Puss.

Alarmet stod på 07.10 imorse. Tandläkarbesök, uuuuuuff. Jag klarade mig igenom det iallafall, och nu har jag fräscha tänder igen! Plånboken gillade inte det.. Men det måste göras. Nu behöver jag inte tänka på det när jag är i Asien, skönt.
Om en kvart cirka är det dags för lite jobb. Imorgon ska de ses på innebandy i södervärnshallen, och sen blir det middag med älskling på Etage, för vi fick presentkort där i julklapp av pappa. Pappa är fin han. Sen utgång hoppas vi på. På söndag är den ännu en match i södervärnshallen som ska tittas på. Sen bär det nog av till hemse, och då är vi antagligen som två döda sillar, jag & älskling.
p.s älskar min finaste, och mina katter. d.s

Ljug för mig älskling - Lisa Ekdahl

Ligger utslagen i sängen efter helgen. Jobb båda dagarna. Igår hade jag även mys kväll med pappa efter jobbet. Ost&kex och wordfued på hans nya Ipad 2 framför brasan. Min pappa han är allra bäst han.
Veckan har varit bra, har hunnit med mycket. Lite små stolt över mig själv faktiskt. Om man får skryta. Allt innan resan verkar lösa upp sig tillsut. Väntar bara på att tandläkaren ska ringa så jag får fixa till allt innan jag sticker. & på tisdag ska bilen besiktas. & imorgon ska jag träffa Ewa och visa upp min broschyr. Så ja, allt verkar lösa sig.
& sen jobb tors-fre och sen en hel helg visby med älsklingen min. Denna vecka kommer vara en bra vecka, det känner jag på mig.
Nu ska jag nosa kudde så jag kommer upp i tid imorgon.
Ska bara hänga upp den sista tvätten först.
Puss.

RSS 2.0