sjukling

urk, jag hatar att va sjuk. Huvudet dunkar, bihålorna värker, näsan rinner jag fryser och mår illa som aldrig förr. varför kan jag aldrig bli frisk för? det ligger en förbannelse över mig, jag svär.

nej nu orkar jag inte beklaga mig mer.


Elin Lundberg, me miss you <3

helg, underbara helg.

Awsome med helg! Äntligen lite ledigt från detta crap i skolan. Matte B kan ju slänga sig i väggen och filosofi lika så. Ibland undrar jag om ens lärarna kan tycka att det är kul att undervisa i såna idiotiska ämnen. dubbelsuck från min sida iaf.

Aja, nog pratat om tråkiga, värdelösa ämnen.. Ikväll blir det match mot Dalhem på konstgräset vid rävhagen. Ikväll ska vi verkligen vinna tjejer. Ikväll ska vi visa vad vi går för. Ikväll    , ja ikväll   , ikväll då gäller det.

Sen ska jag och Johanna mysa i min lilla stuga och se på film och invänta pappa som kommer med båten runt halv 12. Antingen ska vi åka hem till burgsvik på kvällen där, eller så gör vi det imorgon bitti. Får se hur det blir, men i vilket fall som helst blir det mys med Johanna efter matchen.

Nu 14.20 är det dags för min sista lektion, historia. great not.

puss på er hotties


Life goes on

Man måste försöka se det posetiva i allt det dåliga, och jag tror jag börjar lyckas med det. Thank god for that! Jag tror allt kommer lösa sig... och det sköna, men ändå det konstiga, är att jag börjar känna som dig. Jag tror vi kommer klara det här, på bästa sättet. Vi får se hur allt blir, tiden kommer att visa det. men jag tror det kommer bli bra <3

Du är en konstig prick som jag inte kan sätta fingret på, what are you want from me? <3


Tillbaka till det vardagliga. Innebandy träning ikväll. Fotbollsmatch imorgon. Fotbollsmatch söndag. Kickboxning måndag. Innebandy träning tisdag.

Älska Innebandy / Camilla


Elin Lundberg

   ~Elin Lundberg~


Hjärtat, du är underbar och jag är så glad att jag lärt känna dig! Jag saknar dig varje sekund som går! På fredag när du kommer ska vi ha det mys, längtar som en tok<3 All min kärlek till dig / din Camilla


RSS 2.0