Friday.

Härliga dagar har det varit!
Jobbjobbjobb
En fin onsdagkväll i Visby på Etage för att lyssna på Marco.
Påskmiddag vid farmor.
Grillning i Sigvalde.
Bus med bästa Andree.
Varit och snackat med Björklunda, där jag ska hoppa in och jobba lite till mitten av Juni.


nej, ha ett helvete :)



Home is whenever i´m with you.

Är på hemse och väntar på att kocken ska blir klar med maten så vi sen äta och sen springa ut i solen! Klockan är redan halv 3, vi sov lite för länge idag. skäms. Vädret är ju på topp och jag är ledig. Det händer inte ofta.

Har inte skrivit på ett tag, men jag gör det bara när jag känner för det, så förvänta er inget liksom.
Sen sist har det nog inte hänt jätte mkt.. Har varit i fjällen, ramlat i två timmar på en snowboard (inte min grej), jobbat på spelning på fiket, jobbat alla helger sen jag kom hem, härlig förfest, fyllt 20, haft 28 st hemma hos mig på tacos och bara myst med dom jag tycker allra mest om.

Nu är maten klar, sen ska jag och Andree ut i solen.
Puss.

The only line that´s true is the line you´re from.

Nyss hemkommen från jobbet och är lite lagom trött sådär så ska nog lägga mig i sängen och titta på säsong 7 av OTH som jag fick av bror min igår. Fick även alla säsonger av Family Guy, simpsons och How i meet your mother. Nästa vecka kommer pappa ner med alla säsonger av O.C, scrubs och greys. LYCKLIGTJEJHEJ!
Innan jag slänger mig i sängen ska jag städa rummet och packa till fjällen.. dags att ta tag i det nu känner jag, åker på fredag.
& sen har jag fyllt i schemat inför sommaren idag också, kommer jobba en hel del i sommar men jag har valt det själv och jag vet att det kommer vara värt det i slut klämmen. Burgsviks camping är ett kanonjobb, så ska inte klaga :) Härligt att ha jobb fram till Augusti faktiskt, det blir tråkigt att vara hemma i längden. Jobbar nu på Fokeryds fram till början av Juni, så det blir nog toppen bra allting. Hösten är lite oklar ännu, men jag har ju mina funderingar som sagt.
nej ta tag i livet var det. men först; lite blandade Asien bilder!

Det var ett smakprov på lite bilder, resten finns på facebook!

nattinatt

Härlig kväll som innehöll mysig middag med familjen, hälsat på småkusinerna och deras 2 veckors gamla kissungar, och massa snack med bror. har ni kollat halvt på BB samtidigt som jag gått igenom massa "jockemusik" då han ska visa alla bra låtar. Vi har tyvärr inte riktigt samma musiksmak. Imorgon ska vi gå igenom allt Jocke har på sin data och så ska jag få det, bland annat 5 säsonger av how I meet your mother. HUR BRA?
bild på bror och den minsta kusinen Moa. Grattis på 26-års dagen.

5 April.

Många som fyller år idag känns det som. Säger grattis till bl.a min Bror och Sofie! Ikväll blir det middag hemma med Joakim, Roger och Mamma. Lax, mmmmm!

Just nu sitter jag på hemse, Andree har tagit bussen till stan för att gå på praktiken, och jag väntar på att min buss ska gå runt 3 hemåt till bvik. Har kollat reprisen av BB från igår, vafan ska jag göra när dom avsnitten är slut? Ne, vill inte ens tänka på det.

Imorgon blir det lite jobb igen, på torsdag ska jag klippa och slinga mig vid Tess och på fredag drar jag till Sälen. Bra vecka helt enkelt. Puss.

 

 


nosa kudde dags.

Efter att ha jobbat ett dödar-pass på 10 timmar så väntar nu sängen.

Grattis Hansas Herrar till vinsten och uppgången i div.1! Sjukt duktiga är ni och ni är verkligen värda detta!
Imorgon blir det jobb igen, ännu ett dödar-pass väntar. Det är verkligen inte kul att jobba helg alltså. Speciellt inte att springa häcken av sig, sen när man kommer hem är man så uppe i varv att man inte kan somna. Slutade vif tolv, men är fortfarande pigg. Det är nog det värsta. Men nu ska vi inte klaga, det är härligt att ha jobb.
Veckan som kommer blir nog en bra vecka. Bror min kommer hem på tisdag, ska käka middag och lite och sen på fredag drar jag till fjällen. Emellan där ska jag jobba också.
Hur mitt liv ser ut efter sommaren har jag spånat i nu ett tag, och jag har bestämt mig att pluggandet får vänta ytterligare. Jag ska resa mer, har jag kommit fram till. Volontärs arbete i antingen Afrika eller Indien i ett par månader tror jag blir min höst. Sjukt sugen på det.
nej, natti.

Lördag.

Sitter här i min underbart mysiga morgonrock och vill verkligen inte gå till jobbet om en timme. Jobb lör, sön, mån, ons. Sen på fredag drar jag till fjällen en vecka! Ska bli sjukt kul, skidor är fan nästan, men bara nästan lika kul som en solsemester.
Hänt sen sist?
Haft en supermysig dag med Helen.
Haft roliga, fina dagar med Andree.
Fikat hemma vid Tove i Burs och spånat på en weekend till London i Maj.
Simmat.
Hela hallen gungar.
Lagt upp alla bilder från Asien.
Shoppat.
Bowlat och spelat pingis med E&H.
Vart vid spökhuset i Lau med Helen och Albin.
Fyllechaffis.
Och NU: Följer Hansas andra kvalmatch på nätet med spänning, och med update i varje periodpaus av Mr Hugo!
Ska väl börja göra mig iordning för jobbet nu, lär bli en sen kväll.
Puss!

RSS 2.0