bläääääääääääääää

Ingen bra dag idag. inte alls. jobbade 12 jävla timmar, slutade nu 00, och imorgon öppnar jag kl 8, JIPPIE. fast idag är det ju LÖÖÖÖÖÖN!!!!!!  så lite bra har den varit, för när den kommer blir man lite gla. Har jobbat 167 timmar denna månaden, alltså 7 timmar mer än heltid. tummen upp på det faktiskt!

Lyssnar på bästa L.W och försöker bli trött, fast det går inte. måste sova lite tror jag. Imorgon kväll är jag ledig, och börjar inte försen 12 på söndag, får se vad som händer. kommer väl vara ett levande vrak, så kanske bara hemmakväll? Får se. Ut och springa efter jobbet iaf, det ska jag!

& nästa helg ska jag fan supa, om jag så ska supa själv. har ett flak öl att gå loss på, såå! + att jag är ledig fre, lör, sön. Så tjejer, ni vet vem ni är, KROGEN? :) (emma du får följa med om du inte spyr denna gång, tack!)

Om man skulle sova, ska bara hitta min snibb så jag kan sova gott.


L-Ä-N-G-T-A-R  T-I-L-L-S  V-I  D-R-A-R!





  


Your winter.

De senaste dagarna har bestått av jobb, gymmet, mys med tess & varit mesta dels med andree. Har hjälpt honom med en läxa på samhällskunskapen, fick ihop typ 2 sidor. "vi gjorde den tillsammans :)" Är jag dum i huvet som saknar skolan och plugg? sinnessjukt, men sant.

Andree kommer med bussen nu typ 23.20. vad gör man fram tills dess då. Myser med snibboen och kollar svensson svensson, jatack :) LEDIG FREDAG LÖRDAG - HEAVEN! 

 

miss you.

 


You see there´s no real ending.

har haft lite ledigt i helgen! I fredags slutade jag 17 efter ett 10 timmars pass. Då åt vi kräftor och grillade hemma sen var det full rulle in till stan och Emma. Krogen skulle vi på men.... så långt kom vi inte. Det blev en galen kväll ändå vill jag lova. Ska inte avslöja mer, nejnej. Dagen efter vaknade vi i högrän typ 11 efter att ha tagit taxi hem från stan. Jag åt mkt frukost, medan emma åt en melonbit och sen blev det en tripp som toalettdykare :) Lördagen tillbringade jag med andree. Vi åt thaimat två gånger. Till lunch blev det thathai stan, sen ville vi ha mer så lagade det igen när vi kom till hemse. Sen var vi vid bäckman, sen däckade vi rätt fort när vi kom hem vill jag lova. & Bäckman.. Vi måste sluta prata om spöken och 2012 för jag kan itne sova om nätterna!!

Idag har jag jobbat i hela 11 timmar, nu blir det svenssonsvensson som vanligt. hej jag har inge liv!
p.s ANDREE DU FÅR ALDRIG TILLBAKA DIN TRÖJA, VÄRLDENS BÄSTA SOVTRÖJA d.s


"långledigt"

ahh, min långledighet börjar närma sig sitt slut. Exakt 16 timmar kvar till jag börjar jobba, har nu varit ledig i 6 timmar. Tjoho vad jag gillar att jobba intensivt. Som tur är förgyller jag min lediga tid på BRA saker. Ikväll har jag gymmat, sett Idol med Tessan och så har vi spanat/snokat på fejjan, as usual. Imorgon ska jag sova länge, minst till 12 om inte mina kära katter väcker mig innan. Nu när de är fight här hemma när vi fått tillskott på en liten Nancy så är de alltid det där jävla gnolandet (ni vet när det låter som ett litet barn som skriker av smärta, äckligt) på snibboen&ziggy, och fräsande från lilltjejen.

&justdet! I tisdags var jag hel ledig då var det en heldag med Tessan i visby, det var riktigt mysigt! Vi fikade på ringduvan och njöt av solen, promenerade på visbys gator, T fixade sina naglar på StudioBlå och sen tog vi med oss hämtsallad och satte oss i Almedalen mot muren. SJUKT HÄRLIGT! + att vi shoppade loss på second hand. Det blev fyra väskor, ett par korta shorts från Filippa.K och en ursnygg mag-topp. I´m in love. + att jag hndlade smycken från lindex. BRADAG helt enkelt.

nu blir det svenssonsvensson och sängen, sooooovmorgon.




lite bilder sen tisdags dåra





trötttttjej

jobbat 11 timmar idag, och upp imorgon och jobba igen. Slutkörd! På tisdag är jag ledig, då ska jag och Tessan ha en heldag i Visby med picknick i Almedalen och mys i visby + gymmet på hemvägen. Kommer bli en p-e-r-f-e-k-t dag!

vad har hänt sen sist då? Förra helgen var det jobb (bakade 47 pizza på två timmar jiha) och sen blev det en lördag kväll med Albin&Davve, long time agooo. Vi gjorde inget alls, skönt faktiskt! Sen hela veckan har jag gjort lite spridda saker: Gymmat, varit mkt med andree bäckman och kim, shoppat, fått handen ihjäl kramad, jobbat, gjort en AWESOME playlist på spotify, ätit på glassbaren mmmmmm.
Funderar på att sova faktiskt, ladda om batterierna liksom.

p.s det är catfight här hemma, bokstavligt talat d.s 


RSS 2.0