slänger in 3 bilder också




mysiga dagar.

Jag har haft underbart mysiga dagar nu på senaste. Helt sinneasjukt. Haft en supermysig dag vid poolen med johanna och små kusinerna där vi drack, solade och badade! Kvällen fortsatte med pizza och sen åkte vi till några i en stuga i vamlingbo med Tessan. Där var det eld och allmänt trevligt, men vi lämnade de och drog på fest i burgsvik, och det var trevligt det också! Sen har det fan vart jobb hela midsommar.. slutade kl halv 6 på midsommar afton, och då drog jag direkt till Helen i Levide där det var riktigt mkt roligt folk, och kvällen var sjukt kul! dagen efter jobbade jag igen, & det var tungt.. Vi hade spelning och fick inte sluta försen halv 2 på natten, men det var kul det med. Igår var det söndag och det var nog den skönaste dagen på hela sommaren! Glassade vid poolen med cider och fina människor hela dagen, fick en härlig färg & åt god mat. Kvällen slutade i Sigvalde med härliga människor, och mycket knuffningar på bryggan!

Jag är kär i Sommar 10.

Imorgon blir det Visby!

Dagarna bara rinner iväg och det är redan mitten av Juni, men vart i helvete är värmen? Det här skulle ju bli en kanon sommar. Får hoppas det snart blir lite sol, för man tror ju fan att nya is tiden är på g.
För att resumera lite så var Boels 50 års fest härlig, men lite folk man inte sett på länge. I söndags blev det en raodtrip, jag och olivia tog med oss massa godsaker och åkte till toppsanda och myste. Där satt vi väl säkert i två timmar, pratade och tog igen allt vi missat, MYS!
På kvällen åkte jag och Helen till Roberts grav med lite blommor och ljus. I söndags var det ett år sedan, helt sjukt. Du är så enormt saknad! ♥

Idag har jag jobbat, inte mycket mer. Jag var rastlös med Olivia var filmsugen, så efter mycker spratt i benen från min sida så blev det tillsut film - SvenssonSvensson filmen, & jag ska väl inte klaga.
Imorgon blir det visby med två Elin. Hoppas allt går som vi vill, annars blir jag sur! Men iaf, om det inte bli så, så ska vi ändå shoppa, äta gott och mysa. & sen ska vi göra lite ärenden åt jobbet! Älskar lediga dagar!

Nu ska jag väl stänga av datan och sova, om det nu går när mamma snarkar som en hela jävla armé i rummet bredvid.



saknar dig.


gillar lediga söndagar.

Förr hatade jag söndagar, de var en deg-bakis dag oftast och man visste att man var tvungen att dra sig in till stan igen för en hel skolvecka. Men nu, nu gillar jag dom. Det är skönt att ligga kvar i sängen extra länge, för att sen gå upp för en härlig frukost i solen på min älskade stentrappa med färskt bröd från fiket och ett glas apelsinjuice, för att sen krypa ner i sängen igen och lyssna på spotify.
Tänkte snart kila ner till pappa och gänget och se vad dom sysslar med. Jag är sugen på en roadtrip, ska nog fråga Olivia om hon har lust, fast vart ska man åka liksom? Aja, får se vad som händer idag.


Puss.


puss.

Ont i fötterna är bara förnamnet. Springa arslet av sig är mellan namnet och totalt slutkörd är efternamnet&desserten! Jobbig dag på fiket, men det lugnade av sig lite på kvällen som tur var. Slutet av denna torsdag tillbringades med Elin&Johanna och the proposal. Riktigt bra film! & sen hoppade de lite studsmatta också, roliga bilder kommer på face vill jag lova.

Måste få lite sömn nu, för ska jobba imorgon igen. Sen på kvällen ska jag leka med Kim & Bäckman! det var så länge sen, så kommer knappt ihåg sist... typ klinte festen eller bilkurragömmat? Äsch vet inte, så det ska bli trevligt att umgås med dom båda igen! Vad vi ska göra har vi inte klurat ut ännu, men något hittar vi alltid på :)
& på lördag är det Boels 50-års fest. Lördag - Söndag är mina lediga dagar, och det är riktigt passande!

Nu har jag svamlar klart, och sängen väntar... lockande!



&&&&&&&&&IMORGON KOMMER OLIVIA ♥

Älskling, flyg till mig.

tröttjej_91 är jag idag. Vet inte hur det kan komma sig eftersom jag var ledig igår, och sov ut ganska mycket i natt. Kan ju vara för att helen är poppis och folk ringer henne mitt i natten? Vi säger så.

Idag blir det jobb, fast inte på campingen utan på fiket. Sjukt mycket att hålla reda på med två jobb, olika kassaapparater, olika maträtter, olika ansvar o.s.v. Men jag klagar inte, måste ha in cash om min och Johannas plan ska fungera! & det ska den, det ska jag ge mig fan på! LÄNGTAR... cirka tre månader i varmare breddgrader mmmmmmm! Efter nyår, då jävlar Johanna :)

Nu ska jag väl pilla i mig något i magen och sen springa tvärs över gatan... jag har så sjukt långt till jobbet känner jag. PUSS!


Onsdag.

Det var super kul på Tessans 20-års fest, tack för den fina festen gumman! & krya på dig nu<3
Annars har det faktiskt inte hänt något kul här... jobbat två dagar, vart på fest i Näs som slutade lite tidigt för min del, solat och vart med andree typ. Jag vill att sommaren ska dra igång på rikigt!! Jag har kollat över mitt schema för sommaren, och det ser nice ut, är typ ledig eller börjar sent efter nästan alla fester! det var typ en fide puben som jag börjar 10, med det var typ Never Die, så de gör ite så mycket. Dock jobbar jag till 22 på Vadstuck och börjar elva dagen efter, de ska jag försöka byta. Man kan ju inte missa sommarens största fest?

Ikväll blir det mys i levide med helen, och så ska vi testa min undervattens kamera! testade den lite i poolen idag, var lite läskigt att stoppa ner den i vattnet, känns typ olagligt. AJA, fan vad jag svamlar.
Håller på att ladda upp lite bilder på facebook, så BACK TO WORK.


Pussspusssss


sovmorgon.

Jag totally älskar när man har sovmorgon. Krypa ner i sängen på kvällen innan och veta att man kan sova i princip hur länge som helst dagen efter. Jag gick upp halv ett idag, jävligt skönt. Nu börjar jag däremot få bråttom för ikväll ska Tessan ha 20-års fest, ska bli så kul! Det börjar redan kl 16, med mat o.s.v. så nu borde jag faktiskt springa i dushen, sen kommer problemet att bestämma kläder.

Vad har hänt sen sist då? Studentskiva som slutade med ett jävla party alltså, donners student, utågång på hamnplan med pistoff som spelade, mys med tove och emmie i herta under ett träd när det regnade, städat ut lägenheten och lämnat in nyckeln, jobbat på fiket, myst i visby med johanna och thaimat. Jag gillar läget.

Nu kommer lite bilder sen min studentskiva!!


















Lite av bilderna, jag knäppte väl en 400 hundra typ. & detta är inte de värsta ska ni veta. har badkarsbilder av mig och helen, johanna när hon kissar i tältet och helen med byxorna nere när hon kissar, & massa galen dans som visar mer än den borde.

 

Nu är det 20 års fest, TJOHO! :)


besviken.

Jag vet att det ska vara glada tider nu, jag har tagit studenten! Men ändå är mitt hjärta tyngre än någonsin. Jag orkar inte med mer lögner, inget mer jävla skitsnack. Tror du jag är dum i huvet eller? Jag Älskar dig, mer än någon annan men jag orkar inte hur mycket som helst. Hur du kan ljuga mig rakt upp i ansiktet ett antal gånger, det förundrar mig. Jag konfronterar dig, och sen kommer det lögn på lögn. Jag finner fan inte ens ord. Fan heller.


Studenten var det bästa som jag någonsin gjort i hela mitt liv, jag skojar inte. Problemen var som bortblåsta, för några sekunder. Dessa sekunder var jag fri och hjärtat flög högre än jag kunnat ana var möjligt. Tack Sp07d för att ni gjorde så jag kände mig fri. Ikväll är det studentmottagning, vet att jag inte kommer känna mig fri, men jag tänker inte vara en jävla surkärring heller.


RSS 2.0