The smile on your face.

Snaaaaark, jag somnar när som helst! Resan hem igår var hemsk, båten var försenad en hel timme och var därför inte i visby försen kl 01.20 , då var det dags o traska hela backen upp och hem till lägeheten. Hemma runt 2 och då var jag så trött att sängen såg ut som ett stort rosa jävla moln som bara väntade på att jag skule slänga mig i, vilket jag också gjorde. Skolan idag är trög som tusan och att vi hade matte första lektionen gjorde inte saken bättre. Elin har häslat på i skolan idag en sväng iaf :)

Nu ska jag tillbaka till klassrummet för de går rykten om att vår lärare har den nya skolkatalogen!



PUSSSSSSS<3

by night

Ett gott skratt förlänger livet? , isåfall kommer jag leva tills jag är hundrafemtielva år. Så mycket som jag skrattade idag på showen har jag inte gjort på evigheter. jag behövde verkligen de skratten. Jag och Siri åkte alltså upp med båten i morse och efter 3 timmars sovande på färjan så var vi redo att invadera kista gallerian. Lunchade med Pappa och handlade massor med fynd, ett par as fräna baggy jeans bl.a.
Vi blev hämtade och skjutsade hem till pappas lya och åt mycket god köttfärspaj, mumma. Sen var de dags, ÄNTLIGEN, att dra iväg för att se vår älskling. Showen var helt jävla underbar och Björn, Özz, Måns & Soran var som kungar!! jag ska verkligen se mer standup i mitt liv kan jag lova.

Nu väntar sängen för vår del , ska in och shoppa loss imorogn också :)

I´ll be back på ön imorgon natt, då min saknade helen möter mig vid båten. miss you<3


Puss på er alla Björn fans. ( och resten får kan väl få en puss på kinden! )


17/10

Äntligen, älskade höstlov! Det här lovet är så sjukt jävla välbehövligt och jag ska verkligen stressa ner och inte tänka på skolan eller något annat äckligt jobbigt. Oh Lord va jag ska ha kul den här veckan!
Några saker som är planerat:

Lördag - Innebandy match mot Endre. På kvällen blir det mys med Helen, Jonna och Elin<3
Tisdag - Innebandy träning <3
Onsdag - Naprapaten i Visby.
Torsdag - IB träning, älska <3
Lördag - Carina 30års fest, fy fan va kul!! :)

Och på onsdagen efter lovet blir det sthlm med Emma och Siri, vi ska se på vår lilla älskling björn gustafsson! Sen på torsdagen bli det shopping i vår huvudstad.
Och det bästa av allt : Elin åker med mig hem den helgen och vi ska ha mys, bara vi två <3


Älsklings Elin, jag älskar dig.



Love
// C


Godnight!

Jag tänkte snart kila i sängen. Men jag blev så ruskigt sugen på att skriva ett inlägg, så bäst att göra det innan man kryper i säng så man sover gott sen.
Kvällen började med att pappa ringde och sa att han hade satt in pengar på kontot så skulle jag unna mig en bra middag och massa godis! Jag kilade direkt iväg och köpte kyckling och så gjorde jag kycklingwook med ris :) , sen köpte jag massor med kinder bueno som är det godaste man kan ha, jag njuter som en idiot av varje bit. i´m in love.
Mitt i maten kom helen och fixk då också smaka av min superdupergoda wook. Vi gick åter igen till affären för helen blev sugen på wienerbröd, men dom var tyvärr slut. sorry for you. hon köpte nötter istället(?) , tjockis som jag är så köpte jag två kinder bueno till. Sista delen av kvällen var vi med Davve. Det var kul, länge sen jo, puss på dig.


Nu ska pluggisen öva på sitt tal som ska hållas på fredag.

Puss&purr

Were you gonna go?

Naprapaten idag var en speciell upplevelse. Låsning i nacken o de sa spraaaaaaak. massa punkter som han tryckte på o allt. hoppas de blir bättre snart. ska dit samma tid nästa vecka också.

Köpt ett underställ nu, redo för höstens och vinterns joggningturer!

Jag har världens bästa pappa<3


trevlig kväll people


FINALLY

Ohh ja, problemet med bloggfan är over! Äntligen fungerar den som den ska o jag ska dra mig i kragen o börja blogga for real.

Helgen har varit helt underbar! Fastlandet med världens bästa lag, fy helvete va ni är sjukt sköna i skallen. jag har nog aldirg skrattat så mycket i mitt liv. Innebandy är en så enormt stor del av mitt liv, och jag är glad att det är  just NI jag får uppleva den känslan med. Puss på er alla godingar.

Åh, de var så kul att äntöigen få träffa min skrutt Elin i stockholm. Du får mig att må som en prinsessa och jag blir så jävla glad av dig. <3

Hör och häpnad, jag ligger ganska bra till med läxorna! För en gångs skull är jag klar med ganska mycket. Två uppsataser som ska vara klara tills på fredag är nu finished! Har bara gudningen i Botaniska trädgården och Talet på svenskan kvar innan lovet! och äckel matte b såklart, suck.

Imorgon ska jag till Naprapaten, hoppas det går bra. orkar inte mer.

ho fame, ciao

min drog

Ni är min dag, mina lyckopiller, min drog <3 (USCH PÅ BLOGGEN SOM INTE ENS KAN GÖRA MELLANRUM ELLER HOPPA NER RADER ELLER BYTA STIL!) , men hoppas ni står ut till problemet är löst. Puss&gull

?

bloggen har damp idag med som ni kanske märker. BYE

Mamma idag

Känns som om jag går i skolan bara för att ha håltimmar? haha, nu siter jag här och har håla ända fram till kl 11. Ska skriva klart mitt tal som jag ska hålla nästa vecka, och så ska jag rätta min skriftliga intervju. Ganska skönt med håla för då hinner man med saker som man igentligen skulle ha gjort hemma, som man alltid skjuter upp på. Mamma kommer äntligen in till stan idag! vi ska hälsa på kära moffa på sjukhuset ska vi göra<3 Sen ska vi gå på stan en sväng för jag har hitta min drömjacka! Hoppashoppashoppas jag får den av mamma :) Den var ganska dyr, men hoppas mamma är på bra humör. Ikväll blir det nog Matte B för hela slantjävlen. ELIN LUNDBERG! JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!

cpblogg

aaa, bloggen dampar så förra inlägget sitter ihop jobbigt mycket, så ni kan ju dela in det i stycken själva! Tror ni hänger me vart jag hoppas ner några rader. PUSSOHEJPÅDIG

3 timmars hål

Suck, känns lite onödigt o gå tillbaka till skolan klockan kvart i 3 för 45 minuters svenska. Men jag måste nog de, för ligger efter så mycket på talet vi ska hålla, bara för att jag var sjuk hela förra veckan. Så det blir att pallra sig iväg, men först ska jag och Emma ha vår vanliga sovtimme nu såhär på måndagseftermiddagen. Jag vet att jag är ganska usel på att uppdatera, men jag ska bli bättra. (hur många gånger har jag inte ságt det?!) , men camilla ska ta sig i kragen(!!) Just nu flyter allting på. SM-kval nu i helgen på fastlandet, de ska bli sjukt kul! Åker upp med morgon båten på lördag och spelar alla matcher på söndagen, så då blir det en hel dag med underbara laget i storstaden :) Hoppas jag hinner bli friskare tils dess så jag iaf kan spela en match! Jag är så sjukt innebandy sugen nu så det går inte att förklara! O ändå har jag bara vart borta från det en vecka. Jag tror jag är sinnessjuk! Nu ska jag och Emma mysa i sängen med alla mina underbara kuddar.

doktorn idag

Idag var de då läkarbesök för min del. På hemse idag då, först var det EKG koll, sen var det prat och kläm och titt överallt! Sen vidare till labben och ta äckligt blodprov i armen så klämde dom ut blod i 4 olika rör. Sen åkte jag och mamma och hadlade sen tillbaka igen och kissa i en mugg, och tillsist fick jag nässpray som ska vara bra för mina jävla bihålor. Så fick jag en remiss om röntgen på sjukhuset så ska dit någongång nästa vecka. Det jobbiga är att dom inte vet va fan felet är? Blir det inte bättre av allt det här skiten då ger jag upp. Just ja, ska börja gå till sjukgymnast och skit eller vad det var också. suck, jag orkar inte mer.


NU SKA JAG GOSA MED SNIBBOEN


RSS 2.0