Du sålde våra hjärtan.

Du sålde mitt hjärta och realisation. Du sålde min stolthet på närmaste aktion. Du sålde min värdighet och min innersta hemlighet. Av allt det jag gav har du ingenting kvar. Jag ger vad jag har, men du ger ingenting tillbaks. Jag lämnar dig här, jag måste gå nu. Ja, jag lämnar dig här för jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du. för du sålde ditt hjärta, du sålde din själ så inte känner du smärta när jag tar mitt farväl. Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan. Av allt det jag gav har du ingenting kvar, jag ger vad jag har men du ger ingenting tillbaks. Så jag lämnar dig här, jag måste gå nu. Ja, jag lämnar dig här för jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du. Du sålde mitt hjärta och allt som var vårt, jag undrar än hur du kunde. Du sa: det var inte svårt. Nej inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan. Av allt det jag gav har du ingenting kvar. Jag ger vad jag har, men du ger ingenting tillbaks. Så jag lämnar dig här, jag måste gå nu. Ja, jag lämnar dig här för jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du. D U   S Å L D E   V Å R A   H J Ä R T A N

Den låten passar in så äckligt jävla perfekt, och den går på repeat 24/7.

Har varit på roadtrip med Björn och Johanna, of lord va kul vi hade! det var riktigt kul, välbehövligt, mysigt och totalt underbart. Fårö var lite större än jag trodde att de skulle vara, men fan det är ju pinsamt att säga att man är ifrån Gotland men att man inte varit på Förö. Men nu behöver jag inte skämmas mer :)
Efter hemkomsten blev det gym och filmmys med J&H. Igår blev det hemse och lekstund med Andree. Vi lagade Tacos, sen drog vi till Ronehamn och hade trevligt med Bäckman. Som sock skrämde upp oss när vi skulle hem. Han sa att vi skulle kolla i backspegeln för man ser alltid ansikten, så hade vi pratat skräck i två timmar innan också. Jag och Andree speglade bort alla speglar i bilen och körde 50000 km i timmen hem, sprang upp för trappen och berättade allt för Marcus. Jag vet vi är fjantiga. Andree däckade och jag fick fotmassage av Marcus i en timme! :) Idag var det jobb, slöt nu kl 01.. Imorgon börjar jag 12, så nu bllir det sängen. Snibboen ligger bredvid, myyyys.





Hide And seek

Nu är jag igång med jobbandet igen, första dagen på denna hösten var igår. På kvällen åkte jag till hemse för att umgås lite med Andree&Marcus. Vi spelade giutarhero och allmänt slöade. Åkte hem runt halv ett, då dom drog vidare på annat håll efter några bärs i magen. Vaknade typ halv tolv idag, riktigt skönt. Ikväll vill jag på krogen, men jag jobbar och det suger. MEN får tänka framåt, när alla sitter hemma i vinter mörkret liger jag på stranden. inte bara en vecka, inte två veckor. UTAN CIRKA TRE MÅNADER! Elller vi stannar tills pengarna tar slut, men vi har planerat lite, och de kommer räcka typ i tre månader. men vem vet, vi kanske skaffar småjobb, eller snålar som fan på boendet och bara solar, festar och så och inte är på hotellet. Clara sa att de är jättelätt att få jobb som inkastare när man är svensk, alltså typ stå utanför krogar och försöka få in folk på klubben. Det löser sig, det enda jag vet är att det kommer bli så jävla   u n d e r b a r t . 

Lyssnar på världens bästa låt för tillfället. Hide And Seek - Imogen Heap.
Nu ska jag ut på en springrunda, sen blir det jobb kl fyra!

PUSS


Slinkin´ low

Nu har jobbet slutat, och jag är fri. Eller fri och fri, är ledig fram till fredag! Då blir det jobb på fiket hela helgen, ska jobab där även nästa helg. Det ska faktiskt bli skönt, för det är lite halvt tråkigt att sitta hemma om dagarna.. Idag hade jag iaf sällskap av Johanna! Vi spelade betapet, såg O.C, lyssnade på musik och jag klippte gräset efter gnäll från mamma. Kvällen har spenderats på gymmet med Tessan, vilket vi nu bestämt ska bli en vana! Simma&gymma några gånger i veckan, tror de kommer bli hur bra som helst.

Ikväll ska jag nog till Elin.L som åker hem till sthlm igen imorgon. Hörde ryktas om lite vin kväll, så ska väl ta med några bira och joina dem där borta tror jag! Imorgon blir det Kneippyn och vattenland med Johanna. Ska bli sjukt kul, har typ inte varit där på.. 6 år? Bodde Pippi på Gotland? Björn, ibland börjar man undra! ;)


Lyssnar på Björnstammen och saknar C&M :/  vafan come back till ön!

Tänker på Dig idag R ♥


från och med du.

GRATTIS BÄSTA VÄN 19 ÅR ♥

 

Även fast sommaren snart är jag typ lycklig över det. Har mycket att se fram emot faktiskt. På lördag flyttar jag in i mitt hus med mamma igen. Det har varit uthyrt under sommaren men nu äntligen flyttar jag hem till mamma igen. Det har varit underbart mysigt att bo vid pappa i sommar, men ska bli skönt att flytta in alla grejer i rummet igen, och att få träffa mamma varje dag. Jag är en liten mammagris. Alla säger att det ska bli så jävla skönt at flyttta hemifrån nu när studenten är tagen, men jag tycker det ska bli skönt att få flytta hem! Jag har bott hemifrån i tre år nu. Tre år utan lagad mat som står på bordet varje kväll. Så jag är lite små-happy inför hösten :) Hösten kommer också innehålla jobb, planering med johanna och mycket tid med familjen&kompisar. För dra på trissor.. Efter nyår sticker jag och johanna till Asien i tre jävla månader!! Det ska bli helt fucking jävla underbart! Det är min lilla morot när man vet att man måste spara varenda penning från att ha slitit häcken av sig i sommar. Det är det värt, miljoner gånger om.

Sen sist har det hänt endel.. Nakenbadet på hamnen med Emma&johanna, en riktigt lyckad tisdagkväll på fiket, PUMPOLAGET, middag på Joda, JOHANNA&ALEX HAR KOMMIT HEM FRÅN UKRAINA :), en lite mindre kul kväll på pigan, skjutsa på en annans spyande mamma;), fått ett jävligt "bra att ha nummer" och haft sin första soldag på jävligt länge.

Nu O.C och imorgon blir det jobb. På kvällen vet jag inte ännu, ibland händer det inget på gotland, och imorgon händer allt på samma gång: Nostalgi afton i Garda, Mistake på Fidepuben, Kubb-vm i Rone & PistOff på Bruna dörren. Vafan!


RSS 2.0