Tiden får visa.

Efter att jag slöt jobbet tog jag bilen upp till Jonna och hängde där med mina tjejer och davve. Vi hade det mys och det var skönt att träffa alla saknade igen. Nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag till tandläkaren, sen ska jag jobba och sen ska vi grilla nere vid husvagnen med familjen! Mysfaktor 1000.


Jag har verkligen förstått mig på saker och ting nu. Jag har massor med ord som vill ur min mun, men fastnar i halsen. Kanske är det inte meningen att man ska säga dem då? Jag kanske borde knipa käft, men känns som jag måste ha det ur mig. Tiden och det rätta tillfället får avgöra!


Puss på er my darlings!


När hösten hittar hit igen, då håller vi ihop min vän, ja då lever vi för sommaren.

Melissas texter får mig att bli lycklig när jag är nere, helt sjukt va bra hennes texter är. Alla tycker det är deppmusik men jag blir på bättre humör. that´s it. Kvällen blev inte som jag tänkt mig, men mycket trevlig faktiskt! Jag, Moa och Sara drog oss till Jonna en sväng, myste lite med hundjäveln som pissade på min tröja och åt glass med färska jorgubbar. oj vad glass o bär jag ätit idag föresten. Aja, sen drog vi hem till Burgsvik igen och tråk Jonna stannade kvar vid sin osköna säng. Hamnen ett tag, träffade lite folk, sen hem till Tom. Och nu sitter jag här och är sjukt trött, men vet att jag inte kommer kunna sova, så kommer va likförbannat trött imorgon igen. jiha.

Vrickat? JA MED STORA BOKSTÄVER

Puss på er my darlings!

summer all night long.

jag somnar då aldrig på kvällarna, suck på det. Idag har jag iaf jobbat 10-16 och sen har jag mest slappat med pappa. Har sett en film - Juno, samma film som jag och Johanna såg på bio har jag för mig? Sen har vi ätit tacos, muuums! :) Nu ska jag fixa mig lite för jag, moa och sara ska åka hem till Jonna en sväng och sen blir det kanske ljugarn en sväng, berors på. maybe. Men innan jag åker till Jonna ska jag äta glass mde hallon. Eller som jag brukar äta det -  megamyckethallon med glass.

Nu ska jag fixa mig lite, later darlings.

Thaithai

Det var Thaikväll ikväll på campingen, mums! Thaimat är så jävla gott, helt seriöst, me love.  Jobbade fram till 22, sen var det chill på hamnen. mys! <3 Jag tror den här sommaren kommer bli as go på campingen, thaikvällar, lammgrillningar, afterbech, spelningar och härligt sällskap! Kommer bli tomt när Moa&Sara åker tillbaka till Motala bara :/

På fredag är det första fidepuben, hoppas på en trevlig kväll! Och på lördag är det begravning för Robert, tungt..
På kvällen är det Vadstuck, inte för att man kommer vara på festhumör alls, undrar hur det blir.

Nu ska jag sova, eller inte för att jag kommer somna, har så mycket som snurrar i mitt huvud, men ska försöka iaf för jag måste få sömn nu. Har typ gått o lagt mig kl 4 varje kväll nu på senaste och jobbat dagen efter. Börjar bli en dålig vana.

Nästa vecka blir det nog Singstar kväll i min pub, det kommer bli sjukt kul om det blir av, gud ja! Ska bara fixa ett singstar, sen är det fest på g. Lite avsked eller vad man ska säga för Moa&Sara, Burgsviksgrabbarna och några av mina tjejor kommer nog iaf, myspys.

Jag har blivit lite mer seriös med min blogg, hur nu det kommer sig. Men jag kommer väl in i skrivsvackan snart igen när jag bara babblar gojja.

Puss på er my darlings!


Emotid.

Helt allvarligt, känner mig som ett jävla vrak. vet varken ut eller in.
En sak vet jag någorlunda: Vill du, visa det. Annars skiter jag i det..

Nu kommer en hemlig kompis och livar upp mig, bästa <3



R.

Fan. Din personlighet, din humör, ditt alltid lika glada humör! Kommer aldrig glömma stunderna med dig, stunderna då vi åkte runt i Dennis epa, när du red på Helens häst och lekte cowboy eller när du och jag drack hur mycket oboy som helst i ditt kök mitt i natten. Stunderna med dig glömmer jag aldrig.

Sov gott gubben, Rest In Peace Robert<3


Joe Purdy.

Jag vet inte vad jag ska skriva, det snurrar i mitt huvud och jag vet varken ut eller in. En sak jag är säker på är att det är midsommar imorgon och att jag ska jobba 9-18. En annan sak jag är ganska säker på är att jag borde sova för jag ska upp tidigt imorgon och fixa frippen till jobbet. Alla där ska typ ha krans, och det ser jag bara fjantig ut i så det blir typ att locka håret och sätta upp nå fint maybe. Får se om jag pallar gå upp bara, har inte försovit mig en enda gång till jobbet ännu så det kommer väl imorgon säkert.

Sluta - jag vill inte. Eller?


The Dragon´s Breath.

Undra vart mamma är? Jag har verkligen noll koll just nu, när jag går upp till jobbet har mamma redan åkt och när jag kommer hem är hon inte hemma och sen åker jag iväg på kvällarna och när jag kommer hem liggen hon och sover. Det har vart så nu tre dagar i sträck. Och nu när hon inte är hemma finns de inge varmvatten för ingen har hållit eld, så usch för att tända eld i pannan för man blir så himla skitig. Äsch nu pladdrar jag och ointressanta grejer. Jag tror jag ska sova tidigt idag, för det var länge sen jag somnade "i tid".


Puss på er my darlings!


Jobbjobb och mera jobb

Ja, idag var det riktigt trevligt på jobbet! Jag tror sommaren kommer bli underbar, så sköna folk där så :)
Nu ska jag leka med Andree, sen ska jag sova för imorgon är det back to work.

Puss på er my darlings.

noll fantasi

Har suttit i typ 5 minuter och tänkt på en passande rubrik men kom inte på någon. Noll poäng till mig i fantasi. Hela helgen har varit ganska kort eller vad man ska säga, i fredags var det skolavslutning och Gute. I lördags sov jag till kvart över 2, guttans! Sen hjälpte jag pappa att städa framt till 12, sen var jag fylledriver till mammsen. Idag hjälpte jag till med ännu mera städning och fix hemma hos pappa, sen har jag vart på pärkträning :) PÄRK<3 Det är verkligen kul, längtar till stångaspelen för en gångs skull! Även fast jag suger på pärk, haha. Ikväll blir det mys med tjejerna hemma vid Elin, min älskade, finaste, gulligaste, bästa Elin<3
 


NU: DUSCHEN! <3

sommar?

Det regnar ju jämnt, och gör det inte de så är det molnigt och grått. Kallas de för sommar? Man börjar ju undra. Iaf så blev det fint väder nu på seneftermiddagen men då kan man ju fan inte sola! Nej tittar inte solen fram snart blir jag crazy.

Haha, jag älskar verkligen listor, här är typ en as kul som jag hittade:

1. Första pannkakan blir aldrig bra
2. Ingen är lika ful som sitt passfoto
3. Om du säger till din lärare att du kom för sent för att du fikc punktering, kommer du att få punktering nästa morgon.
4. Om skon passar, är den såklart ohyggligt ful.


Puss


I wait for the sun, i wait for the light.

Sweden rock blev ingen större hit för min del. Mesta av tiden låg jag däckad i ett tält för jag blev sjuk redan första dagen, och det är så jävla typiskt att det ska komma just när man ska ha dom roligaste dagarna på hela året. SÅ BLIR JAG SJUK?! Naj fanfanfan, så nu äter jag äckel pencellin och jag hatar det! JAG HATAR DET! på hela festivalen drack jag inte en enda jävla droppe och låg mesta dels i tältet. Jag ville bara festa med dom andra, ville se alla banden, men nej jag orkarde inte, fatta, jag orkade inte. Jag ska inte klaga så jävla mkt, men det var faktikst lite synd om mig. JAG FICK IALLA FALL SE MITT ÄLSKADE VOLBEAT<3 sen var man där med dom bästa.


Nu ska jag städa rummet, för de ser ut som ett jävla bombnedslag. sen ikväll ska jag hem till Moa för hon fyller år. Hon ska få ett par as fräna hello kitty glasögon, en liten fickspegel med hello kitty och ett sminkset med hello kitty. Mosagosa ÄLSKAR hello kitty.

PUSS

SWEDEN ROCK FESTIVAL 2009

Ja, nu drar vi brudar. Jag har inte så mycket att säga, jag tror vi kommer ha så jävla kul! Mina favoriter, mina älsklingar, my darlings. jag <3 er.




Elin Hermansson, du kommer vara saknad.

tråkigamåndag

Är typ inga lektioner kvar nu, allt är typ avklarat! Jag har mitt sista prov nu klockan halv 12. Idag har jag lämnat in mitt turismarbete och mitt psykologihemarbete. Så nu är de inget kvar typ, så satans skönt! Tvåan är så gott som över!

Stockholm med klassen var en höjdare! Grönan blev ju faktiskt en hit trots allt jävla regn, det var skönt att komma hem till pappas lägenhet efter och duscha och dricka varm oboy på kvällen :) , helgen var väl också ganska okej, förutom att jag hatar kohagar för dom kan man inte gå igenom för Helen säger att tjurar kan döda en.

Brudar, my chicks, my darlings - VI DRAR PÅ ONSDAG!


RSS 2.0