Pust.

Lite bättre humör, men fortfarande inte glad. Imorgon ska jag jobba till halv tre, sen går båten till sthlm kl kvart i fem. skööööönt. Se Melissa Horn, umgås med Helen, träffa pappa, julshoppa, och bara strosa runt. Ska bli så jävla härligt! Nu efter jobbet tog jag en dusch, & ska nu börja packa. Fastnar dock alltid med andra saker, t.ex datan. Anyway, hopp i säng tidigt är ett måste.
Puss.

punktpunktpunkt

DÅLIGT HUMÖR.
SOM FAN.
GODNATT.

The angel closes her eyes.

Visby igår! Hann med mycket, först gjorde jag och Andree lite ärenden, sen gick vi på thaithai och åt mat. Efetr det åkte vi ut till gamla kanonen som nu heter Uncle Joe´s, där spelade vi bowling och biljard typ hela eftermiddagen. Sjukt kul!! sen blev det blev fika och bio med underbara tjejer! :) Hur mysigt som helst! Underbar dag, och jag och andree låg sen däckade i sängen på hemse som två valrossar och knäppte på en film. Slocknade på en gång. Ska snart åka ut till burgsvik för klipp&sling vid Tessan! Det behövs, ser ut som sju svåra år.
Imorgon vet jag inte hur det blir, om jag ska in till visby eller stanna på sudret. Jag jobbar ändå på lördag kl 12, så kan inte festa gärnet ändå. Får se helt enkelt :) Det löser sig!
Nej, upp och hoppa, ta tag i sig själv.

Lightning Crashes - Live

Klockan är halv tolv en tisdag, jag är ledig, sitter på hemse och är uttråkad. Vaknade nio, såg en film, åt frukost och nu har jag inget att göra igen. Ska iaf gå till ica och fylla på mitt kontantkort och posta en sak.
Gårdagen var mys! Umgicks med pappa hela eftermiddagen, gick promenad, lagade mat, gjorde fruktsallad och bara satt och myste framför brasan hemma på Hamnvägen. Underbart, mer sånna eftermiddagar tack! Ikväll blir det innebandy igen, och imorgon drar jag och pojken oss mot visby för lite ärenden och såklart lite thaithai :)
Just de, på torsdag blir jag lite korthårigare, orkar inte med det långa jobbiga håret längre! Ska även fixa lite slingor osv, får se hur det blir! :)
om cirka två månader, alltså åtta veckor, sticker vi!! :) Sol, värme, äventyr, vänner, nya människor, resande, festande, upptäckande och allt vad som ingår! Min förra resa var underbar, och är hundra procent säker på att denna blir lika bra. Kommer sakna min pojk enormt bara... För jag älskar honom så fruktansvärt mycket. Men vi klarar det, det vet jag!
P&K!

mmmmåndag

jobbat nitton timmar lördag-söndag. och nu är jag ledig fram till nästa lördag! Vad man ska hitta på dessa dagar är ett mysterium! Medn det löser sig alltid. Innebandy tis, visby ons och spinning ons. Så lite planerat har jag ju allt.
Gick upp med Andree och åt frukost innan han skulle till skolan imorse, så jag var uppe halv åtta. slängde då in första tvätten. Ska tvätta helahela dagen så berget kan försvinna! Skönt. Pappa jobbar lite i visby idag, men när han kommer hem ska vi ut på 5km promenad!
24 januari - nu tack!
P&K

Krossa alla fönster

Sjukt va det har hänt mkt sen sist! Vi tog en kväll vid pappa i sthlm innan vi åkte vidare till norrköping, det var hur my som helst! I norrköping vid Jac var det underbart kul och händelserikt. Tror inte jag hunnit med så mkt på kort tid, plus att sova till 2 på dagarna! haha. den wekendeen innehöll allt man kan tänka sig.. Både bra och dåliga saker känner jag! Men mest bra! :) Hade det toppenbra! Saknar Jac nu som en dåre bara..
Jobbat, gjort massa bra ärenden i visby, vart med tjejerna, spelat innebandy, varit med fanny&annika, BOKAT RESA osv! Planet lyfter 24 januari till Hanoi, och därifrån tar vi oss direkt till laos. Sen vidare mot Thailand och Bali. Vill även till malayisa, filippinerna m.m, får se hur mkt hemlängtan man får och hur mkt pengar man har! Så vi har ingen hemreda bokad! Kommer bli hur bra som helst. Blir min andra Asien resa, och jag vill inget hellre än att åka nununu. Tjejerna jag åker med är Helen, Elin, Emmie och Sara. Underbara hela högen, så jag kommer trivas som fisken i vattnet.
Nej dags att hoppa i duschen sen rulla mot hemse.
Imorgon blir det häng med Helen och innebandy på kvällen - yes!
Pussochkram.

Remember how too trust.

Hela helgen var det jobb som gällde, dock var det lite fest i bvik på lördagkvällen, och det blev sent.. Och söndagens pass gick så satans sakta, och det blev ju mörkt mkt fortare eftersom man ställde om klockan också, så tröttare var man också på kvällen.. Igår var jag i visby, lunchade med finfina Karro, sen andra hemligheter och spektakel. Riktigt kul! Sen var jag en sväng och hälsade på Fanny, sen till Levide för att umgås med Helen. Vi däckade till scrubs. Imorse tvingade hon upp mig på en  morgon promenad kvart i åtta, sen slocknade jag till fler Scrubs avsnitt. Nu är jag i burgsvik för packning och tvättning. Imorgon efter att älskling har tatuerat sig så ska vi til Norrköping till vår Jac. Funderar ännu på om vi ska ta en dag vid pappa innan. Får se hur allt blir! :) Kul ska det bli iaf.
Puss&kram.

RSS 2.0