one day left!

Åh ja, snart sportlov! När jag tänker efter så kommer jag inte få så mycket fritid, typ as mycket träningar, + den där tunga bördan som ligger på mina axlar.. MATTE B. snark. En jätte positiv sak är iaf att min älskade elin-camping kommer, hehe alla skrattar när jag säger att hon heter elin camping på min mobil, men men jag heter Camilla (G) på hennes så, Camilla Gotland. Aja, slutsnackat om mobilnamn! En jädra skoldag kvar, sen kommer älskade Elin :) , mys det ska bli! <3 

Idag är schemat såklart proppat också.. mamma kommer in och viska övningsköra i stan, sen hem o laga mat, sen iväg på träning, sen plugga och sen hej sängen. Varför är alla mina dagar schema lagda för? Jag har typ aldrig dagar då jag kan säga:"Jag tar dagen som den kommer!" men jag vet inte om jag tycker det är skönt eller inte, har lixom aldrig provat typ. Finns typ alltid någonting som skall göras.

SPORTLOVET:

Fredag: Hem till Burgsvik och mysa med Elin.
Lördag: Spela innebandy match, a- mot b-laget. Sen in till stan och typ kasnke köra laserdoom eller se Ibk.
Söndag: Se Jossan spela match.
Måndag: Spela träningsmatch med distriktslaget i stan.
Tisdag: Hem til Burgsvik igen för att gå till äckliga tandläkaren, sen träning i hemse på kvällen
Onsdag: Typ måste plugga matte!
Torsdag: En heldag med innebandy i hallen med underbara laget, laddning inför kval osv.
Fredag-Söndag: ÄNTLIGEN LEDIGT!!! sen in till satn på söndagen för en ny skolvecka..

Jag tror jag spyr, mycket att hinna med, och det komme bli ett hiskelens bussåkande. hatar swebus.

En sak som är toppen är att klassen skall till Tyskland hela vecka 11! :) , åker fredag den 6, borta hela den veckan som kommer. I morse fick jag brev från tjejen jag ska bo vid, och sen kommer ju hon till mig sen dåra. Hon heter Sharon Pile, och fick med en bild också. Tror de kommer bli najs, hoppas hon inte är en sån tjej som bara sitter hemma om kvällarna bara för jag ska FESTA! ;) Aja de kommer bli kanon, och hehe bussen ner kommer bli mindre kanon, typ mer än ett dygn ?! Hope for the best.

(äckligt långt inlägg)

Puss my darlings.

Du är mitt hjärta!

Pappa, du är mitt hjärta. saknar dig. <3

Nu när jag har lugnat ner mig efter dagens underbara match så tänkte jag blogga lite klokt. yeahyeah, helgen har varot kanon, precis osm helger brukar vara!

Fredag: Först skolan såklart sen massor med mys med härliga tjejer på restaurang! <3 , Pappa kom med båten  runt halv 12 då vi åkte hem till underbara Burgsvik! Träffa mamma äntligen , fast inte länge dock eftersom hon jobba mkt.. <3

Lördag: Jag sov ut rejält och myste runt i pyjamas halva dagen, sen ut och övningsköra lite i halkan med Jossan bil, mest för att låta den gå lite eftersom det mår prima om man gör de då&då. Efter lite körning var det dags att kila ner till Pappa och mysa med han och Moa framför brasan :) Kvällen spenderades med Middag hos Carina&Johan, mys med kusinerna, massa BUZZ spelande och tillslut kom även pappa och var med en sväng efter han hade vart nere vid farmor och ätit någon middag med vuxna. Inte så sugen på att åka ner dit, så var me kusinerna ist, mkt mysigare! :)

Söndag: Upp tidigt som fasen för att spela säsongens viktigaste match! VI VANN MED 7-5!! Jag tryckte dit 2 mål av 7, och vi har nu en KVALPLATS! :) Ska blis å underbart kul, de går inte att beskriva! :D Har även handlat lite idag, sen mest bara slappat och ätit pyttipanna.


LATER DUDES.

wiiiiiiiiiiiii

KVALET ÄR VÅRT! FAN VAD VI ÄR GRYMMA BRUDAR!! :)

Väntan på heaven.

Väntar nu på att Pappa ska komma med båten, så vi kan åka till underbara Burgsvik och underbara, älskade sängen! :)



På söndag brudar, på söndag är det vår dag!


Tjejerna ikväll!

Oh ja, äntligen. Det var så sjukt länge sen. Jag minns knappt när vi va alla senast, eller jo. Men då var ju alla utklädda och fina, allt var bra och så, nästan iaf. Nu skall det bli skönt att umgås igen, har saknat alla så mycket, går typ inte att förklara. Den enda som inte kommer ikv är Jonna, o du kommer vara saknad baby. yesyes. Det blir iaf för oss andra att gå ut o käka på restaurang ikv, sen mys i Alexandras lya! Pappa kommer med båten ikv, så vi åker till burgsvik runt midnatt, great för då får jag öva mer på mörkerörning! :) , och ännu mer great är att jag får somna i min underbara säng i Burgsvik. Heaven.

Du behöver inte vara som en jävla toffel hela tiden, ha en egen åsikt för helvete!



Puss my darlings, ha en skön kväll :)





Skolan

Har Engelska, och har precis skrivit writing i Engelska B. Fast det vara förra årets writing som träning inför natinella, det gick faktsikt bra :) , fast nu ska vi inte vara posetiva, för då går det säkert åt helvete med annat. Så nej, de gick uselt ;)


Nu väntar mat, sen har vi 3 lektioner kvar, sen äntligen är det fredag kväll och mys med tjejerna! <3

Pussmy darlings.

skönt

Fan va skönt de var o springa av sig all ilska från tidigare problem med andragradsekvationer. Sprang för fördsta gången ute i P18 spåren, och jag min jävkla klant sprang fel. helt fel, så de hamna väl tillslut på 7 km.. Men de var ju bra, fast när man inte vet vart stigen tog vägen och de var mörkt, då blev man lite rädd. Aja, nu vet jag iaf typ vart man ska ta av till 5 km-spåret.

Davve och Micke kommer snart :)

Puss.


HATA MATTE B

Jag skojjar inte, det finns inget i hela världen jag avskyr så mycket som jag avskyr matte b. Vad ska jag ha för nytta av andragradsfunktioner, kvadratiska modeller, konjugatregeln eller kvaderingsreglerna senare i livet? Allt jag vill nu är att gå ut tvåan, då ska jag lova mig själv en sak: Aldrig mera matte!

Nu när jag har fått ut mina agressioner så kasnke jag kan börja mitt riktiga blogginlägg, har ju inte skrivit på ett tag! Helgen var kanoners:
- Två nya möbler till rummet(en byrå och ett sängbord i serien MALM från IKEA), tack pappa!
- Tilllbringat mesta dels av tiden med helen
- Innebandy
- Fest
- 6-års firande av Nathalie
- Jobbat med hansaglimten

 * I måndags var jag trött, tog halv 9:e bussen in till stan, på söndagskvällen och den bussen gillar jag inte! Urk, sen på måndagen var de hur mycket jobb i skolan som helst, som vanligt. massor med astronomi arbetet, hoppas de går bra på redovisningen nästa vecka iaf. Sen var det gymmet på kvällen som gällde, SKÖNT!!!!!  Hem o äta lite tacos, sen iväg o mysa med alexandra<3
* Igår va det innebandytråning:)
* Idag ska jag ut och springa, härligt!

Nu pratar jag med Elin i telefon :) , <3

Oj, haha märkte ni vad uppradat allting blev? jag har noll fantasi och skall nog inte satsa på skrivarkarriären!
Puss på nästippen my darlings!

3 februari

Härlig träning idag, man mår verkligen bra när man känner att man rör på sig! Längtar redan tills torsdag då det är innebandy dags igen. Men som sagt, det är ju en dag emellan och dem tänkte jag tillbringa i skolan, ute på vägen min kärlektionslärare och sen på en äcklig buss, sen kanske i ett ridhus, sen hemma vid helen i lye! :) Längtar tills imorogn kväll, då man kan va uppe hur länge som helst med underbaringen helen, eftersom vi är lediga på torsdag! hihi, vad ka vi hitta på Helen?<3

Nu väntar tandborstning och kudden.
Puss!

1 februari

Jag tror jag säger det här ofta, men bubblan va tiden går snabbt. det är första februari idag. Vart tog januari vägen? jag klagar  iofs inte, för just nu vill jag bara ha sommar&sol.

Jag har totalt vänt på dygnet den här helgen, så det kommer bli svårt att vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar imorgon igen. Men de ska väl gå, skönt me ledigt på torsdag iaf. Då blire hem till helen i lye efter körlektionen på onsdag! :)

Nu ska jag pallra mig in i duschen, sen ska jag nosa kudde.







I´ll go wherever you will go
Love from C.


RSS 2.0