Someone like you.

Visst är jag bra på att uppdatera? jo tack, jag vet!

Hade lite "semester" på cirka två veckor efter det att jag slutade på campingen. men nu har jag börjar jobba på folkeryds och jobbar där heltid iaf en månad till. Jobbar även lite hemifrån med lite turismgrejs för campingen, får se vad det leder till. Sjukt kul om det blir som tänkt!! :)
Så några bollar i luften finns det allt, + att jag ska prata med Davve om Norge nu på fredag förmiddag. Allt flyter på i rätta takter nu känner jag.
Bor ännu hemma, eller mesta delen bor jag vid Andree, men ändå. Vill ha något eget, och visst det har jag råd med men onödigt att flytta in till en lägenhet i visby när jag inte vet vad som händer i höst/vår.. Norge? och så ska jobba i Burgsvik i sommar.. Så det får jag nog vänta med, även fast jag är bra sugen.
P&K

She just can´t let him go.

Sen jag bloggade på riktigt sist har jag haft underbara dagar:
- Umgåtts med familjen & älskling, middagar, skumpa, pil kastning och massa mys.
- Varit med i kubbvm och bott i en luncharbetsbod med fina tjejer en hel helg.
- Suttit på Elin´s balkong och sett 9 stjärnfall på en kväll och dragit i mig en flaska rosé.
- Haft en grym personalfest med kräftskiva och lekar.
- Saknat Helen...
- Jobbat
- Varit med Marcus, Andree och Danne och kollat blixtrar på hoburgen.
- Min bror och hans tjej Nora har varit här ett par dagar, underbart!
- & såklart saknat min älskling.

Nu ska jag fixa mig iordning för att börja jobba om en timme. Ikväll blir en sen kväll då vi har thaibuffé och spelning och cirka 180 bokade matgäster. Imorgon kör jag min sista arbetsdag. Puss så länge.


2 månader med älskling.

Två månader idag den 9 Augusti. Min barndomskompis, min finaste pojkvän. Konstigt att man har känt varandra sen barnsben, umgåtts konstant, och sen efter så många år komma på att man älskar varandra mest i hela jävla världen. Dig älskar jag mest i hela jävla världen Andree.



RSS 2.0