ge mig måndag

Nu har lucia tiderna lugnat ned sig och jag är åter tillbaka i hederliga, underbara Burgsvik. Sista uppträdandet var den 20 i Domkyrkan, då vi uppträde som grupp - utan lucia kläder. Vi sjöng då för att samla in pengar för hemlösa med många andra artister. 130.000 fick vi ihop allihopa till de hemlösa :) det var mkt fint, och alla artister var så duktiga! Men som sagt, nu är jag tillbaka hemma, och jobbar min sista dag på Folkeryds imorgon. Sen är det nyårsafton på fredag, mys med lucia tjejerna på lördag och på söndag är det packapacka och vara nervös-dag. sover vid Andree på söndag då vår skjuts går från hemse till flyget, och då kommer helen och umgås med oss också! :) Tror jag ska dygna, för ska typ upp vid 3-4 på måndagmorgon, flyget går 06.40!
Vad har hänt sen sist då?
SJUKT KUL fest på terra nova?? som Therese ordnade, åkt pulka efter bil med andree som chafför, hjälp! det gick bara 40 dock, men det var läskigt, en konstig julafton, en peeerfect utgång på hp5 på juldagen, har träffat lille sofie budin efter hennes england resa, många dagar i visby, planerat en nyårsfest som sen blev inställd, & vart mkt med Andree.  
Ska snart iväg till Tessan för den sista planeringen, sista kuren av det äckliga drick-vaccinet mot tarminfektioner, planera all packning.
Måndag morgon börjar vår resa. visby-arlanda via flyg, arlanda-moskva via flyg, moskva-peking via transibiriska järnvägen i 6 dygn. Sen är det jag, therese och ASIEN!
<3

Feels like home - Edwina Hayes

Känslan av att sjunga till folk som gråter av glädje, har nog inte upplevt något större än det. Många gamlingar grät och så, men du lilla tanten.. Dig kommer jag inte glömma. Du var den sötaste i världen, och att se hur glad du blev - det är nog det största jag upplevt i mitt liv. Ni som läser försår nog inte riktigt, men det gör inget, för jag kommer ha känslan med mig hela livet.
& ni tjejer. Sara Olsson, Therese Lyander, Rebecca Kolmodin, Sofie Pettersson, Ellen Gustafsson och Olivia Albers. Ni är så sjukt härliga. Hur man kan komma varandra så nära på bara en månad det är galet sjukt. Vi har upplevt så mycket.. Gamla och sjuka som gråter och skrattar, hejhejhejhej tanten, dementa söta människor som säger och gör skrattiga saker, HEJ (Ellen), "Roolf, jag är bajsnödig", "Nu kör vi tjejer, eller vad tycker du??" "Vem sjunger du till egentligen? TITT PÅ MI", alla sjuka bilder jag har på min kamera, Rebeccas röst som jag har 57923 inspelningar med, en egen version av tänd ett ljus som handlar om barnförbjudna saker, en sjukt kul 40-års fest där vi dansade hela natten, FUB - julfest som slår ALLT i skrattväg och bra-känsla, och sen MKTMKT mer. & allt fint vi vart med om? Kan inte ens fatta det. Domkyrkan, den söta tanten i sin sjuksäng, saras söta gråtattack. Jaa jag kan fortsätta hela dagen. Allt jag vill få fram är iaf att ni kommer alltid betyda mkt för mig, och det här är det största jag vart med om. & jag har växt som person något så enormt. Både på sångsidan och på min personlighet och självkänsla. Puss på er tjejer, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Fredag.

SHIT va fort den här veckan gick. Jag har sovit vad Andree alla dagar och vi har gjort massor med bus såsom, julhandat i stan med Marcus, rökt vattenpipa, tagit massooor med kort, lekt med Kim, och så det vanliga.. D E G A T. Har även hunnit med att träna i domkyrkan tills måndag plus två intervjuer. Det närmar sig med stormsteg. Jag ska nu in med bussen kl 14 och sen vara där tills tisdag kväll hos syster. Vi ska uppträda fredag-tisdag så måste sova i stan. Ikväll blir det nationalsången på Visby Romas match på rävhagen. pirrpirr i magen ja. Sen ska vi på ett hemligt ställe till, sen hem till Sofie och äta smörgåstårta och se på idol! I LIKE.
Måste nog börja röra på mig och göra allt som ska göras. Duscha, packa, stryka lucialinne, äta mat.
Puss

Måndag

Andree skulle till skolan, åkte dit, dom skulle till stan, han åkte hem och somnade om. Vi sov till kl 1. SKÖN-T! Det är måndag men det känns som en deg söndag. Vi har lagat chilibiffar med sallad, och nu är min bitch nere och köper choklad till mig i macken. hihi
Helgen var kanon! Utgång lördag med fina tjejer, som tyvärr blev en tidig hemgång pga. orsaker. Igår var det två uppträdanden i Roma, det gick bra med kallt som fan! Min halsont har börjat gå över nu, hoppas den är heöt puts väck till nästa helg då det smäller.
Puss väl

Torsdag

har haft två sköna dagar i Visby & båda dagarna har inkluderat räksmörgåsen på ringduvan med en kopp oboy. HUR GOTT? jävligt gott. Sen har man hunnit med att skjutsa farmor till flyget, vart med Emma, hängt med helen och tove, shoppat en del och gått runt med allt för mycket kläder. Det är det jobbigaste med vintern, alla dessa kläder. Orkar inte ens pröva kläder typ. Fast det är ju en bra sak det med i eftertanke. Men kom hem med ett pannband, en tjocktröja, en GRYMT snygg grön tröja och en mascara och lite mer krafs.
Har hängt lite hemma vid Kim idag också och smidit planer. Vi har nu full bil till SRF, om alla är på i slutändan! :) Det skulle va sjukt kul, då ska jag fan ta igen allt sovande det blev där sist då jag låg däckad i tältet hela tiden pga. att jag var sjuk som ett helvete. Så jag behöver en chans till, tack.
Mer då? Andree kommer snart ur dushen, då ska vi se film, äta wiineersbreeeds (chokladbollar), se film och sen slockna! sovmorgon imorgon sitter som en smäck.
Puss!

RSS 2.0