You are my heaven on earth, you are my hunger my thirst!

Här sitter jag.
Tankarna snurrar som aldrig förr.
Skulle behöva mina älsklingar J&H just nu.
Vill bara sitta på en terass.
Och bara vara.


<3

Innebandyinnebandyinnebandy

Det är verkligen det bästa som finns! Lyckad match idag, även om vi förlorade med 5-4 mot Ingmarsö, vi kämpade bra och skall vara riktigt nöjda eftersom vi inte tränat speciellt mycket med klubba på de senaste månaderna. Bra kämpat brudar! :) Och jag gjorde min debut i backposition..

Kvällen spenderades med Emma och vi gick på bio, baksmällan! jag har typ aldrig skrattat så mycket, fyy faan vilken dundersupermegarolig rulle! den ska jag garanterat se fler gånger.

Du är ett stort jävla frågetecken, och jag vet ingenting... helt ärligt -  jag vet ingenting.

Nu ska jag deppa med glass&jordgubbar, tjing.


Grattis R<3

Idag skulle du ha fyllt 18 år.
Idag skulle du varit lika glad som du brukade,
Idag skulle du skrattat det där gulliga skrattet.
Grattis Robert på 18års dagen, hoppas du har det bra.
Jag, Helen & Jonna kommer och hälsar på dig sen - Vi saknar dig!




Den här bilden är tagen när du var hemma vid mig på Valborg,
du var så glad
- jag minns de som igår.


Lördag

Igår var det min sista jobbdag för denna sommar! Jobbde hela 11 timmar, vi hade spelning och krogkvartetten spelade, hur mycket folk som helst! Dagen avslutades i Andrees säng med några folk och filmen stockholm boogie. haha, de var ganska dråpligt kul, kom hem halv 3 typ, sen sov jag fram till 12 idag, heaven!

Idag var det Visby som gällde, kollade när syrran och Endre IF spelade mot Sveriges Landslag! Vilken underbar match det var att kolla på och resultatet slutade med 6-6 :) Efter det åkte jag till min nya lägehet i Visby, flyttade in lite saker och hämtade min nyckel, fan va härligt! Flyttar in resten på måndag, Längtar! Sen drog jag och pappa oss mot donken och käka, sen bar det av till Jonna och Havdhem! haha, jonna korkade just upp en flaska rosévin, och kvällen är ung!

På tisdag morgon bär de av till Norrköping med bästa! Hoppas på en sjukt kul veceka med mkt festande! Det är ju hur mkt som helst som händer när vi är där, typ augusti festivalen och rixfm festivalen, så nu jävlar brudar! Sen utgång i Sthlm på lördag kvällen, JAA! jag är en lycklig människa just nu!

Nu: Jonna<3


sjung hopp f a d d e rrrrr a llanlej. SKÅL ?

Personalfest igår, fyfan va lyckat det blev! Först var det tävlingar och kräftor hemma vid Börje&Ewa, sen dansade vi sjukt mycket och bara hade de underbart! Haha thailändarna är skönast i världen, typ Net, haha jag har på film när hon säger att hon älskar mig på thaländska - SANDRRAKON! hihi, lille Net. Sen är hon rolig när hon ska skåla på svenska: Skål ta mi fan, eller skål gubbjävel! haha, iaf så drog vi upp till fiket efter för vi hade bokat bord, haha alla satt helt lugnt och lyssnade på trubaduren, men sen kom vi o ställde oss längst fram o alla skratta åt oss, ajmen vafan man lever bara en gång och vi hade as kul iaf! Kvällen var crazy som alla andra tisdagar har varit den här sommaren och idag mår jag som jag förtjänar, fyfaaaaan.


Nu ska jag sovee, sen kommer min Emmaälskling till mig ikväll så ska vi mysa med AndreeÄlskling, fast han vet inte om de ännu bara, hihihi.

Pusspåer, haha;)

Älskling 18 år

Grattis min plutt som nu blivit stor flicka!<3

ME COUSHLE, min äskling, mitt blod<3


dålig fantasi på överskrift.

kvällen blev lugn och jag ska redan sova, skönt! Klockan är bara runt 12 och jag börjar inte försen 10 imorgon. Jobb fram till klockan fyra sen ska jag på kräftskiva vid farmor. såå skönt o ha flyttat in i mammas hus igen, totallycka gånger miljonerstusen. nu ska jag nosa kudde i min underbara säng och vakna utvilad imorgon - heaven.


Puss, jag borde sova nu innan jag skriver något som jag inte borde skriva.


happyface?

ja, faktiskt! helen&jonna mina två sötnosar gör mig så lycklig. vi dissade kubbvm totalt och myste på helens terass istället, so much better. Haha, o felicia dina sms förgyllde vår afton, fylltrys :)

Nu ska jag sova, sen jobba imorognbitti, sen ledig på kvällen och då blir det, det vanliga, J&H. jiha! tänk framåt, så jävla mkt jag ser fram emot. jag har körkort, ska köpa bil efter sommaren, ska åka till norrköping i en vecka med bästaste brudarna, ska flytta in i lägenhet med skönaste brudarna, jag ska spela innebandy hela hösten, jag SKA TA STUDENTEN I VÅR, jag slutar snart jobba(bara en vecka kvar typ), åh kan inte bli mkt bättre!


Nu - min efterlängtade säng som jag inte sovit i på 6 veckor?!?!?! :D

...

J&H, finns ingen som ni.




Hejdå, ha en helvetes-satans-jävla-skit dag!


Sov gott?

Nej, för jag kommer aldrig kunna somna.

RSS 2.0