT!!!!! jag är lyckliiiiig! :D

Walking away - Lifehouse

sun goes down, japp de gör den här snart me. Men det gör inget för mig, pirrpirr i magen min.
Ikväll kommer Albin hit o leker, o nån mer tror jag. man vet aldrig vem han tar med sig. Men filip skulle jag tro. Vi ska fan göra ngt annat än att slappa, det gör jag jämnt typ. när jag tänker efter gör jag det typ hela tiden, när jag inte pluggar. vilket liv?

Sommar?! JA TACK!

Grattis min älskade älskade älskling till körkortet, du är värd allt och lite till<3


Use your love

Sista lektionen sen är det Burgsvik som gäller, fy fan va skönt. Det första jag ska göra är att slänga mig i sängen och gosa med underbaringen snibboen. Sen få man la gå upp för släkten kommer och firar mig ikväll. Pappa kommer även med båten, så han kommer runt 9 :) och ikv blir de bus med andree. Sen imorgon bli de utgång, först grillning på jonnas mommos terass såklart!

usch, bli bra för fan!
puss!

tjugoandra april tvåtusennio

Nudlar är verkligen gott. pallade inte att laga värsta maten ikv, så de blev onyttiga dagen! intebra camilla, inte bra. MEN VA FAN! vad gör de om hundra år som jonna brukar säga.
Ikväll ska jag nog sova vid alexpalex, somna till en film o snacka lite. Lite Alex-Camilla tid :)
Nästa vecka ska jag leka med min bus Andree!


Min gosunge<3


tjugoförsta april tvåtusennio

Det gjorde faktiskt lite ont, men nu sitter den där! jag tog ett rosa/lila smycke som nu ska sitta där i typ 8 veckor, längtar tills man kan välja smycke själv! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - bullshit!


Träning ikv, ska bli nice. ikväll ska vi slå dem tjejer.

Puss på er my darlings!

18 år, hell yeah

Eller? Lördagen blev ju verkligen inte som jag tänkt mig. Efter innebnady finelerna i globen drog jag, johanna och elin oss till till Södertälje för att umgås och ha lite förfest hemma vid Linus. sen kom vi nte mycket längre av ett och annat skäl, nämner inget mer ;) Så det var bara att slagga vid Linus. elin drog hem och Johanna fick hela sängen såklart, så jag o Linus fick trängas i en liten minimal soffa. På självaste 18-års morgonen blen det dagen efter käk på max, jippie vilken bra början! nja och bättre blev det inte, Linus körde johanna till tyresö och Johanna mådde inge bra så fick sitta fram, jag offrade mig och satt bak, och där fick man sitta trångt för han har en stor äcklig baslåda i hela baksätet, mindre kul, + att han kör som en dåre. Vi hann inte mer än att åka iväg sen fick vi stanna och "ta luft", hatar att bli åksjuk.
Aja, linus skulle iväg o köra cross, så han slöppte av mig vid pappa. Vi åkte och bowlade och sen åt vi thaimat med Elin o Johanna, mums! sen bar det av med båten, en härlig sovstund på tre timmar för min del. skönt.


Nu sitter jag här i världens mysigaste tröja och ska plugga lite teori till körkortet, puss på er.


Japansk tv-show?

Jag kan inte påstå att det var det roligaste jag har sett på, men det är bland det sjukaste. Och med på den listan är även herre på täppan. Det är inte heller något att hänga i julgranen precis. Men vad göt man inte inte, finns ju inget att göra i den här döda staden. När solen är framme så är gotland as mysigt på våren, men va fan när det är mörkt då? Naj, ingen höjdare, då lockar fan den här sjuka tv-serien mer än mörker och kyla.

Jag har vart duktig och pluggat nu flera dagar i sträck! BRA CAMILLA!

Nu är det packning som står på schemat, för imorogn drar vi



old pic av mig o dunderunderbara

Puss my darlings!


"uuuh iii uuuh aa tjeng tjeng wallaballa bingbang"

Jo, som sagt i överskriften- jag saknar innebandyn. Har inte spelat på typ en vecka, och nästa träning är inte försen på tisdag(!!!!) jag hatar att vara sjuk, det kommer alltid när man som minst vill va de. När innebandy säsongen börjar gå mot sitt slut så kommer solen, det är bra för annars vet i fan vad man hade gjort om dagarna. Innebandy, innebandy, innebandy jag tänker inte på något annat typ, haha. men det är kul, för nu ska jag o Johanna från damlaget va med och planera KM:et ! Ohh va jag längtar!

Händer ganska mkt nu faktiskt: Sthlm-globen-krogen- med Johanna, fylla 18 bast, Hela måndagen med pirr i magen och halv fem då jävlar, körkort, planera KM:et, tyskarna kommer 16:e maj, vi åker till sthlm med klassen i slutet av maj och sen ska man hinna med allt skolarbete mitt i allt det här också. Så jag ångrar mig, jag kommer inte hinna med solen ett piss.


Later dudes.

härliga solsken

Solsolsol, härliga sol! Jag tror jag ska tvinga Johanna följa med till glassbaren efter jag slutat, sen ska jag bara sita i almedalen hela jävla dagen och njuta av det här härliga vädret, jag är kär.

nu ska jag messa Helen och fråga om hon vill luncha med mig.


Puss my darlings!


Falling Awake

Pirrpirr i magen, lyckorus! hihi, tiden är beställd och på måndag den 20 april halv fem smäller det! hihi, dagen efter 18 årsdagen, haha snacka om att ha längtat! Beach 09, yeaah jonnas grej, min o elins grej. jaa, hejohå. (det är okej om du inte fattar jag är snurrig)

ikväll blir det nudelsoppa med wok, jag tror jag ska bli kock, not.
PEACE


They bring me to you - Joshua Radin

Back on track , tillbaka till skolan imorgon då. Det är faktiskt helt okej att börja skolan igen, träffa alla och så. Men man skulle inte tacka nej till ännu en vecka i Burgsvik naj. Den här skolveckan kommer gå superfort tror jag iaf, slutar ju vid lunch både tis och ons, sen är det bara tors och fre kvar, sen dreegar jag och Johannapannaunderbara till sthlm för en helg med hur mkt kul osm helst! Åker upp på fredag efter skolan och stannar tills söndagkväll. På fredagkvällen får vi se vad vi hittar på, sen på lördagen har vi fullspäckat schema! Först globen och innebandy finalerna både dam och herr, sen blir det utgång på kvällen såklart! Eftersom jag fyller år på söndagen så kan vi ju gå ut på lördagen efter kl 12, så det kommer bli hur kul som helst! Hoppas Tessan kan hänga på också, det vore toppen! Synd bara att lilla Elin inte fyller försen i Juni, kommer sakna di gpå min första riktigt krogenkväll. menmen, du får ju dras med mig på min födelsedag då jag kommer va kanonbakis, härligt va ? :) hihi. Sen på självaste födelsedagenm blir det nog mys med pappa. Får se om jag hinner träffa Linus en sväng också, det var ju ett tag sen nu så det ska jag nog klämma in. Kanske om han vill hänga med oss småtjejer ut, haha! 

 


Nu blir det matlagning: Ris, nuggets och äckligt god currysås! mummamumma, och snart kommer Emma :)

Lye Ikväll!

Helen och Lye ikväll it is.


Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Som i vanllig ordning blev det inte som jag tänkt mig igår. Middagen blev stressig som tusan, eftersom snälla Albin kom och hämtade mig i Burgsvik för nu var det mysdags i Nybro med gänget! Lite gitarrspelande och mys, sen blev det för kallt så vi drog till Camilla och spelade lite Buzz och såg en OTROLIGT bra film, haha naj det var nog världens största B-film efter filmen Bratz, för den ligger solklart etta på den listan. Det var mys iaf, och jag hade supertrevligt. Mysigast var att träffa Camilla igen såklart<3  sen tog jag och Elin hennes underbara raggaråk hem till henne och sov, jag slocknade typ direkt, jag tror jaghade feber :S Känner mig fortfarande helt snurrig i bollen.

NU: SOLEN! :)


Melissa horn - New York

Haha kvällarna blir verkligen inte som man tror! Igår var det först mys med släkten som gällde.Det var gott och vi hade trevligt som vanligt, kollade Talang bland annat. Så långt är jag me! Sen blev det helt plötsligt stressigt och inte som jag trodde kvällen skulle sluta. Jag trodde jag skulle på spelningen på fiket, men najnaj. Kvällen slutade i Jonnas stuga i Havdhem med massa folk, prat och mys och hela kvällen slutade med att vi satt och åt knäckemacka med skagenröra och drack påskmust i Jonnas kök mitt i natten. Jaa, man får se hur den här kvällen slutar, det jag vet nu är iaf att jag ska hem och äta middag vid pappa med faffa klockan 6. Jag vill hemskt gärna hem till Ronström som är hemma nu, men tror inte jag har ngn skjuts. Ska bli så härligt när man fått körkortet, så kan man ta sig va fan man vill.

Dags att dra på sig lite snyggare kläder och fixa sig lite.
Puss på er my darlings!


kvart i tre

Jo klockan har rullat iväg till ganska mycket nu. Vad blev det av den här kvällen egentligen? eller den här dagen rättare sagt. Den blev iaf verkligen inte som jag hade tänkt mig. Nejnej, men det var väl lika bra det. Jag hade kul med Andree hela kvällen iallafall. kolla lite Ronny&Ragge! Jag tjatade om att han skulle följa mig hem men naj, latefanskap. Men aja, han är liten, jag får väl tänka på det, klockan är ju ganska mycket trots allt. Min lilla skitunge!

När jag tänker efter har hela dagen vart helt skruvad. Massor som hänt som jag verkligen inte trodde, och saker som inte hände som jag trodde skulle hända. Jag vet inte om de här sakerna var bra eller dåligt, jag är schitzo, jag vet.

Nu blarrar jag bara på om saker ingen fattar så det är la lika bra att jag nosar kudde, ska bara ha tag i snibboen först, hatar att sova själv.


// delad tjej


"Så mycket man kan göra, borde och vill, och mitt i allt ska man räcka till"

Jag vet inte vad jag borde eller hur jag ska uttrycka mig. Allt är som ett stort garnnystan som jag nog inte tror går att reda ut. Varför ska jag ge dig en chans egentligen? Jag har faktiskt tänk på det ett tag nu, och jag skulle kunna ge dig en chans. Men då får du också ge mig lite luft, lite space och lite feedback. För jag klarar mig utan dig, det vet jag, det tvivlar jag inte en sekund på.


Ikväll blir det mys med snibboen tusen gånger om!

Puss från en trasslig tjej.


Melissa Horn - Långa nätter

Lyssna och njut, jag är kär i denna kvinnas röst!!

Det finns mycket jag vill göra, men jag vet inte hur jag ska klara av allt. Hur kan en människa hinna med allt som man förväntas att göra? Riktigt skönt att bara ha en hel helg utan press och jobbiga tankar. Helgen kommer bli underbar och jag vet det.

Listan på saker jag längtar efter:

- Sommar&sol
- Körkort
- Sweden Rock med brudarna
- Mys med pappa i helgen
- Helen Budin<3



/ Camilla



första april

Ja, och jag har redan blivit lurad och klockan är bara 11.. Imorse skickade johanna sms om att hon blivit magsjuk och inte kunde följa med i helgen på distrikstlags SM:et. Skit tänkte jag, och blev ledsen. Menmen, några minuter senare kom det APRIL APRIL. och jag har nog aldrig blivit så glad av ett April skämt!

Aja, senare i eftermiddag vet jag inte riktigt hur min dag ser ut. Jag ska iaf ner på körkolan en sväng och checka och boka lite saker, det vet jag. Men sen är det bara ett blarr. Ska jag ha utvecklingssamtal klokan 3? Går Emma med på gymmet? Ska jag och Elin på bio ikväll? Orkar jag göra min Italienska läxa? hmm, hoppas jag hinnner med allt det där, för då kommer jag kunna somna med ett leende på läpparna!

NU, tråkigt arbete om Norrbotten på Turismen. blä&hej!

RSS 2.0