Första advent

Vart ska man börja? HELGEN HAR VART UNDERBAR! det hela började med att jag tog bussen upp till havdhem för att spendera kvällen med Johanna, Olivia och Jonna. Vi hade så förbannat kul! Idol, johannas kläder, shakeface, hoppbilder(där jag slår till jonna och johanna ser ut som kung fu), ehhm fnatt i dushen och massor med skratt! <3
Lördagen var det Innebandy för fullt :) Med A-laget vann vi mot klinte med 6-1. och sedan dubblade jag  och spelade även med B-laget där det blev 3-3 mor Visby Ibk. Jämn match, men mycket onödigt skit där på slutet. jävligt onödigt.
Kvällen spenderasdes med underbara pappsen och brorsan. Tacos o lite för mkt bira för en del ;) haha, sen gick vi ner och var barnvakt åt våra änglar nathalie och moa. Myyyyys! <3
Söndagen, haha. Jag, mamma och jocke hade en kul morgonstund i köket ;) haha. mamma gjorde bort sig totalt och vi skrattade! ajfan. jag har världens BÄSTA familj.<3 lite sorgligt att åka in till stan för en vecka i skolan, men mamma kommer iaf in på tisdag så ska vi julhandla :) , söndags eftermiddaggen var jag och josefin o såg Visby ibk herrar, vinst med 9-4. Min lilla slemma var där också! så fick träffa henne också! Vi sklijdes åt med en sista kommentar: "vi ses imorgon kl kvar över ett" -fan va skönt med sovmorgon!!
Jonna sleepar over ikv också , sen kommer Elin med båten fram mot kvällen<3

Du gjorde helgen ganska spec också, hihi :)
naj slut tramsat, inse Camilla. eller?


PUSS!<3


Innebandy<3

Dagen har bara rusat förbi, och med mycket glädje! G på matte provet (!!!!) , massor av fina dikter på poertyslam, Innebandyträning med mitt underbara lag, en sovande helen här i natt. Jaadu, har jag haft en perfekt dag eller what? Så har jag lyckats få ihop en bra uppsats om Vänskap också. Jag är på topp idag känner jag. Fast dagen börjar lida mott sitt slut, salut. (poetryslam insirerar mig). Nu ska jag kurra ner mig under täcket och nosa kudde.


Sleep tight my darlings.



Vinterland.

Dagen började perfekt. Världens bästa mamma gjorde jättegod frukost, Yougurt med musli och hallon, mackor med tomat, kokt ägg och juice! mums. Mesta dels av dagen har jag mysit med snibboen, men han blev lämnad ensam när jag åkte med bussen in klockan 16.35 för att spendera kvällen med Jonna. Vi har vart ute och gått i Vinterkylan, Myspys! Nu väntar en härlig dusch och sedan ska vi se någon bra movie! :)


I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.
Jag Älskar Dig<3



All my love and caring//

Camilla


I´ll promise you that.

Redan torsdag, vart tog den här veckan vägen igentligen? Jag ser de positivit i alla fall, för imorgon ska det bli mys, oj va jag längtar. Jag kan lov att helgen kommer svischa förbi. Ta en dag i taget, och gör den till guld.

Matte b suger, och jag bara fasar för nästa år när jag ska läsa matte C. Jag tänker välja till det  på individuella valet iofs, men man måste ju typ ha det nu vad man nu än tänker bli "när man bli stor" så det är väl lika bra o läsa det direkt.. Just nu vill jag bara ha studentdagen, fy fan vad jag längtar! Ett&etthalvt år kvar!!

jag hostar så mycket så jag tror mina lungor ska spricka, helt seriöst. Jag blir galen, jag saknar innebandyn så sjukt mycket. Jag blir så sur, kommer nog inte kunna va med i lördag på matchen. Men jag ska iaf sitta troget på läktaren, och visst ska vi putsa fönster på Alfakassan innan? Får iaf umgås med laget då, thank god.

Alla bloggar pratar om skriv torka, och jag kan säga er att jag tror jag har det jämnt.

Host&snörvel // Camilla



Deep inside.

Lördagen den 15 november, Såg dig för sista gången. Du såg så fridfull ut. Whiskyn och snusdosan låg bredivd dig. Glasögonen och kepsen var naturligtvis på. Du var fin.


Everytime I think of you, I always catch my breath.


Alla tankar snurrar, mycker händer och här står jag. Mitt i allt vimmel av människor och prat. Kloka ord kommer ut munnarna, men även ord som inte alls har någon betydelse. Jag tänker, tänker o tänker men aldrig kommer jag fram till några svar. Jag känner att snart, alldelles snart, kommer  mina känslor välla över som en kastrull och det kommer kännas precis som det också, jag kommer känna mig som vattnet som domnar bort på den varma spisplattan. Allt går runt som en cirkel, men ändå står jag helt still? Dagarna passerar lika snabbt som sommrarna och kvar blir jag i höstmörkret. Det är konstigt hur man kan känna sig så jävla ensam, när man har fullt med folk omkring sig. Jag vet att jag har folk jag kan prata med, och det är skönt, men förlåt om jag inte vänder mig till er, för jag känner att jag kommer ha en lång period nu som jag bara vill känna efter vad jag vill och bara sluta in mig i min själv och mina egna tankar..
Jag hoppas ni förstår.

Love and understanding//

Camilla



 


bloggfnatt

bloggen lever sitt eget lilla liv när den har lust, och den har nu drivit med mig i typ 20 minuter. Men som tur är så kom jag in tillslut.

Jag är inte riktigt insatt i hela val grejen, men jag har förstått nu att Amerikas president i stort sätt typ kan styra hela världen, hans handlingar påverkar hela världens befolkning och när jag tänker på det blir jag lite rädd. Hur kan en människa ha såmycket makt? I vilket fall som helst är jag glad att Obama vann, för han verkar klokast trots allt. 

Mina tankar snurra så förbannat mycket, jag blir nervös av allt, men jag hoppas på det bästa.

INNEBANDY LÖR-SÖN <3 

All my love //
Camilla


klant.

Om jag ska vara helt ärlig så brukar jag hålla koll på mina saker och jag tappar nästan aldrig bort grejer, så nu undrar jag.. Var fan är min historabok?! jag tror jag håller på att bli sinnessjuk.


haha, jag läste just världens bästa och roligaste tidning. Jag var till och med tvungen o ta kort! Tack till er som förgyllde min dag. Och en sak till som är väldans bra idag är att det är korvstroganoff i skolan. Helen kommer dö av lycka. jihaa.

TRÄNING IKVÄLL<3

Snurrsnurr.

En sak jag hatar är torsdagar, Elin har sovmorgon. Jag hatar o kliva upp ur sängen o se henne bara vända på sig o muttra njutande. Imorgon är det torsdag, blä.

I Lördags var de underbart kul och jag vill bara säga en sak i min roll som pirat: ROCK`N ROLL!



halloween

Kan du antingen sluta upp med alltihopa, eller bara vara lite mer tydlig i dina moves, för just nu är allt bara blirrblarr..

Happ, sitter här med trötta käkar efter allt skrattande igår, och jag vet att skrattet kommer att bli en höjdpunkt ikväll också. Stackars mina käkar. Pyjamas har jag fortfarande på och jag tänker ta av mig den i allra sista sekund innan bussen går till visby. Snibboen springer runt här o mjauar om att han vill ha mat, så duktiga matte får väl krama om honom o ge honom lite catfood.

Gårdagen var helt perfekt, och systrarna Wiberg ska ha ett stort tack! Laget börjar lära känna varandra nu, härligt! Vi är ju ett ganska nytt lag med hopplockade folk, men jag tror de kommer bli riktigt bra! :)

Ikväll är det maskerad igen och jag ska va pirat! så måste fixa min outfit nu, later dudes.


RSS 2.0