Torsdag.

... och slutet på min långledighet som sa svisch! Måndagen jobbade jag, sen begav jag mig till hemse. I tisdags spelade jag innebandy för första gången på ett år typ, sjukt kul! ska bli en vana att göra det varje tisdag nu, alla som vill får komma. Hansa hallen kvart i åtta. Igår drog Helen med mig på spinning, pust. Sen badade jag och älskling badkar och hade sen sängpicknick! Hur mys som helst. Idag har jag inget planerat, förutom att sola och ut och ta en promenad med helen. Ska nog ringa Elin och se vad hon hittar på idag :)
Puss så länge.

Härliga söndagar.

Fredagsmyset blev en sen kväll med hopp i säng kl 3 som inkluderade en timmes promenad, idol tittande, film och massa struntprat med Elin och Emmie. Lördagen var vi en sväg på klinte marknad, pappa var där också! Hittade bordsunderlägg, bodyshop hudkräm och 14 par strumpor! Brumma in till la stada för att färga Annikas hår, och ha en grymt rolig förfest! Sjukt mkt folk, shotande, ballonger, arga hyresvärdar, presenter, en kraschad dator, dans och nya härliga människor! Munken var skoj, men inte så många man kände till. + att mina läppar svider fortfarande efter de där sjuka läppglanset...
anyway, sov som en lugn kattunge hela natten, men imorse var jag fan ingen kattunge. Lite för mkt av det goda, Tack gud för Treo! Innebandymatch, hansas herrar, sen mat på thaithai med födelsedagsbarnet Annika! :) dagen avslutades med glass på glassbaren, antagligen den sista för iår. Nu blir det söndagsmys med pappa.
<3<3<3

Turn the tide.

Kerstin på jobbet, söta lilla kerstin som sitter där och löser korsord och pratar om ALLT mellan himmel och jord, har alltid en katalog med massa olika hudprodukter och smink som hon prackar på en. Allt kom i veckan, och jag är nu ny ägare av en en handkräm som luktar as gott, en hudlotion med oliv och två ansiktsmasker. Känns bra, men köper mest för att vara snäll, för hon blir så glad då! Men endel grejs är faktiskt bra, från nästa katalog har jag beställt "mirakelkräm", en till pappa och en till mig, (för torr hud, kan ha den på fötter, mun, armbågar osv), glansdroppar till håret och en duschkräm som luktar cocos. Fina, söta Kerstin!
Nuså, efter en dag på jobbet så ska jag nu dra mig till havdhem för mys med Elin som tidigare nämnt. vad vi ska göra är en mysterium, men vill träffa resten av tjejerna med så antagligen blir det bara en härlig tjejkväll. Om jag får bestämma :) ska nog ta med mig en vinflarre just in case!
Puss&kram på er. Ta hand om er.

Jag saknar dig.

Ju mer jag tänker på filmen jag såg i tisdags, jag saknar dig, ju mer tycker jag om den. & på något sätt kan jag inte släppa den. Jag älskar att film musiken finns på spotify.
Tänkte se lite svenssonsvensson inte jag slocknar faktiskt, sjukligt länge sen. Såg att den nya filmen kommer ut den 14 okt, ska utan tvekan se den så fort som möjligt! jag vet, jag är en liten tönt.
Imorgon blir det jobb, sen umgås med Elin iaf, se om några till av tjejerna var på. Och sen ska vi till klinte marknad på lördag och se vad som erbjuds. Brukar bli gräddkola, cocosbollar och prat med gamla människor. Men jag gillar de på ngt vis :) Sen utgången, sjuuukt tagg. Innebandy tittande på söndag sen vet jag inte vad kvällen erbjuder.
Nej, svenssonsvensson var det. kl står på halv åtta.

........

Andree kom hem efter att ha simmat igår och sa att vi skulle in till stan och se 3D bio - Final Destination 5. Visstvisst, en trött, osminkad, slappis åkte med. Vi orkade inte köra hem utan sov vid Annika som också såg bion med oss. Idag har jag gått på stan med frida och lina, köpt present till Annika, lunchat på ringduvan och haft en allmänt bra dag som slutade med persikapaj hemma vid Frida. Mot sudret igen, sitter nu på hemse medans Andree lagar kvällsmat. Efter maten ska jag hem till bvik och gosa med mina katter, mina små älsklingar snibb&zigg. Ringa till Pappa ska jag också göra..
Hur som helst, ingen ork till något just nu, och hoppas den här dåliga perioden och mina dåliga tankar suddas ut snart. Mår faktiskt inte alls bra om jag ska vara ärlig. Vet inte vad det är med mig heller, vilket gör det hela ännu värre.
Puss väl.

pust

Mysig kväll med älskling igår. Middag på Etage, sjukt gott. Sen bion "jag saknar dig". bra, men lite barnslig - gjorde inget för jag grät ändå. Andree skämdes lite, men vad gör de, hon bakom mig som var fjorton med rosa kläder grät från förtexten tills lamporna tändes igen. Hälsade även på Annika i sväng, hur mysigt som helst! Längtar till lördag! Anyway, kvällen slutade inte lika bra, vet inte vad som flög i mig. Men man har sina stunder.
Imorse var ännu värre, men det lugnade sig lite efter en promenad i spåret med Lippi och hennes hund och flera diskussioner senare.. Nu känns allt lite lite bättre.
Crap, nyser som en idiot och knarkar halstabletter, inte nu. Dålig tajming!!
Snart kommer Helen förbi innan hennes spinningpass, hurtiga männsika.
Själv ska jag se idol och vänta på att Hem till Midgård ska laddas ned.
Puss så länge.

At Levide.

Sitter hemma vid Helen, hon har stuckit på jobbet och jag ska snart in till visby för middag och bio med älskling! Ledig nu tis ons tors, hur skönt som helst!! Har inget planerat dessa dagar, så det är toppen skönt att bara ta det lugnt och slappna av. Längtar som en dåre tills helgen, hemma fest? Och lördag bjuder på utgång med sjukt bra männsikor!
Nej fixa till sig lite och sen brumma.

Hittade en mysbild på två finisar på helens dator också :)


Lördag.

Hemkommer i bra tid efter jobbet! 9 timmar, check!
Slänger nog på en film och myser ner mig i sängen i min ensamhet och sover ut.
Jobb imorgon kl 12.
Känner mig blek och tråkig, det händer inget alls just nu. Det bara rullar i samma takt och det gör mig ap-less på precis allt. En sjukt bra överraskning, något drastiskt, något kul eller spontant, NU TACK! Jobb, sovande, pojkvännen, vännerna och ensamhet är allt som finns på min världskarta nu. Jag ska inte klaga egentligen, men vafan! Lite action skadar väl inte?
Ha det bra?
saknar oss.

Längtar efter något som kan rädda mig.

Trött tjej efter hemkommet 11 timmars pass på jobbet, ska slocka till how i meet your mother, då jag har minst ett lika långt pass som väntar imorgon. Går in i mitt koma nu och kommer back in reality på måndag eftermiddag.
Igår var jag hemma vid Elin, där var även Helen och Emmie. Vi var fega, kollade roliga gamla filmklipp, drack/åt bananmilkshake, pratasde skit och hade det allmänt topp-bra.
ledig nästa helg och då bjuds det förhoppningsvis på fest på fredag, och inflyttnings/födelsedags fest vid Annika på lördag. Kommer bli så satans kul!
Fantasilös trött tjej loggar ut. HEJS

.....

Tänker på dig Pappa, krya på dig!! Jag Älskar dig!
Gårdagen var mys, lunchade med Lina på gamla ringduvan. Gotlänsk kantarellsoppa, mmmmm!! Sen shoppade vi lite med Frida, hittade alldeles för mkt fint! Men nöjd är jag :) Sen fikade vi med finaste Fanny på Waynes. Mötte upp Emma och käkade middag på bästa restaurangen i stan - ThaiThai. Underbar dag som avslutades i soffan med älskling och Idol.
Idag sov ja ut, sov till 12. Har bara myst runt, duschat och haft det allmänt bra i min ensamhet!
Lyssnar nu på Janis Joplin och ska väl gå ut i köket och laga ihop någon lunch.
Ikväll kommer jag änligen få umgås lite med Lippi igen :)
Puss så länge!

Jag saknar dig mindre och mindre

Puh! Går ur min koma nu. Sista arbetsdagen imorgon efter sju dagars jobb på rad! Sen ledig måndag tisdag, SKÖNT! Imorgon blir det bara söndagsmys med älskling i soffan och ta igen sig. Tror allt jag ska försöka ta mig in till visby på måndag och se vad som erbjuds, ett tag sen nu - börjar klia i fingrarna.
Jag gillar lite att hösten kommer faktiskt.. Mysiga höstkvällar med fint folk och film, sjukt bra krogenrundor (undrar varför jag nu tycker det är roligast på hösten?), alla är lediga mer, inga jävla sommarjobb som förstör.. och alla blir sådär glade o mysige :) + att det är närmare Melissa Horn konserten med Helen!!
Dags att nosa kudde, klockan står på halv åtta.

Fläsk-tisdag.

Hat stekt fläsk hela dagen på jobbet då det är fläsk varje tisdag på Folkeryds. Idag med brunabönor. urk! Kom hem för en timme sen ungefär, har redan damsugit halva huset, slängt in en tvätt och nu väntar jag på att det ska bli varmvatten. Sen ska jag dra mig bort mot Elin L, får se vad vi hittar på! Länge sen sist iaf :) Får se om älskling kommer med en buss ikväll eller om jag får ännu en ensam natt. Börjar sju imorgon pga. marknadsbak, så det blir en lång dag. Sen brumma till Levide och umgås med Helén, myspys!
Nu ska jag se om det hunnit bli varmvatten, säkert inte. Men gör inget för det BÄSTA jag vet är ju att vänta på varmvatten, på att det ska brinna i pannan, på att det ska bli varmt i huset.....

hemma-slapp-idol-mysförmigsjälv kväll.

Tänker inte göra ett handtag ikväll. Jag är helt slut efter helgens bravader, och efter denna långa jobbiga jobbdag så ligger jag nu utsträck som en valross i sängen och tittar på idol och äter rödbetsalladsmackor med ett glas mjölk till! Helgen har bjudit på massa skoj, vinkvällen med några tjejer blev helt plötsligt en hemmafest och jag gick hem med lagom runda fötter, vaknade tidigt pga. olika orsaker på lördagmorgonen och kunde inte som så jag låg och pussade på en sovande pojkvän mellan mina attacker ;) trevlig flickvän! Lördagen var det havdhem-marknad och sen tagga utgång! Trodde aldrig jag skulle komma igång efter fredagen, men yes. Förfest med lite tjejer sen munken, har ingen aning hur dags jag kom hem-men sent blev det. Igår var det söndagsmiddag med fina männsikor och älskling, wallander och lite sovandes i soffan. Bra ledig helg helt klart, nu väntas två jobbhelger.
Puss!

Om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig.

Fredag och ledig hela helgen. Fikat med David - varit på systemet - sett solsidan - städat. Ikväll blir det vin med fint folk och se var kvällen leder!
Om jag fick välja en plats i världen jag skulle vilja vara på just nu skulle det vara VangVieng, Laos. Ni som inte varit där fattar inte, men ni som varit där fattar precis vad jag menar. Inget slår det stället, absolut inget. Jag vill göra om samma resa igen. Nästa gång jag reser vill jag ändå till nya ställen, men vill ändå göra om hela resan jag gjort en gång till, besöka samma platser. Hur som helst tänker jag inte plugga ännu.. Vill inte bli en sån som bara varit på veckoresor för att det är bekvämast.. Visst det är hur bra som helst, men vill upptäcka lite mer. Får se vart allt leder.

Under löven

Fick en impuls igår, eller det har varit i tanken ett tag men.. Bokade biljetter till Melissa Horn den 29 Nov med Helen! Vil åka nu på en gång! Lyssnar på hennes två nya låtar innan jag kände dig och under löven och jag får rysningar fan.
Ska börja jobba nu klockan 12, så dags att gå upp ur sängen kanske.. sen är jag ledig fredag-lördag-söndag. Vad jag ska göra är ännu oklart, men jag vet att det kommer bli en bra helg!
Pussisar.

RSS 2.0