Just Tonight.

Färdigflyttad!! hur underbart som helst, och jag älskar det. Bo lite för sig själv ett tag, innan pappa anländer till burgsvik runt den 16-17. Toppppppp!
Nu blir det jobb i 10 dagar framöver, sen är det ju fasen redan stånga spelen? Tiden går för fort, har hunnit träna en gång. lyckat. Kunde inte idag p.ga att jag var tvungen att kila ner till jobbet och hjälpa till med kassan. jag får träna med Helen!
Ikväll blir det bara tidig sängdags, men imorgon blilr det Spa-kväll vid tove med T&H :) hur skönt som helst. Ska snappa alla bilder från London då också tänkte jag.
På fredag ska jag äntligen få träffa sjukaste, bästaste skaran igen. & ALLA kan samtidigt. kors i taket. Ge mig freedag nu, genast, bums. Thanks.

torsdag

Jag tror inte på att det blir en bra sommar detta år faktikst, det kommer bli pissväder, kommer aldrig hinna träffa Andree, inge roligt häng-folk, inga mysiga kvällar och inget röj för fem öre. Negativa Camilla är framme, men det är fan sant! det är snart Juli, och vart är solen? nejskitihelvete.
det positiva nu är iaf att jag börjar jobba på campingen och har bara ett jobb.. & att jag snart flyttar hem till pappa, U N D E R B A R T !
Midommar är ännu oklar, men får väl reda på mer när festfixaren Mr. H ringer ikväll. Hon får kirra folk och fest. Är iaf ledig lör-sön och det ska bli sjukt skönt efter 11 dagars jobb i rad! På lördag ses vi på Gute.
tack för låten du visade igår helen, lyssnar sönder den nu. hejs.

SRF 11.

Vet inte var jag ska börja, hur jag ska förklara, vad jag ska säga osv.. Men det var det bästa som hänt på länge! Även fast man var sjukt sliten när man kom hem, har jag fått energi igen på något konstigt vis. Sweden Rock - vi ses nästa år utan tvekan!
back to work och allt rullar på! Från och med nästa vecka börjar jag på campingen, ska bli underbart. slippa ha två jobb, förvirra sig, ha jobbiga tider, inte veta schemat försen typ en dag innan och aldrig ha tid med saker! Irriterande.
Men nya tider, nya tag! På lördag ska jag och andree på bröllop i botaniska myspys, har faktiskt aldrig varit på ett bröllop. Donner tar studenten idag, helen har redan tagit studenten. jag älskar studenttider, alla är så glade.
På med en film och slocka, upp med tuppen imorgon, tjopp.

ajjjj.

Dagen på jobbet började lagom kul.. hällde över hett vatten på foten så har världens blåsa och vet inte hur jag ska komma i ett par skor på flera dagar. Imorgon ska jag servera på björklunda, och då kan jag ju inte gå runt i strumpsuk, foppaskor eller utslitna tofflor? AJ.
London var UNDERBART och väskan var fullproppad med godsaker när jag kom hem. Helnöjd och hade det sjukt bra med H & T. jävligt bra och värd resa! Nu ser vi fram emot nästa mini semester.. SWEDEN ROCK PÅ ONSDAG!
Båten är bokad, bilen fixad.. nu är det bara tältet kvar, men det ordnar sig alltid. & systemet såklart!
Alla har långledigt nu och jag är äverlycklig som har lörrdag och söndag ledigt! Tror det är första gången som jag är ledig en HEL helg på.. ja jag kan inte räkna. Invigning på hamra krog imorgon, jobb fredagmorgon sen ska jag njuta galet. ikväll kommer pappa!! <3
Nu ska jag tvätta, städa och sen bara ta det lugnt hela kvällen och tänka på alla 92:or som har mösspåtagning ikväll. Hoppas ni får kul småskitar, är liite avis på er som har hela student och bal kvar.
Pussdå.

RSS 2.0