UPDATE.

- Har jobbat ihjäl mig
- Utgång på nya Kharma med Helen&Emma som slutade med polis-snack och en upphittad Helen påväg till MAX.
- En hel dag på Tofta
- Sett snabba cash med andree utan svensk text, ingen höjdare eftersom mycket av de viktiga snackas på spanska.
- VARIT ARG/BESVIKEN/LEDSEN.
- Campat med Elin i spöregnet i en skåpbil i ljugarn och vart på Pigan för första gången.
- Sett en hel drös med O.C avsnitt
- Köpt två nya klockor
- Haft en bra kväll på fiket som vanligt
- Det har varit dramatik så in i helvete också


Slutade kl 17, så ikväll blir det en slappkväll för börjar kl 8 imorgonbitti. Ska grilla med familjen och sen dra mig mot Andree och se Tjenare Kungen, för han har aldrig sett den. HAHA, älskar scenen när fjortispunkare står bakom en buske och kollar på dom och sen skriker Millan; "CIGG, MEN HALLÅ CIGG" och sen springer ungarna fram som små kultingar. Aja, de som sett filmen fattar.
Puss, nu blir det O.C


No sound but the wind.

Fide i fredags var riktigt tråkigt. Seriöst, ska fan inte ens dit nästa gång. Funderar på att fråga typ massa folk om dom vill åka med mig typ till Fårö eller något, typ tälta och bada i den där omtalade Lagunen som ligger där i krokarna som jag inte vart vid ännu. + att jag inte har vart på Fårö, så hej Norra Gotland om jag får sällskap!

Idag på jobbet var lagom pirrigt i magen, när strömavbrottet kommer kvart över 5, och cirka 70 matgäster kommer kl 6 för att äta lamm och hamburgare. Ingen fungerande kassapparat, inget stekbord. Lammet är ju grillat tack gode gud, och sen var det bara att grilla ton med hamburgare. Men vafan, vi klarade det tillsut, efter mycket om och men, och se på fan, efter att ha haft pengar i en burk och skrivit upp alla matgäster vad dom har ätit och druckit så.... STÄMMER KASSAN. Ka-tjing va bra vi är! Efter jobbet gick jag och Clara på promenad och vädrade våra tankar med varandra och varsin marabou.

På måndag blir det ombesiktning av bilen, och sen har jag bilen i typ en vecka eller ngt för mamma drar till Danmark. det gillar jag. & på torsdag är jag ledig, då blir det Tofta med Emma. & Linus är nere på ön nu, så han kanske skulle hänka. Så Gud, ge mig sol på torsdag.

Ska nog slänga upp några bilder i sommar-mappen på face, sen blir det sängen. Imorgon bllir det jobb igen.

!Puss!




Nu så...

... börjar det kännas som sommar! Värmen bara ökar, det är t-shirt varmt fan fram till elva på kvällen! Det gillar vi.

Stångaspels-kvällen var inte kul, faktiskt. Hade en skön förfest hemma i stånga hos Josefin, sen vandra jag och sofie dit lite innan alla andra, och sen såg jag typ inte henna mer på hela kvällen? Haha, inte tänkte vi betala, nej så ragga upp felicia och isabelle som inte heller ville pröjsa 130 spänn för att se smaklösa. SÅÅ, en soptunna och fyra smidiga tjejer, det funkar. Och när en får blod på fingret som sen var våra stämplar var som korven i korvbrödet. Aja, somnade gott i min säng i mitt älskade burgsvik iaf. 

Jobbjobbjobbjobb, men nej hallå? Idag var jag ledig faktiskt. Jag och Anna-karin köpte massa gott i affären och åkte till Västlands som är en liten strand i vamlingbo. & nu är jag brun som en pepparkaka! Det var en nice bakis dag efter en hård kväll på fiket igår. Vart kom alla folk ifrån? Seriöst, lilla Folkeryds i Burgsvik. Det måste fan ha vart över 300 pers. BYGG UT STÄLLET! Riktig kul kväll, som alltid på fiket. 

Badade just med Andree, typ i en timme eller något. han vinner i alla tävlingar man gör, & jag blir alltid lika sur. Jag måste träna bort att vara dålig förlorare, men jag vann iaf i att stå på händerna längst. Nu ska vi beställa hem kläder från internet, sen kanske det blir häng på hamnen med härligt folk, om jag orkar. fortfarande trött sen igår typ. JAG SVAMLAR SÅ IN I, pusspusspisspisspink.  


mjaa, nästa år kanske!

Ingen bra pärkdag idag inte, vi kommer igen nästa år så passa er! Lagom kul att missa sista matchen pga. jobb kl 15. Men aja, det funkar. Sitter nu nyduscshad och färdigpratad i telefon. Så, ska nog sova en stund för att sen åka till stånga imorgon för att kolla pärk hela dagen! ledig 8 dagar på hela sommaren nu framöver, nice att pricka in när det är stångaspelen. Så imorgon hoppas jag på att bättra på bränna lite, och för att få se lite kul matcher.

Har inte hänt mkt sen sist, jobbat på, vart med helen, vart med andree och sovit typ. Kom igen nnu sommaren, visa dig lite mer tack. Vill bli sådär härligt brun, ha mysiga kvällar med härligt folk, dricka gott och bara njuta. När kommer det? soon I hope.

 

pärk

vips, så var vadstuck och första fide över. HALLÅ, stanna ett tag för jag hinner inte med! Jag jobbar, jobbar, jobbar och jobbar och hinner knappt förfesta känns det som för man stressar som en dåre och då tappar man suget efter ett tag. Semester? JA TACK. Har jobbat både efter vadstuck och fide nu, titdigt båda gångerna. Nu tror jag att jag har kollat igenom schemat, och jobbar inte tidigt nån fest nu tror jag. Eller jo, typ två fiket kvällar, men det är lugnt för dom är ju på hemmaplan. IAF, så var vadstuck faktiskt kul, men vad gör alla småbarn där? Jag fick då inte dricka och gå på sånt där när jag var så liten. Fulla vid 12-13 år, grattis och bra framtid, och när ni ändå håller igång kan ni ju dra upp kjolen lite till, eller vänta nej det går nog inte. nej fy fan. Men jag hade jätte trevligt iaf, härligt sällskap. & en välbehövlig pratstund, Tack B.
Fide igår, SOMMARKÄNSLAx10000. skön förfest vid ronström med kubb och härligt folk, skönt med skjuts till fide, dricka gömd i en stuga, anna-karin som inte mår så bra efter en shot, träffa saknade människor, roliga kort man tar när man är på pinkpaus, kul cykeltur hem med a-k och ont i röven. me like.

NU blir det thaimat, sen träningsmatch i pärk i stånga.
Imorgon börjar jag elva, SOVMORGON!

I DON´T CARE, FUCK YOU.


äckliga mygg jävlar

Utrotas borde dom, fy fan alltså. Man kan inte gå i jeansshorts på kvällarna för då blir man ju uppäten, och långbyxor är ju fan för varmt. Jag ska trotsa myggen, dränka mig i myggmedel och gå med bara ben på kvällarna. just so you know liksom.

Nej men seriöst, igår var en härlig kväll på fiket. & nu känns det som om sommaren han börjat på riktigt när trubadurkvällarna är tillbaka i Burgsvik. & jag älskar alla oklara grejer man gör på dessa kvällar, typ som att dricka två kannor med sangria på 10 minuter med två galna&fina tjejer. Imorse klev jag upp 12, och var lite lack på mig själv när jag såg att det var fint väder, skulle det inte åska? Men glad ändå drog jag ner på campingen med skönt häng såsom Anna-karin, Mikkan och syrran med flera. Kvällen bjöd kubb i Connys trädgård, och jag och Anna-karin är nu världsmästare.

Imorgon blir det jobb, på fredag är jag ledig och då blir först en hel dag på stranden hoppas jag om vädret tillåter, sen blir det vadstuck för hela slanten! Dock börjar jag 11 dagen efter, men va fan, helgen kommer bli galen, för på lördag blir det först mys vid Ronström som fyller år, idag faktiskt för kl är över 12, GRATTIS HJÄRTAT, sen ska vi på fidepuben på kvällen. Shit nu blev det snurrigt, men aja skitsamma.

Helen, krya på dig mitt älsklingsgryn.

RSS 2.0