Fidepuben!

Ikväll smäller det, Spray på fidepuben som jag väntat på så länge! Det verkar som typ alla ska dit, och det pirrar i magen bara jag tänker på det :)

Tjejerna kommer till mig innan, vi ska mysa lite vid hamnen med massa sköna people! <3
Hoppas på en lyckad kväll med mycket roligt folk och mycket skratt.

Puss på er!

....

Sorry, jag uppdaterar alldelles för sällan. har inte så värst mycket tid nu på sommaren.
Men sommren är helt underbar! Sommarkvällarna är fantastiska, umgås med mycket nytt roligt folk! :)
Just det, Var i spökhuset här i burgsvik för någon natt sen med massa folk, sjkut läskigt :S , jag blir rädd bara jag tänker på vad läskiga grejer det måste ha hänt i det där huset :S , hoppas vi går dit ikväll med ;)

Nu ska jag back to work.

Take Care Darlings, Puss!

Tjejerna

Jag Älskar er, och vi ska hålla ihop efter allt som hänt oss! Vi sviker inte varandra, och förtroende är ju något som måste finnas i varje människa. Men det finns inte i dig. Hoppas du ångrar allt du gjort, för nu har du svikit nästan alla. Det har inte hänt en gång bara, nej. Det händer gång på gång. Det är INTE okej!

Over and Out. BYE

Feelings

Först hade jag stora förväntningar på denna sommar. Men sen ändrades dom. Nu börjar den känslan jag hade från början komma tillbaka. Jag Älskar Sommar. Denna helg som varit har vart så jävla sjukt kul! , Första fidepuben var helt sjukt kul. Och vadstuck ska vi inte ens snacka om hur skoj det var! Fy bubblan, denna helg har varit helt underbar! <3

Sorry för min dåliga uppdatering, men har inte mycket tid att skriva såhär på sommarkanten.

Puss!


RSS 2.0