Long day!

Äntligen är denna långa dag över som jag fasade så för! Dagen har gått så snabbt! Upp vid gryningen, skola, måla, möblera, käka, dusha och vips så är klockan tjugo i ett in the night!Jag och mitt stressiga liv.. Är i alla fall så gott som klar med rummet, alla möbler är inne och det är superfint! det är bara dörren och mina tre garderobsdörrar som ska målas! Men det ska inte göras försen på Torsdag, då kommer pappa ner från sthlm och hjälper mig med det. Det måste ju vara klart till lördag! :) 
Här kommer lite bilder på pappa och Håkan när de målar mitt tak och mina lister :)






Imorgon blir det fest, fest, fest, fest, FEST!!

~Peace
Camilla~



Oj va jag är trött!

Trött är bara förnamnet! jag är helt utmattad och jag vill bara slänga mig i sängen och sova tills jag vaknar av mig självt. Men icke! Hurtiga Camilla ska upp klockan halv 6 imorgon bitti och åka hela långa bussresan på 1,5 timmar och sedan sätta mig vid bänken och skriva nationellt prov i Engelska. jag har bara ett ord att komma med vid denna tidpunkt.        OMFG!



GODNATT!!


Exhausted


image2
Som sagt i tidigare inlägg, igår målades det hela dagen, och det resulterar i att jag är helt slut idag! Det är sjukt vad trött man kan bli av o måla! Men Camilla ger inte upp, utan ska hem idag efter skolan o fortsätta! Jag vll lixom ha det klart innan onsdag! Och på lördag måste det vara klart, för då anländer mamma från mallorca och hon har ingen aning om att jag målar om! Så det måste vara klart så jag kan visa hur händig jag är! Jag kan ju inte visa upp ett halvklart jobb?! nej, slut snackat om mitt rum!



Peace
Camilla


Painting all day long

Ojojoj va jag är trött! helt sjukt. aja, jag har iaf fått massa med armmuskler idag iaf, målat om rummet hela dagen, och sen mitt i allt ihopen så räfsa jag löv med fotbollslaget i 2 timmar, aj usch, jag säger bara: SÄNGEN, HERE I COME!


Men rummet blir fint i alla fall


Peace

Camilla


-Idag är jag allt annat än glad-

Har just ätit middag med familjen, min farfar och barbro. Grillat sitter aldrig fel ;)

Denna dag har varit allt annat än bra! Det började med att jag mitt stolpskott kom på att en bok på svenskan, som jag inte ens börjat läsa i ,ska vara utläst till imorgon. Så då var de bara att hugga in på den urdåliga boken Tristian och Isolde. Tror aldrig jag har läst en tråkigare och värdelösare bok i hela mitt liv! Men efter ett par timmar var boken utläst och jag kunde äntligen få lite peace i min tillvaro! Men datanörd som jag är, fick datan bli min ro :) Restan av dagen har gått så segt, så segt och jag har vart irriterad på allt o alla!

Jag vill inte att de som håller på att hända ska ske. Varför är allt så förbannat svårt hela tiden? Ingen som förstår.



Då var det min tur att skaffa blogg då!

japp, nu var det gjort!

Igår fyllde jag 17 och här hemma var det kalas med släkten! Massa mys var det!
För mina pengar jag fick jag ska köpa mig en Skinnjacka, sommaren är på väg! :)
Mamma står nu vid grillen och vi ska snart avnjuta en god middag med familjen, härligt!


-Ibland orkar man inte med ett dugg-

RSS 2.0