gay asian kitten

Längesen, herregud tiden bara springer förbi! Det är fan snart sommar? Känns som det var igår det var 6 mars och jag kom hem från min underbara, otroliga resa med världens bästa Tess. Vill tillbaka varje dag, tänker på det varje dag. Men nu är et snart sommar, och känns allting lättare. Flyttar hem till Pappa, jobbar endast på ETT jobb, fina sommarkvällar och ett jävla röj. Men innan dess har jag mycket att se fram emot. London resa på tisdag med Tove och Helen, hur bra? sjukt. Sen inte långt efter det drar jag, Emma och Andree till Sweden rock och inviger sommaren på absolut bästa sätt. Jag får lyckorus.

Nu har jag varit en duktig tjej, som städat hela Andrees rum medans han har varit i skolan. Så hej den sista ölen som jag hittade i hans väska.



fredag free-day.

Ett par härliga dagar har passerat och veckan har sprungit förbi. Jobb måndag-onsdag, Öl kväll med fint folk på hemse på onsdag kvällen. Heldag i visby igår med shopping, thaithai, glassbaren och som sen avslutades med spelning på munken med Andree, Emma, Helen och en jönköpings snubbe. Idag har Emma och jag inte gjort ett pink tills Andree kom hem från skolan då vi klippte honom, eller typ snaggade honom. Nej, skoj på den. han blev fin! Ikväll blir det mys hemma vid Albin med dom absolut bästa.

Jobb på nytt ställe på lördag. Servera på Björklunda. Men innan det ska jag mysa med min underbara pappa, som jag saknar varenda dag. Han är bäst på alla sätt och vis. Ställer alltid upp, och är bäst på att överraska så det spritter glädje i hela kroppen. Min favorit, min bästa i hela världen.

Puss.


små lätta moln.

Den här våren går så otroligt sakta, och ännu saktare nu när det dåliga vädret smyger sig på igen. Det gillar vi inte. Jobb imorgon sen ledig ett par dagar framöver. Torsdag blir det visby och shopping och lördag blir det vinkväll med underbara Annika, Lina, Frida & Tessan. Underbart! Får se om vi dansar vidare, eller om vi bara myser hemma. Hur som helst ska det bli wonderful.
Helen och Andree kommer runt 7, och dom skulle komma på något sjukt kul vi skulle göra. Får se hur det går.. Tills dess har jag absolut ingenting att göra. Snibboen, var fan är du?
finaste ni.

SPOTIFY...

Pink i helvetet va jobbigt med 10 timmars grej på spotify. Nu har man ju inge val, måste ju köpa premium. Hört något om Grooveshark, men vet inte om jag vill svika spotify ändå. Tål att tänkas på.
Regn, hallå där? Jag som skulle sola efter jobbet idag. Det får bli imorgon helt enkelt..
Nu ska jag ut i köket och göra mig en god jävla köttbullemacka.
Men först, lite blandade bilder som alltid får mig på bra humör!
Avslutar med en mini-glad-helen. PUSS

första maj.

Slutade just jobbet och sitter och pratar med Andree som ligger i badet på andra sidan luren. Sjukt segt att jobba idag men det funkade faktiskt helt okej och det var typ en avslappning att sätta sig och vika äckligt många pizzakartonger vid halv tio.
Gårdagen var kul i havdhem, fint folk och mycket dans! Underdunderbara Nilsson körde hem mig och Elin när vi blev trötta och då somnade jag gott i hennes rosa fluffiga morgonrock!
Nu ska jag sussa, upp och jobba kl 08 imorgon!

RSS 2.0