Hold me, wrap me up.

Efter två jobb dagar drar jag mig snart in till visby för att umgås med Annika, så som jag saknat henne!! Ska bli UNDERBART! Imorgon ska jag med henne på någon laserbehandling och sen blir det nog en sväng på stan för att se om man hittar något fint till helgen.
Nej, slänga ihop en väska och mysa lite med snibboen. Puss!

Dan före dopparedan

Dagen innan julafton. Myspys. Vaknade upp hemma vid älskling och vi har myst hela morgonen. Min finaste! Nu är jag hemma, inväntar syster och pappa, sen ska vi hem till Carina&Johan.
Har haft ett par bra dagar. Bytt bil, så nu kör jag runt i en Nissan. Jobbat två dagar. Varit i stan och myst en hel kväll med Fanny. Slagit in och fixat klart med ALLA julklappar. Nu kan det bli julafton, älskar att ge bort saker och se hur andra blir glada :)
Just nu tjuvlyssnar jag på Helen spotify och från högtalarna kommer Lisa Ekdahl. mmmmmm!!
Puss

Reed my eyes, just like a diary.

det händer fan ingenting, allt är piss tråkigt. Finns inte ett skit att göra, jag blir galen! Jag får psykbryt, på rikigt, kan det inte bara bli den 24 januari nu. Jag orkar inte med det här skiten längre.
Idag har jag inget planerat alls, jo slå in andrees julklappar. Det tar MAX en halvtimme, sen då?
& imorgon då? Längtar tills jag ska jobba onsdag-torsdag!!
Helgen var verkligen blandade känslor i, förvirrad tjej.
hade iaf mysigt, gick på stan och handlade klart julklapparna, lunchade med pappa och faster och sen var det innbandy kl 17.00! Som Endra vann med 7-6 i sudden mot IKSU. På kvällen bjöd jag och jossan pappa på mat på Isola Bella för han fyllde år, sen gick jag och pappa på black sheep arms och tog en öl, supermysigt :) Söndagen var det innebandy igen, som dock inte gick så bra.. Sen hälsade jag på fanny! Underbara Fanny!! <3
& helgen avslutades med att jag åkte hem till älskling. Vi kollade Beck och bara myste!

.

Förväntansfull.
Ivrig.
Rastlös.
Sanslöst kär.
Tankespridd.
Trött.
Fundersam.
Orolig.
Dålig magkänsla.
Ledsen.
Glad.
Utmattad.
Irriterad.
Jävligt förvirrad.

Breathe Me

Nu har jag slagit in alla julkappar eftersom jag inte hann med det igår. Har även hunnit med att jobba tre timmar. Det är vad jag gjort idag. Nu tänkte jag ta tag i min garderob, hatar när de är stökigt där! Och sen hoppas jag på att Elin svarar så man kommer ut på en promenad idag också :)
Jobbar kväll imorgon, sen är jag ledig hela helgen. Den ska spenderas i visby med Pappa. Han fyller år så vi ska ut och käka! Sen hinns det nog med julshopping på lördag också, eller det måste hinnas med. Sen ska vi se två Endre matcher också! Proppad helg.
Nej ta tag i garderoben var det ja!
Puss

14 december

Igår var det lucia i domkyrkan! hur fint som helst :) Kul att vi som var med i tåget förra året fick sitta längst fram på reserverade platser. Jag saknar dessa lucia tider sjukt mycket. Det bästa som jag varit med om. Alla skratt, tårar och leenden. Innan så åt vi gamla luciatjejer mat på joda, eller de som var hemma och kunde! Idag for jag upp och tittate på dem när de sjöng på två ställen i burgsvik!
Dags att ta tag i dagen!
- gå till affären
- baka julgodis
- slå in alla julklappar
- städa rummet
- hälsa på faster
Puss.

Ett halvår!!

Igår firade jag och älskling ett halvår! Dock så umgicks vi inte, men vi vaknade tillsammans iaf! Älskling, jag älskar dig. DU är underbar och det här är bara början.
Igår fyllde även min farmor 70 år, grattis till henne.
Veckan som gått har varit skön.
- jobbat på idrottsfritids.
- varit ute och gått i mörkret när det spöregnade..
- fikat hemma vid Dennis i stånga.
- städat och fixat hela bilen.
- pratmys med Elin.
- ätit tre rätters med älskling på Stelor.
- jobbat på fiket.
- varit i rone med folk och drickt dricke.
Nu börjar klockan närma sig halv tolv, ska pillra i mig lite spaghetti och köttfärssås och fixa iordning mig till jobbet, sen peppa för en helkväll med jobb.
Puss.

innebandytisdag!

Tisdag denna höst innebär innebandy - och det gäller även ikväll! Underbart skönt att springa av sig lite.
Midweekenden i sthlm var toppen bra! Mysmiddag med en hel del av familj/släkt som nu är bosatta i sthlm, Melissa horn på cirkus(rad tre, två meter ifrån!!!) med helen, ikea shopping, en dag på heron city med biljard och spel, en dag på sthlm gator och massa massa mer. Apmysigt.
Händer inte mycket i mitt liv just nu, tiden rullar på, snart är det jul och då är alla glade, hoppas jag!
Anyway, ikväll innbandy, imorgon jobb på idrottsfritids.
Puss!

RSS 2.0