blupp.

Hänt sen sist?

Sista spelningen på fiket, som vanligt var helt underbar. Mina fina luciaflickor var här, och allt var på topp.

- Utgång med 3 fina tjejer då vi såg Oskar Linnros, grymt!

- Jobbat på ölförsäljningen i Eke när E-type spelade.

- & så har vi gårdagskvällen på grågåsen med fint folk, blupp.

 

Drog till fiket med simpi när vi vaknade för frukost "imorse", sen tog jag en snabb dusch för att sen dra mig ner på jobbet. Nyss hemkommen och är ap-trött.

INATT KOMMER ÄLSKLING!! <3


Tisdag.

I söndagskväll kl 02.00 kom äntligen älskling med bussen. Igår efter jobbet åt jag thaimat med familjen, sen kom älskling och det blev blåbärspaj! Sen gick Jag, Andree, Pappa och Boel ner till vår strandbod på hamnen och drack öl med massa tända ljus! Myspys.
Ikväll blir det picknick med Andree i valar.
Jobbigt att man umgås två kvällar i veckan, man får liksom ingen ro. Måste göra saker hela tiden så man hinnar umgås och inte bara ligger i sängen och kollar film och har slappkvällar. Annars får jag panik.
Imorgon är jag ledig, eller ska bara inventera i en timme eller så. & mina finaste luciatjejer kommer ut. Dom ska tälta på min gård, vi ska förkröka & vi ska gå och käka och lyssna på spelningen på folkeryds! Hur bra som helst kommer det bli känner jag.
På torsdag är jag ledig igen och hoppas på utgång med Helen! Annars blir det något annat mys med henne iaf :)
Nej, se lite onethree hill säsong 7, sat-spännande.
Puss.

Hel grillat lamm!

Ännu en lammgrilling på jobbet, mums. Trubadur och massa folk, slutade halv 12. Nu blir det sängen och sova tills jag vaknar imorgon, jobb kl 16 igen.
I torsdags begav jag och Tess oss till Visby för en utgång med Lina&Annika. Efter middagen på Joda kom åskan och strömavbrottet.. Enda krogen som var öppen var hp med 500 kr inträde - nejtack! Vi drog oss mot A.L och drack drinkar ist. Sen hem och sussa vid Lina. Fredagen gick vi på stan, hittade två tröjor på Carlings, träffade älskling en snabbis och drog mig sen mot Jac med maxmat. Sen hem och jobba och sen iväg på grågåsen med grabbarnagrus och syster för att få se en glimt av Kristian Antilla, som hade slutat spela... Men fick se en glimt av honom iaf. Vaknade kvart över nio imorse av två "fina" grabbar som inte ens hade sovit. Drog mig mot Tess och vi har haft en supermysig dag med Loppis, marknad, lunch och glass. Tack T för en fin dag!
Undrar om jag ska se ett Oth avsnitt innan sängen, det får det nog bli ja.
Puss.

jag måste varit någon annan - innan jag kände dig.

min lediga dag är såklart molnig.. ska snart ner på jobbet och inventera, det känns i allafall lättare nu när det är dåligt väder.
Älskling åker till visby nu igen. Kommer hem söndagnatt kl 02 hit med bussen, och lämnar mig på onsdagmorgonen igen. Hela sommaren. Lagom kul. Nu börjar jag tröttna på det, vill va ledig, vill att han ska vara ledig! Nu har vi planerat in en mini semester i slutet av sommaren när båda är lediga, mycket mysigt.

Jag hoppas det blir en kul kväll på folkeryds ikväll, men det behöver jag nog inte oroa mig för att det inte ska bli. Dags att dra på sig lite kläder och cykla ner till jobbet.
Puss på er.

Joe purdy

Färdigjobbad, nyduschad och ledig imorgon! UNDERBART. Nu lyssnar jag på världens finaste Joe purdy och inväntar grillat. Grillat och några glas vin med familjen & älskling, jag kan inte ha det mycket bättre.
Senaste:
jobbdagar, lekt med min invalida vän helén, haft en ur mysig kväll på grågåsen, pizzakäk på hamra krog med grabbarna grus, milkshake & mitt barndoms-spele FF med Bert med underbara människor inklus. finaste David A, som jag inte träffat på hur länge som helst, en stranddag med pappa och boel & sen en massa mys med älskling.
nu skriker pappa att maten är klar.
puss

åh så fint.

Underbart fin begravning igår!
Vila i frid saknade B.
Fullspäckad dag - jobb, tvätt, städ och lååång dusch. Nu kan jag slappna av och jag inväntar älskling, vi ska till affären och köpa något grillbart och sen massa jordgubbar! MYS.
pusseluss.

Måndag

Ny vecka full med jobb. Nu är ledigheten över, lika så är stånga spelen. Spola fram tiden ett år och ge mig den här helgen igen tack! Gick inte så värsta bra dock, men pärk kan vara bland den roligaste sporten att spela. & bara att gå runt och kolla pärk är också mys, kul, bra, fint, ögongodis osv!
Nu var det slut med det ja.
mmmmm, igår åt jag och älskling marinerade räkor med aioli och vitlöksbröd, jag dööör. sen däckade vi tidigt eftersom att vi hade sovit i Annikas lilla, röda toyota i typ 3 timmar natten innan. Inte fan är jag pigg idag fär det. var tvungen att gå upp innan nip och beställa varor till jobbet, och sen kunde jga inte somna om..
snart dags att börja göra sig iordning för att sen åka iväg på begravning.. <3
jobb ikväll, sen sussa tidigt.
Puss.

5/7

Pärkträningen igår var sjukt välbehövlig känner jag! Äntligen är det stånga spelen som gäller, och ännu skönare känns det att jag är ledig tors-söndag!
Ikväll blir det cirkus med Elin&Tessan, lite barnsligt men jag gillare :) Efter det blir det vin-mys i min trädgård.
Jobb imorgon till 8, sen fiket igen.
Lite blandade fina pics som jag gillar.
'

film&nosa kudde.

Bra-vecka!
Mysig spa-kväll med Tove och Helén, som slutade i kaos.. :)
UNDERBAR onsdagkväll på folkeryds.
finafinafina dagar med älskling.
jobb alla dagar.
sjukt mysig kväll i almedalen&glassbaren med mig luciaflickor, som avslutades på bageriet med Therese där det pratades om allt mellan liv, död, kärlek, aura, karma, världssyner, själar m.m. Tack vännen för en underbar kväll!
En födelsedags fika vid Tess med simon, Tessan, Ewa och Börje! <3
Lammgrillning på jobbet med helgrillat lamm, mums!

Nu ska jag se klart filmen jag och andree somnade till häromdagen, sen däcka totalt för att ta mig upp till jobbet imorgonbitti. Jag vill också roa mig denna lördags kväll som alla andra verkar göra, just ikväll. Men filmen får bli mitt party, hejhopp.

RSS 2.0