Fredag

Äntligen fredag. Den här veckan har gått hur snabbt som helst, och dte är skönt för ikväll vankas det fotbollscup för hela slanten! Jag är helt rligt lite nervös, har bara tränat fotboll en gång i höst för jag har prioriterat innebandyn.. Men aja, det ska bli kul att återfå gamla minnen med fotbollstjejerna.

Just nu sitter jag på samhällskunskap och forskar lite om hur prostitotion går till och så, för vi ska ha en debatt snart och då ska vi disskutera detta problem. Usch, det blir bara mer och mer obehagligt ju mer man läser om det..
Sen är de bara historia kvar av skoldagen, sen hem coh äta mat med johanna, elin, olivia och helen. Efter goda maten(som nog blir pyttipanna och ägg) så är det äntigen dags för Team Sportia Cup! :)

Puss på nästippen my darlings!

27 januari

Kroppen spricker snart av längtan till sommaren och ljusare tider! Jag är så taggad inför sommaren som man bara kan bli, hjärnan springer femhundraelva lyckovarv när jag tänker på hur bra sommaren är och hur mycket lättare saker är då. Livet leker på sommaren, och längtar så innerligt efter vad som komma skall.

Nu slut pratat om allt som kommer, utan fokusera på nutiden! Igår var jag, Elin och Johanna och gymmade! Detvar sjukt kul! Haha, fast fan va len man känner sig när man kommer och tar typ as lätta vikter, så på en sån där benmaskin så klarade jag tyo inget så kommer en as biffig kille och tar 290 kilo!! jag och johanna dog typ av skratt över hur klena vi var! höhö, men va fan, jag kommer snart upp på den nivån jag me. (drömma kan man ju) 

Nu ska jag börja forska i debatten vi ska ha på samhällskunskapen, om prostitution. Det kommer bli intressant och kul hoppas jag.

En sista sak:
Jag Saknar Elin Lundberg! <3

Hugs and kisses!

My hands remember yours!

Så var denna skoldag äntligen förbi som startade förfärligt. Försov mig, kom till ksolan och såg en tråkig film om asteroider i 2 timmar, msen var det mat, sen psykologi. Och nu äntligen ska jag smyga mig hemåt till stugan på min cykle och mysa ner mig i sängen med vindruvor! :)
Imorgon blir det besök hos Naprapaten igen, skönt som tusan, sen blir det träning om kroppen tillåter det, HOPPAS.
På onsdag har jag min tredje körlektion som nu är en dubbellektion. Jag tycker det har rullat på bra med bilkörningen och jag är nöjd med hur jg utvecklas. Om jag kämpar på så har jag mitt körkort innan April är slut iaf! :) Eftersom jag fyller år den 19.e April så är målet att ha klarat körkortet innan april är over! det ska nog gå bra tror jag.

Har inte mycket läxor för tillfället och det är riktigt skönt! Så idag blir det mys med Johanna som ska bo vid mig och Elin och sen ska jag se om jaghinner ner o gymma också.. Så det är en härlig dag, och jag ska njuta av läxfriheten, för den är ljuvlig! (fast måste bara räkna lite matte och göra italienskan).. Men sen :) :) :) :)

aj, nu ska jag hoppa på cykeln och bika hem.
Puss på er my darlings.


Oförklarligt

Det går inte att beskriva hut mycket innebandy betyder för mig, helt sjukt. Allt jag tänker på är innbandy, innebandy, innebandy och åter innebandy. GALET.

I hope att helen skaffar pengar snart så man kan få tag i henne, vi har inte pratat på hur länge som helst ?! <3 missyou.

Nu till det senate, Vi spelade lika idag mot Vallstena, än är inte kvalplatsen uppgjord och det är så kul och spännande att jag får rysningar! Love. Yesyes, nog pratat om världens bästa sport. I fredags var jag mest hemma och myste med snibboen och sen gick jag in till mamma och petra och snackade lite på fiket, sen hem o sleepa. Oj vilken skön sovmorgon det var i till kl 13.00 i lördags!! :) behövligt! Sen fixade jag mamma som skulle på galan i stan , sen hem till farmor och äta middag för Boman har fyllt år, så det var mys, men stimmigt. Like always. Denna söndag har jag spenderat hela min tid i södervärnshallen. Först jossan och Endre och grattis till syrran som gjorde sitt första mål i Elitserien! sne var det vårat b-lag mot Ibk, sen var det äntligen vi vårat älskade A-lag mot Vallstena. Det var i stora drag min helg, och nu sitter jag här i stugan och har just tryckt i mig 3 pannkakor med sylt och massa vindruvor. Jag tror jag är kär.... i vindruvor


nu får det vara nog, det här blev ett långt inlägg.

Se ya later, pussar


Slappkväll med skönt häng.

Yesbox. Kvällen har spenderats med sambo-elin, tove och emmie :) myselipys! Jag som har varit febrigt och illamående hela dagen behövde verkligen en slappkväll framför tv:n. Det visades smekmånaden på 4:an så den blev de, och jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den, men ändå är den så fin. Och jag kan säga er att egentligen är jag inte ens en filmmänniska. Det värsta man kan fråga mig när man inte känner mig så bra och man ska umgås, är typ "ehm ska vi se på film?" , suck! Om man inte känner varnadra så bra ska man väl inte knäppa på en film och få total stämbandsvila i typ två timmar ?! Naj, funkar inte för jag tjattrar och snackar jämnt, det gör det mindre pinsamt.
aaa, nu vet ni som inte känner mig så bra att jag inte gillar film.(undantag idag) Punkt slut.

Haha, "write some more baby!!!" ?? jaa, who are you ? säkert typ helen ;)


Hugs / C


We should dream of heaven, but keep our feet right on the ground

Jag är inte så hemskt duktig på att skriva här, men jag tänker alltid "Nu ska jag blogga! Det var länge sen!" men sen kommer det upp någonting annnat (typ som igår, en film på tv, men såklart somnar jag iaf, så kunde ha bloggat ist...) Man lär sig av sina misstag! ;) Men ändå finns det inte så mycket jag kan blogga om, för det händer inte mycket i mitt liv just nu. Allt rullar på, plugg som tusan, Innebandyn är på gång för fulla muggar and I LOVE IT :) attans nu bara att jag börjar bli fökyld.. jag vill inte! Annars har jag iaf köpt ett gymkort!!!!! :):):) så nu längtar jag verkligen till beach-09 .

Annars händer det inte mycket, jag ska nu hem o lägga mig i soffan och kolla tv. bara o messa ifall någon är sugen på att göra något, för jag vill inte bara slappa hela dagen.


Pusselipuss på nästippen.



Snyggsnygggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggaaa människa.


no subject

känner mig duktig som har hunnit med så mycket idag..

- Vaknade i burgsvik och åt en härlig frulla med mamma och helen
- Åkte in till Visby med pappa och kollade jossans match, 8-8 efter sudden.
- Hem till lägenheten och läste typ 70 sidor i min bok som ska vara utläst och analyserad till på torsdag, bra plugg-camilla.
- Gick en promenad med sambo-elin.
- Vart o storhandlat.. (varje gång jag drar mitt betalkort tänker jag på att jag måste spara pengar till swedenrock & körkort!!!! suck.)
- Hem o göra kvällsmat, blev god soppa o bröd MUMMA FÖR MAGEN! :D
- Gjort mina ryggövningar och till o med situps i farten (!!!!)
- Duschat
- Äter massor med vindruvor
- Pratat med älskling Elin i telefon<3

Imorgon ska jag nog pallra mig ner på stan en sväng, ska inhandla en bodylotion(som jag redan har 783297429 st, men den här måste jag bara ha, sen ska jag köpa nagelbandsolja eftersom ett av mina nyårs löften är att sluta bita på naglarna och då är det ju fult om man har fräscha naglar så ser det nagelbanden apfula ut. Ett annat nyårslöfte är att sluta äta så hemskt med godis, har klarat mig helt utan nu i fyra dagar, najsbajs. beach-09 here i come.


Nu väntar sängen, och det ska bli så underbart skönt! Varje dag längtar man typ till kvällen bara för att få gosa ner sig och prata med Elin som ligger i sängen intill.

Puss från en som saknar sin snibb.


RSS 2.0